Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor menn ikke får svar på meldinger

Vis siste innlegg
(kvinne 32 år fra Oslo) sø. 21 aug. 2011 18:18 Privat melding

Det er noen typer førstemeldinger jeg er ganske lei av å få, og sjelden gidder å besvare. Hvis noen mannfolk som leser dette kjenner seg igjen, så vet dere hvorfor dere ikke får svar - Skriv noe annet hvis dere vil ha svar!

Eksempler:
"Hei, så pen du er" - En slik melding gir meg inntrykk av at du er langt mer opptatt av utseendet mitt enn noe annet. Jeg vil ha en som er mer opptatt av å bruke hjernen enn kukhuet, og derfor tror jeg ikke vi passer sammen.

"Hei" / "Hei, står til?" / "Hei, ha en god helg" - Meldingen forteller ikke at vi har noe som helst til felles, og erfaringen min er at de som sender slike meldinger overhodet ikke har lest profilen min. Hvis du ikke gidder å lese profilen min så er du ikke verdt tia mi engang, og hvis vi ikke har noe tilfelles så er jeg ikke interessert. Vis at du er verdt tiden min og at vi har noe til felles.

"Hei, lyst å kline?" / "Hei, vil du bli med på danskebåten?" - Slikt har jeg fått, ja. Til de som skriver slikt: Ærlig talt, er dere stokk dumme? Hvorfor skulle jeg bry meg med å kline eller dra på danskebåten med en totalt tilfeldig fyr på nettet??

"Hi, how are you?" - For det første gjelder det samme som med "Hei, står til?". For det andre er ikke jeg personlig interessert i noen som ikke kan mitt språk, sorry.

"Hei, hva driver du med i fritia?" - Wtf?? Du beviste nettopp at du overhodet ikke har lest noenting i profilen min! Når du ikke gidder det engang, så er du ikke verdt tia mi >.<

"Hei, jeg har lyst å bli kjent med deg" / "Hei, lyst å bli kjent med meg?" - Uh.. Jammen så les profilen min og si\spør om noe mer konkret da, hvis du vil vite mer.

"Hei, vil du ta en kaffe med meg?" - Sorry, jeg gjør ikke blind dates.

"Hei, du kan adde meg på msn som rtshhtr@strh.com hvis du vil chatte med meg" - Nå inviterte du nettopp meg til å ta initiativet, selv om det er DU som tydeligvis er interessert i å bli kjent... Hvis jeg skal adde deg på msn sånn uten videre, så kan jeg likegjerne adde alle jeg kommer over. Vis meg først at vi har noe å prate om.

(whatever) fra en fyr som er 10+ år eldre enn meg - Den dagen jeg er klar for barn så er du grå i håret.Vi lever i totalt forskjellige livsfaser, og hvorfor tror du det er vanlig å ha flest venner på ca samme alder som en selv?

En del menn virker som de tror jeg dater en hvilken som helst fyr som bare virker hyggelig og ok.
Virkeligheten er at havet er proppa fullt av fisk og jeg får nok av meldinger fra folk som er interessert i date. Skil

Skjult ID med pseudonym Everett sø. 21 aug. 2011 18:22

Og:

Hvorfor får man ikke utfyllende svar når man prøver å sjekke opp en dame på byen? :)

Skjult ID med pseudonym temasti sø. 21 aug. 2011 18:25

@ Cogni... Smiler gjenkjennende til det meste her... Men ikke det med alder 10+, for det gjør meg ingenting å date en eldre mann :)

(mann 34 år fra Buskerud) sø. 21 aug. 2011 18:30 Privat melding

hehe ja...kan ikke si jeg noensinne har skrevet noen av de meldingene der, nei. Men så får jeg som oftest svar på de ekstremt få meldingene jeg skriver, da(er så få her inne som passer til en som meg...).

Men er ikke alle som vil at man ikke skal dømme kun på utseendet. Kommer ofte over profiler der det kun står "spør hvis du lurer på noe" e.l.

Skjult ID med pseudonym megselv sø. 21 aug. 2011 18:38

Er faktisk slik at damer er ulike og dermed foretrekker ulike førstemeldinger. Det som fungerer for noen fungerer ikke nødvendigvis for andre.

Så hvorfor må vi damene på død og liv legge så mye i en førstemelding når personen man bare er ute etter å få kontakt? Liker du profilen til den som tar kontakt så svarer du og gjør du ikke det så lar du vær. Eller enda bedre...sender ett høflig avslag og så blokkerer.
( er selvsagt unntak med slibrige meldinger osv, men det er kansje noen som liker det også...hehe)

(kvinne 41 år fra Oslo) sø. 21 aug. 2011 18:38 Privat melding

Haha! På kornet Cogni! Akkurat sånne meldinger florerer det av i min innboks også, i tillegg til mange fine da selvsagt.

Heia kreative og personlige førstemeldinger!

(kvinne 46 år fra Akershus) sø. 21 aug. 2011 18:43 Privat melding

Nikker gjenkjennende til mange av meldingene du sier å ha fått "TS". Men jeg svarer på det meste, bare ikke de som er langt over aldersmessig, uten profilbilde eller som er klinesjuke. Syns ikke den med "skal vi bli kjent", er så dum. Det er bare å ta en titt på profilen hans og se om vi har bra match, felles interesser og om han ser ok ut. Det er jo ikke værre enn å bryte kontakten, hvis man ikke finner hverandre intressante etter å ha tastet litt.

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 21 aug. 2011 18:46

Hei, Cogni, står til? Hva gjør du i fritida di, da?

Skjult ID med pseudonym B-Boy sø. 21 aug. 2011 18:55

Skjønner at du opplever mye uønsket oppmerksomhet, Cogni. Føler med deg. Den som kommer gjennom nåløyet ditt er nok en ekstremt heldig mann.

(mann 37 år fra Vestfold) sø. 21 aug. 2011 18:56 Privat melding

skjønner dette her,,,men,,,hvordan i alle dager skulle man startet en dialog med en jente da????...en plass må man begynne,,,og hva er feilen med å starte med feks...."

Hei....hvem er du da?? og hva har du bedrevet helgen med??
hilsen.......... :) "

vil tørre og påstå at det er bildene som gjør utfallet i om du syns personen er intressant eller ikke,,,så kommer resten like etter......

noen er rett på sak,og vil treffes med engang,,mens andre tar det roligere...

Skjult ID med pseudonym Lilljanne sø. 21 aug. 2011 18:57

@neptun
Du skal selvsagt lese hele teksten, vettu;-) Men som regel har de fleste bare ramset opp noen man gjør på fritiden og de fleste gjør jo MYE forskjellig på fritiden. Og ulike ting etter årstid. Derfor kan en sånn meldig + "hva er det som gjør det glad" og "hvordan ønsker du en kjæreste skal være"...eller noe slikt i en og samme henvendelse bli litt i overkant, he, he. Jeg kan jo ikke skrive noe kortfattet, så jeg er jo håpløs på å gi et kjapt svar:P

Skjult ID med pseudonym oppgulp sø. 21 aug. 2011 19:00

til menns forsvar må jeg bare si følgende, det er ikke rart at TS er singel! makan til innesluttet tankesett har jeg ikke sett på lenge. om dette er normalen for kvinnene her så skjønner jeg hvorfor vi alle er single. skal man liksom skrive frierbrev i første melding? latterlig... good luck

Skjult ID med pseudonym VoksenMann sø. 21 aug. 2011 19:05

Hehe, for om TS fikk melding fra en hunk, som gjør det kiler både her og der, hadde hun nok filosofert lenge over at det bare sto "Hei. Lite digg du da :) Skal vi møtes og se om det klaffer?".

(mann 45 år fra Hordaland) sø. 21 aug. 2011 19:06 Privat melding

Oppgulp

100% enig med deg.

(mann 37 år fra Vestfold) sø. 21 aug. 2011 19:07 Privat melding

@oppgulp.

må si jeg er litt enig der ja......

Skjult ID med pseudonym KalleFøtte sø. 21 aug. 2011 19:09

Det gjør det jo ikke akkurat enklere å skrive en melding når damene som regel krever morsomme, unike og interessante førstemeldinger uten skrivefeil, når sikkert 90% av profiltekstene her på sukker er mer eller mindre identiske. Alle liker å gå en tur i, treffe venner, ta en fest, se på film osv....lite orginalitet å spore altså.

Så jeg støtter de som sier at ikke man skal legge så mye i en førstemelding. Liker du profilen, så svar... :)

(mann 34 år fra Buskerud) sø. 21 aug. 2011 19:11 Privat melding

@oppgulp

Joda. ikke rart at hun er singel, akkurat som det ikke er rart at jeg er singel. Vi har nemlig KRAV til de personene som skal vekke interesse hos oss, vi... Så dumme er vi, liksom.

Skjult ID sø. 21 aug. 2011 19:11

Vi damer er da ikke kravstore;o) Vi ønsker jo bare en mann! Knisknis

(mann 37 år fra Vestfold) sø. 21 aug. 2011 19:13 Privat melding

Syns det blei stille fra TS nå........hehe :)

Skjult ID med pseudonym Raglabooh sø. 21 aug. 2011 19:15

hun har jo jobbet en stund med innlegget sitt, da. Så sitter hun vel bare å ser på at poster med forskjellige menigner strømmer inn. ingenting galt med det :)

Skjult ID med pseudonym oppgulp sø. 21 aug. 2011 19:15

Krav om hva? Krav om at man formulerer et helt dikt i en person du ikke kjenners navn? Latterlig. Jeg har hvertfall ikke fått noen klager på åpningsmeldingene mine, så jeg tror dette bare gjelder sære mennesker som er høye på pæra. Om de ikke svarer så gjør jo ikke det noe, jeg vet jo at jeg ikke kommer til å like personen om hun har en sånn holdning uansett. Man filtrerer ut mye søppel på denne måten. Det er vanlig høflighet å svare enten Ja eller Nei på enkle spørsmål. Gidder hun ikke det en gang så må hun bare forbli singel for min del. Det er hennes tap! For her er en jævlig flott fyr som ikke sliter seg ut på narsisistiske selvdiggere.

Skjult ID med pseudonym FrøkeMilla sø. 21 aug. 2011 19:16

Litt enig med de siste gutta. Det er ikke så enkelt å skrive en interessant førstemelding.
Men det kan jo være litt mer enn "du er søt" eller "hei"
Da blir jo svaret "takk" og "hei hei" End of conversation. :P

(mann 45 år fra Hordaland) sø. 21 aug. 2011 19:17 Privat melding

TS

Kan du skrive et eksempel på førstebrev fra oss mannfolk til dere jenter?
Vi trenger visst en omfattende og dønn gjennomført mal for å ha en liten mulighet for å få svar.

Kanskje vi rekker å skrive til to jenter på en søndag da. kanskje tre om vi er skikkelig effektiv.

(mann 34 år fra Buskerud) sø. 21 aug. 2011 19:18 Privat melding

Poenget er at når du sender en førstemelding så burde du i det minste åpne for en samtale i steden for å la det hvile på den du sender til. Nevn noe du har sett i profilen som du liker, spør om noe du lurer på som ikke var i profilen. Ett eller annet som gjør at du virker genuint interessert, liksom, og ikke gir inntrykk av at du bare "fisker" med masseutsendelse av samme beskjeden.

Skjult ID med pseudonym temasti sø. 21 aug. 2011 19:19

En førstemelding trenger slett ikke være verken morsom, unik eller perfekt på alle måter, det er ikke det Cogni sier. Det var hvertfall ikke det jeg oppfattet at hun sa...

Jeg svarer dessuten uansett om jeg liker profilen til den som kontakter meg eller ikke :)

Skjult ID med pseudonym B-Boy sø. 21 aug. 2011 19:19

Oppgulp treffer spikeren på hodet.

Mye sier meg at trådstarter har i overkant høye tanker om seg selv, og ikke minst forventninger til andre. Jeg vet i alle fall at når jeg møter jenter, er det ikke akkurat sjelden at jeg starter en samtale med "Hei" og noen enkle høflighetsfraser. Den som forventer et utdypende innlegg som åpningsreplikk, bør muligens stille inn antennene sine litt.

Det er ganske enkelt snakk om å komme i prat. Om man stryker en person fra lista fordi åpningsreplikken ikke tilfredsstiller noen absurd strenge krav, så må man bare forvente å sitte der sur og singel i all fremtid.

Skjult ID med pseudonym Raglabooh sø. 21 aug. 2011 19:21

Hei B-Boy. skal vi kline?

Skjult ID med pseudonym Joques sø. 21 aug. 2011 19:21

Her var det mange sure oppstøt fra menn som åpenbart følte seg truffet.

Skjult ID med pseudonym McCloud sø. 21 aug. 2011 19:21

@Skjult Id 19:11
Mann, sier du.
Men så var det dette med gutter vs menn igjen...

Skjult ID med pseudonym oppgulp sø. 21 aug. 2011 19:22

Det er jeg enig i, men mange av eksemplene til TS er jo perfekte åpninger spør du meg. Greier hun ikke svare på et så enkelt spørsmål tenk da hvordan det blir når du spør om viktigere ting? Slik som hvor seriøs hun er? Hvilke amisjoner hun har? Det stakkars kvinnfolket vil jo måtte ligge våken i flere netter å tenke ut svaret. Kanskje derfor det noen ganger tar tre dager før man får svar :)

Meg: "Gjort noe spennende i det siste?"
Hun: "Morsomt bilde du har :) ".

LOL, det kaller jeg en bra åpning :)

Skjult ID med pseudonym lord_vimes sø. 21 aug. 2011 19:23

Er faktisk ikke så vanskelig å få konakt med damen, om man har de rette interessene og gidder å skrive da.
Det det hele bunner og grunner i er jo prioriteringer, at ønsker man å bli kjent med damer som cogni, så må man prioritere å ta seg tid til å sette seg inn i profilen og komme med en god første melding.
Om de er verdt det vet man jo ikke før man har prøvd, og den som intet væger intet vinner.
Hun er veldig hyggelig og intelligent nok til å gi en liten utfordring i diskusjoner.

(kvinne 41 år fra Oslo) sø. 21 aug. 2011 19:26 Privat melding

Men er det så vanskelig å skrive grunnen til at du tar kontakt?
Finne en eller annen felles interesse, eller kommentere noe hun har skrevet?
Han man skrevet at man driver med surfing, og du syns det er litt kult, så si det da! I stedet for "du er pen" Det er noe med å vise et slags signal på HVORFOR du liker henne! Har dere samme musikksmak, eller liker film, så spør noe mer om DET da. Liker man kunst eller teater, dans eller fotball, ja så ta tak i det, og start en konversasjon, ikke bare hallå, åssen går det. Nei ærlig talt, skjerpings. Det er ikke så vanskelig! Let etter noe du liker, og kommenter det. Du blir 10 ganger mer interessant med en gang. I promise you!

(mann 34 år fra Buskerud) sø. 21 aug. 2011 19:29 Privat melding

For å si det sånn. Jeg spør alltid om noe på profilen som jeg lurer på e.l. , og jeg får svar på 95% av førstemeldingene

(mann 34 år fra Buskerud) sø. 21 aug. 2011 19:31 Privat melding

Men av og til tar det 1-2 dager fra de har lest mailen til de svarer på den. Får nesten inntrykk av at de er redde for å svare for fort i frykt for å bli sett på som desperate.Noe som er ganske tragisk..

(mann 44 år fra Oslo) sø. 21 aug. 2011 19:33 Privat melding

Enkelt å være medio attraktiv kvinne her... ha en profil, med "salgsfremmende" bilder av seg selv, logge seg på - ta en kaffe, kanskje kikke på en episode av frustrerte fruer, for deretter - en times tid senere, sjekke innboksen -se hvilke dumme fisk (menn) som har gått garnet,,, Menn som har tatt seg bryet og et initiativ i et forsøk på å oppnå kontakt med deg... Så kan du forkaste alle fisker som ikke har vært kreative og omfattende nok i sin streben :))

Tror de fleste menn har erfart å sende medlinger til mange kvinner for så å IKKE få noe svar fra 90 prosent... Selv gidder jeg knapt å lese en profil - et søtt og blidt ansikt kan være nok til at jeg tar et initiativ.. men da et initiativ i form av et svært kort mld... først når/hvis jeg får en tilbakemelding gidder jeg å lese profilen og svare i mere kreative vendiger..

Poenget er: hvorfor waste tid på sette seg inn i en jentes profil, vri hjernen for å skrive en unik, kreativ, spennende og inter4essant førstemelding hvis du vet at sjansen ligger på rundt 10 prosent for at hun finner noe gjensidig interesse i deg og følgelig ikke gidder å svare...

Nei - ta førstemeldingen, uansett innhold som et hint... liker du hans profil, så tråkk ut i vannet og se hva det fører til,, du vet aldri hvilken person det er som skjuler seg bak en dårlig førstemld ;))

Skjult ID sø. 21 aug. 2011 19:34

@kveldsmat
Dette høre mer som ett råd for videre konversasjon og ikke en førstemelding.
Hvorfor skal man gjøre det så vanskelig og kreve så mye?

Skjult ID med pseudonym Lionking40 sø. 21 aug. 2011 19:34

@ TS OG kveldsmat...

Jeg har vært her inne lenge og jeg har fortsatt til gode å oppleve at dere jenter tar tak i noe som helst som står i profilen, ev. stiller noen nysgjerrige spørsmål... det er stort sett bare "hei" og ingenting annet fra de som skriver førstemelding. Så fei for deres egen dør først.

Skjult ID med pseudonym elisa sø. 21 aug. 2011 19:36

enig med @R2_D2. Poenget er å åpne opp for en samtale, ikke å legge hele initiativet på den man tar kontakt med. "Hei" er fint, men det må følges opp med noe som kan sette igang en samtale, et spørsmål om noe i profilen, eller et helt annet tema. Hva med et dagsaktuelt tema? "Hva synes du om skulpturparken?" - sett igang en samtale, og følg opp med interesserte spørsmål når du får svar. Sååå vanskelig er det vel ikke.

Men les profilen først hvis den har tekst...

Skjult ID med pseudonym reger sø. 21 aug. 2011 19:37

Hva i all verden er galt med, Hei har du det bra, hva skjer, eller hatt en bra helg?

Ingenting!

Det er starten på en samtale......

Skjult ID med pseudonym elisa sø. 21 aug. 2011 19:37

@LionKing40: Vis oss profilen din, så skal vi nok finne noe man kunne sagt om profilen din i en førstemelding ;)

Skjult ID med pseudonym B-Boy sø. 21 aug. 2011 19:38

Raglabooh: Ja, hvorfor ikke. Ut med tunga!

Skjult ID med pseudonym oppgulp sø. 21 aug. 2011 19:38

Greit jeg skal begynne å spørre:

1. Hvor ofte trener du? (siden du sier du trener og at det er viktig). Bonusspørsmål: hva er din BMI?.
2. Hvor mange venner har? (siden du sier du liker å være med venner).
3. Hvilke fjell liker du å gå i? (siden du har noen random bilder fra besseggen).
4. Hvilke ambisjoner har du i karrieren? (siden du sier du brenner for jobben).
5. Hvordan kan du mene at helse er viktig for deg når du røyker?

osv osv osv.

poenget er at det er faktisk ikke så mye å spørre om ut ifra profilene så derfor gjør jeg noe annet. Ja en del damer skriver side opp og side ned med krav og forventninger og hvor flink og hyggelig hun er: Alarmen blinker da med en gang hos meg...

Skjult ID med pseudonym reger sø. 21 aug. 2011 19:38

Og "blind dates"...er det virkelig blind dates når man har sett mange bilder og lest mye om personen?

Synes du må slappe av litt. Tydelig at mange kvinns her inne blir bortskjemte.

(kvinne 37 år fra Akershus) sø. 21 aug. 2011 19:38 Privat melding

Jeg er tydeligvis ikke like streng... førstemelding, hallo.. det er bare første melding!
Det blir som å gå bort til noen og si hei, spør du meg.
Du oppnår kontakt.
Så kan du selv gå inn i vedkommendes profil, lese den, for så å velge selv om du vil føre noen samtale videre.
Hvorfor gjør så veldig mye ut av det?
Kjemien merker man heller ikke om man har, kun ved å lese profilen til folk.

(mann 40 år fra Nord-Trøndelag) sø. 21 aug. 2011 19:43 Privat melding

Dette viser at vi er forskjellige! Blir iallefall ikke meg og Cogni :)

Jeg sender enkle og korte førstemeldinger, kaster ikke bort energi på noen som ikke vil se på profilen min engang fordi jeg bare skriver hei. Og i tillegg så liker de kanskje ikke min profil. Nei jeg drar skikkelig på hvis jeg får svar på førstemeldingen, da vet jeg at den jeg har sendt til liker min profil.

Lykke til som kravstor...

Skjult ID med pseudonym lea sø. 21 aug. 2011 19:43

Må si meg enig med @Danty, legger ikke så mye i førstemld. Hvorfor skrive eviglange mail til en som ikke svarer...kommer det svar, ja da kan du begynne å ta tak i ting i profilen osv.

Skjult ID med pseudonym oppgulp sø. 21 aug. 2011 19:44

Bra det er mange som deg her TreKløveren, det er de korteste meldingene jeg får hyppigst svar på, hvorfor skal alt være så himla seriøst liksom? Du er forresten veldig søt hehe. Call me :)

(mann 34 år fra Buskerud) sø. 21 aug. 2011 19:44 Privat melding

Det man får ut av denne tråden akkurat som med alle andre tråder, og som er noe som aldri forandrer seg.....: Forskjellige mennesker, forskjellige preferanser.

Skjult ID med pseudonym Lilljanne sø. 21 aug. 2011 19:44

Kveldsmat har mange fine forslag, men som skuld ID mener jeg sånne meldinger er bedre etter for videre konversasjon.

(mann 45 år fra Hordaland) sø. 21 aug. 2011 19:45 Privat melding

Så alle som skriver i favør av TS er lykkelig som singel siden de ikke har funnet seg en skikkelig partner selvom de vet hvordan man tar kontakt med det motsatte kjønn og få interessen opp hos dem her inne?

Skjult ID med pseudonym Joques sø. 21 aug. 2011 19:49

Herregud, så mye dritt visse menn her inne klarer å øse ut av seg overfor et menneske som forventer noe så enkelt som at de har lest profilen hennes?

@Oppgulp, du har helt åpenbart ikke lest profilen til TS. Gjør det før du fortsetter å drite deg ut.

Skjult ID med pseudonym oppgulp sø. 21 aug. 2011 19:50

For å si det slik: TS kommer nok til å være singel LENGE, og når hun endelig finner noen er det nok bare en kjip tøffelhelt som ikke står for noen ting selv. Antageligvis ikke det hun egentlig ville ha, og så blir hun singel like fort igjen - men da kanskje hun blir litt mer ydmyk. He he, noen mangler totalt selvinnsikt ;)

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 21 aug. 2011 19:50 Privat melding

Så veldig kreativ trenger det jo ikke være for å likevel vise at man har noe felles, eller at man har lest noe som trigger i profilen!

@Kveldsmat har for eksempel 50 bilder som alle viser ulike sider av hennes interesser. På et av dem spiser hun sushi og kommenterer til og med at hun ikke kan få nok av det. Hvis jeg var mann ville jeg skrevet dette som førstemelding:

"Jeg kan heller ikke få nok av sushi! Hvilke biter er dine favoritter?"

Et felles interessepunkt og et spørsmål som åpner for samtale...

Hadde du ikke svart på den, @Kveldsmat?

Skjult ID med pseudonym oppgulp sø. 21 aug. 2011 19:51

@Joques

TS er så kresen at hun har disablet folk med under 70 i match lol. Så jeg kan ikke lese profilen hennes. Hvilket bekrefter alt jeg har sagt. :)

(mann 34 år fra Buskerud) sø. 21 aug. 2011 19:52 Privat melding

@øgerto

det stemmer for min del. er lykkelig singel jeg. Eneste måten lykkelig delen ikke blir ødelagt er ved at jeg stiller krav til den som eventuelt blir min neste.

Skjult ID med pseudonym Klysa sø. 21 aug. 2011 19:54

De som er enig med TS burde absolutt kun blitt en flekk på lakenet.

Skjult ID med pseudonym oppgulp sø. 21 aug. 2011 19:54

Det er jo en ærlig sak det da. Det er selvfølgelig greit å sette krav og kun akseptere folk som passer rett inn i ditt liv uten noe som helst tilpassning, men det tror jeg ikke skjer så veldig ofte, og jeg tror også det er veldig kjedelig. For min egen del liker jeg damer som kan tilføye noe i livet mitt, andre synspunkter, andre interesser.

Skjult ID med pseudonym Driver sø. 21 aug. 2011 19:55

Tror nok TS her greid å skremme bort de som evt. hadde lyst til å ta kontakt med henne. Og de som støtter henne her i tråden er nok litt raskt ute, unødvendig å være så negativ hvis man er her for å treffe noen. Hvis man ikke går inn for å gjøre seg kostbar, da. Uansett så finner man ikke ut hva som bor i et ukjent menneske gjennom en førstemelding, og et sted må man begynne for å få kontakt :o)

Skjult ID med pseudonym temasti sø. 21 aug. 2011 19:56

Siden det ble så mange negative reaksjoner på TS sitt innlegg så leste jeg det igjen... Og etter å ha gjort det forstår jeg faktisk hvorfor enkelte reagerer...

Men jeg skjønner ikke poenget med å argumentere på en så stygg og slem måte som noen her gjør...

(mann 44 år fra Oslo) sø. 21 aug. 2011 20:00 Privat melding

Ingen personangrep mot TS, takk :)))
Enig eller uenig... hun har faktisk gode poenger som tydeligvis illustrerer et problem som er greit å lufte... hun er tydeligvis også representativ for mange jenter og gir en innsikt.... er vel bedre å holde seg til sak..
Bra initiativ TS... keep up the good work

Skjult ID med pseudonym oppgulp sø. 21 aug. 2011 20:01

Jeg var nok litt krass, beklager dette. Men jeg ble litt oppgitt over holdningen hennes. Heldigvis er ikke flertallet her slik :) Bakkekontakt og sånn. Viktig.

Skjult ID med pseudonym Kveldsmat sø. 21 aug. 2011 20:01

Hmm. Det er jo trist hvis dere mener dette er ting som krever at dere "vrir hjernen". Det er da ikke vanskelig!
Men for all del, en enkel melding er kanskje bedre enn ingen melding, hvis man har en ok profil, jeg skal ikke nekte det.

Og SELVSAGT gjelder dette sikkert for mange jenter også, men det er nå en gang menn jeg skriver mest med da.
Jeg mener ikke en førstemelding trenger å være så lang eller voldsomt kreativt, men NOE som gjør at mottaker skjønner at du ikke har laget masseutsendelse er jo greit.

Og, jeg må jo presisere at får jeg et "hei" av en fyr med en superinteressant profil, så svarer jeg jo selvsagt! Dvs, jeg svarer ganske ofte på alle typer meldinger jeg, hvis jeg har tid og er i humør til det, men poenget er, at en flott type i med profiltekst som tiltaler meg, eller har noe ved seg som er interessant, så gir man selvsagt vedkommende en sjanse. Mer enn gjerne! Men har du blank profil, uten bilde, og skriver "hei" da er det lite å ta tak i gitt.

Jeg syns for øvrig lista til oppgulp var helt topp jeg! Det er akkurat slike enkle, men relevante spmål som får en til å tenke litt. Gjerne kritisk eller småfrekt, bare jeg skjønner at det er til MEG og ikke hvem som helst andre

Men at folk (jenter og gutter) har kjedelige profiler hvor det ikke er mulig å spørre om noe særlig, ja da er det ikke mye man får gjort, annet enn å kommentere bildet. Da kan man takke seg sjøl

Skjult ID med pseudonym Joques sø. 21 aug. 2011 20:01

Oppgulp, det bekrefter vel egentlig bare at TS er kresen, og det trenger man ikke akkurat å være Sherlock Holmes for å skjønne. Som om det ikke er en ærlig sak å være kresen, liksom. La meg si det slik at du skyter skivebom når du tror at det ikke står noe interessant å bygge en samtale på.

Men trøste og bære, så mye butt-hurt syting og sutring hun klarte å fremprovosere! Hun har jo ekskludert meg like mye som dere andre, men i stedet for å føle tærne mine tråkka på og begynne å slenge dritt, kan jeg nikke anerkjennende både til profilen og innlegget hennes og gå videre.

Disse hersketeknikkene om at "hunn sitter vel hele natta og forfatter et gjensvar" gjør meg bare kvalm og skamfull over å være mann.

Skjult ID med pseudonym oppgulp sø. 21 aug. 2011 20:05

Hun greier antageligvis og filtrere ut drømmemannen også ved å være så kresen men det hennes valg :)

Men jeg beklager igjen at jeg var så krass, det er bare slik jeg prater når jeg blir litt øh oppspilt.

Skjult ID med pseudonym Klysa sø. 21 aug. 2011 20:06

Alle mannfolk er i utgangspunktet drittsekker i jenters øyne.
Og så er det opp til mannfolkene å bevise det motsatte overfor hver enkelt jente.
Spesielt her inne på Sukker sitter de fleste jenter på sin høye hest, og mannfolkene kryper på bakken og prøver å få kontakt med de der de sitter med nesa i sky.
Og om man gjør en liten feil, eller ikke skriver et helt perfekt førstebrev, blir man geleidet til hoggestabben for å bli et hode kortere.

(mann 32 år fra Oslo) sø. 21 aug. 2011 20:08 Privat melding

Hehe, skal man skrive en novelle for at en jente skal svare? Jeg tror mange jenter tittet på bildene først for så å svare eller ikke jeg ;) Har jeg bittelitt rett her?

Skjult ID med pseudonym Rose sø. 21 aug. 2011 20:08

Selvfølgelig er det hyggelig å få personlige meldinger hvor brevskriveren viser at han har tatt seg bryet med å titte litt på profilen din.. : ) Men det er da ikke nødvendig å vri hjernen så voldsomt for det?
Jeg har da fått mange brev som starter med Hei, jeg liker profilen din og har lyst til å bli litt mer kjent med deg...
Synes det er en enkel og hyggelig innledning, og har da ingen problemer med å svare på dette hvis vedkommende tiltaler meg.. : )

Skjult ID med pseudonym temasti sø. 21 aug. 2011 20:08

Du Klysa.... Nå er du klysete ;)

Skjult ID med pseudonym B-Boy sø. 21 aug. 2011 20:12

Det er ingenting galt med å være kresen, men å nedsable og ekskludere gutter som faktisk viser initiativ - bare fordi de ikke gjør det "på riktig måte" - blir for meg et pinlig skue. Hvis man ikke liker profilen man har fått melding fra, så er det jo bare å la den ligge. Å ta med seg en hel masse eksempler inn på forumet for å rakke ned på disse gutta, som i de fleste tilfeller har handlet "i god tro", gir i alle fall meg en viss avsmak fra TS. Det er i alle fall ingen overdrivelse å si at hun ikke er min type jente. Skulle vært rimelig deilig for å slippe unna med slike holdninger i min bok.

Vær glad for den oppmerksomheten dere får. Setter man seg selv på en pidestall, blir oppholdet langvarig. De aller fleste er her faktisk med samme mål for øyet, men likevel virker enkelte å være veldig opptatt av å skape fronter og ødelegge for seg selv og andre.

(mann 45 år fra Hordaland) sø. 21 aug. 2011 20:12 Privat melding

TS bør kanskje forandre taktikk og faktisk være den som tar kontakt med mannfolkene istedenfor å syte over de dårlige brevene hun får.

Skjult ID med pseudonym Kveldsmat sø. 21 aug. 2011 20:12

Enig med rose. Så enkelt er det.

(mann 37 år fra Oslo) sø. 21 aug. 2011 20:17 Privat melding

For min del foretrekker jeg å få korte meldinger - selv et lite "hei" holder. Da vet man at den andre personen er interessert. En slags "yes, you may".. Derimot er det kleint å få lange meldinger hvor man skjønner at personen har lagt ned en del tid i den og virkelig lest profilen, for om jeg ikke er interessert blir på en måte begge to litt skuffet: samvittigheten får seg en knekk hos meg, og forhåpningen ruinert hos henne.

Er forsåvidt helt enig med 'Kveldsmat'.

(mann 32 år fra Oslo) sø. 21 aug. 2011 20:18 Privat melding

@TS.. innledningen i profilen din er jo at du ikke har særlig tro på nettdating og gjør dette halvhjertet? For meg så er det kanskje en grunn til å ikke skrive til deg, for hvis jeg først skriver til en så gjør jeg det helhjertet!!!

Skjult ID med pseudonym oppgulp sø. 21 aug. 2011 20:19

ja får jeg et langt brev med masse info og masse spørsmål i første melding så tenker jeg med engang WTF??? og ber de oppsummere, gjerne i stikkordsform.

(mann 44 år fra Oslo) sø. 21 aug. 2011 20:21 Privat melding

@ kveldsmat & rose

Nei - er ikke krevende og trenger neppe hjernevridning for å skrive et nogenlunde vettug første initiativ...

Selv kan jeg skyte vilt rundt meg fra hofta, med stensil-meldinger, når jeg er i modus... så ser jeg hva jeg får i retur.. Sender jeg f.eks. samme mld til 20 jenter, får jeg grovt anslagsvis kanskje 4-5 tilbakemld, om jeg er heldig Oppskriften min er dum, mislikt (her) og enkel, men målet helliger midlet mitt -- og er stort sett likt som målet til alle andre her < at mitt sukkeropphold kanskje munner ut i en miss-make-all-my-dreams-come-trough :))

Skjult ID med pseudonym elisa sø. 21 aug. 2011 20:23

Danty har iallfall ikke problemer med å finne på noe å skrive! :) Det har du bevist mange ganger, og spesielt i flørtetråden :D

(mann 45 år fra Hordaland) sø. 21 aug. 2011 20:27 Privat melding

Får man jentelus om man skriver en førstemelding på under 10 ord?

(mann 32 år fra Oslo) sø. 21 aug. 2011 20:27 Privat melding

Er vel bare ren høflighet å si hei tilbake eventuelt, må innrømme hvis en gutt skriver på første mail "skal vi knulle" eller noe sånne litt ufine mailer så skjønner jeg at dere ikke svarer, men de eks over er vel alltid like ekstreme..

(mann 44 år fra Oslo) sø. 21 aug. 2011 20:30 Privat melding

E9 m Trekløveren... er ikke mer komplisert enn det hun beskriver :)

Skjult ID med pseudonym Rose-70 sø. 21 aug. 2011 20:50

@ Danty
Sender du virkelig masse like meldinger til et utvalg med jenter?? 5 svar av 20 sendte er vel ikke så dårlig svarprosent, for da må de jo være rimelig upersonlige ; ))

Nicket mitt ble visst feil, men nå har jeg rettet det opp : )

(mann 45 år fra Hordaland) sø. 21 aug. 2011 20:52 Privat melding

Hva er egentlig vitsen med å skrive med pseudonym når man alikevel bruket sitt ekte nick?
Bare lurer...

Skjult ID med pseudonym Rose-70 sø. 21 aug. 2011 20:57

Mener du meg Øgerto? Skjuler meg ikke, jeg bruker faktisk mitt ekte nick her inne. Bare trykket feil når jeg la ut den første meldingen. Er det greit for deg, eller?

(mann 45 år fra Hordaland) sø. 21 aug. 2011 20:58 Privat melding

Jeg bare lurte siden jeg ikke skjønte hvorfor :o)

(mann 47 år fra Oslo) sø. 21 aug. 2011 21:02 Privat melding

Hehe, kan berolige deg med at det ihvertfall er én grånende gubbe som aldri ville turt å sende deg en førstemelding, TS. ;-)

(mann 44 år fra Oslo) sø. 21 aug. 2011 21:10 Privat melding

@ rose-70

Anslaget med 5 av 20 var tatt litt ut av luften, for å understøtte poenget med at de majoriteten av jenter ikke gidder å svare..
For meg er sukker er et hyggelig og uhøytidelig avbrekk i blant.. Noen ganger har jeg tunge og seriøse oppgaver foran pc`n.. da kan det være befriende og droppe innom sukker.. skrolle litt i junglen av kvinner her.. Snubler jeg over et ansikt som fenger, kan jeg - på et par sekunder - sende henne et lite initiativ... Men siden jeg ikke forventer svar, gidder jeg heller ikke bruke tid på henne ut over initiativet... får jeg derimot, pluts og helt uventet, en tilbakemelding. går jeg inn og gjør en nærmere studie av profilen, for så å innby til videre dialog med intr spørsmål..

Når det gjelder masseutsendelser, så bruker jeg som regel mest humor.. meldingen trenger allikevel ikke virke upersonlig og de fleste gjennomskuer faktisk heller ikke at det er et innlimt initiativ :) Jeg ser ikke noe galt i det jeg gjør.. sender jo kun til jenter som trigger og som jeg ønsker å gå i dialog med.. Hvilke metoder en bruker for det spiller keinen kasserolle, spør du meg... :)

(mann 35 år fra Rogaland) sø. 21 aug. 2011 21:15 Privat melding

TS:

Jeg har liten tro på at du kan få noe særlig med meldinger her inne, så er upassende med den kravlista di, du virker ikke som den mest sympatiske personen i verden, tvert om, blir kvalm av deg regelrett.....

Skjult ID med pseudonym Rose-70 sø. 21 aug. 2011 21:15

@ Danty
Det var bare en spøk..så du ikke det lille smilefjeset mitt? ; )) Ingen av disse jentene vet jo at du har sendt like meldinger til mange andre allikevel.. : )) Før nå da .. ; ))

Skjult ID sø. 21 aug. 2011 21:16

støtter danty angående like meldinger.
Spiller det egetnlig noen rolle at man har skrevet det samme til noen annen før? Det viktigste er jo å vise interesse...

Hadde førøvrig blitt rimelig vanskelig å prate med folk live også , hvis man ikke kunne bruke fraser man har brukt før.
På hvor mange måter kan man spørre om hva man f.eks jobber med? hehe.....

Skjult ID med pseudonym Danty... sø. 21 aug. 2011 21:22

Jeg skimtet nok glimtet i øyet og humorsnerten i det du skrev, rose-70... Tenkte at det var greit å oppklare uansett ;)) Jeg er jo på søkern.. og jeg foretar meg noe... metodene kan selvfølgelig diskuteres,, men som skult id skriver.. det viktigste er å vise interesse,,, så får helle ting komme av seg selv, ganske så naturlig :))

Skjult ID med pseudonym Pulsvanten sø. 21 aug. 2011 21:29

Jeg skriver ikke førstemeldinger som virker masseproduserte og upersonlige, så hvorfor skulle jeg elske å få slike henvendelser selv? Vi har rett til å stille like krav til folk som vi stiller til oss -selv-. Jeg stjeler ikke, så du får ikke lov til å stjele heller. :)

Enig med TS, selv om formuleringen hennes er noe krass. Jeg forstår at en kan bli lei av slike meldinger. Og det er ikke noe galt i å ha selvtillit nok til å si hva en trenger.

<3

(mann 45 år fra Hordaland) sø. 21 aug. 2011 21:33 Privat melding

Jeg har aldri fått førstemeldinger fra jenter som har vært lengre enn to korte setninger, så denne debatten er jo hysterisk kjønnsdiskriminerende i mine øyne.

Det var derfor jeg laget den andre tråden med samme tema - bare for å understreke hvor tåpelige og patetiske sånne debatter er.

(mann 50 år fra Buskerud) sø. 21 aug. 2011 21:37 Privat melding

setter pris på denne åpne diskusjonen her,
takk til Cogni og alle!

synes en åpent visning av hvordan forskjellige "introer" oppfattes er gul verdt.

Da har en et ugangspunkt, enn om sikkert ikke alle tenker likt.

Noen er menn kreativere enn andre....

Vet ikke hvordan jeg ville kunne håndtere 150 henvendelser om dagen ,

tji hiii

Skjult ID med pseudonym Trekløvern sø. 21 aug. 2011 21:45

@øgerto.
Det hender jeg bruker pseudonum, med eget nick.
Som nå.
Rett og slett fordi jeg ikke vil at bildet skal poppe opp for hver melding jeg skriver.

(mann 45 år fra Hordaland) sø. 21 aug. 2011 21:47 Privat melding

@Kløræven

Ja, jeg tenkte at det muligens var grunnen :o)

Skjult ID med pseudonym Trekløvern sø. 21 aug. 2011 21:54

@øgerto
Nei, takk. Det klør ikke.

(mann 45 år fra Hordaland) sø. 21 aug. 2011 22:00 Privat melding

@klørævenmotettre

I'll rest my case...

Skjult ID med pseudonym seffern sø. 21 aug. 2011 23:14

herregud, som mann blir jeg nesten flau av hva enkelte klarer å dra spy opp her..
Men det er jo fint å se at menn driter seg ut i all offentlighet. gjør jo noe med konkurransen her inne. hehe..
At flertallet av de dummeste meldingene kommer fra bergensere kommer jo heller ikke som noen bombe :P

(mann 38 år fra Østfold) sø. 21 aug. 2011 23:20 Privat melding

Øy, siden når ble danskebåten feil, hæ, HÆ?!

Skjult ID med pseudonym Raglaboobi sø. 21 aug. 2011 23:59

Jah. Da er neste post nummer 100 i tråden. Den burde vel være en post av Cogni som ler av alle de dumme menneskene som driter seg ut her ;)

Skjult ID med pseudonym Cogni ma. 22 aug. 2011 00:23

HAHAHAHAHA,,,, RIMEFMJPOLH....

Skjult ID med pseudonym Driver ma. 22 aug. 2011 00:25

DFDS

(mann 36 år fra Oslo) ma. 22 aug. 2011 00:28 Privat melding

Jeg er fullstendig enig med oppgulp sitt første innlegg i denne tråden.

OMG liksom... er man ikke her for å ta kontakt og bli kontaktet av andre som kan være interessert i deg som person? De ser et bilde og/eller leser teksten din og hvis de er interessert i kontakt sender de en melding som en introduksjon for å kunne bli nærmere kjent... det er ikke så viktig hvordan man starter men det kommer helt an på hvordan dialogen er videre derfra.

Må si at jeg delvis er enig i at noen førstemeldinger er fullstendig drepen når det kommer til å gi respons tilbake mene... synes man fyren ser ok og teksten i profilen er spennenende så er det jo ikke verre enn å sende en mer spennende melding tilbake der man viser interesse for livet sitt og har et spm eller 5 om den man sender til. Get a grip liksom...

(mann 45 år fra Hordaland) ma. 22 aug. 2011 00:32 Privat melding

Ceca83

Flott innlegg :o)

Skjult ID med pseudonym discosteel ma. 22 aug. 2011 00:35

Føler dette bildet er relevant til tråden og vil egentlig forklare alt.

http://baraspot.org/chan/talk/src/131389106341.jpg

Skjult ID med pseudonym Danty ma. 22 aug. 2011 00:45

Er ikke dette en arena man selv har valgt å være en del av da?... og hvor det er forventet at folk tar kontakt, enten den ene eller andre veien..
Som på andre arenaer: er trynefaktoren på plass, kan man jo forsøke seg på dialog og se hva det fører til.. Dessuten er det atskillig enklere å bli kvitt brysomme personer her enn f.eks. på by`n.. Ikke like enkelt å bli kvitt påtrengende typer på byen ved hjelp av et par tastetrykk :)

(mann 36 år fra Oppland) ma. 22 aug. 2011 00:57 Privat melding

Forsøk på morsomme 1.gangsmeldinger er fint på den måten at man tidlig luker ut folk med ulik humor i forhold til seg selv! Gått på en del smeller der ! :P

(mann 36 år fra Oslo) ma. 22 aug. 2011 00:59 Privat melding

Hahahahaha:-D Discosteel:-D Den var lite rå:-D Nice squirting a:-D haha:-D

Jeg har faktisk en greie med at gutta her inne MÅ skrive ganske så gramatisk likt bokmål eller nynorsk ellers blir det meget turn- off. Jeg liker ikke gangstas og det trur jeg gjelder for de fleste berter her inne.

(mann 41 år fra Rogaland) ma. 22 aug. 2011 09:27 Privat melding

Jeg har sett noe av det Cogni har skrevet her i forumet tidligere og jeg mener bestemt at jeg har vært inne på profilen hennes for en stund siden. Og jeg husker henne som en av veldig få jeg lidenskapelig har forbannet meg over at ikke bor i en fornuftig kant av landet.

Regner med at noe konkret, spesielt, har skjedd som motivasjon for denne tråden, for mitt inntrykk av henne har alltid vært "hard, men fair" - ikke "høy på seg selv".

Alt godt, Cogni!

Skjult ID med pseudonym 40år+ ma. 22 aug. 2011 09:51

Tenk om en mann med et lite tiltalende utseende hadde skrevet en slik tråd, åhåhå fyfaen han hadde blitt grillet.

(mann 37 år fra Akershus) ma. 22 aug. 2011 09:58 Privat melding

Er det ikke egentlig så enkelt som at en melding som:

Hei, du virker som som en kjempe flott jente, lyst til å bli bedre kjent?

Er kjempesøt hvis man liker bildene og profilen til avsender, mens den blir
latterlig patetisk hvis personen ser ut som et takras og er fullstendig uinteressant for deg?

Grøsser du på ryggen av min enkle førstemelding , er det helt greit for meg.
Da er du jo tydeligvis ikke my cup of tea heller.
Var jo det jeg ville vite.
BAZINGA!

Skjult ID med pseudonym Kjartan... ma. 22 aug. 2011 10:30

Hvorfor bortskjemte damer fortsatt er på nett og ikke finner kjærligheten....

Prøv å være litt raus og tolerant med dine medmennesker, Cogni... (ja, menn er også små mennesker... :D )

Du ønsker å finne prinsessa som ingen kunne målbinde i manneklær. Reality check : Mannfolk er ikke sånn....
Og dette er virkeligheten du befinner deg i nå, ikke en kjapp, morsom amerikans tv-serie.

Det er like greit å akseptere det først som sist :

Vi er Menn.

Og når vi ser ned og sier - "Næmen hei!" - så er det puppene dine vi hilser på, ikke deg....

Get used to it :-)

Ba-da-boom!

Skjult ID med pseudonym temasti ma. 22 aug. 2011 10:39

@ Sunny11
Det syns jeg var en veldig hyggelig førstemelding å sende :)

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 22 aug. 2011 10:39 Privat melding

Oioi, jeg hadde aldri trodd tråden skulle få så til de grader mange svar:p
Jeg kan starte med å beklage at tråden ble krass, jeg kan til tider bli krass når jeg irriterer meg over noe. Jeg tar meg ikke nær av krasse svar i retur heller, ingen svar har vært noe krassere enn jeg selv skrev.

Anyway. Jeg har lest igjennom svarene til folk, og her er noen ting jeg syntes var ekstra interessant å lese:

"til menns forsvar må jeg bare si følgende, det er ikke rart at TS er singel! makan til innesluttet tankesett har jeg ikke sett på lenge. om dette er normalen for kvinnene her så skjønner jeg hvorfor vi alle er single. skal man liksom skrive frierbrev i første melding? latterlig... good luck"
Du trenger ikke skrive mer enn 1 eneste setning for at jeg skal svare. Hvis du synes det er vanskelig å skrive 1 setning som ikke matcher noen av eksemplene jeg nevnte, så tenker jeg at du er veldig lite nysgjerrig på folk.

"Det gjør det jo ikke akkurat enklere å skrive en melding når damene som regel krever morsomme, unike og interessante førstemeldinger uten skrivefeil, når sikkert 90% av profiltekstene her på sukker er mer eller mindre identiske. Alle liker å gå en tur i, treffe venner, ta en fest, se på film osv....lite orginalitet å spore altså. "
Jeg krever ingen morsomme, unike eller interessante meldinger. Jeg krever bare at personen har lest igjennom profilen min.
Når det gjelder at 90% av profitekstene her er like, så er nettopp det et stort problem IMO. Folk har en tendens til å skrive nøyaktig de samme tingene, og det er fordi folk prøver å gjøre seg attraktive for gjennomsnittsbefolkningen - fremfor å sikte seg inn på en målgruppe med folk som er ekstra interessante.
Feks hvis du er veldig interessert i musikk og vil ha en å dra på konserter med, så bør du skrive noe om dèt, og ikke bare fylle profilen med "liker å trene, har jobb, leter etter en å ha i armkroken" etc.
Selv pleier jeg å skippe alle profiler som ser helt standard ut. Jeg ser ikke etter en som er "helt vanlig", jeg ser etter en som ligner megselv i hobbyer og interesser.

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 22 aug. 2011 10:44 Privat melding

"Joda. ikke rart at hun er singel, akkurat som det ikke er rart at jeg er singel. Vi har nemlig KRAV til de personene som skal vekke interesse hos oss, vi... Så dumme er vi, liksom."
Der har vi'n. TBH er jeg overrasket over hvor få som virker å ha noen konkrete tanker om hva slags partner de ser etter. 90% skriver bare ting som "en som er hyggelig, pen, og liker å ta et glass vin i armkroken en sen kveld".
Personlig ser jeg ikke noe som helst poeng i å ha et forhold som ikke er noe mer enn en pen og hyggelig fyr som jeg kan ta en kveld i armkroken med.
Og som en annen spurte om: JA, jeg er fornøyd med å være single sålenge jeg ikke finner noen som matcher kravene mine. Jeg vil heller være single i årevis enn å redusere kravene mine, fordi jeg ikke ser noe poeng i et forhold som ikke matcher kravene.
Det er helt greit at andre folk ikke har slike krav, for all del. For meg er det bare uinteressant og meningsløst.

"Poenget er at når du sender en førstemelding så burde du i det minste åpne for en samtale i steden for å la det hvile på den du sender til. Nevn noe du har sett i profilen som du liker, spør om noe du lurer på som ikke var i profilen. Ett eller annet som gjør at du virker genuint interessert, liksom, og ikke gir inntrykk av at du bare "fisker" med masseutsendelse av samme beskjeden."
Bingo.
Masseutsendelser har jeg også fått flere ganger, og det synes lettere enn noen tydeligvis tror. Hvis du sender en lang melding om degselv, som overhodet ikke viser noe som helst relevans til meg personlig, så blir det tydelig.
Jeg og en vennine fikk tilogmed samme meldingen en gang.

"Men er det så vanskelig å skrive grunnen til at du tar kontakt?
Finne en eller annen felles interesse, eller kommentere noe hun har skrevet?
Han man skrevet at man driver med surfing, og du syns det er litt kult, så si det da! I stedet for "du er pen" Det er noe med å vise et slags signal på HVORFOR du liker henne! Har dere samme musikksmak, eller liker film, så spør noe mer om DET da. Liker man kunst eller teater, dans eller fotball, ja så ta tak i det, og start en konversasjon, ikke bare hallå, åssen går det. Nei ærlig talt, skjerpings. Det er ikke så vanskelig! Let etter noe du liker, og kommenter det. Du blir 10 ganger mer interessant med en gang. I promise you!"
QFTW

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 22 aug. 2011 10:49 Privat melding

"Poenget er: hvorfor waste tid på sette seg inn i en jentes profil, vri hjernen for å skrive en unik, kreativ, spennende og inter4essant førstemelding hvis du vet at sjansen ligger på rundt 10 prosent for at hun finner noe gjensidig interesse i deg og følgelig ikke gidder å svare...

Nei - ta førstemeldingen, uansett innhold som et hint... liker du hans profil, så tråkk ut i vannet og se hva det fører til,, du vet aldri hvilken person det er som skjuler seg bak en dårlig førstemld ;))"
Problemet er at mottakeren tenker likedan: Hvorfor waste tid på å sette seg inn i profilen til en fyr, hvis sjansen er rundt 10% for at han har noe til felles med meg engang?

"Jeg har vært her inne lenge og jeg har fortsatt til gode å oppleve at dere jenter tar tak i noe som helst som står i profilen, ev. stiller noen nysgjerrige spørsmål... det er stort sett bare "hei" og ingenting annet fra de som skriver førstemelding. Så fei for deres egen dør først."
Does not apply. Jeg har sendt ut mange førstemeldinger. Jeg fspør alltid om konkrete ting, hobbyrelaterte ting, og får som oftest svar.
Finn på noe bedre å surmule over:p

"Alle mannfolk er i utgangspunktet drittsekker i jenters øyne.
Og så er det opp til mannfolkene å bevise det motsatte overfor hver enkelt jente.
Spesielt her inne på Sukker sitter de fleste jenter på sin høye hest, og mannfolkene kryper på bakken og prøver å få kontakt med de der de sitter med nesa i sky.
Og om man gjør en liten feil, eller ikke skriver et helt perfekt førstebrev, blir man geleidet til hoggestabben for å bli et hode kortere."
Det er ikke det det handler om. Du(dere) trenger å innse at alle ikke er skapt for å passe alle! -Uansett- hva slags personlighet og ansikt du har, så vil det -alltid- være mange mennesker som ikke er interessert i deg! Face it!
Dette handler om å lokalisere, og få tak i, en som faktisk passer deg!

"Selvfølgelig er det hyggelig å få personlige meldinger hvor brevskriveren viser at han har tatt seg bryet med å titte litt på profilen din.. : ) Men det er da ikke nødvendig å vri hjernen så voldsomt for det?
Jeg har da fått mange brev som starter med Hei, jeg liker profilen din og har lyst til å bli litt mer kjent med deg...
Synes det er en enkel og hyggelig innledning, og har da ingen problemer med å svare på dette hvis vedkommende tiltaler meg.. : )"
"Jeg liker profilen din" er greit, da svarer jeg. Men da spør jeg med en gang hva han liker i profilen min.

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 22 aug. 2011 10:52 Privat melding

"@TS.. innledningen i profilen din er jo at du ikke har særlig tro på nettdating og gjør dette halvhjertet? For meg så er det kanskje en grunn til å ikke skrive til deg, for hvis jeg først skriver til en så gjør jeg det helhjertet!!!"
Det er forståelig.

"Jeg har aldri fått førstemeldinger fra jenter som har vært lengre enn to korte setninger, så denne debatten er jo hysterisk kjønnsdiskriminerende i mine øyne.

Det var derfor jeg laget den andre tråden med samme tema - bare for å understreke hvor tåpelige og patetiske sånne debatter er."
1. Du trenger ikke skrive mer enn 1 setning i førstemeldingen.
2. Debatten er ikke kjønnsdiskriminerende, fordi den handler ikke om "ting som menn gjør feil og kvinner riktig". Det kan være at kvinner gjør akkurat de samme feilene som menn, men sannsynligvis er det litt andre feil som kvinner gjør (fordi kjønnene ofte tenker slightly forskjellig). Dessuten er det langt flere klagetråder fra menn enn fra kvinner på forumet, og det var primært derfor jeg skrev denne tråden.

Sånn, da er jeg ferdig med wall of text for nå:p

(mann 41 år fra Akershus) ma. 22 aug. 2011 10:58 Privat melding

Vær unike og annerledes jenter.... bare si "ja"

Da vil dere se at vi kanskje ikke er helt håpløse alikevel, og bare vil ha en normal samtale til å starte med? Ta sjansen... bryt mønstrene, kos dere, og lev livet her inne :)

Skjult ID med pseudonym Driver ma. 22 aug. 2011 11:11

Noen som gidder å lese alt dette her?

(mann 48 år fra Buskerud) ma. 22 aug. 2011 11:21 Privat melding

...tenkte bare si til TS - at i løpet av en viss alder her i livet kan en leve etter såpass arrogante holdinger til mennesker rundt seg og klare seg bra! :) Det å invitere til kontakt og sortere ut etter slike kriterier vil etter mitt syn gi deg et fattigere liv som medmenneske. Men dette er ditt valg og din måte å møte andre søkende her på Sukker....jeg ville aldri lagt meg på samme mentale nivå...og ville heller aldri begynt å date ei med slike holdninger! Så bra at du har masse mailer og kan velge og vrake blant de du finner interessante....men jeg får en følelse av at vi ser deg her om et år enda.... Lykke til i din søken! :)

Skjult ID med pseudonym clementine ma. 22 aug. 2011 11:34

@TS Smiler også gjenkjennende !

@ R2_D2 Gode innlegg, reflektert og klok ung mann du :-)
denne likte jeg spesielt godt:
"Poenget er at når du sender en førstemelding så burde du i det minste åpne for en samtale i steden for å la det hvile på den du sender til"

@sunny Jo helt enig, så enkelt kan det gjøres:-))

Det ser ut som endel av de menn som svarer her inne, ikke ser denne forskjellen: Når et "hei søta" blir slaktet som første henvendelse av Cogni, betyr det ikke at man er nødt å forfatte en milelang fantasifull slagferdig mail.
En kort melding ala den sunny viser til, er glimrende etter min mening !

Skjult ID med pseudonym clementine ma. 22 aug. 2011 11:50

Cogni veldig bra innlegg :-)) !

Skjult ID med pseudonym Danty ma. 22 aug. 2011 12:49

@ Cogni--

Du skriver: "Hvis du synes det er vanskelig å skrive 1 setning som ikke matcher noen av eksemplene jeg nevnte, så tenker jeg at du er veldig lite nysgjerrig på folk"
Denne uttalelsen faller vel i like, om enn ikke større grad tilbake på deg selv... Du vet jo lite eller intet om vedkommende som tok et initiativ og sendte deg en lite hei-basert melding... Altså: Hvis du syntes det er vanskelig å skrive 1 hyggelig setning som en hyggelig tilbakemelding på en henvedelse, så tenker jeg at du er veldig lite nysgjerrig på folk.. Du møter deg selv i døra m.a.o...

Videre skriver du: "Selv pleier jeg å skippe alle profiler som ser helt standard ut. Jeg ser ikke etter en som er "helt vanlig", jeg ser etter en som ligner meg selv i hobbyer og interesser."
Her går du glipp av mange unike sjeler - som faktisk ikke ønsker å brette ut så mye om seg selv på en offentlig arena som dette... Mange er av den oppfatningen at en profil her kun trenger å være et lite springbrett eller som em option til å komme i dialog med noen.. Men ikke med deg, for du har jo eksludert denne kategorien før de har fått sagt kake ;)

Slik jeg ser det har du omgitt deg med masse irrasjonelle barrierer, som du selv kun kan tape på.. Dessuten kan -utifra dine kriterier- en god profil, i like stor grad skjule en gørr kjedelig person som ikke matcher deg, som en standard eller kortfattet profil kan skjule en svært spenstig og kreativ sjel som ville kunne ha matchet deg.. Lykke til ;)

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 22 aug. 2011 13:45 Privat melding

Jeg sier meg enig i at jeg ikke er så nysgjerrig på alle som sender meg meldinger.
Som nevnt så er erfaringen min at av de som sender meldinger som eksemplene jeg har nevnt, så har de fleste ikke engang lest profilen min. Det gir ikke meg et godt inntrykk, og derfor er jeg lite nysgjerrig.
Hvis jeg ser at vi har ting til felles, så blir jeg derimot mye mer nysgjerrig.

Jeg vet at en del folk dessverre skriver en kjedelig, A4 profiltekst til tross for at de egentlig har mye mer å by på. For to uker siden fikk jeg en plutselig, overraskende "åpenbaring" ved at en jeg har gjort hobby med i flere år, viste seg å både ha en del til felles med meg og ville date meg. Profilen hans på Sukker forteller derimot ingenting om noe som helst av hva vi har til felles, og ville glatt blitt oversett av meg.
Men ser du ikke problemet ved at alle profiler er så like, og hvorfor jeg velger å skippe de som ikke skiller seg noe ut?
Hvor mange profiler er det å velge mellom på Sukker?? Hvor mange er det å velge mellom på alle nettdatingtjenestene i Norge?? Hvor mye tid ville det tatt å skulle snakke med hver eneste person bak hver av disse profilene??
Havet er som sagt proppa fullt av fisk, og dating handler om å annonsere for segselv som noe attraktivt!

Jeg VET at det finnes menn som matcher kravene mine, for jeg kjenner flere konkrete eksempler på det. Ikke mistrives jeg som single heller. Derfor føler jeg ikke at det er jeg som taper på at andre ikke viser frem sine karakteristikker.

Skjult ID med pseudonym NormaJean ma. 22 aug. 2011 13:53

Jeg synes det selv er vanskelig å starte en første mail, men som RT-D2 sa det så er det vikig å relatere noe i profilen. En god dialog og mailutveksling fordrer at begge parter stiller litt spørsmål, som interesser, hverdagen, hva enn det måtte være. Jeg har fått mail fra mannfolk som viser interesse for meg, og jeg stiller gjerne spørsmål tilbake, for å starte dialog osv. Men likevel kommer det ikke spørsmål tilbake, dog når jeg spør om jeg fortsatt skal ha kontakt er de interessert i det. Veldig vanskelig å være tankeleser når man ikke ser personen her altsååå... (og her kan alle som leser dette tolke i det vide å det breie. Men det er kortfatta mailer, uten spørsmål men gjerne med hjerte!Hehe!) sånn går nu dagan

Skjult ID med pseudonym 0o0 ma. 22 aug. 2011 14:01

Har slutta å stille spørsmål i førstemelding fordi jeg nesten altid får tilbake, hvem er så du? Hvordan svarer man på et sånt returspørsmål med ord?

Skjult ID med pseudonym seffern ma. 22 aug. 2011 16:05

Jeeezzz, dette blir bare verre og verre...
En del her inne trenger å få hodet ut av sin egen r*v, og tenke litt på hva man sjæl er keen på.
Spesielt å angripe folk for å ikke svare til noen som bare skriver "hei" og en tilnærmet tom profil!

Innse følgende alle dere som klager:¨
Cogni er fra Oslo. Det er haug profiler fra Oslo og omegn her inne. Med kun et "hei" eller "hei, du er fin" har man null og niks å ta tak i.. Er det vanskelig å skjønne at folk ikke svarer på sånt??

Og innlegget til @kurert er jo bare flott. Fattigere liv? Bare fordi hun har funnet ut hvem hun passer sammen med? Det er da mye bedre med noen få virkelige gode venner i livet, enn en haug med folk man passer sånn passe sammen... Og hva veit du om at Cogni sorterer venner på samme måte som kjærete-emner?? herregud....

Stå på krava, Cogni! :)
Ingen vits i senke noe som helst. Veit man hva man vil ha, er det større sjanser for å unngå de store smellene (trust me, I know) ;)

Skjult ID med pseudonym Danty... ma. 22 aug. 2011 16:25

Jeg finner egentlig ikke ut noe særlig om jenter før jeg har truffet de irl.. har blitt både positivt og negativt rasket over :)) dvs: jenter som tilsynelatende har virket kortfattet og utgitt lite av seg selv her, har vist seg å være sprudlende morsomme og intressante irl.. - og vice versa.. (trust me, I know:)

Jeg har skrevet opp, ned, frem og tilbake i lang tid med noen - uten å finne ut annet enn i hvilken grad vi egner oss som pennevenner.. Jeg har erfart å treffe jenter jeg har hatt en god skriftelig flow med i lang tid - for så å treffe dem og - etter knappe ett og et halvt minutt, innse at det ikke var noen match der allikevel..

Basert på disse erfaringene og at sukkerhavet er stinn av jenter, så sitter jeg kun igjen med trynefaktoren som utvelgelseskriterie.. (så sant jeg ikke finner noe som virker frastøtende forøvrig... :)
Et tiltrekkende utseende er følgelig et mer enn godt nok første-utvelgelseskriterie for meg for en date.. så får jeg irl finne ut om vedkommende lever opp til øvrige forventninger om personlige egenskaper og personlighet osv..
Såre enkelt!! Så får Cogni bruke sine kriterier.. blir sikkert et utkomme for henne også, selv om hun velger en helt annen vei enn meg :))

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 22 aug. 2011 18:15 Privat melding

Mye bra du skriver, phi1011.

Jeg blokkerer ingen fordet om jeg ikke svarer, så det funker helt fint å prøve på nytt med et annet innhold, dersom man faktisk er interessert.

Det funker også vel så bra å sette hjerte på meg, som å sende en melding. Jeg sendte akkurat en førstemelding til en som hadde satt hjerte på meg, selv om jeg egentlig tror vi har for lite til felles. Om ikke vi passer sammen så har jeg uansett sett i profilen hans at vi har noe til felles.
Jeg mistenker at veldig mange menn her(menn syter jo så mye mer enn kvinner:p) ville følt seg mye bedre hvis de satte hjerter fremfor å sende "Hei, står til?". Jeg sier ikke at dere ikke allerede gjør det, men prøv det hvis dere ikke har gjort det.

Jeg er fullt klar over selv at jeg sannsynligvis overser noen som kunne være aktuelle, pga fremgangsmåten min.
Jeg er bare gørr lei av å bruke så mye tid på å fortelle de samme tingene om og om igjen, fordi en del folk ikke gidder å lese profilteksten.
Profilteksten er der for en grunn, og det blir helt meningsløst å be meg om å gjenta ting som allerede står i profilteksten.

Når jeg ser i innboksen min nå, så har jeg besvart 50% av de førstemeldingene jeg har fått.
Av dem jeg ikke har besvart, så er samtlige av de typene jeg nevnte i trådstarten.
De andre hadde ingen problemer med å finne noe i profilen min å nevne, og da besvarte jeg dem.

(mann 34 år fra Buskerud) ma. 22 aug. 2011 18:41 Privat melding

@ cogni

Men er en ting som merkelig her. Om jeg ikke har blitt senil med åra, så mener jeg å huske at da jeg brukte denne tjenesten for 3 måneder siden så lå du nesten på toppen av matchlista mi. Nå er du under 70 i match.
Tatt matchtesten på nytt, eller? :S

@clementine

Takk :)

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 22 aug. 2011 18:47 Privat melding

Hm kan ikke huske jeg har gjort testen på nytt.
Sikker på at du ikke så på to forskjellige matchlister? At den første lista var filtrert med kriterier, mens den andre lista ikke var filtrert?

(mann 34 år fra Buskerud) ma. 22 aug. 2011 18:49 Privat melding

du ville jo uansett ikke ha dukket opp om du var under 70

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 22 aug. 2011 18:51 Privat melding

Jeg husker iaf ikke at jeg har tatt testen på nytt, men kanskje jeg har glemt det. Merkelig at det skal slå ut så sterkt da... Det viser isåfall at den matchen er en veldig dårlig pekepinn.

(mann 41 år fra Oslo) ma. 22 aug. 2011 18:54 Privat melding

Hvis noen møter noen ute er det stort sett nok med at den første bare sier "hei"

her på nettet må du komme med allverdens glupe og interessante bemerkninger for i det hele tatt få bli vurdert om du er bra nok til å få et svar.

(mann 34 år fra Buskerud) ma. 22 aug. 2011 19:01 Privat melding

cogni. kan være at du har forandret et felt du ikke hadde svart på tidligere. om du svarte ikke religiøs tidligere, og har forandret til religiøs, så slår absolutt kravet mitt inn.

Ble litt nysgjerrig på hva som kan ha fullstendig forandret matchen sånn :)

Men kan også være at jeg har sett deg mye på en annen dateside. har prøvd de fleste.

(mann 34 år fra Buskerud) ma. 22 aug. 2011 19:03 Privat melding

"Hvis noen møter noen ute er det stort sett nok med at den første bare sier "hei"

her på nettet må du komme med allverdens glupe og interessante bemerkninger for i det hele tatt få bli vurdert om du er bra nok til å få et svar."

Selvfølgelig. Er man ute så sier du hei, så er det ølbrillene til den andre personen som bestemmer.
Er du her så er folk mer eller mindre ved sine fulle fem.

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 22 aug. 2011 19:09 Privat melding

lol@ølbriller

Jeg tok forresten en ny matchingtest nå, det var visst flere ting jeg har endret litt oppfatning om. Tiden som single, og det å stadig prate med nye folk, har en tendens til å vri på tanker og oppfatninger.

(mann 44 år fra Oslo) ma. 22 aug. 2011 19:27 Privat melding

Ute kan nok et lite hei funke mye bedre enn her.. rett og slett fordi hei`et kan gjøres så mye mer nyansert irl... Vanskelig å få frem, tonefall, trykk i bokstaver, glimt i øyet, smil, mimikk, snert i ordet osv.. ---på skriflig vis..

Skjult ID med pseudonym Foxylady ma. 22 aug. 2011 19:34

Herregud da, gutter. Det er jo bare å sjekke ut "flaut utslipp - tråden" så skjønner dere vel hvor landet ligger. Er ikke helt utenkelig at det er en sammenheng her.

(mann 47 år fra Oslo) ma. 22 aug. 2011 19:37 Privat melding

Jeg pleier å lene meg langsomt frem, se pcskjermen dypt inn i megahertzen og taste "Hei" med fløyelsmyke fingre. Funker hver gang.

Skjult ID med pseudonym Danty... ma. 22 aug. 2011 19:45

Du glemte å nevne at du så pcskjermen dypt inn i megahertzen med et salig og ganske så drømmede blikk....

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ma. 22 aug. 2011 19:55

Danty:
Niks, ikke drømmende, bare lett overbærende så frøken HP skal forstå at jeg like gjerne kan legge an på den nette, sammenleggbare japanske skjønnheten Miss Toshiba i naborommet i stedet. Viktig med en viss kjølig distanse for å skape interesse, forstår du.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 22 aug. 2011 20:06 Privat melding

Menn får ikke svar på meldinger pga det samme prinsippet som tilbud og etterspørsel, du kan ikke by 200kr for en billett allerede har 4kjøpere til 400kr også skal du itillegg være sur fordi du ikke kjøpt den.

Skjult ID med pseudonym Boble ma. 22 aug. 2011 20:20

Jeg får stort sett aldri svar på mine førstemeldinger. Til tross for at jeg tilpasser meldingen etter profilen jeg leser.

Men jeg har funnet svaret på utfordringen...

Jeg ser ikke ut.. I måneskinn engang.

Neste utfording er å få sukker til å godta profilbilde med papirpose over hodet...

Skjult ID med pseudonym oppgulp ma. 22 aug. 2011 20:24

"Neste utfording er å få sukker til å godta profilbilde med papirpose over hodet..."

lol, me want too

Skjult ID med pseudonym discosteel ma. 22 aug. 2011 20:30

Hmm profilbilde med papirpose over hodet kan det være løsningen for oss!?

Høres ganske ekstremt ut men likevel så crazy at the kan funke!

(mann 47 år fra Oslo) ma. 22 aug. 2011 20:32 Privat melding

Mangler bare motorsaga så er Bad Boy-imaget fullkomment.

(kvinne 32 år fra Hordaland) ma. 22 aug. 2011 20:35 Privat melding

Eg vil egentlig bare si det at eg syns det er mye mer kos å få brev enn å ikke få brev.

Om de kansje ikke innfrir "kravene" akkurat i første melding så er det forsåvidt ikke noe stress. Vi er jo her for å bli kjent. Eg trenger ikke en stil om deg og ditt dagligliv osv for å ha lyst å sende deg ett svar tilbake.
Eg stikker innom profilen, ser om det ser spennende ut, gjør det det er det enkelt å vite hvordan luren gr videre :)

MEN, det er kult å vite at han faktisk tok seg bryet med å lese teksten.

Forresten, eg må bare få lov å si det.. Etter å bare vert på sidelinjen her en stund og lest i forumet uten å kunne svare har eg innsett at eg har en liten fjortis-crush på dirigent71.. *rødme litt*

Skjult ID med pseudonym Boble ma. 22 aug. 2011 20:36

Jeg har selvsagt tattovert en motorsag på ryggen. Hvor det ser ut som at bladet på motorsagen kommer ut midt på brystet.. Ser dødsrått ut.

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ma. 22 aug. 2011 20:38

Dirigenten prøver febrilsk å holde den barske siste-år-og-kulest-på-ungdomskolen-maska, men bryter sammen med flakkende blikk, rødmende kinn og et eget fjortisglis på leppene. :-)

Skjult ID med pseudonym Letha ma. 22 aug. 2011 20:42

Fniiis.
Øyekontant fungerer ikke lenger. Knærene mine er for dårlig.

Skjult ID med pseudonym Boble ma. 22 aug. 2011 20:45

Nå blir jeg misunnelig :( Jeg vil også bli flørtet med!

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ma. 22 aug. 2011 20:57

Hopp opp på motorsykkelen, Letha, så bærer det til Drive in-kinoen. Du kan holde deg fast i brylsleiken mens vi kjører (starter Harley'n og nynner Hound Dog med sørstasaksent. U-huh-huh).

Skjult ID med pseudonym Letha ma. 22 aug. 2011 21:04

Hviner av fryd! Men eg blir bare med om du lover at det er svart-hvitt film!!

(kvinne 46 år fra Oslo) ma. 22 aug. 2011 21:04 Privat melding

@R2_D2: Du har et absolutt-krav på anti-religiøs hvis jeg ikke tar feil?
Da får du også under 70 i match med dem som heller ikke er religiøse, men som ikke synes det er fullt så viktig at den andre har svart nøyaktig samme nivå av anti...

Jeg oppdaget dette fordi jeg hadde absolutt-krav mot røyk. Men da jeg oppdaget at jeg også filtrerte ut ikke-røykere som godtar at andre røyker, endret jeg på det til bare "svært viktig". Poenget var jo å slippe røyk, ikke å gå glipp av ikke-røykere som bare godtar at andre er annerledes...

Så det er ikke bare religiøse du går glipp med absolutt-krav.

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ma. 22 aug. 2011 21:11

Letha:
Casablanca ok?

Skjult ID med pseudonym Letha ma. 22 aug. 2011 21:13

Dirigenten:
Det kan vere det samme, eg skal jo uansett i skjul bare se på deg :P *fniis*

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ma. 22 aug. 2011 21:17

Hmmm...høh-høh. Vel, greit nok det, schnuppa, hynfhynf. Hang on, here we goooooo! (Forsvinner inn i solnedgangen med flagrende rosa miniskjørt, skinnjakke og tonene fra Kongens røst).

Skjult ID med pseudonym Boble ma. 22 aug. 2011 21:37

Er det Kong Harald sin nyttårstale du tenker på her?

Skjult ID med pseudonym dreamon ma. 22 aug. 2011 21:47

En tilsvarende utfordring, eller svakhet ved matchsystemet her er barn.. om jeg har satt 5 - ikke så viktig (jeg er open minded både ifht å få barn og å ikke få barn).. så vil jenter med absolutt krav (som jeg kunne ha oppfylt) miste all match med meg

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ma. 22 aug. 2011 21:49

Boble:
Nei, for den dagen er Harley'n bytta ut med Chevy. Kan jo ikke la dama fryse.

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 22 aug. 2011 21:50 Privat melding

Etter å ha lest litt både her og i en annen tråd, om hvordan matchtallet funker, så har jeg både gjort testen på nytt og slått av 70-grensa for å sjekke profilen.
Det er mulig at systemet i teorien fungerer bra, men det er så lett å misforstå hvordan det funker, at det i praksis synes å ikke være så bra.