Alle innlegg Sukkerforum

Nok en bytur

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym pessimist sø. 21 aug. 2011 03:48

Jeg har nok en gang vært på tur på byen, og nok en gang blir jeg litt "Kootrahpuli", siden jeg aldri vet hva jeg kan snakke om. Og enda verre blir det når jeg vet at jeg fremstår som særdeles kjedelig, med interesser som å gå på museum istedetfor stranda, samt opera og eldre populærmusikk istedetfor moderne dunking fra folk som ikke kan oppned på et notepapir. Når jeg i tillegg ikke drikker, er det kanskje ikke så rart at jeg ender opp med å sitte alene. Og derfor også dra hjem tidlig.
Det hjelper selvsagt ikke heller at når en pen dame prater til meg, tenker jeg bare en ting: jeg er stygg, jeg er stygg, jeg er stygg. Og jeg aner ikke hvordan jeg skal slippe ut av denne onde sirkelen. Dette gjør jo også at jeg sjelden sender noen førstemeldinger til noen, og jeg får bare fra de som er uinteressante for meg.

Skjult ID med pseudonym Pulsvanten sø. 21 aug. 2011 03:55

Hvis du har interesser i det hele tatt, og har meninger og evne til å komme med morsomme innspill, så vil dette telle mer enn om profilbildet ditt er "omg, I gotta have that thing right naow", liksom. Hvor mange interessante meldinger kan en få fra en gutt som har et snevert tankespekter?

Bruk kunnskap, humor og interesser, og let etter lignende kvaliteter hos jenter, så vet du at dere klarer å underholde og more dere med hverandre. Jeg er personlig mer opptatt av om fyren er belest (og derfor kan engasjere meg i samtale) enn om han klarer å styrte en halvliter på fem sekunder. :P

Men, hvis du har ekstreme forventninger til utseendet på jenta, så er det ikke så rart om det blir vanskelig.

(mann 36 år fra Oslo) sø. 21 aug. 2011 04:32 Privat melding

Jeg synes du var en meget sympatisk fyr:) Noen kilo ekstra hadde du men man så jo godt at du tok vare på deg selv:) Et søt ansikt, flott hårmanke og fin hud hadde du også :) At du synes overdreven drikking og topp 20 musikk ikke er noe for deg er jo ok. At det skal begrense deg i det sosiale er veldig trist, man har da alltid andre temaer å samtale om:) Hva man jobber med, fremtiden din, små gledelige episoder du har opplevd og refleksjoner du har gjort deg ang de osv.

Du må nok bare lære deg å være stolt av å ha forskjellige interesser enn andre. Det er jo interessene dine som får deg til å brenne av engasjement og gledesrus:) man er i slike situasjoner glade og høy på livet.

Skjult ID med pseudonym pessimist sø. 21 aug. 2011 10:14

@pulsvanten: har ingen ekstreme forventninger til utseende.

@ceca83: takk.

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 21 aug. 2011 10:42 Privat melding

Museum, opera og eldre populærmusikk er utmerkede interesser! På museer lærer man mangt og mye som kan være gode samtaletema og viser engasjement for å lære noe om verden rundt seg. Kanskje du blir overrasket over at det er mange flere som interesserer seg for opera selv om de har forvillet en sjelden gang ut på byen blant moderne dunking?

Det som er trist er at du har trøbbel med å komme ut av en ond sirkel som du vet er ond, og det at du har kommet inn i et mønster gjør at du kanskje forventer at kvelden skal bli slik. Å være sosial krever trening, det er ikke noe man bare er i utgangspunktet. Så kan du ikke kontakte noen venner og begynne å øve på situasjoner? Jo flere ganger man har gjort noe i trygge omgivelser, jo lettere blir det å våge seg utpå i litt mindre trygge omgivelser.

Jeg synes forsåvidt også det er utrolig vanskelig å være sosial ute i dunkemusikkens verden, rett og slett fordi man ikke hører hva de andre sier, og det blir vanskelig å holde en samtale med mer enn en om gangen. Ofte er det enklere når man er flere og samtale-ballen kan spilles litt på kryss og tvers. Så kanskje det er lurere å begynne med situasjoner der man ikke innhylles i så høy musikk at det bare skal være drikkefremkallende.

(mann 36 år fra Oslo) sø. 21 aug. 2011 13:33 Privat melding

Smart Elisa:) Har ikke tenkt slik på det. Trening er nok tingen ja:)

(mann 34 år fra Hordaland) sø. 21 aug. 2011 13:43 Privat melding

"Det hjelper selvsagt ikke heller at når en pen dame prater til meg, tenker jeg bare en ting: jeg er stygg, jeg er stygg, jeg er stygg."

Dette er vel det største problemet tror eg. Om du ikke selv tror at du har noe å fare med, hvorfor skulle noen andre tro det? Eg ville prøvd å gjort noe med denne lave selvfølelsen før du prøver andre "lette" løsninger. Hvordan du skal gjøre dette ville eg snakket med en profesjonell om, en psykolog eller lignende.

Skjult ID med pseudonym stjerne* sø. 21 aug. 2011 13:59

@pessimist
Flotte interesser du har. Vet det er mange som liker det samme som deg.
Prat med de rundt deg om hva du liker. Du vil bli overasket hvor mange som faktisk er interesert i noe av det du nevner.
Ikke alle drikker heller når man er på byen.
Var ute i går og det var i alle fall 4 stk som ikke rørte alkohol:)
Som Elisa sier over her.. Sosialisering trenger trening...
Start en samtale om hva du liker..da skal du se at samtalen går av seg selv..
Du virker på meg som en oppegående og artig kar. Stå på!