Alle innlegg Sukkerforum

Jeg ønsker meg kjæreste

Vis siste innlegg
(kvinne 41 år fra Oslo) sø. 21 aug. 2011 13:37 Privat melding

Kan en lur mann ta meg med storm vær så snill?

Jeg hører noen si at menn liker kvinner som tar initiativ, men jeg tror ikke lenger på det. Det er pokker ikke tilfelle! De stikker hvertfall hvis jeg melder min interesse, haha, eller så stimmulerer jeg til ytterligere tafatthet på den måten. Det å være sterk og entusiastisk dame får visst enkelte til å lene seg tilbake. Noen reagerer åpenbart med at det er greit at jeg skal være lokomotiv hele veien bare fordi jeg tok første step, eller ga litt av meg selv. Må visst slutte med det. Akkurat nå har jeg det sånn at jeg trenger noen som bare tar meg med! Og så kan jeg følge opp med energi, respons og masse raushet etterhvert! Ja! Dette forandrer seg nok, kjenner jeg meg selv rett, da jeg ikke klarer å la være å arrangere, foreslå og inkludere, men akkurat nå trenger jeg at noen drar meg med på noe.

Men man må jo være på nett da! Noen felles referanser, og holdninger til samfunnet som kan fungere sammen. Jeg har gjort mitt ytterste til å si noe om dette på min profil. Hvorfor får jeg da henvendelser fra mennesker jeg på ingen måte ligner på? Jeg får dessverre alt for ofte en følelse av at mange over hodet ikke leser profilen, men kun ser på bildene. Slik overflatisk holdning til å finne kjærligheten i livet er ikke min greie. Jeg vil bli likt av en mann som liker meg på grunn av tingene jeg tenker på, og hva jeg er opptatt av, ikke kun for hvordan jeg ser ut. Det kan uansett ikke fungere, så jeg forstår ikke tankegangen. En tiltrekning kommer når man er engasjert tror jeg. Det bør være utgangspunktet.

De som ikke har evne til å sette ord på hva som evt gjør at vi potensielt kunne passe sammen, går jeg kanskje glipp av. Dette er selvsagt veldig trist. Men nå er det nå en gang slik at nettdating er en skriftlig kanal i første omgang, så det ER en ulempe med de som ikke mestrer det skriftlige mediet. Det er et faktum det ikke er så lett å gjøre noe med. Det handler ikke bare om å kunne skrive godt, men å være litt kreativt tenkende når man tar kontakt.

Så! Ta meg med storm! :)

Skjult ID med pseudonym Iphone sø. 21 aug. 2011 13:41

Du har glemmt å skrive mobilnr. ditt

Skjult ID med pseudonym Lowry sø. 21 aug. 2011 13:42

Beklager, men både storm og yr melder bris, holder det? :)
Men begge to er vel vel kjent for å ta feil :)

Skjult ID med pseudonym Beundrer sø. 21 aug. 2011 13:46

@Kveldsmat

Må si at du virker som en hyggelig jente etter å ha lest profilen din. Er nok mange gutter som gjerne ville bedt med deg ut på en middag, meg inkludert :)
Jeg tror det er mange som ikke leser profiler, men bare ser fort på bilder og gjør seg opp en mening, men du har nå fine bilde du så skjønner ikke det er noe problem ;)

Skjult ID med pseudonym initiativ sø. 21 aug. 2011 13:51

Kvinner liker ikke at vi menn tar initiativ heller. De stikker i alle fall når jeg melder min interesse. Så det går nok begge veier. Ingen liker at andre tar initiativ!

(kvinne 41 år fra Oslo) sø. 21 aug. 2011 13:51 Privat melding

Varm sommerbris holder i massevis, Lowry! Men ekstremvær er selvsagt det beste når man snakker kjærlighetsmetaforer!

Takk for det "Beundrer" og det er ikke et problem at folk liker bildene mine, det er jo bare hyggelig. Men noen leser altså ikke teksten, og sender en melding på grunnlag av "grei foran, grei bak, grei for meg" og det holder ikke ass! :P

Men komplimenter er selvsagt alltid stas.... Neier pent, og smiler sjenert

Skjult ID med pseudonym Kveldsmat sø. 21 aug. 2011 13:55

Ingen liker at andre tar initiativ? Det tviler jeg på. Jeg tror alle liker initiativ fra noen de liker. Men det kan bli lett å tenke, "Hva feiler det henne eller han, som er så pågående? Dette blir for lett..." kan det være noe i det?

Skjult ID med pseudonym Beundrer sø. 21 aug. 2011 13:55

@Kveldsmat.

Jeg ser hva du skriver og skjønner det. Og ja det holder ikke med å bare se bildene, men du har jo en veldig fin profil, av det man leser deg så er det absolutt muligheter for å sende deg et brev og spørre deg med ut på en middag for å bli bedre kjent :) Problemet ligger kanskje i om du hadde vært interessert ;) Kanskje du er alt for god...

(mann 34 år fra Buskerud) sø. 21 aug. 2011 13:57 Privat melding

Klart det er et stort pluss om du tar kontakt med folk. Det er nesten eneste måten å få respons på her. Men den vanskelige biten er å finne en som blir like interessert i deg som du blir i han. Når man endelig finner en interessant person, så er det som oftest bare interesse ene veien....

Men bare fortsett sånn, så treffer du riktig person til slutt :)

"Jeg hører noen si at menn liker kvinner som tar initiativ, men jeg tror ikke lenger på det. Det er pokker ikke tilfelle! De stikker hvertfall hvis jeg melder min interesse"

Da er du ikke dems type

"Hvorfor får jeg da henvendelser fra mennesker jeg på ingen måte ligner på?"

og de er ikke din type

Så det går mail begge veier, men som sagt så er trikset å treffe riktig person, noe du bar gjør om du fortsetter å prøve.

Skjult ID med pseudonym Kveldsmat sø. 21 aug. 2011 14:00

Jeg er hverken for god eller for dårlig, jeg er bare meg, en selskapssyk jente som har lyst på kjæreste

Men en drøm av en kvinne! Ja det er jeg selvsagt! Haha Et kupp vil jeg si.

Skjult ID med pseudonym Kveldsmat sø. 21 aug. 2011 14:02

R2_D2 Selvsagt har du rett i alt du sier, og jeg øsnker på ingen måte å anklage noen. Jeg vil jo bare si at jeg er her for å bli tatt med storm! :D

(mann 34 år fra Buskerud) sø. 21 aug. 2011 14:08 Privat melding

Du sier også at du ønsker at folk skal vurdere deg for den du er, ikke for utseendet ditt. Sånn føler de fleste av oss som har tekst på profilen vår det (selv om jeg fjernet det meste av min, siden det ikke ble igjen noe å snakke om >.< ), men for å komme så langt som til å lese profilen din, så må de først ha lyst til å klikke seg inn på den.

Du er en attaktiv dame med fint langt hår. Bruk det! du begrenser hvor mange som kommer inn på profilen din ved å gjemme deg under en caps.

Skjult ID med pseudonym R2_D2 sø. 21 aug. 2011 14:10

og husk å gå inn på album bildene å hake av for at gratisbrukere kan se dem om du ikke allerede har gjort det ;)

Skjult ID med pseudonym B-Boy sø. 21 aug. 2011 14:13

Kom til Trondheim og endre på noen av kravene dine, så skal jeg gi deg kjæreste, jeg.

Skjult ID med pseudonym Kveldsmat sø. 21 aug. 2011 14:16

Hehe, takk for velmenende råd, R2_D2, jeg bytter bilde til stadighet, etter hvordan det faller seg, men capsebildet er nok litt "meg" fordi jeg er en smårampete og positiv person, og ingen prektig jåledame. De guttene som liker prektige jåledamer, de ønsker jeg ikke å tiltrekke meg. Men du skal se jeg snart plutselig får det for meg at jeg skal bytte igjen!

Skjult ID med pseudonym R2_D2 sø. 21 aug. 2011 14:16

desverre er det mange som tenker som bob. De som virkelig er interessert i deg for den du er, de gidder å lese teksten og er glade for den infoen de får. Men er desverre også sant at om de vet alt om deg fra å lese profilen din så sitter du igjen som den eneste som har noe å spørre om. Det ødela for meg tideligere.

Skjult ID med pseudonym R2_D2 sø. 21 aug. 2011 14:19

joda. fint med rampete og ikke noe problem med å bruke caps. Mener bare at hovedfokus med profilbildet er å "lure" så mange som mulig inn på profilen din. Som dame har du litt mer å bruke der enn oss gutta :)
Du kan jo vise hvem du er i albumet. Du må jo tenke sånn at når de ser profilen din blant 20 andre bilder på en side, så blir du jo druknet bort av de som bruker alt de har .

menmen. nå har jeg skrevet for mye her. time to do something fun!

Skjult ID med pseudonym Kveldsmat sø. 21 aug. 2011 14:20

Jo, jeg har hørt det før, at den er litt lang, men jeg har også hørt det motsatte at det er bra med mye info. Selv liker jeg utfylte profiler, og jeg har så mye på hjertet at jeg klarer ikke å begrense meg... ser både ulemper og fordeler med det. Hvis man går opp for ting å snakke om, ja da er det uansett ikke liv laga. Det mener jeg på generell basis. Et godt forhold handler for meg om å aldri gå opp for ting å snakke om, så en lang profil mener jeg gir et godt grunnlag for å finne felles referanser eller interesser heller enn å begrense

Skjult ID med pseudonym Kveldsmat sø. 21 aug. 2011 14:39

B-boy, hvilke "krav" er det du mener er for heftige? Syns jeg er ganske fleksibel jeg, men geografi, barn og alder er jo en tilbakevendende "problematikk" da. Men jeg har aldri operert med Må være sånn eller sånn, se sånn eller sånn ut, jobb, kropp, osv. Jeg bare ønsker meg en viss sosial kompetanse, og at vi er på nett. Men mener vel som mange andre at jo mer man ligner hverandre, jo større sjanse til å lykkes. Få krav. Bare ønsker.

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 21 aug. 2011 14:58

@ts
Godt over gjennomsnittet profil, de som tar kontakt vet hva de går til, såfremt alt stemmer.

Sitter igjen med følelsen av at du er veldig high-maintenance, og litt masete.
*folk vil sikkert tro at jeg har fullt opp med aktiviteter hele tiden*
Hele profilen roper vel dette.
*å bli tatt med storm!*
Skremmer garantert bort alle som er litt sjenerte og innadvendte.

Da sitter du igjen med de som er aktive nok på sjekkefronten til å kunne *ta deg med storm*, men som ikke nødvendigvis tenker å følge opp alt det andre.

Skjult ID med pseudonym Kveldsmat sø. 21 aug. 2011 15:14

Ja, det er i grunn kalkulert at veldig sjenerte og innadvendte menn ikke trenger å skrive til meg. Jeg må ha noen å kaste ball med, sparre med, utveksle tanker og drømmer med, det er jo det jeg prøver å si med denne tråden, jeg orker ikke dra hele lasset alene.

Jeg har justert profilen nettopp med tanke på de som tror at jeg har aktiviteter hele uka, for det stemmer ikke. I grunn syns jeg det tvert i mot skjer litt for lite i livet mitt. Jeg har lyst på flere prosjekter og ønsker meg noen å samarbeide med! Og jeg har skrevet med store bokstaver at jeg liker å slappe av og gjøre ikke no, så hvis man faktisk leser innholdet, og ikke bare teller ord, så skulle det ikke misforstås...

Kanskje jeg er litt masete? Haha! Kanskje det ja. Vel, jeg liker å kommunisere! Men jeg har et rolig vesen, og er alt annet enn hysterisk med armer og bein. Litt utålmodig er jeg kanskje også. Men trenger av og til påfyll av andre, og ikke bare supporte andre hele tiden. Nå snakker jeg ikke dating, men generelt blant venner og bekjente. Folk er så vant til at jeg finner på ting, at når jeg trenger at noen drar meg med på noe, så skjer det ikke noe. Det er jeg litt lei og trist for i dag.

Skjult ID med pseudonym ERT sø. 21 aug. 2011 15:23

@Kveldsmat

Hadde gjerne tatt deg jeg, du ser ganske deilig ut! Problemet er at du også ser litt vel mye "steiner" ut i stilen! ;-P

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 21 aug. 2011 15:24

Synes nå absolutt at TS har en spennende profil, selv om litt for mange røde blader har fått matchingsystemet til å konkludere med at vi nok ikke er skapt for hverandre. Men jeg tror vi alle leser profiler ulikt, og de som sender ut meldinger i hytt og pine gidder nok ikke å lese hele profilen, nei. På den annen side - hvis du finner en profil som tar hensyn til alt mulig her inne, kan du ikke gi meg beskjed, da?

Skjult ID med pseudonym ... sø. 21 aug. 2011 15:29

TS; ikke vet jeg, men som en relativt attraktiv mann (haha) som blant annet du har kontaktet her inne(uten hell;-) vil si at det kanskje er noe i en del av de kommentarene du har fått i tråden..

Personlig så tror jeg kanskje du skal bli litt mindre "brainy" og gå litt ned i "hjertet" ditt i jakten på kjærlighet, det er følesene som gjelder til syvende og sist. tror jeg;-)
Men det er klart hvis du lever føleseslivet ditt i hodet som flere tenderer til å gjøre er det jo klart den "gjenomtenkte" profilen din kanskje vil funke hvis den blir lest av noen som tenker det samme som deg der og da.

Tanker er mer flyktige en føleser!

Og hvor mange ganger har du ikke hørt om folk som sier de har falt for noen de aldri hadde trodd de kunne falle for... ..kremt

Less is more;-P Bytt strategi hvis den ikke funker.. Lykke til:-)

Skjult ID med pseudonym Kveldsmat sø. 21 aug. 2011 15:31

ERT Hvis du syns jeg er for "steiner" så vill jeg kanskje respondert med at du er litt vel "streit" hehe! For å være ærlig så er jeg kamelon på det feltet. Og det skriver jeg OGSÅ om i profilen: Jeg har venner i alle lag, og har både rødstrømpevenner (eller steinerfolk haha) og finansmennesker, politikere, håndtverkere og celebriteter, så jeg vet hvilket bestikk jeg skal bruke hvis jeg trenger det, men tilpasser meg kreative miljøet hvis jeg trenger det.
Men ja, jeg har gått på folkehøyskole og verdsetter slike verdier som du sikkert mener med "steiner". Men som jeg har skrevet på et av bildene mine: Jeg går ikke med papegøyeøredobber likevel. Ei heller perleøredobber. Hvis de bildene sier deg noe.... Vi har alle våre fordommer ;)

Skjult ID med pseudonym anonym sø. 21 aug. 2011 15:33

Blir overrasket over at ingen har kapret deg enda. Jeg er jente og syns du har en flott profil, med mange fine og morsomme bilder :)
Du har en litt lang tekst, men har viktige punkter på hvem du er, og det er jo veldig positivt :D
Du virker som en jente med kvalititeter og egenskaper en mann bør sette god pris på.
Ivertfall har du kvaliteter som en mann klager over det er altfor få jenter som innehar...
Så rart du ikke har blitt kapret allerede :s

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 21 aug. 2011 15:35

@...
Synes det er en litt uheldig logikk du beveger deg inn mot der. Det dreier seg jo også om hvem man søker. Om jeg blir kontaktet av ei dame, synes jeg det er mye mer spennende med en profil a'la profilen til TS enn en profil som sier at "Jeg er ei dame med bein i nesa som er med på alt som er gøy. Spør hvis du lurer på noe!" Mulig jeg er i et forsvinnende mindretall her, men det får jeg også inntrykk av at TS er. Så spørsmålet er hvor smart det egentlig er å late som man er en annen enn den man er for å få flere henvendelser eller svar på flere henvendelser. Jeg tror ikke det.

Skjult ID med pseudonym Kveldsmat sø. 21 aug. 2011 15:35

Brainy? Nå ble det litt mange påstander her... Hjerte og hjerne er da to gode naboer! Jeg vil heller være brainy enn overflatisk for øvrig. Men følger jo selvsagt hjertet. Hva ellers kan man gjøre...

Skjult ID med pseudonym ... sø. 21 aug. 2011 15:44

Når ble overfladisk alternativet til Brainy forresten???? den var ny for meg;-)

Skjult ID med pseudonym Kveldsmat sø. 21 aug. 2011 15:45

Takk neptun, jeg er enig. Mer spennende med litt innhold, enn bare "spør hvis du lurer på noe" Hva skal man lure på liksom hvis man ikke har lagt ut en teaser, lang eller kort. Min er kanskje lang, men sånn er jeg, og det er litt av pakka. Og anonym, takk for den. Det hender noen prøver å "kapre" meg, men så skal det liksom funke da. Er mer og mer opptatt av å finne ting sm kan funke, enn å lete etter feil. Jobber med det. Skal innrømme at jeg var litt på den greia før. Lette etter feil. Har sluttet med det, og liker å gi folk en sjanse hvis de har gode argumenter ;)

Skjult ID med pseudonym Kveldsmat sø. 21 aug. 2011 15:47

Ok, kanskje du har et bedre antonym? Brainy kontra...?

Skjult ID med pseudonym huffda sø. 21 aug. 2011 16:29

...........merker det blir litt for slitsomt med deg. You`re simply too much of everything.

Slow down!

Skjult ID med pseudonym Kveldsmat sø. 21 aug. 2011 16:42

Ja det er vel mest hendig med damer som sitter stille og ser pene ut tenker jeg

Skjult ID med pseudonym SomNy sø. 21 aug. 2011 16:59

Jo lengre profil jo mer å prate om. Fint å se at du liker at folk drikker øl. Det ER trist med de som ikke gjør det.

Skjult ID med pseudonym Kveldsmat sø. 21 aug. 2011 17:02

Jaaa! SomNy! Jeg tar meg en øl på det! Skål! (Litt sentimental skål da, mens jeg ser på minnekonserten på tv)

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 21 aug. 2011 17:07

Nei, vet dere hva altså, gutter...? Dere skjønner ikke besøkstiden deres?
Da vil jeg våge å påstå at den første setningen til @kveldsmat er mycket avgjørende. For dere kan ikke kalles lure dersom dere går inn for å dissekere proflen til denne flotte, sjarmerende og vakre kvinnen. Og dere leter etter argumenter for å IKKE ta kontakt? Makan! Pingler!
;-)

@kveldsmat
Hadde jeg vært en mann, skulle jeg sendt deg en melding sporenstreks!
For LUR er jeg ihvertfall. :o))
Ønsker for deg at en fantastisk herremann er lur nok til å gripe anledningen til å bringe mild bris, solskinn, regnbuen og noen stormkast inn i livet ditt.
:-)

Skjult ID med pseudonym Lowry sø. 21 aug. 2011 17:17

Hvilken værmelding var det?
De er litt upålitelige alle sammen :)

Skjult ID med pseudonym lord_vimes sø. 21 aug. 2011 17:18

Hadde jeg bare vært noen år eldre, så skulle jeg sjekket deg opp sporenstreks, men du er jo hyggelig å prate med uasett da. Beudrings verdig profil, burde vært dratt fram som eksempel på hvnordan en profil skal være.
Er så mye lettere å legge opp meldigner med en så utfyllende og fin profil.

(mann 38 år fra Østfold) sø. 21 aug. 2011 17:24 Privat melding

Selvsagt er det positivt at en dame tørr å vise initiativ, men det er ikke dét som avgjør om man faktisk er interessert... Så det at du prøver deg på menn som ikke er interessert i deg, betyr jo ikke at du burde slutte å vise initiativ... Ovenfor... De...Som...Liker....Deg.... Eller noe i den duren.

Skjult ID med pseudonym Kveldsmat sø. 21 aug. 2011 18:01

Poenget er ikke første-meldinger og sukker og sånn. Jeg får noen/endel flotte meldinger, alt ettersom hvor mye jeg er på, og også svar når jeg tar kontakt. Dette er ikke syting sånn sett, jeg syns jeg får mye positiv tlbakemeldinger og syns mange er oppegående og personlige når de skriver. Jeg dater ganske mye, og finner av og til tonen, og føler at stemningen er god. Tenker at dette er noe å finne mer ut av, og det blir gjerne avtalt en ny date, og morsom utveksling av sms eller facebook finner sted. Til det kommer til et punkt hvor jeg kjenner at jeg ikke orker å drive hele lasset lenger. Jeg venter på et forslag, en ide, noe som kan få oss på et next level, om dere skjønner. Det er det initiativet jeg ofte har tatt selv. Hey, skal vi gå tur? Hey kom på fest! Hey skal vi drikke oss fulle på pubben? Skal vi dra å bade? Eller noe sånt. Jada, også kommer de, men så blir det tysst hvis ikke jeg hele tiden pusher det. Er så lei av det. Skal en flørt i utvikling basere seg på at JEG foreslå ting hele tiden liksom? Sånn har jeg hatt det det siste året, nå vil jeg kjenne hvordan det er når noen andre kjører på. Er sliten rett og slett, syns det er trist at kommunikasjonen ofte stopper hvis ikke jeg driver det. En liten stund er ok. Følger ingen sånne teite regler om å vente 3 dager og alt det bullshittgreiene der. Jeg gjør akkurat sånn jeg føler for, og opplever at mange menn setter pris på det. Snakker ofte om det når vi treffes, at det er fint at man sier og gjør det som er naturlig og fint.
Syns man må ta litt gjensidig ansvar, og samarbeide om driven.

Akkurat nå har jeg ikke noe på gang, og derfor sier jeg herved fra om at jeg er ledig for erobringer!

Skjult ID med pseudonym R2_D2 sø. 21 aug. 2011 18:10

"Syns man må ta litt gjensidig ansvar, og samarbeide om driven. "

Helt enig med den, men om de føler at du har vært den som har pushet, så har de kanskje bare tenkt "okay, siden hun liker å være den som finner på ting, så skal jeg la henne få lov til det".

Eller for å si det på en annen måte. tar du det opp med de?

Skjult ID med pseudonym R2_D2 sø. 21 aug. 2011 18:11

av og til så er det bare kommunikasjon som må til for å fikse ting, liksom.
just sayin'

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 21 aug. 2011 18:11

@kveldsmat
Akkurat det tror jeg nok er et generelt problem med nettdating, det er lett slik at én blir den aktive og den andre den passive. Jeg tror jeg tilhører første kategori, kan bare komme på to stykker jeg har møtt flere ganger som jeg har opplevd faktisk har tatt initiativ uten å ha gitt noen "hint" i forkant, men nettopp i de to tilfellene tenker jeg i etterpåklokskapens navn at kanskje nettopp det at jeg ble den passive som gjorde at det ikke ble noe mer. Et lite dilemma - på den ene siden blir man passiv, på den andre siden er en aktiv "beiler" noe som gjør meg interessert.

Aner ikke hva man kan gjøre med det...

Skjult ID med pseudonym Kveldsmat sø. 21 aug. 2011 18:14

Og takk for koselig støtte tingeling, lur er viktig! Og lord_vimes , takk for fine ord, hvem du nå er

Skjult ID med pseudonym Kveldsmat sø. 21 aug. 2011 18:28

Neptun, jeg syns ikke det har så mye med nettdating å gjøre, men heller dating i sin helhet uansett hvor man møtes. Man kjenner hverandre ikke godt nok til å lese hvor vidt noe virker "slitsomt" eller "tafatt" ut i fra hvor energisk man velger å være.

R2_D2: Ja jeg har tatt det opp, men ikke før det var nødvendig selvsagt, og man prøver seg jo med noen søte små hint i starten, humor og prøver å legge opp til at det hadde vært fint å bi invitert på noe osv, for det verste man kan gjøre er vel å anklage noen man knapt kjenner. Da blir jo alt ødelagt. Å irettesette folk man har deita en gang eller to er vel ganske usympatisk. Men til slutt så har jeg sagt fra ja, at hvis det er interesse for mer kontakt nå, så må jeg få vite det, slik at jeg ikke bruker opp masse tid på tullball. Det har jeg ikke tid til.

Prøver så godt jeg kan å ta det i mange gutters badagelige sakte sakte tempo, men mer enn 3 uker mellom slagene blir for slow for meg altså, da sier jeg takk og farvel. Selv om jeg egentlig er veldig nysgjerrig på å lære ham bedre å kjenne. Det er dette som er så trist. Hvorfor så angst for å speede opp litt? Enten er det yess, eller så er det kutt, og det er da ikke nødvendig å bruke ukesvis på å konkludere med det siste?

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 21 aug. 2011 18:38

@Kveldsmat
Det kommer jo an på hvor godt du kjenner noen på forhånd, da. Alle de få forholdene jeg har vært borti utenom nett, har vært med damer jeg har møtt via bekjente, og da er jo utgangspunktet et noe annet.

Skjult ID med pseudonym Kveldsmat sø. 21 aug. 2011 19:07

Uansett er man jo nye for hverandre på den måten (hvis ikke det er en gammel flamme) så hvor vidt den ene er kjent for å være mer aktiv enn den andre er noe man må lære å kjenne fra starten uansett. Dette er uansett ikke et viktig poeng.

Viktigere er:
Jeg prøver å holde gnisten oppe, og energien levende, slik at jeg ikke faller sammen og blir angrepet av selvmedlidenhet og ensomhetsfølelse. Det er jo slik vi holder oss interessante, eller hva?

Jeg liker hvertfall bedre glade og entusiastiske folk bedre enn de som konstant klager og syns alt er fælt

Men litt synd er det jo, at energien min blir brukt mot meg. :) Jeg tror det er vanskelig å drepe gnisten min totalt, men det hender jo at jeg kjenner snev av utmattelse

Skjult ID med pseudonym reger sø. 21 aug. 2011 19:43

Bra initiativ - ikke min type dog.

(kvinne 41 år fra Oslo) ti. 23 aug. 2011 23:21 Privat melding

Heppla! Jeg er fortsatt klar for å bli bedt på diskusjon og stevnemøte!

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 23 aug. 2011 23:45

Det er tirsdag nå, og bare tre dager igjen til helg! :)

Skjult ID med pseudonym Boble on. 24 aug. 2011 11:44

Jeg tror ikke på kveldsmat når hun sier at hun ikke får noen dater. Gjør hun det så må det være en haug med brev som sukker ikke videresender til henne...

Vi kan diskutere litt om når du skal flytte til Bergen kveldsmat! :) Selv om matchtallet vårt er på 80 tallet;)

(kvinne 41 år fra Oslo) on. 24 aug. 2011 17:17 Privat melding

Hvem er klovnete syns du karvinen?

(mann 50 år fra Buskerud) on. 24 aug. 2011 22:31 Privat melding

Veldig lett på nettdating å søke sine drømmers mål.

Veldig lett å begynne å drømme og sveve i høyre sferer

veldig lett å ikke kunne leve opp til disse forventningene, drømmer..., egne og andres...

Så snart det blir noe form av jordisk kontakt,

detter man (kvinne) fra skyene rett i bakken.

Outch !! Vondt !!

Nei, det var annerledes enn i drømmen,

kan ikke være riktig at det gjør så vond !

"Ha det ny bekjenntskap......."

System error????

(kvinne 41 år fra Oslo) on. 24 aug. 2011 22:44 Privat melding

Klippet fra en av mine kommentarer i annen tråd:

Som kjæreste, bestevenn og elsker kan jeg tilby

kald drikke og lidenskapelig musikk i det dampende boblebadet mitt, ispedd filosofiske samtaler og uhøytidelig fjås.

servering av et glass vin på en helt vanlig onsdag

servering av den beste søndagsfrokost og fred til å lese avis og høre på p2

rene ord og direkte tale, og ikke urimelige krav til tankelesning

hverdagsflørt og humor

uoppfordret massasje og lite blygsel

spontane forslag om tur i skogen, hvor jeg fikser niste og medbrakt øl som jeg overrasker deg med

tilgivelse når du gjør noe dumt

et blidt ansikt når du kommer hjem og uante mengder med kos

stillhet

musikk, dans og latter i huset og avslappet stemning

påfyll og impulser

ærlighet, vennlighet, sårbarhet og trygghet

beundring og tid

selvstendighet og samarbeid side om side

initiativ og engasjement

vilje til å få det til

diskusjonspartner

en som tør å være uenig, men som syns det er finest å være enig

en øl med gutta

verdens beste ostiser

tidsnok til avtaler og alltid tilgjengelig for deg

spillkveld, tv-kveld, og middag med og uten venner

evig takknemlighet når du møter meg på togperrongen

Hilsen Kveldsmat

(mann 50 år fra Buskerud) on. 24 aug. 2011 23:03 Privat melding

@kveldsmat

Hva er det som stopper deg når du har så masse fint å stille opp med?

Hva er det du leter etter og ikke finner?

natta

Skjult ID med pseudonym km2 to. 25 aug. 2011 20:26

Tusen takk for fint og ærlig svar!