Tankegrums en søndagskveld:
Brukte dagen på og skrive en nettprofil:) Den ble fantastisk :) :) Men det viste seg at sukker bare godtar 1500 tegn!!! og jeg som hadde skrevet mange mange tusen tegn... jaja.. ender dagen med litt tankegrums isteden. Andre som har tanker i kveld?

Nettprofil:
Det første man må tenke på når man skal skrive en profil er hvor mye man skal ta med. Det er jo litt dumt om man ikke får møte noen fordi et bilde ble oppfattet feil. Kanskje ville man hatt kjempebra kjemi IRL. Tatt i betraktning ville nok det optimale ha vært og hatt en profil helt uten tekst og bilde. Er jo også en utfordring å skrive profil siden det å snakke om seg selv fort kan leses som litt selvopptatt og bli ganske kjedelig.

På vei hjem fra byen:
Da jo sto under stjernehimmelen var det som jeg sto og så på representasjonen av min egen sjel, mye bedre representert enn i den kroppen og den bevisstheten jeg besetter. Vår metafysiske rasjonalitet er en sammensetning av tilnærmelser vi bruker til å navigere virkeligheten. Om kartet hadde stemt med terrenget hadde tilværelsen blitt meningsløs. Vi opphøyer tilværelsen og den opphøyer oss.

Politikk:
Akkurat denne søndagen er det min oppfattning er at enhver politisk retning kjørt til konsekvens vil medføre negasjon av sitt opprinnelige formål. ”Ideer” som Dostoyevsky sier, kan bli demoner. Inkonsekvens (som for eksempel monarkiet) er den beste beskyttelse mot de som krever riktig estetikk bak hver samfunnsfunksjon og tradisjon. Jeg tror summen av velgermassen (i all sin uvitenhet) evner og ta oss i riktig retning og er kollektivt klokere enn oss alle, dette tross de som står på siden og roper av indignasjon.

Småprat:
Med fremmede burde man ikke snakke småprat; men bare ha dype personlige samtaler. Småprat burde være forbehold de men virkelig er glad i og hvor lyden av stemmen er like viktig som hva man har og si. Småprat med fremmede er en av grunnene til at tilværelsen til tider kan føles uutholdelig!

Ekteskap:
Ikke et løfte om evig kjærlighet. Ikkeminst fordi evig kjærlighet ikke kan loves. Et løfte ufattelig høyere enn kjærligheten. Løftet om samhold, selv om man skulle komme til og elske noen andre høyere. En frelse fra kjærligheten! Et kne bøyd for trofasthet selv om man ikke skulle leve opp til kjærligheten, ett kne rakt i lovnad om trofasthet uavhengig av kjærligheten. Unionen som overgår samlivet. Selve kjærligheten.