Alle innlegg Sukkerforum

Når menn tar helt av.....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym princesse ma. 22 aug. 2011 05:12

Har opplevd noen ganger at menn tar fullstending av.....etter bare å se bilder av meg, mange fine vel å merke, og skrevet litt og snakket på telefon. ....så har de nærmest allerede bestemt seg for at vi skal leve sammen resten av livet? De har funnet kvinnen i sitt liv....ønsker også at vi skal lage barn relativt kjapt... Helt dønn forelska.... Er dette et mannefenomen?

Det er nå tredje gangen i år at jeg møter på dette fenomenet....veldig koselig og jeg blir jo revet med selv...men samtidig skremmer det meg....føles liksom for godt til å være sant. De to første kan jeg vel si at den ene var genuin....den andre var en drømmer....men følelsene var ekte.

Den siste har jeg altså nettopp involvert meg med, og håper i det lengste at han ikke bare er for god til å være sann....men er sann..

Skjult ID med pseudonym 1234 ma. 22 aug. 2011 05:50

Dette er såvisst absolutt ikke et mannefenomen.

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym princesse ma. 22 aug. 2011 06:45

Tusen takk. Men en dame kan jo ikke uten å ha blitt oppmuntret til det fra mannen, si at du er mannen jeg har lett etter og som jeg vil gifte meg med....uten å ha møtt vedkommende IRL, det er liksom ikke helt greit at damen sier slike ting uten å liksom å være invitert til det....eller tar jeg feil?

Skjult ID med pseudonym 1234 ma. 22 aug. 2011 07:11

Man inviterer jo til sjekking, flørting og mulighet for samliv bare ved å ha en profil her.
Legg til en bra innledning på privat kommunikasjon, så kan jeg jo forstå at det kan være lett å hoppe over noen ledd og fatte en konklusjon; "drømme seg bort".

Selv prøver jeg å være realist og bruke tid; være idiotsikker før jeg i det hele tatt lover noe som helst. Og jeg blir redd og mistenksom hvis jeg har forventninger å leve opp til som jeg ikke klarer å se for meg om jeg klarer å oppfylle.

Skjult ID med pseudonym -missi- ma. 22 aug. 2011 07:25

Ts

vært borti det der selv flere ganger og det skremmer vannet av meg! Nå friker jeg ganske ut når det begynner å bli seriøs fra før av...men de siste guttene som tok sånn av...skrev elsker deg på face osv. snakker om flytting...3 år frem i tid osv osv!..da friker jeg helt ut! og så blir det dumping på 1-2-3...blir så skremt atte...offa meg! på en side er det utrolig koselig..alikevell er det vell omtrent ingenting som skremmer meg så mye som det der...:P samme kategori som gutter som vil jeg skal møte mammaen dems med en gang..alle vennene dems osv..får helt panikk og tenker hvordan i pokker skal jeg komme meg ut herfra! phu...blir helt stressa kjenner jeg bare å tenke på dette igjen :P

Skjult ID med pseudonym princesse ma. 22 aug. 2011 07:31

Kanskje det er lettere for en mann som sitter veldig godt i det økonomisk, har lite å tape m.h.t. at han ikke har barn selv, og er veldig, veldig klar for å få seg sin egen familie, har vært alene i fire år og ikke trivdes med det, bare jobbet og jobbet. Har et 20 år langt forhold bak seg så vet hva det vil si å bo i en tosomhet både på godt og vondt, og savner det veldig. Hadde også bare hatt anonnsen sin ute på nett i tre dager, før han fant meg, har dermed ikke blitt blasert av alle mulighetene enda....

Jeg får ha tro på det jeg .....og om han viser seg å ha forsnakket seg, så skal jeg ta det greit....jeg beholder fatningen og bena på jorda....

Gir deg rett i at man jo har invitert til det....og lett å la seg rive med..er den første til å skrive under på det..men jeg prøver samtidig å være realistisk.

Skjult ID med pseudonym princesse ma. 22 aug. 2011 07:37

@missi

Jeg skjønner hva du mener, men nesten mer skremmende dersom man tørr å tro på det....for så å oppleve at han faktisk hadde snakket over seg når man møtes IRL....det er ubehagelig det...

Skjult ID med pseudonym -missi- ma. 22 aug. 2011 07:40

Ts

oioioioioio! har du ikke møtt han på orntlig en gang før han tar sånn av? hehe offameg da hadde jeg værtfall løpt fortere enn beina mine klarer å holde meg :P

mm det er også no drit..er noen gutter som lyver så det renner av seg..nå har jeg utrolig vanskeli for å stole på folk fra før av...av forskjellige grunner..så tar generelt sett det folk sier med en klype salt :P

Skjult ID med pseudonym princesse ma. 22 aug. 2011 07:51

@missi

Nettopp, har møtt på en som bare løy om fremtidsplaner sammen med meg...så derfor har jeg blitt mye mer skeptisk og holder igjen.....skjønner ikke at noen har samvittighet til å drive på sånn...men hadde jeg ikke vært så betatt hadde jeg kanskje sett noen tegn på at han bare var en drømmer og en narr.

Men har lyst til å gi han her en sjanse, må se hva det er før jeg drar en konklusjon. Han har hederlige hensikter virker det som....han fortjener en sjanse...den som intet våger intet vinner....kanskje det skal lykkes for meg denne gangen? Lander som regel på beina om det skulle skjære seg.

(mann 36 år fra Oslo) ma. 22 aug. 2011 08:58 Privat melding

Dette er noe gutta opplever til stadighet. Det føles litt kleint å ha vært på en par timers date og så spør dama "åssen er det med oss nå da, er vi sammen eller?"

Jeg sitter med en følelse av at single jenter som nærmerer seg 30 ofte er mer opptatt av å finne seg en type, enn hvem som er typen.

Livet er ikke over selv om man er 30, barnløs og singel. Men jenter lar seg vel sikkert enkelt påvirke av alle sine venninner som snakker om forhold, forlovelser, ekteskap, barn og alt det der :p

(mann 37 år fra Oslo) ma. 22 aug. 2011 09:07 Privat melding

Det er helt normal å bli forelsket kjapt, hvertfall hvis man er en drømmer. De er sikkert helt normale, men det høres ut som de er litt uerfarne dersom det er sånn at de sier det du har beskrevet så tidlig. I hvertfall det å få barn. Jeg skjønner godt at du blir skeptisk da.

Skjult ID med pseudonym jente31 ma. 22 aug. 2011 09:12

Jeg har faktisk opplevd at noen har snakket om å kjøpe hus i en av de første meldingene vi skrev med hverandre.. For hvorfor vente når vi har så god kjemi? Eeeh, kanskje man burde møtes først sa jeg, men tenkte i mitt stille sinn at jeg trengte vel egentlig ikke å møte han en gang fordi jeg allerede hadde bestemt meg for at dette ble litt too much og alt for tidlig..

(mann 36 år fra Oslo) ma. 22 aug. 2011 09:18 Privat melding

@jente31

Sikker på at det ikke var ironisk/humoristisk ment da?

Men historien har jo vist at det finnes de som blir sammen etter noen timer, flytter sammen etter noen dager og gifter seg i løpet av noen uker, som beholder gnisten og blir værende sammen år etter år :p

Skjult ID med pseudonym jente31 ma. 22 aug. 2011 09:22

@slemtiger det var nok ikke humoristisk ment nei, jeg spurte jo selvsagt om det også da. Det lengste forholdet jeg har hatt, så ble vi sammen etter å ha kjent hverandre en uke og det varte i 5 år.. Så det er nok noe i det, man trenger ikke å kjenne hele livshistorien til hverandre når man blir kjærester. Jeg tror det holder med å være betatt og like hverandre, så får man finne ut etter hvert om man holder sammen i år etter år.. Det er det ingen som kan planlegge uansett, man har aldri noen garanti for at noe varer livet ut selv om det er det man kanskje er på jakt etter i utgangspunktet. Folk skiller seg jo etter 25 år også.

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 22 aug. 2011 09:24

Pleier å oppleve det helt motsatt jeg. Jentene kjører på og vil ha et seriøst og langvarig forhold, mens jeg holder igjen. I det minste etter at vi har møttes. Før vi møtes pleier ting som regel å gå ganske avslappet og til dels tregt fra begge kanter. Jeg forelsker meg verken i fotografier eller en stemme på telefonen, og det tror jeg ikke jentene pleier å gjøre heller.

(mann 38 år fra Østfold) ma. 22 aug. 2011 10:37 Privat melding

"Er dette et mannefenomen?" ... "veldig koselig og jeg blir jo revet med selv."

Vel, som du tydeligvis har erfart selv, gjentatte ganger, så er dette ikke et mannefenomen.