Alle innlegg Sukkerforum

Politisk korrekte profiler

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mann ti. 20 feb. 2007 15:32

Debatten i forbindelse med handyman har fått fram en rekke gode poenger. Et av disse er at mens det er relativt vanlig at kvinnene her på sukker ønsker seg en handyman er det tilsvarende lite vanlig for mennene å ønske seg ei jente som for eksempel kan vaske og lage mat. Det virker i hvert fall som at gutta i liten grad skriver dette under punktet drømmepartner.

Etter å ha vært inne på en god del profiler blant jentene har jeg sett at det ikke er uvanlig å se at man lister opp ønskede fysiske trekk som høy, mørk og veltrent. Uten å ha sett mange profiler hos gutta antar jeg at relativt få som for eksempel skriver at de ønsker seg ei dame som er tynn, sexy og med store pupper. Her håper jeg på litt hjelp fra jentene for å få klarhet i hvor politisk korrekt gutta faktisk er.

Jeg har følgende spørsmål til både kvinner og menn her på sukker:

1. Er det slik at gutta i mindre grad enn jentene detaljert beskriver preferanser for fysiske egenskaper hos en partner og heller ikke definerer ønskede holdninger/egenskaper (eks: feminin/maskulin) hos en partner eller praktiske ferdigheter (eks: lage mat, vaske, evne til å ta seg av barn, snekre eller fikse ting)?

2. I så fall, hvorfor er det slik? Her er det spesielt jentene som har oversikt etter å ha vært inne på en del av guttas profiler.

3. Dersom det er slik burde gutta stille høyere krav til jentene i forhold til fysiske og praktiske egenskaper og feminin framtoning?

Jeg ser fram til gode svar og en god debatt.

Skjult ID med pseudonym Kia ti. 20 feb. 2007 15:54

Dere gutter lister også opp endel egenskaper dere vil ha hos jenter. Det seg være søt, snill, glimt i øyet, god humor og ikke minst så skal vi like fysisk aktivitet og være opptatt av å holde kroppen i form. Sistnevnte står på så og si alle profiler. Det gjør at jeg stort sett ikke har gjort meg så mange bekjentskaper her inne. Årsaken til det er ikke at jeg er tykk, langt derifra. Jeg har alltid vært tynn og har en kropp mange har misunt. Poenget er at jeg aldri har gjort noe for å se sånn ut. Jeg trener ikke på sportclub tre ganger i uken og har ingen ambisjoner og og begynne med det heller. Jeg nyter livet på andre måter enn i teningsstudio eller på joggeturer. Nå høres jeg kanskje nesten fordumsfull ut ovenfor de son gjøre det, hvilket jeg heller ikke er. Min potensielle partner må gjerne trene, men det er også helt greit for meg om han ikke har vaskebrett mage og løfter x antall kilo i benkpress.Poenget mitt er at jeg blir litt skremt over alle at jeg finner dette med kropp på nesten samtlige gutte profiler. Jeg har ikke tenkt å gifte meg med en som elsker meg mens kroppen min er slank, men går fra meg etter jeg har født hans barn og ikke lengre ser ut som før. Jeg ønsker ikke et forhold med masse fokus på det ytre. I min profil vektlegger jeg egenskaper som jeg søker hos en mann, og verdier jeg verdsetter hos et menneske. Selvfølgelig ksn jeg også se om en mann er kjekk og veltrent eller ikke, men det er ikke avgjørende i et forhold. Jeg blir forelsket når jeg ser hvem et mennesket egentlig er og hvordan man behandler hverandre. Så nei, jeg synes ikke gutta bør stille høyere krav til jentenes fysiske egenskaper. Når det gjelder praktiske egenskaper kan jeg være litt gammeldas, det er helt greit for meg at menn og kvinner er flinke på ulike områder og at vi utfyller hverandre med den kunnskapen.

Skjult ID med pseudonym Jente ti. 20 feb. 2007 16:25

1) Nei! De aller fleste (av profilene jeg har lest) ønsker seg en tynn,veltrent jente som er snill...
2) Det er ikke slik(beklager å ødelegge utgangspunktet ditt..)
3) Ha ha ha, det har du vel lyst til?;)

Skjult ID med pseudonym Selina ti. 20 feb. 2007 17:38

Jeg hopper lett over profiler der menn beskriver hva jeg må og ikke må, jeg er som jeg er og syns slike beskrivelser minner litt om dominerend maktsyke!
I min profil står det ingenting om "Handy" eller hvordan han må se ut.....det kan vel ikke jeg vite, jeg har jo ikke truffet ham enda!!! Når jeg treffer ham så vet jeg det ;o)

Skjult ID med pseudonym Slapp av ti. 20 feb. 2007 17:49

Det er vel greit å bare hoppe over profiler som krever det da ja Selina. Synes det er helt feil å si at disse er dominerende og maktsyke eller minner om det. Det er helt ok å stille krav, men da er det opp til damene å stille krav tilbake. De som har veldig høye krav får vel de damer som kan tilfredstille disse kravene, og de damene som tilfredstiller kravene klarer vel å stille sine krav tilbake til gutta. Hvis ikke, fortjener de ikke bedre mener jeg da.

(kvinne 50 år fra Hedmark) ti. 20 feb. 2007 19:57 Privat melding

Det er ganske likegyldig for meg hva slags krav en stiller i profilen. Men en kvinne som ønsker seg en høy og mørk 'prins' forteller mer om seg selv enn om mannen, og i like stor grad mener jeg en mann blamerer seg om han ønsker seg en tynn babe med store pupper. Det ville være en skikkelig turn off for meg, iallfall!

Selv vet jeg ikke hvordan drømmemannen skal se ut, eller hva han skal være flink til - men jeg vet hvordan jeg skal kjenne meg i magen når jeg ser på han...

Kin7

Skjult ID med pseudonym kill cat ti. 20 feb. 2007 21:28

du er rett og slett en slitsom type, "Mann".
du har kjørt denne "debatt" allerede en gang og når du ikke fikk de svarene du ville, så starter du på nytt.
ta og lage en ID "Søt men passe dum dame" og la henne svare akkurat slik du vil at damer skal svare for deg.
og hvis dette gjør deg rasende, så var så god. ta noen bra klisje'er og mobb meg. :-)

Skjult ID med pseudonym Mann on. 21 feb. 2007 10:07

kill cat, det er helt unødvendig å begynne med personlige karakteristikker. Du er stor jente nå og klarer å diskutere sak uten å gå løs på trådstarter.

Det er relativt mange jenter på sukker som har fysiske krav til gutta. I tillegg er det mange som forventer at en mann er handy. Spørsmålet da blir om gutta stiller de samme kravene på sine profiler og basert på responsen så langt ser det ut til at gutta også stiller fysiske krav. Derimot virker det som at få menn stiller krav til kvinnene i tråd med ønsket om noen som er handy.

(mann 51 år fra Oslo) to. 22 feb. 2007 18:48 Privat melding

Så, mye fiber og biola = forelskelse? :-)

Kansje ikke den mest romantikse date-maten, men virker det, så virker det ;-)

Skjult ID med pseudonym Player sø. 25 feb. 2007 22:18

Å være noe i det hele tatt for å være korekt er uansett feil.

Vi må ikke nekte oss muligheten til å la kjønn være kjønn.
Det burde jobbes opp en mye bedre ønomisk oppbygging.
Lønns systemet slår feil ut. Sosialter reis eder.


Og kia, jeg er helt ening med deg at å være i form pga normal bevegelse er veldig godt.
Men det er poengtert da... Hadde det funka?

(mann 44 år fra Buskerud) on. 28 feb. 2007 15:41 Privat melding

Hmm skulle ønske det var flere som kia her inne jeg...Da hadde det kansje vært håp for oss erotisk lubbne også og fått datet litt....

Skjult ID med pseudonym kill cat fr. 2 mars 2007 23:53

Og oss med fet lønn og store pupper. Det er ingen som skjønner at jeg er veldig blond og dum - innerst inne, asså. Jeg må vel kutte ut snakkingen og bare fnise litt - da vettu... :-)