Alle innlegg Sukkerforum

Ta opp igjen kontakten?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tussi ti. 23 aug. 2011 20:55

Det er enkelte menn her inne som jeg tidligere har hatt kontakt med, enter bare på meldinger her inne eller også møtt på date(r). Dette har vært supre menn, men som jeg brøt kontakten med, som regel pga jeg datet noen andre. Enkelte fortalte jeg dette til, andre bare lot jeg det renne ut i sanden med. Ser jo disse profilene her inne nå og avskriver ikke at det kunne blitt noe bra, og vurderer; bør/kan jeg kontakte de, eller er jeg blitt helt uaktuell? Hvordan ville dere reagere dersom en persom fra fortiden tok opp igjen kontakten?

Skjult ID med pseudonym Diaz ti. 23 aug. 2011 21:01

Da er toget gått for min del...
Kanskje fordi man ønsker å være nr 1?

Skjult ID med pseudonym trupp ti. 23 aug. 2011 21:03

enig med Diaz.

Skjult ID med pseudonym SomNy ti. 23 aug. 2011 21:03

Pft. Ting forandrer seg. Tror jeg ville syntes at det var hyggelig.

Skjult ID med pseudonym dude ti. 23 aug. 2011 21:12

Jeg hadde digga det hvis ei søt dame tok kontakt igjen.. kan være mange grunner til at det ikke ble mer sist, problemer med eksen, for lang avstand, logistikk, osv

Skjult ID med pseudonym Rass-mus ti. 23 aug. 2011 21:14

Bare bra det - kanskje til og med hun har lært seg noen nye triks i senga siden sist... :D

(mann 47 år fra Oslo) ti. 23 aug. 2011 21:14 Privat melding

Kommer vel helt an på hvorfor kontakten ble brutt i utgangspunktet?

Skjult ID med pseudonym Diaz ti. 23 aug. 2011 21:19

Når det gjelder gutter som tar kontakt med jenter etter en god stund - er det bare fordi de plutselig ikke har noen andre å ringe til. Altså kun sex.

Skjult ID med pseudonym chandler77 ti. 23 aug. 2011 21:20

Det er nok situasjonsavhengig.

Skjult ID med pseudonym trupp ti. 23 aug. 2011 21:23

Diaz

helt sant det.
Greit med jevnlig sex :o)

Skjult ID med pseudonym tøffelhelt ti. 23 aug. 2011 21:43

Kjør på! Folk må ikke være så hårsåre. At man man mister kontakten med en del mens man dater noen betyr fint lite. Man blir ikke nødvendigvis nr. 2 av den grunn, ofte tilfeldigheter hvem man treffer først.

(mann 34 år fra Buskerud) ti. 23 aug. 2011 22:18 Privat melding

Hvorfor spør du oss om dette? Prøv deg på dem og se hva de sier. Noen sier muligens nei, men hvis det er flere av dem så sier vel minst 1 ja. De er vel like leie av å være inne her som mange andre.

(mann 35 år fra Oslo) ti. 23 aug. 2011 22:26 Privat melding

Jeg dater gjerne en fyr jeg har samtalt med og mistet tråden med. Er som regel jeg som mister tråden desverre:-( Man må treffes fort ellers blir det for rart.

(mann 36 år fra Akershus) ti. 23 aug. 2011 22:34 Privat melding

Jeg tror nok jeg personlig hadde følt med som en "han duger sikkert" type, så tror jeg måtte ha passet på den altså.

Skjult ID med pseudonym tøffelhelt ti. 23 aug. 2011 23:13

Skjerpings folkens!

En bra dame/mann her inne kan lett få date med mange forskjellig personer. Han/hun velger å sjekke ut en. Og så går ikke det så bra.

Hva betyr det?

Jo, at den personen han/hun var på date med IKKE er nr. 1.

og...

At de han/hun ikke var på date med fortsatt er potensielle nr. 1.

Skjult ID med pseudonym Sporty on. 24 aug. 2011 09:36

@Tussi

Det er mye rart inne på dette forumet, så ikke ta alt av svar her så seriøst.

Jeg tror at om du var sånn halvveis ryddig på hvordan du brøt kontakten, så ville de fleste synes det var hyggelig om du opp kontakten med dem igjen (selvsagt under forutsetning av at de sist gang de hadde kontakt med deg syntes du var attraktiv i utgangspunktet!) :-)

Tror jeg vet hvem du er, så ta gjerne opp igjen kontakten med meg! Vi har vel faktisk møttes også! ;-)

Skjult ID med pseudonym Buster... on. 24 aug. 2011 09:46

Det må da være helt okei å ta opp igjen kontakten?... Vel og merke hvis begge har lyst. Får da være grenser for hvor hårsår man skal være, fordi det ikke ble noe første gangen...

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 24 aug. 2011 09:47

Jeg får innimellom mail fra noen jeg har skrevet med før og synes i utgangspunktet det er helt greit.

(kvinne 32 år fra Oslo) on. 24 aug. 2011 11:24 Privat melding

Tøffelhelt har et veeldig godt poeng!

Jeg ville ikke hatt noe imot om noen tok opp kontakten med meg på nytt. Hvis jeg virkelig er helt uinteressert i en person, så blokkerer jeg personen.
De aller fleste jeg har pratet med har jeg sluttet å prate med fordi jeg syntes samtalen ble altfor kjedelig. Men en samtale går som oftest på 1 eller få temaer av gangen, og det kan være at det finnes bedre egnede temaer å prate om.
Kort sagt: For min del må man gjerne ta opp igjen kontakten, men det er kanskje lurt å da prøve å snakke om noe annet enn forrige gang, hvis man husker det:p

Skjult ID med pseudonym Tussi on. 24 aug. 2011 18:29

@ Sporty - så du vet hvem jeg er sier du?! Overbevis meg!

Skjult ID med pseudonym Boble on. 24 aug. 2011 18:35

Det er nå bare til å kjøre på tenker jeg. Om de vil snakke eller ikke merker du jo. Om de ikke ønsker å snakke med deg så spiller det nå ikke noen rolle.

Skjult ID med pseudonym Diaz on. 24 aug. 2011 18:51

Har et par - tre stk som stadig besøker siden min i disse dager.
Jeg har skrevet første mail til de for en stund siden. Da var de interessante for meg.(i våres en gang )Fikk aldri svar dengang.
Nå er høsten kommet og de er altså stadig innom Jeg skriver i alle fall ikke første mld igjen til de!
Og lurer på om jeg egentlig hadde giddet å svart om de hadde skrevet til meg nå.
Litt sånn barnslig tankegang kanskje. Men det er nå meg.

(mann 50 år fra Buskerud) on. 24 aug. 2011 22:37 Privat melding

Måten kontakten ble brudd sier vel mye.

Ingen liker å bli parkert påukjent tid...

lett å få smaken av å ikke være godt nok ...
ikke lett å ta opp dette så uten videre senere, mener jeg...

snakket med noen, som hadde møtt på nettet, for å så skille kontakt "og surre litt videre hver for seg" for så senere treffe hverandre igjen ....

kunne være greit for meg når det er på denne måten,

svar som plutselig uteblir er ikke bra nok til å ta opp tråden uten videre senere

vil bli inkludert jeg!

(kvinne 57 år fra Vestfold) on. 24 aug. 2011 23:02 Privat melding

Jeg hadde følt meg som en nødløsning :/

Skjult ID med pseudonym Man hore on. 24 aug. 2011 23:54

Det har skjedd meg et par ganger det siste året eller to. Hun første bare plutselig forsvant etter at vi hadde skrevet ganske lenge med hverandre og hadde tydeligvis møtt en annen, men kom tilbake på sukker og tok kontakt med meg på nytt omtrent 1,5 år senere. Da hadde hun imidlertid fått barn med han andre fyren. Hun var veldig ivrig denne gangen, men jeg følte vel at jeg ikke bare ville være andrevalget her, men faktisk også kunne ende opp som bonuspappa til ungen til førstevalget, og det ble for mye å svelge for min del. Flyttet fra Oslo, blitt arbeidsledig og fått helseproblemer etter fødselen hadde hun også, så synes vel ikke akkurat hun virket som et catch lenger. Så denne gangen var det jeg som "bare forsvant". Litt ufint kanskje, og hun sendte et par meldinger til som virket nesten fortvilte, men det var nok en "takk for sist fra min side".

Hun andre tok kontakt nå nylig, etter å ha vært borte et år herfra. Vi hadde faktisk avtalt en date den gangen, men hun avlyste dagen før fordi hun hadde gått tilbake til eksen. Nå ville hun ha kontakt igjen, men hun hadde flere og nye bilder i albumet og jeg kunne se at jeg ikke synes hun var noe pen i det hele tatt (første gang vi skrev hadde hun bare et profilbilde og ett eneste bilde i albumet mener jeg å huske, og det var litt vanskelig å bedømme utseendet hennes ut i fra disse). Jeg var ikke interessert i å møte henne igjen og påsto at det var fordi hun avlyste den første gangen, skjønt sannheten var at jeg synes hun så stygg ut. Tenkte imidlertid jeg skulle være grei nok til ikke å si det. Hun ble faktisk dritsur og skikkelig frekk, og fortsatte å skrive den ene halvstygge meldingen til meg etter den andre etter avslaget inntil jeg blokkerte henne. Burde kanskje fortalt henne at hun var stygg som juling til gjengjeld etter de frekke, ufine meldingene, men lot være snill som jeg er.

Vil til tross for dette ikke helt utelukke at jeg kan gi en som tar kontakt på nytt en ny sjanse, men har hun så tydelig valgt en annen foran meg tidligere og til og med gått bort og fått barn med han, så er det i alle fall ikke interessant. Kanskje ikke ellers heller, men det kommer kanskje an på hvordan hun ditcha meg den første gangen.

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 25 aug. 2011 00:12 Privat melding

Jeg har absolutt INGEN problemer med å rykke opp til å bli førstevalget dersom det er noen jeg har likt. For det er også en måte å se det på. Å tro at man er alles førstevalg til enhver tid, er naivt. Hvis sannheten er at han holder på med noen andre, kan han like gjerne si det, og så får han gjøre seg ferdig med det. Og så får vi se om timingen er bedre for begge ved en senere anledning. (Hvis sannheten er at jeg ikke når opp utseendemessig vil jeg heller høre det - så Man Hore, nei, jeg synes ikke du er spesielt snill som lyver for å skåne).

Dere som ikke vil ha disse som ikke plasserte dere rett på førsteplass en gang i tiden - vil dere egentlig vite sannheten? Er ikke den type "fornæmethet" og "takk-for-sist-tankegang" noe som bare oppfordrer til hvite og svarte løgner?

Skjult ID med pseudonym Man hore to. 25 aug. 2011 00:54

Ok Lilleulv, jeg ser den. Neste gang en jente tar kontakt med meg og jeg ikke er interessert skal jeg ikke lenger svare at "jeg dessverre ikke tror vi passer sammen" eller ljuge og si at jeg "for tiden ser en annen", men si rett ut at jeg ikke synes hun er noe pen, eller at hun er direkte stygg hvis jeg synes det. Skjønner at det er bedre å være ærlig her ja. Takk for rådet!

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 25 aug. 2011 12:33

@man whore

Det er langt mellom å fortelle alt du tenker og å lyve.

Skjult ID med pseudonym Vianaldo to. 25 aug. 2011 14:47

vil nå si meg litt enig med Man Whore her jeg da, hva får man ut av å fortelle en person at utseende dems ikke tiltrekker meg i det hele tatt. Da synes jeg det passer bedre med en, beklager, jeg tror nok ikke du er min type. Eller noe i den duren. Jeg hadde i alle fall selv satt pris på det, enn å få. Du, du er rett og slett ikke attraktiv nok for min del.

Bare en tanke fra min side igjen.

@Man Whore: Hvorfor ikke bare ta på deg jobben med å lære henne skikkelig norsk da? Skriv at du er en rettskrivningsfantast eller noe i den duren, og lær henne det hun tydeligvis trenger. :)

Skjult ID med pseudonym Tuva to. 25 aug. 2011 20:41

Jeg er så syyykt sugen på kos og passion om dagen at jeg seriøst vurderer å ta opp igjen kontakten med en av de jeg datet i våres, siden det er så tragisk lite som skjer her for tiden... "Hei! vet jeg dumpet deg for et par måneder siden, men har du lyst å treffes for litt sengekos?" yay or nay?

Skjult ID med pseudonym mannebein to. 25 aug. 2011 20:54

yay!

Skjult ID med pseudonym mann to. 25 aug. 2011 21:53

med mindre du ser ut som et uvær tror jeg det er et yay for de fleste menn

(mann 37 år fra Oslo) to. 25 aug. 2011 22:01 Privat melding

Det meste handler om holdning og hvordan man vil se på ting. Klart det er kjipt å være en nødløsning, men er man faktisk det? Endel av det som gjør oss til mennesker er at vi gjør feil. Kanskje den første fyren/dama var feil og det tok litt tid å innse. Den første man traff var den første. Personlig håper jeg at jeg er den siste :)

Skjult ID med pseudonym Driver to. 25 aug. 2011 22:04

Ta kontakt, det kan fort gå bra :-) I det minste for en prøveperiode, og det kan jo være koselig.

Skjult ID med pseudonym Patsy to. 25 aug. 2011 22:08

Nødløsning lærer naken mann/kvinne å spinne rundt?

Skjult ID med pseudonym Tommy to. 25 aug. 2011 22:34

Fort gjort å miste kontakten med folk du kun har sendt meldinger med her inne da. Tror ikke du blir uaktuell pga det stoppet opp på meldingene. Har du derimot datet fyren flere ganger og brutt kontakten blir det vel verre. Ettersom han ikke kontakter deg heller så er han vel ikke særlig keen.

Skjult ID med pseudonym Jente lø. 27 aug. 2011 18:28

Skjønner problemstillingen din TS. Jeg er i litt samme situasjon. Datet plutselig tre menn på en gang for en tid tilbake. Likte alle tre, og alle var keen på å treffes mer. Men skjønte jo at jeg ikke kunne fortsette å treffe alle sammen, så måtte ta et valg. Ble til at jeg gikk for han som jeg kjente mest fysisk tiltrekning til. kanskje dette skyldtes at vi hadde vært fysiske og hatt sex som funket bra, og det hadde jeg ikke med de andre. Meen, det funket ikke med han, og var fristet til å ta opp igjen kontakten med en av de andre. Men hadde jo fortalt han sannheten, at jeg nesten ikke kunne treffes mer fordi jeg traff en annen, så innså vel at han nok kanskje ikke ville være så keen lenger. Men på den annen side, kan man kreve å være nr en når man bare har møttes en gang eller to? så vet virkelig ikke... men har selv ikke turt å gjennoppta kontakt