Alle innlegg Sukkerforum
(kvinne 45 år fra Akershus) ma. 19 feb. 2007 23:25 Privat melding

Hei

Jeg ville kanskje ha skrevet det, synes ikke det er så rart å kategorisere mennene jeg, de gjør jo det med oss ! En Handymann er vel det motsatte av en "data nerd" ikke at det er noen galt med noen av typene menn, men noen passer bare bedre enn andre, til nettopp deg eller meg. Selv pusser jeg opp leil min fra topp til tå , men jeg kan ærlig si noen ganger når det har vært tunge løft eller litt for høyt at jo det hadde vært helt greit med en HANDYMAN !!!!

Skjult ID med pseudonym muncher ma. 19 feb. 2007 23:41

Unnskyld, men er det ikke greit å poste i samme tråd og ikke en ny?

(mann 38 år fra Oslo) ti. 20 feb. 2007 00:32 Privat melding

Hei

Jeg ville kanskje ha skrevet det, synes ikke det er så rart å kategorisere damene jeg, de gjør jo det med oss ! En Huslig dame er vel det motsatte av en "supermoderne Ottar-kvinne" ikke at det er noe galt med noen av typene kvinner, men noen passer bare bedre enn andre, til nettopp deg eller meg. Selv lager jeg min egen gourmet-mat og vasker leil min fra gulv til tak , men jeg kan ærlig si noen ganger når det har vært ekstra skittent at jo det hadde vært helt greit med en HUSLIG kvinne !!!!


Beklager, jeg klarte ikke la være :)

Forøvrig trenger jeg ingen spesielt huslige damer, er jenta normalt stueren er det andre ting som spiller mer inn for min del! :)

(mann 51 år fra Oslo) ti. 20 feb. 2007 06:00 Privat melding

Hva med meg som er både datanerd og handyman? Er der noen huslige ottarkvinner for meg... :-)

Skjult ID ti. 20 feb. 2007 10:33

bra svar...he he..

Skjult ID med pseudonym nerd ti. 20 feb. 2007 12:58

Enig med kit001. Jeg er en såkalt "datanerd" med store sterke sosiale antenner, OG fikser oppussing, bilen etc selv. -Vi finnes! Dog hater jeg ottarkvinner da. :-)