Alle innlegg Sukkerforum

Hvor mye skal en vektlegge "vil ikke flytte over avstander" FØR en tar kontakt..

Vis siste innlegg
(mann 45 år fra Møre og Romsdal) ti. 23 aug. 2011 00:08 Privat melding

Har sett litt på dette med om folk vil flytte eller ikke i profilen sin..... Noen fører det opp, "vil ikke flytte over avstander", andre legger inn at de kan flytte,..mens noe har lagt det åpent......
Hva skal gå først,..kjærligheten eller det "praktisk" vil ikke/kan ikke?

Har klare meninger om dette, men er av den oppfatningen. Se, prøve, smake og så vurdere..... Mener livet er ganske så dynamisk her på berget? Eller skal en bare "skrot" de som ikke vil flytte over avstand,..hvis en selv ikke vil? Hva er "vil ikke flytte over avstand"?

Sikkert mange meninger om dette......OG skjønner de som har helt klare begrensninger!

Spenning, respekt,......høflighet!! Stay safe!!

(mann 34 år fra Akershus) ti. 23 aug. 2011 00:21 Privat melding

Vil ikke flytte over avstand sier seg vel selv spør du meg. Jeg har satt det, fordi jeg ikke vil flytte over avstand.

Noen trives der de er, pga familie, venner, etc, etc. Og vil da selvfølgelig ikke flytte langt vekk. Derfor skroter jeg bare de som bor langt vekk, som sier de ikke vil flytte over avstander.

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 23 aug. 2011 00:23

Jeg regner med de som har satt det har tatt ett bevist valg, og sorterer dem bort med blokkering.

(mann 39 år fra Rogaland) ti. 23 aug. 2011 00:40 Privat melding

Jeg kan godt flytte - om minimum 5 år. Så dynamisk er jeg. Og jeg flytter da heller ikke hvorsomhelst!

Men hvis noen absolutt vil flytte til meg, skal jeg ikke nekte dem å ville dét. Jeg klarer bare ikke forstå hvordan man kan bestemme seg for å flytte ... "over avstander" til "sammen" uten å kjenne hverandre godt først. Helst så godt folk som blir samboere gjør.

Nei, nå er det snart på tide at Stavanger får sin egen versjon av sukker; oljesukker.st!

(kvinne 43 år fra Aust-Agder) ti. 23 aug. 2011 00:42 Privat melding

Ser jeg at fyren har barn og at han aldersmessig sannsynligvis ikke har barn som har flyttet hjemmefra enda, så ser jeg liten vits i å ta kontakt.
I alle fall dersom det står at han har barn feks halve tiden. Eller at han bor så langt unna at det ikke hjelper på selv om han har barn bare annenhver helg.

Barn kommer alltid langt foran kjærligheten, uansett.
Og jeg ønsker ikke en mann som ikke lar barna sine komme først.

(mann 34 år fra Oslo) ti. 23 aug. 2011 01:31 Privat melding

Jeg er AAAALTFOR glad i sex til at store avstander ville fungert, jeg har prøvd det ut en del ganger uten hell. Desverre:-(

(kvinne 48 år fra Sogn og Fjordane ) ti. 23 aug. 2011 01:41 Privat melding

At en velger å krysse av for: Vil ikke flytte over avstander - har vel med kva for ein livssituasjon en er i først og fremst? Eg er av dei som ikj har problem m det... om den "rette" sku dukke opp... men det er fordi eg har barn som alle er voksne og rede for å greie seg sjøl uten å henge i skjørtet til mor,... Meeeen - stoooore avstander tenker eg ikj er kjekt likevel... :/ Er jo greit å kunne ha litt kontakt m barn og eller fam... uten at det blir store forflytningsproblemer som gjør dette mulig veldig sjeldent... :( DA sliter eg litt.... :)

(mann 37 år fra Oslo) ti. 23 aug. 2011 02:20 Privat melding

Hvem andre enn Ceca kan komme med sånne innspill... ^^
Noen ganger lurer jeg på om hu datt i gryta med sannhetsserum som liten. =p

Hvor glad jeg er i sex får man heller snakke nærmere om en annen gang. =D Men når det gjelder avstander så er jeg åpen for å reise lenger enn nabobygda når den rette dukker opp, selv om det beste for begge parter og for forholdet i seg selv, ville vært å bo innen rimelig nærhet av hverandre.
Det er jo greit å kunne besøke uten å måtte planlegge og pakke flere dager i forveien, mener jeg.

(mann 35 år fra Oslo) ti. 23 aug. 2011 07:06 Privat melding

Ceca da, du har jo haremet ditt stående klart når kar'n er utenfor rekkevidde :)

(mann 34 år fra Oslo) ti. 23 aug. 2011 07:26 Privat melding

Tsk tsk;p

Dere må da skjønne dette: haremet er ikke for å brukes men kun til grundig beskuelse ved for mye oppsamlet frustrasjon fordi jeg aldri finner en kar å forelske meg i. Jeg trenger stadige påminnelser om at denne spesielle karen er her ute.

Lurer på når jeg skal møte en som ligner meg her på forumet forresten???? Kanskje ikke sunt for dere å ha to av oss, dere vil i såfall stadig brenne dere med morgenkaffen. Og de fleste vet jo at brente barn oftest skyr ilden, mens slike som meg hopper rett ut på de dypeste vann og strever fælt med å ha hodet over vannet til tider.

Skjult ID med pseudonym Boble ti. 23 aug. 2011 10:01

Når det gjelder dette med flytting så er det verdt å prøve seg selv om det står at de ikke vil flytte. I allefall dersom de ikke har barn. Når det er barn med i bildet da velger i allefall jeg å droppe å skrive til dem dersom jeg ikke ønsker å flytte dit de bor.

Barn gjør ting mer komplisert desverre.

(mann 45 år fra Møre og Romsdal) ti. 23 aug. 2011 12:57 Privat melding

DER dukket Cecilie Ca. opp i denne tråden også...hvorfor er jeg ikke overrasket ;o)!

Er vell av den oppfatningen å la en forelskelse/ kontakt komme, så finnes det løsninger ut fra hva som skjer. Vi lever i et svært mobilt land. Hvis 2 mennesker finner hverandre, la så skje. Over tid må en finne ut av det, men har en større velvillighet å få det til, enn å gå inn her med en masse gjerder for hva en vil ha og hvor. Men folk er forskjellig.

Etterpåklokskap er den mest eksakte vitenskap i Norge ;o) Stay safe!!

(mann 38 år fra Oslo) ti. 23 aug. 2011 13:12 Privat melding

Dette kommer vel også litt an på markedet der man bor.

For oss om bor i Oslo og nærmeste omegn, så er det jo nok av kandidater å velge mellom, så vi har rett og slett ikke noe behov for å dra oss titalls mil ut i geografien.

Personlig klikker jeg meg svært sjelden inn på profiler utenfor Oslo og Akershus. Noen ganger Buskerud, for Drammen er jo ikke så langt borte. Men Geilo (også i Buskerud) er alt for langt vekk!

Bor man i ei bygd der de to eneste andre på sukker.no er fetteren din og hu sure nabodama, så er det klart man må være litt mer åpen for geografisk distanse i forholdet....

Skjult ID med pseudonym neptun ti. 23 aug. 2011 20:45

Jeg er ikke fremmed for å flytte med min fremtidige kjære, men siden jeg ønsker å gjøre masse sammen med kjæresten min før vi flytter sammen, nytter det ikke dersom hun bor i Sauda, Sykkkylven eller Snåsa. Derfor - flytter gjerne over avstander, men søker folk i relativ nærhet til Oslo.

(mann 53 år fra Troms) ti. 23 aug. 2011 21:31 Privat melding

Jeg bodd og/eller arbeidet en del i Oslo, København og Stockholm. De fleste man møter på alle tre stedene har det til felles at de virker fastvoksene i den egne byen. Ingenting i verden virker kunne få dem å flytte på seg. Storbysyndrome? :-)

Oslo er ikke verdens navle og kommer heller aldri og bli det!
Og det er ofte et større prosjekt å ta seg mellom to sted i hver sine ende av stor-Oslo enn å ta en fly tur til Tromsø.

- Men "alt" finns i Oslo!
- Nei, lang fra! Jeg drar heller en uke til London eller Madrid hvis jeg ønsker en kulturell overdose, og jeg brukte mer tid på kultur når jeg bodde i en liten bygd i Nord-Sverige enn når jeg bodde i København

Min bestemte oppfattninger er at de aller fleste har bare godt av å flytte litt på seg. Og bare ha bodd i det samme området hele livet gjør at man mister mye av perspektivet. At leve i et annet land en lenger periode er en veldig nyttig erfaring.

Ikke var redd for å flytte!

Skjult ID med pseudonym seffern on. 24 aug. 2011 18:33

Here we go again..
Denne diskusjonen har vært oppe mange ganger..
Selv står jeg over alle som ikke matcher på geografi. Dette på grunn av erfaring.. Siste forhold var litt av og på.. En av tingene som endte med alt ble av, var diskusjonen om bosted i fremtiden.. Avstanden var overkommelig; 5 mil, men begge var såpass knyttet til "sitt" sted at der røyk det gitt...
Gidder ikke å risikere noe sånt en gang til...
Det var mine 5 cent....

(kvinne 47 år fra Vestfold) on. 24 aug. 2011 19:08 Privat melding

Det var en interessant tråd som jeg kunne godt ha startet selv.
Min konklusjon etter nesten 3 mnd medlemskap her på sukker er at nesten ingen vil ha et forhold over avstand.
Jeg kontakter selv kun dem som har krysset av "alle fylker", men merker ofte ut av mailing veldig raskt at avstanden hadde vært problem for dem også. I midlertid lurer jeg på om noen krysser av "alle fylker" kun for å virke politisk korrekt, men egentlig er ute etter "girl next door" som de fleste?

Ellers er jeg helt enig med TS når forelskelsen kommer det finnes alltid en løsning når VILJE er da. Finnes det et bedre argument enn å kunne si - jeg vil flytte pga kjærlighet-?

(mann 53 år fra Troms) on. 24 aug. 2011 19:38 Privat melding

Absolut ikke, "be-my-Man!
Har selv flyttet fra Uppsala til København og fra Køben til Tromsø av kjærlighet, og det var absolut ikke noe jeg angret på :-)

Selvsagt, er man deltidsforelder så kan det være vanskelig. Men hvis eneste grunnen egentlig er at man "ikke gidder" så er man ikke særlig motivert for et forhold, spørr du meg.

Å flytte er ofte en god ting!

(kvinne 47 år fra Vestfold) on. 24 aug. 2011 19:44 Privat melding

Magnus_S

Ikke alle tenker så som deg , dessverre

Skjult ID med pseudonym Z on. 24 aug. 2011 19:45

Ting som står i profilen tar jeg helt bokstavelig, enten det gjelder geografi, kvinnelige preferanser, alder, hva man søker eller hva det måtte være. Jeg tar det som en selvfølge at mannen snakker utfra hva han faktisk vil ha!