Alle innlegg Sukkerforum

Snille søte jenter:):)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hoobastank ti. 23 aug. 2011 19:27

Jeg skulle gjerne har gjort alt for å slippe å skrive dette innlegget her, men jeg føler at jeg må.

Jeg har skummet gjennom mange profiler laget av jenter som jeg føler at jeg har mye til felles med, jenter som deler de samme interessene som meg selv og som overhodet ikke er noen partyjenter eller som er ute av min liga. Dette er stort sett jordnære, smarte oppegående jenter.
Men jeg får nesten aldri noe svar, selv om jeg sender dem mailer som er relevant med de de har skrevet i profilteksten sin. Jeg liker jenter som er opptatt av reising, teater, film, sport og som liker å holde seg i form. Og alle mine bilder som jeg har på min egen profil tilsier at jeg har alle disse interessene. Hva er det som er galt da? Er det sånn at disse jentene søker egentlig etter en vill partygutt som de kan kose med seg i helgene? Skriver de ned bare masse ting som de egentlig ikke mener?

Skjult ID med pseudonym ruggen ti. 23 aug. 2011 19:29

aner ikke hva de leiter etter, men de finner deg nok tilslutt.
hvor mange år/måneder har du hengt her uten å få meldinger?
har du prøvd å skifte profilbildet av og til?

(kvinne 33 år fra Oslo) ti. 23 aug. 2011 19:33 Privat melding

få se hvordan profilen din ser ut da.. så kanskje jeg kan gi deg et svar..

(kvinne 37 år fra Oslo) ti. 23 aug. 2011 19:37 Privat melding

Misstenker dette er en typisk "mamma synes jeg er kjekk, vennene sier jo ikke annet heller, så jeg må jo være det".

Beklager meningen min, men føler mange ikke gjør det beste ut av hva de har fått fra naturens side.. , de bare godtar at de trenger ikke å jobbe med det.. Og alle de intr seg for må jo godkjenne det, siden man er jo så snill "kjekk" og grei..

Og nå mener jeg ikke at folk må se ut som mediapoppene, men utnytte og utvikle seg selv utseendemessig og innseende :)

Skjult ID med pseudonym hoobastank ti. 23 aug. 2011 19:37

Har vært en stund nå og har byttet profilbildet ganske ofte...

Skjult ID med pseudonym Z ti. 23 aug. 2011 19:37

Heisann.

Du har skrevet en velformulert tråd om et tema som opptar mange. Nettopp fordi det opptar mange, skriver mange om det her på forumet. Og nettopp fordi mange skriver om det på forumet, blir tråder som dette ofte møtt med kommentarer som bikker mot det negative. Dette var dagens advarsel til deg :-) Ikke bry deg om kommentarene!

Det trenger ikke å være noe som helst galt med deg! Det kan bare virke som om det har blitt vanskeligere generelt å få kontakt med folk på sukker. Jeg vet ikke om dette stemmer statistisk, men det kan virke sånn. Jeg tror dette gjelder like mye kvinner som menn. Det har blitt en trend at man ikke svarer om man ikke er interessert, om man skriver med en annen for øyeblikket, om man ikke dater for tiden eller av andre grunner ikke vil skrive med folk. Tidligere tror jeg flere valgte å skrive en mail som sa nettopp dette. Min erfaring ser større grad av kynisme...eller mindre grad av høflighet slik vi er vant til om du vil.

Så ikke let etter feii hos deg selv. Det trenger slett ikke å ha noe med deg å gjøre! Synd bare at så mange håper og lengter, sitter og formulerer seg og sender meldinger i beste mening for å erfare stillhet tilbake. Men jeg har et tips til deg: Det finnes noe som heter svargaranti på sukker. Dette er en liste man har satt seg på om man føler det i det minste er normal folkeskikk å svare alle. Jeg kan ikke garantere svarets art, men svar skal du få :-)

Da gjenstår det å ønske deg og alle andre som føler som deg lykke til! Ikke la dem ta motet fra deg!

(kvinne 48 år fra Vestfold) ti. 23 aug. 2011 19:37 Privat melding

Jeg har en mistanke hvem TS er

Skjult ID med pseudonym hoobastank ti. 23 aug. 2011 19:41

Nei. Jeg er ikke han du tror jeg er.

Skjult ID med pseudonym hoobastank ti. 23 aug. 2011 19:52

@kvinne81: Nei. Jeg føler at jeg har forbedret meg nok og jeg bryr meg fint lite om hva du mener om det.

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ti. 23 aug. 2011 19:56

Nettopp.. råd fra jenter som jobber med å se an karakterer og stiler som passer til person skal man jo aldri høre på ;)

Men nok altså.. jeg prøver å bli stadig bedre.. man kan alltids jobbe mot nye mål...

Skjult ID ti. 23 aug. 2011 20:00

Hvis du har samme interessene men de ikke er interesserte, så er det nok utseendet det går på:(

Skjult ID med pseudonym hoobastank ti. 23 aug. 2011 20:05

@skjult id: Nope. Som jeg har fortalt innledningsvis så er de fleste av de jentene jeg kontakter, ikke ute av min liga utseendemessig. Og dessuten flere av de jeg har sendt førstemelding til, er jenter som vært innom profilen min først;)

Skjult ID med pseudonym hoobastank ti. 23 aug. 2011 20:09

@kvinne81: Og hva er det du er som gjør at du kan kalle deg en ekspert på det området?

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ti. 23 aug. 2011 20:25

Jobben min vel.. og utdannelsen min, og intr mine i å fikse på folk slik at de representerer sin person eller karakter bedre ut.

Betyr ikke at jeg er for at man skal være hipp og kun ha de kuleste tingene.. Men se seg selv utenifra, og tenke hvilket inntrykk skal jeg gi folk når jeg går inn i" rommet.".

Har utmerkelser i jobben min jeg.. betyr ikke jeg er ekspert.. men at jeg har enn viss ide. Men jeg har jo ikke sett deg, så for alt jeg vet er du totalt gjennomført den du absolutt vil være og vil vise seg som.. At du kan faktisk fremheve deg selv uten at du noen sinne blir ignorert..

Skjult ID med pseudonym be-my-Man ti. 23 aug. 2011 20:37

TS
hvis du ikke får svar det kan bare handler om to ting:
-ikke tiltalende utseende
-noe angående profilen som ikke faller i smak og det kan være hva som helst...

Selv om damene titter innom profilen din, det må ikke bety at de var veldig interesserte.
Det kan være kun ren nysgjerrighet dersom du er aktiv på forumet.
Eller man klikker på feil profil på sidebanneren, det er også fort gjort.
Eller damene besøker deg pga tiltalende profilbilde , men misliker noe i profilen

Skjult ID med pseudonym Boble ti. 23 aug. 2011 20:39

Tror det er mange her inne som sikter alt for høyt i forhold til hva de selv har å tilby. Jeg sier ikke at du gjør det, men kanskje de damene du sender melding til lar seg blende av alle "godbitene" og glemmer å se på de "skikkelige" karene?

Syntes det er fryktelig merkelig at jenter, som jeg syntes er aldeles nydelig, sier at de ikke får noe særlig med flørt, brev eller dater. Enkelte har vært her inne i åresvis.

Tror det er blitt sånn at man lar det visuelle tale for seg, og dersom man ikke ser spennende nok ut på profilbildet så går man videre. Jeg tar meg selv i å gjøre akkurat det samme. Er lett å glemme de EKTE kvalitetene til menneskene her inne etter å ha sett seg blind på alle hunksene.. Eller babsene..

Egentlig så er det ganske trist syntes jeg.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 23 aug. 2011 20:40

TS
Hvis du ikke får svar kan det handle om flere ting, og det trenger ikke å ha noe med deg å gjøre.
Dette er min erfaring! Uansett om andre er uenige, er dette fremdeles min erfaring :-)

Skjult ID med pseudonym Jonas ti. 23 aug. 2011 21:10

TS: Hvis du har skrevet greie meldinger og nesten ikke får svar, betyr det med 99% sannsynlighet at du trenger å forbedre PROFILBILDET ditt.

Profilbildet er alfa omega her inne, fordi det er det første de ser blandt utallige andre kandidater og av praktiske grunner vil de alltid luke vekk alle som gjør dårlig førsteinntrykk. Profilbildet er den helt avgjørende inngangsdøra, og der må du fremstå som en kar kvinner vil bli kjent med.

I tillegg er profilbildet hva de ser ved siden av alle meldingene dine og ved siden av profilteksten, og det er derfor det senere biter seg fast i minnet hennes.

Det nest viktigste er albumbildene, du bør helst vise litt personlighet og ihvertfall ikke ha noen skikkelige dårlige bilder der. Du trenger forresten ikke mange albumbilder - heller få og bra enn å tillate dårlige.

Men profilbildet betyr alfa omega, så jeg vil anbefale deg å starte der.

De som tror ordene betyr særlig mye her inne, forstår lite av hvordan nettdating funker i praksis. I praksis blir man så bombardert med tekst at alle ordene blir en gråsone, og man blander dem ofte sammen, og hjernen vil automatisk downgrade deres betydning. Det er en 100% naturlig reaksjon.

Bildene er stedet der du viser personlighet og hvem du er. Bildene vil danne grunnlaget for inntrykket hun har av deg her inne. Et bilde sier mer enn tusen ord.

Regn med å måtte prøve deg frem til du finner noe som funker, be gjerne venninner om hjelp. Lykke til!

(mann 47 år fra Oslo) ti. 23 aug. 2011 21:12 Privat melding

Tror ikke nødvendigvis det har å gjøre med hverken utseende eller at du er lite attraktiv på andre måter. Men husk på at selv om du føler du har mange felles interesser som dama og burde være en bra match, så er det sikkert mange andre som mener det samme og også skriver til henne. Dermed minsker jo sjansen for å få svar betraktelig. Og mitt inntrykk er at dette er like vanlig for menn som kvinner. Selv får jeg kanskje svar på en brøkdel av de meldingene jeg sender ut, og blokkeres umiddelbart i de aller fleste av tilfellene. Til gjengjeld har de svarene jeg har fått vært veldig hyggelige og jeg har også fått en del henvendelser fra flotte damer. Jeg mener bestemt at det beste du kan gjøre er å fortsette å skrive til dem du finner interessante uten å nødvendigvis vente noe tilbake. OG: Skriv gjerne under åpent nick her på forumet! Ofte vil du oppfattes som en dust, men like ofte tror jeg du vil vekke interesse. ;-)

Skjult ID med pseudonym Jonas ti. 23 aug. 2011 21:18

Svaret på de to siste spørsmålene dine er forresten nei, og jeg vil sterkt anbefale deg å sikte mot en gunstigere mentalitet enn slike fokusprioriteringer. Du vil utelukkende tjene på å fokusere på det du selv kan påvirke. Alle jentene her inne er engler inntil det motsatte er bevist!:)

Forresten, utfra det du skrev kan det være en mulighet for at du f.eks fremstår som showoff i albumbildene dine (siden du nevner at mange har vært inne på profilen din + det med interesser), men det er jo umulig å si uten å se profilen.

Uansett, i bildene ligger løsningen, det kan du være sikker på!:)

Skjult ID med pseudonym Bangol ti. 23 aug. 2011 22:22

Kvinne81: "Nettopp.. råd fra jenter som jobber med å se an karakterer og stiler som passer til person skal man jo aldri høre på ;)"

Har du selv vært her i årevis? Kanskje det er grunnen til at folk ikke tar det du skriver så veldig tungt. Du har åpenbart en del å jobbe med selv også.

(mann 32 år fra Hordaland) ti. 23 aug. 2011 22:30 Privat melding

Inntrykket mitt er at utseendet har omtrent alt å si her inne. Hvis jeg sikter for høyt får jeg omtrent aldri svar, men hvis jeg sikter litt mer riktig får jeg som regel det. Foreslår at du prøver å justere siktet litt, TS :)

(kvinne 35 år fra Akershus) ti. 23 aug. 2011 23:09 Privat melding

Hei! Virker som om det er mange som vil gi profiltips her. Villig til å gi meg noen? Burde kanskje ikke ha bilde av meg med barbert hode, eller skrive at jeg snuser. Men det er jo meg :)

(kvinne 44 år fra Oslo) ti. 23 aug. 2011 23:36 Privat melding

@vesle-w, jeg synes man bør presentere seg selv så realistisk som mulig. Om de du er i kontakt med sterkt misliker liker barbert hode eller snus, vil det jo uansett komme frem om dere skulle bli bedre kjent.

kanskje fører det til færre henvendelser, men om du likevel ikke har tenkt å slutte å snuse...........

jeg har ihvertfall ikke prøvd å pynte for mye på sannheten og om det betyr at noen ikke tar kontakt, så er vel det like greit.

(mann 37 år fra Akershus) on. 24 aug. 2011 10:42 Privat melding

Sier som søstra til Kalle,

Usj vad trøtt jag blev!