Alle innlegg Sukkerforum

Første besøk

Vis siste innlegg
(kvinne 51 år fra Akershus) ma. 22 aug. 2011 11:43 Privat melding

Inspirert av en annen tråd her som var ment for herrene... Denne går til alle :)

Første gang du er på besøk hos en med mulig date/kjærestepotensiale... Hva er du opptatt av? Og hva blir du glad for å finne?

Selv er jeg i den settingen så nervøs at jeg ikke tenker klart, men er nok bl.a. opptatt av:
1. å samle inntrykk...
2. hva som står i bokhylla
3. hva som skjuler seg i vinyl/cd/dvd-samlinga
4. om det er ryddet plass til at det går an å sette seg ned (for beinstrukturen føles som gele)
5. Jeg er i denne settingen IKKE opptatt av størrelsen på hybelkaninene eller uorden sånn ellers, men doen MÅ være rein!

Punkt 2 og 3 har jeg nok stilt noen spørsmål om på forhånd :)

Hilsen pysa, som er over gjennomsnittet glad i musikk, film og bøker

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 22 aug. 2011 11:50 Privat melding

Om det er reint på badet og mulig å lage mat på kjøkkenet!!

..og blir ekstra ekstra glad om det står en gitar på stua :)

Skjult ID med pseudonym Forumtroll ma. 22 aug. 2011 12:06

Viss en har 3 gitarer i stova då, + ei ukulele? ^^

Skjult ID med pseudonym IjUkulele ma. 22 aug. 2011 12:13

3 gitarerer; enda bedre!! (spes hvis de ikke bare er der for å samle støv).. Og ukulele.. ehm.. joa, det er fint det óg!

Skjult ID med pseudonym Harald ma. 22 aug. 2011 12:43

Hun som var med meg hjem på fredag var mest opptatt av om at vi måtte drikke et glass rødvin først eller om vi kunne starte rett på klininga... :)

Skjult ID med pseudonym Forumtroll ma. 22 aug. 2011 12:43

Kona (kassegitaren) for nok kos for dagen, men elskerinna (el-gitar1) og fristerinna (el-gitar2) kan nok samle støv fra tid til anna. Leiketøyet må en innom et par tre ganger for veka også (ukulela) ^^

(mann 54 år fra Troms) ma. 22 aug. 2011 13:00 Privat melding

Er det en bolig med personlighet? Liker at det ikke møblert etter magasiner og at det tydelig vises hva personen setter pris på. Stemmer inntrykkene med hva jeg forventet?

Minuspoeng om det enten er ekstremt rotet eller ekstremt ryddig (Har vært på besøk hos damer som har hatt et 30 cm tykkt lag av rot utover gulvene, kun med noen smale stier mellom rommene, og andre som sjekket at alle tallerker i skapene hadde mønstret vendt riktig vei).

Lukter det godt? Da mener jeg en sånn passe diskret "hjemmelig" lukt.

Hvor mange bokhyller er der og hva ser ut å stå i dem? Film? Musikk?

Er det et kjøkken som blir brukt?

De første inntrykken tar ikke mange sekunder å få, de siste to trenger litt mer tid.

(mann 38 år fra Oslo) ma. 22 aug. 2011 13:04 Privat melding

@ljUkulele: Forumtroll vet visst ikke hemmeligheten. ;p

Er man på restaurant, sies det jo at man burde sjekke dassen før man setter seg ned og spiser. Forholdene der sier mye om standarden ellers på restauranten.
Jeg lever i den tro at det gjelder i mangt og mye ellers også, så jeg vil nok raskt "måtte en tur på do" når jeg blir med noen hjem førsta gangen. =)

Skjult ID med pseudonym watchersky ma. 22 aug. 2011 13:11

Inkludert hvilken vei dopapiret vender? :)
(Ikke så nøye på restaurant, da)

Skjult ID med pseudonym Søtstoff ma. 22 aug. 2011 13:13

Selvsagt. Hvis ikke det siste tørket er brettet i en elegant spiss, og hvis rullen er vendt fra veggen, har nok tanta til naboen falt og brekt neglen. Da må jeg raskt avgårde og trå til som redningsmann der. ^^

(mann 36 år fra Oslo) ma. 22 aug. 2011 14:23 Privat melding

Så om det er feil skiver/bøker i samlinga så er thats it eller? Selv er jeg vel mer opptatt av personen og åssen det føles å være sammen med henne.

Er det ei skive eller bok jeg ikke liker eller som jeg savner, så kan denne kastes eller kjøpes på et senere tidspunkt :p

Skjult ID med pseudonym jente31 ma. 22 aug. 2011 14:28

Jeg håper ikke boksamlinga blir avgjørende for min del i hvert fall... Leiligheten min er så liten at de fleste bøkene jeg har lest ligger i kjelleren. Pensumbøkene mine ligger i et skap, for de er det så mange av at jeg ikke har plass i bokhylla... Musikksamlinga mi er stort sett på Spotify og jeg tror det er tre år siden jeg kjøpte en CD sist. Jeg er veldig interessert i musikk altså, men på Spotify får jeg alt jeg trenger for 99 kr måneden og da kan jeg attpåtil høre på med mobilen. Helt knall spør du meg!

Skjult ID med pseudonym temasti ma. 22 aug. 2011 14:33

Er vel ingen som har sagt at verken boksamlinga eller musikksmaken er avgjørende... Men hva man leser og lytter til sier ofte noe om en, og det å vite noe om dette danner gjerne et greit stratgrunnlag for noe å snakke om :) Særlig hvis man har noe til felles :)

(mann 54 år fra Troms) ma. 22 aug. 2011 16:18 Privat melding

Jeg ser mer på variasjonen enn på hvilke titler som står i bokhyllen.

Men at man har godt om bøker i hjemmet er nokså essentiellt for meg. Hvis man i stedet prioriterer å ha pyntgjenstander, surfingbrett eller siste kunstprosjektet langs veggene sine er selvsagt individuellt, men for meg er det absolut noe som mangler. Litt som et kjøkken med mikrobølgeovn, men uten komfyr.

@jente31: Spotify er selvsagt en glimrende ide, men det fungerer kun så lenge de som driver det tilbyr servisen. Det er ingen garanti at musikken er tilgjengelig neste år, eller om 10 år. Muligens er jeg litt gammel og kynisk men jeg stoler litt mer på ting jeg har kontroll over, enten det er i hyllene eller på harddisken min. At i prinsipp "leie" tilgang til musikk, filmer og bøker på nett er jeg fortsatt litt skeptisk til. Ting skjer veldig fort i den bransjen. Det er mange som har fått e-bøkene sine uleslige når firman de kjøpte dem av stengte serveren og la ned tjenesten. For 15 år siden var Apple nesten i konkurs og knappt verdt plastiken i databoksene sine og Alta Vista var den nye kongen på nettsøking. Så lenge det er mulig kommer jeg å foretrekk bøker av papir! Og så har de både lukt og struktur :-)