Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym kresen sø. 21 aug. 2011 17:46

Ja, jeg er kresen og det innrømmer jeg. Men valget av hvem man (forhåpentligvis) skal dele resten av livet sitt med er kanskje det viktigste valget man skal ta hele livet, så da er det vel greit å stille noen krav også eller? Selvsagt vet man ikke hvor lenge ting varer eller om man har lyst til at det skal bli noe ut av ting allerede på første date.

Jeg er kanskje enda mer kresen på nett enn i det virkelige liv, for her sitter jeg jo med menyen foran meg og da blir man jo veldig kritisk og føler litt at man kan velge og vrake fra hele menyen. Utseendet er viktig, og det tror jeg er noe alle mener. Men hva man synes er en kjekk gutt eller ei pen jente, det varierer fra person til person. Jeg ser på topplistene mine at det er mange som jeg har 94-95 i match med som jeg aldri ville ha tatt kontakt med rett og slett fordi han ikke har det utseendet jeg ser etter eller jeg synes de er for gamle i forhold til meg. Det gjør meg kanskje overfladisk, for det kan godt hende at vi har en god kjemi allikevel, men det må være noe som får meg til å kaste et ekstra blikk på profilbildet også.. Og dette med alder, jeg liker yngre menn, men nesten ingen som er yngre enn meg kommer høyt opp på listen. Kvinner lever lenger enn menn og burde statistisk sett helst finne seg en mann som er ca. 5 år yngre enn en, men de kommer jo ikke på topp 100 en gang på listen min vil jeg tro.

Finnes det forresten noen metoder man kan fjerne de som har høy score, men som man synes er helt uinteressante og gjerne vil ha bort fra topplisten? Man ser jo gjerne ikke lenger ned enn første siden, og hvis den er fylt opp med for mange uinterressante, så ser man kanskje ikke drømmemannen som har havnet øverst på side 2...

Men listen over ditt og datt som de skal ha eller skal kunne blir jo kastet hver gang jeg møter noen interessante, da er det plutselig ikke så viktig lenger..

Bare noen tanker... Noen flere som tenker på samme måten eller har andre tanker om dette dere vil dele?

Skjult ID med pseudonym lanill sø. 21 aug. 2011 17:49

Gå inn på profilen deira og blokker dei, enkelt nok.

Skjult ID med pseudonym utboks sø. 21 aug. 2011 17:50

tipper jeg har flere hundre blokket av samme grunn Kresen, orker ikke se samme trynene dag ut og inn :P

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 21 aug. 2011 17:54

Å rydde i matchlista er en metode, ja.
Å kunne navigere seg forbi side 1...er også en fordel. Et tastetrykk er faktisk alt som skal til...;-)