Alle innlegg Sukkerforum

Velges norske menn til en viss grad bort?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Per ti. 23 aug. 2011 22:21

Når jeg er ute og går i Oslo er det ikke til å unngå å se mange kjærestepar der dama er etnisk norsk og mannen er fremmedkulturell. Føler nesten jeg ser snart flere par av denne typen enn såkalte helnorske par.

Jeg er glad kjærligheten blomster, men spør meg selv hvorfor finner ikke norske menn tilsvarende antall etnisk unorske damer? For det er jo et heller sjeldent syn.

Hva tror dere er grunnene til dette? Hva mener dere damer er mer attraktivt med utenlandske menn? Og hva er uattraktivt med typisk norske menn? Kanskje vi bør skjerpe oss for å møte den økte konkurransen.

Jeg har spurt noen damer med utenlandsk kar om hva de syns er bra med utenlandske menn kontra norske, og det varierer selvfølgelig. Svar jeg har fått er at de kan være mer spennende, mer maskuline, mer initiativrike, mer dominante, flinkere til å danse, har mer selvtillit, mer flørtete, mindre kjedelig, av og til mindre drittsekk enn nordmenn kan være.

Jeg er en etnisk norsk mann som tidligere har hatt utenlandsk dame - filipinsk, og ting jeg likte med henne er hennes skjønnhet, hengivenhet, snillhet og feminitet. Hun ville ikke kontrollere meg, men var glad for å kunne være sammen med meg. Og hun var ikke umulig å sjekke opp.

Synspunkter?

Skjult ID med pseudonym Driver ti. 23 aug. 2011 22:24

Ja, jeg har synspunkter. Men mine synspunkter er ikke stuerene i Stoltenbergs "demokrati".

Skjult ID med pseudonym Per ti. 23 aug. 2011 22:31

Her er det stor takhøyde, Driver, er nysgjerrig på ditt syn :)

Skjult ID med pseudonym HellJan ti. 23 aug. 2011 22:33

Det er fordi de fremmedkulturelle jentene blir holdt igjen hjemme?

Skjult ID med pseudonym tabxtra ti. 23 aug. 2011 22:36

TS sitt inntrykk... er slett ikj likt mitt inntrykk... Aldri sett en overflod av miksa par der mannen og dama er av ulik etnisk bakgrunn eg.. :) Her omkring - er dei i fåtall i forhold til norske par... :)

(kvinne 27 år fra Telemark) ti. 23 aug. 2011 22:36 Privat melding

Jeg har flere kollegaer og venninner som er i et slikt forhold du beskriver. Jeg tror ikke det har noe å gjøre med at personen man er sammen med, ikke er etnisk norsk, men rene tilfeldigheter. Kanskje noen liker gutter som er mørkere i huden, måten de ser ut osv. Det betyr ikke nødvendigvis at de syns norske kvinner og menn er uattraktive.

Venninna mi som er sammen med en utenlandsk gutt, har også vært sammen med etnisk norske menn, men hun traff han og da klaffet det. Så min mening, er at det rett og slett går på ren tilfeldighet. For hvordan vet du at disse guttene og jentene IKKE liker etnisk norske?

Skjult ID med pseudonym Driver ti. 23 aug. 2011 22:36

Nei, her er det ikke stor takhøyde, Per.

Skjult ID med pseudonym **Milla** ti. 23 aug. 2011 22:38

Jeg vil ha en norsk mann! Men en fra norden forøvrig er heller ikke noe problem.... :) Er helt ærlig møkkalei av å bli antasta av menn med afrikansk opprinnelse etter å ha bodd på Tøyen i flere år... Ser ikke på det som flørtende når jeg får klaps på baken og stønning etter meg på gata + +.... Har aldri opplevd det fra en hvit mann.

Skjult ID med pseudonym Driver ti. 23 aug. 2011 22:39

Tror jeg liker Milla :-)

Skjult ID med pseudonym Per ti. 23 aug. 2011 22:42

El91: Dette er nok riktig, det kan nok godt hende at dine venninner og kolleger også kan bli tiltrukket av norske menn. Men - noe med den spesifikke utenlandske personen venninna og kollegene dine dater som tydeligvis er veldig bra for dem. Bedre enn det de har hatt med norske menn de har datet. Så jeg vil gjerne vite - hva er det de mener er bedre i de enkelte tilfellene.

Tror ikke dette er bare tilfeldigheter slik du mener. For tilfeldigheter jevner seg jo ut, og da burde norske menn hatt like mange utenlandske kjærester som motsatt. Men det er jo langt fra tilfellet.

Skjult ID med pseudonym chandler77 ti. 23 aug. 2011 22:42

Jeg bor på Tøyen, noterer meg at jeg burde antasta **Milla** ;P

(mann 34 år fra Buskerud) ti. 23 aug. 2011 22:43 Privat melding

Dette har nok mye å si på strøket man er i. utenfor storbyene så er det ikke så vanlig med forskjellige etniske bakgrunner ennå. Men om 20 år når nordmenn er i undertall i Norge så har nok det forandret seg .

Skjult ID med pseudonym R2_D2 ti. 23 aug. 2011 22:45

og "Go Milla!" ;)

Skjult ID med pseudonym Per ti. 23 aug. 2011 22:46

@Driver: Kom igjen, blir stadig mer nysgjerrig på dine synspunkt :-)

Skjult ID med pseudonym neptun ti. 23 aug. 2011 22:47

...om 20 år når nordmenn er i mindretall...

Hva har du røyka nå?

(kvinne 27 år fra Telemark) ti. 23 aug. 2011 22:47 Privat melding

Per@ man får kjæreste, noen ganger går det dårlig, så man slår opp. Bare fordi dette skjedde med min kollega og venninne, betyr ikke det at de syns etnisk norske er like bra som de som ikke er det.

Helt ærlig, tror jeg ikke det finnes noe som er bedre hos noen. Jeg kan godt forstå at du syns det er merkelig når du ser veldig mange slike par som du beskriver, men jeg tror de "helnorske" parene er i flertall :)

Skjult ID med pseudonym be-my-Man ti. 23 aug. 2011 22:48

Milla

jeg ble aldri antasta av menn med afrikansk opprinnelse, men på julebord av mine norske kollegaer i fylla. Noen av dem er gifte , vel å merke:-P
Så vi hadde da helt forskjellige erfaringer.

Skjult ID med pseudonym neptun ti. 23 aug. 2011 22:50

Mine fem cent er at det er en større andel damer som søker mot det fremmede og eksotiske.

(mann 34 år fra Buskerud) ti. 23 aug. 2011 22:50 Privat melding

Neptun? Røyker ikke jeg. Hva med deg?

Skjult ID med pseudonym neptun ti. 23 aug. 2011 22:51

@R2D2
Et eller annet må det i hvert fall være som forhindrer deg fra å forholde deg til virkeligheten.

(mann 32 år fra Oslo) ti. 23 aug. 2011 22:52 Privat melding

@'**Milla**

Har du vært mye ute på byen i Oslo, har du aldri opplevd det der av en norsk gutt? Merker man blir litt skuffet når folk skriver sånne innlegg, tar alle over en kam!

Skjult ID med pseudonym irene;) ti. 23 aug. 2011 22:54

Jeg vil ha det så norsk/nordisk som mulig... har med kulturforskjeller å gjøre.. Avgjørende for meg:)

Skjult ID med pseudonym ,,,, ti. 23 aug. 2011 22:56

"IKKE UTEN MIN DATTER"

Er filmen rassistisk og forbudt i nyere tid.??

Skjult ID med pseudonym Driver ti. 23 aug. 2011 22:57

Man har lov til å være så rasistisk man bare vil, så lenge det går den rette veien.

Skjult ID med pseudonym chiefern ti. 23 aug. 2011 22:57

Jeg får inntrykk av at damene velger eksotisk når de reiser og tradisjonelt når de er hjemme :P Borte bra, men hjemme best?

Skjult ID med pseudonym Per ti. 23 aug. 2011 22:59

@neptun: Du mener damer i større grad enn menn søker det eksotisk og fremmede.

Dette kan jeg være enig i.

Men hva er det som kjennetegner dette eksotiske og fremmede som de norske damene så lett faller for. For disse ordene i seg selv beskriver jo ingen egenskaper.

@el91: Du har sikkert rett i at som et landsgjennomsnitt er det nok flere "heilnorske" par enn miksede. Men hvorfor tror du norske damer har så mye større sannsynlighet for å finne seg utenlandsk mann enn motsatt? Tror du virkelig alt bare er "helt tilfeldig"?

Jeg tror mye har med at utenlandske menn er mer frempå og flørter mer med damene - og dette blir i stor grad verdsatt.

(mann 34 år fra Buskerud) ti. 23 aug. 2011 22:59 Privat melding

@neptun

Vi får se om 20 år. De høye tallene vi har på innvandrere i dag er jo en ting, men USA med sin 3. verdenskrig kommer jo til å sende dobbelt så mange hit. Hva kan jeg si...jeg er realist....men skal ikke ta fra deg drømmen din, altså ;) Dream on.

"Innvandrere i Norge utgjør 12,2% av befolkningen i Norge, eller 600 922 personer (pr 1. januar 2011).[1] Innvandrerne kommer fra 216 ulike land. De største gruppene av innvandrere kommer fra Polen, Sverige, Pakistan, Somalia, Tyskland, Irak og Danmark. Mange innvandrere bor i Oslo, hvor innvandrere utgjør 28,4 % av befolkningen.[2]"

Høres lavt ut, men innvandring til Norge har økt ganske mye de siste åra, og kommer til å fortsette å øke.

Skjult ID med pseudonym Diaz ti. 23 aug. 2011 23:00

Tror nok dette henger litt sammen med at de utlandske menn som bor i Norge kan ofte velge sine egne partnere. Mens de utenlandske jentene må fremdeles "giftes bort" riktig ....

Skjult ID med pseudonym ,,,, ti. 23 aug. 2011 23:06

Sitat:
" Den norske mann titte på deg Zara??"

Vi banke den grisen nå, skitne griser ikke sjekke eller se på våre damer!!

Hva kalles en slik beskrivelse sett fra en minoritets-gruppe mot en norsk "gris" i deres øyne?

Sæd-vane eller RASSISTISK UTSAGN ??

Skjult ID med pseudonym be-my-Man ti. 23 aug. 2011 23:06

De som velger meg borte pga min opprinnelig nasjonalitet er ikke noe tap, de er helt uaktuelle for meg også Punktum.

Det finnes heldigvis mennesker fra alle kulturer som kan se lengre enn sin egen nesetipp.

Kudos til dem :)

Skjult ID med pseudonym **Milla** ti. 23 aug. 2011 23:08

Nei, jeg har faktisk ikke opplevd at en norsk mann kommer bort til meg, sperrer veien mens han klør seg på balla og stønner, eller at norske menn har klapsa meg på baken idet jeg har passert de på gata, eller at de har smatta når jeg går forbi dem, eller at de har tatt u-sving med bilen og kommet kjørende etter meg og ropt etter meg, eller at de har forsøkt å stappe småpenger ned i toppen min idet jeg passerer dem.... Eller som jeg har sett og hørt venninner bli utsatt for: en mann med afrikansk opprinnelse kom bak ei venninne av meg på dansegulvet og løfta henne opp med tak rundt puppene hennes, ei anna venninne har blitt holdt fast og forsøkt kyssa av 3 menn.... NEI, jeg har faktisk aldri opplevd dette med norske menn!

(Da venninna mi ble løfta med hender rundt puppene var vi på Hard Rock, og de andre episodene har alle skjedd type midt på dagen rundt sentrum av Oslo). Kall meg fordomsfull de som vil, men jeg tar valg basert på mine erfaringer, så får andre ta på sine erfaringer!

(kvinne 46 år fra Oslo) ti. 23 aug. 2011 23:10 Privat melding

Jeg opplever at det er like stor variasjon på menns oppførsel fra person til person helt uavhengig av hvor de kommer fra og hvordan de ser ut. Men en eneste ting er nordmenn (og kanskje nordkvinner også, det vet jeg ikke) kanskje generelt ikke så flinke på - og det er småprat for både å holde samtalen igang, men også for å sørge for at de man er sammen med føler seg vel. Også her er det variasjoner og jeg har truffet nordmenn som er virkelig flinke på det, men muligens en større andel fra andre steder. Her kan det kanskje være forskjeller mellom regioner og dialekter? Ærlig talt tror jeg at jeg er enig med en av talerne før her at hvem man klikker med er tilfeldig, og ikke kan deles inn i kriterier etter geografien. Man treffer en person i et setting, en timing og en situasjon som passer, og det klikker - ikke mulig å forutsi.

Skjult ID med pseudonym Driver ti. 23 aug. 2011 23:10

80% av befolkningsøkningen i Norge er en konsekvens av innvandring, resten skyldes fødsler. Men hvem er det som føder barn i Norge? Følg med i timen, gutter! ( og jenter). Og jeg kan kalles rasist av en hvilken som helst innvandrer, men hvis jeg kaller en innvandrer for rasist (hvilket er tilfelle med mange av dem ), kan jeg risikere å bli sperret inne. Sånn er det i Norge idag.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 23 aug. 2011 23:12

Nope.

Norske menn velges overhode ikke bort!

Skjult ID med pseudonym temasti ti. 23 aug. 2011 23:14

Akkurat hva jeg trengte før leggetid... En tråd full av dårlig skjulte rasistiske holdninger :(

Og, JA, jeg kunne ha latt være å lese... Og sikkert også latt være å kommentere... Men det gjorde jeg altså ikke.

Skjult ID med pseudonym elisa ti. 23 aug. 2011 23:14

Jeg har aldri hatt slike opplevelser som @Milla beskriver med noen menn - noensinne... Merkelig.

Skjult ID med pseudonym **Milla** ti. 23 aug. 2011 23:15

Mens jeg har hatt det ukentlig i 4 år, @elisa. Heldig er du som har sluppet!

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ti. 23 aug. 2011 23:16

Tror tullinger velges bort, uavhengig av farge, kultur og nasjonalitet.

Skjult ID med pseudonym R2_D2 ti. 23 aug. 2011 23:17

postene mine hadde null med rasisme å gjøre, og var heller ikke ment som en invitasjon til rasistisk diskusjon. Postene var kun tanker om hva det er en god sjans for at kommer til å være realiteten om 20 år.

(mann 32 år fra Oslo) ti. 23 aug. 2011 23:17 Privat melding

Merker bare jeg ble skikkelig provosert av noen innlegg her!

Hva er grunnen til at utroskap er størst i Norge sammenlignet med mange andre land inkludert europeiske land?
Hvis Norske menn og kvinner er så ordentlige burde vel dette tallet vært mye mindre og høyere andre steder? For mange av dere som drar på julebord eller konferanser med jobben så vet sikkert mange av dere hvor mye tull som skjer der, gifte menn som legger ann på jenter, gifte kvinner som legger ann på gutter, drita folk som bare tuller og kødder.

Hva er definisjonen av etnisk Norsk? Jeg har f.eks utenlandske foreldre, men jeg er selv født og oppvokst i Norge. Lever som hvilken som helst norsk gutt, eneste familien jeg har i Norge er en mamma, pappa og en bror, resten bor i England og India. Hvorfor er vi i Norge, det er en lang historie som også involverer Idi Amin for dere som vet hvem dette er. Så, hvem omgås jeg i min hverdag og fritid, jo norske folk. Vil dette gjøre meg til en utenlandsk gutt som bare går rundt å anntaster jenter og kniper de på rompa?

Jeg syns det er like rasistisk å si noe dritt om en nordmann som det er å si det samme om en utlending. Folk deler inn folk i raser og gjør forskjeller ut i fra dette og grupperer folk. De tenker ikke lenger enn til at det finnes en blanding.

Tror folk skal slutte å være så korttenkte og sjekke ut verden, den er større enn "lille" Norge! Har dere sett Norske folk i Spania på tur, eller thailand? For å si det sånn, er ikke alle som legger igjen gode rykter der.

Hilsen en litt irritert Kevin

Skjult ID med pseudonym Kverulante ti. 23 aug. 2011 23:19

Guttene med utenlandsk bakgrunn ser man jo rundt om kring, og de er aktive innen dame jakt.

Men hvor finner vi som er norske, de jentene med utenlandsk bakgrunn? Tør jo heller ikke snakke med de, da de blir jo passet på, og hvis du rører de vanker det bank. Iallefall slik jeg opplevde det i oslo

(mann 47 år fra Oslo) ti. 23 aug. 2011 23:20 Privat melding

Å fanken, er det Stoltenberg som bestemmer hvem som får lov å bli kjærester? Og så jeg som trodde det var sukker.no... :-/

Skjult ID med pseudonym Driver ti. 23 aug. 2011 23:20

Kevin, hvis du er så fryktelig misfornøyd med tilstandene i Norge, hvorfor er du her da?

Skjult ID med pseudonym neptun ti. 23 aug. 2011 23:20

@R2D2
Med andre ord, 87,8 prosent av befolkningen er født i Norge av norske foreldre. Og hvor mange generasjoner med norsk blod skal man ha for at du vil kalle dem for norske?

@Driver
Hvor tar du egentlig tallene dine fra? Har du forlest deg på Fjordman og Bruce Bawer igjen, nå?

Enig med Temasti - det er symptomatisk hvordan enkelte ikke klarer å diskutere ting uten å presentere sine egne feberfantasier som ubestridelige fakta.

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 23 aug. 2011 23:20

Nå er vel ca 20 prosent av Oslos befolkning fremmedkulturelle da, og blant unge menn er andelen enda høyere. Så synes ikke det er så rart at det blir en del "blandingspar" egentlig.

Skjult ID med pseudonym Elikapeka ti. 23 aug. 2011 23:21

Ut i fra hvor mye dere menn syter over damene her inne ville jeg ikke synes det var særlig rart om dere blir valgt bort, for å være ærlig..

Dessuten vet dere ikke noe som helst om de menneskene dere ser på gata..jenta som ser norsk ut kan være noe helt annet, og gutten som er mørk kan være adoptert eller 3-4 generasjons nordmann..

..smaken er som baken, sier nå jeg..personlig ønsker jeg meg en mann som er oppvokst i Norge, men om han er gul, rød, brun eller blåhvit , fra øst, vest, nord eller sør, er ett fett..så lenge han innehar de verdiene og egenskapene jeg leter etter..:)

Skjult ID med pseudonym Ole ti. 23 aug. 2011 23:21

Gikk litt i dybden på dette da jeg flyttet tll Oslo for fikk litt samme inntrykket. Men faktum er at det nok ikke stemmer. Statistisk er antall norske damer som gifter seg med fremmedkulturelle menn ca det samme eller litt lavere enn antall norske menn som gifter seg med fremmedkulturelle damer. I tillegg er skilsmisseraten for norske kvinner i disse forholdene 89-90 prosent der de fleste forhold ender etter 3-7 år. For menn som er gift med fremmedkulturelle damer er skilsmisseraten 57 prosent som er litt men ikke mye høyere enn snittet (den rapporten jeg lest lå på ssb sine sider og jeg sjekket rundt det ca 2008.

Det første man bør tenke på er at par der jenten er norsk mens mannen er fremmedkulturel oftere oppholder seg i det offentlige rom. Serlig hvis det ikke er akseptert i mannens miljø at han har en norsk kjæreste, eller hun ikke ønsker og være der. Ung pakistansk gutt med norsk jente vil være på Oslo city, mens norsk gutt med pakistansk jente vil være hjemm hos gutten. Dette er generalisering da. I tillegg kan det være vanskelig og se en jente man liker med noen man oppfatter som veldig anderledes, så det blir også veldig synlig.

Skjult ID med pseudonym temasti ti. 23 aug. 2011 23:23

@ Dirigenten... Takk :) Nå kan jeg gå leende til sengs allikevel :) Du bidrar med noen herlige betraktninger og kommentarer her på forumet!

Skjult ID med pseudonym neptun ti. 23 aug. 2011 23:23

@milla
Hver uke i fire år? Vet du hva, det tror jeg ikke noe på. Jeg kjenner flere damer som bor på Tøyen, de har aldri klaget over det.

Skjult ID med pseudonym elisa ti. 23 aug. 2011 23:23

@Milla: Og jeg har bodd på Grønland/Tøyen/Carl Berner i de siste 15 årene... og aldri hatt slike opplevelser. Ja, heldig at jeg har sluppet, eller kanskje du har vært ekstremt uheldig?

Skjult ID med pseudonym R2_D2 ti. 23 aug. 2011 23:25

@neptun

det er fordi DE damene LIKER det ;P

Skjult ID med pseudonym Driver ti. 23 aug. 2011 23:25

Neptun, jeg har aldri lest noe av de to som du nevnte.

Skjult ID med pseudonym R2_D2 ti. 23 aug. 2011 23:26

er nok Milla som er offer for sitt eget lekre utseende ;)

Skjult ID med pseudonym Forumtroll ti. 23 aug. 2011 23:28

@ Driver: Det er berre å innsjå at omvendt rasisme er hipt for tida. All the cool kids are doing it (som du fint ser her).

Just let it go.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ti. 23 aug. 2011 23:30

elisa & neptun. Er noen damer som opplever mye mer sånt enn andre. Jeg hadde en venninne som alltid havnet i slike situasjoner. Noe sier meg at Milla uforskyldt får slibrigheter rett som det er. Hun er forresten ikke alene om å oppleve ubehagelig oppmerksomhet i Tøyen/Grønlandområdet. Tror ikke det er det beste stedet i Oslo å være åpent homofil f.eks.

Skjult ID med pseudonym kevin1985 ti. 23 aug. 2011 23:31

@Driver

Vet du forskjell på en flykting, en asylsøker og en innvandrer? Det er tre helt forskjellige ting.
Pappaen min kom til Norge i 1972 pga Idi Amin i Uganda, Han giftet seg med mamma som er fra India og jeg ble født her i Norge. Er oppvokst her og lever som sagt som en hvilken som helst Norsk gutt bortsett fra at jeg er brun i huden.
I min daglige liv så har jeg aldri merket noe til rasisme, men det er fordi folk rundt meg kjenner meg og vet hvem jeg er.

Jeg vil sikkert alltid bli stemplet som utlending i Norge, men det vil jeg også bli i Uganda og i India.. !!

Jeg bare syns det er dumt å ta alle over en kam!

Skjult ID med pseudonym Driver ti. 23 aug. 2011 23:31

Det er bare det, at når disse damene som ikke kan få fullrost vårt flerkulturelle samfunn og fargerike fellesskap nok, en vakker vårkveld blir voldtatt av fire muslimer som tyter ut av en halvgammel BMW, så sier de ingenting, forteller det ikke til noen før det blir presset ut av dem. Fordi de er vettskremte!

Skjult ID med pseudonym neptun ti. 23 aug. 2011 23:31

@Driver
Så hvor har du tallene dine fra?

@Forumtroll
Er det noe som er hipt, så er det å påstå at det ikke er lov å diskutere innvandring for så å lire av seg sludder og vås. Skjønner godt at velutdannede mennesker fra den tredje verden ikke vil flytte til Norge.

Skjult ID med pseudonym h0tntott ti. 23 aug. 2011 23:32

Jeg syns mange utenlandske menn i Norge er helt fantastiske jeg!!!! Særlig de som bruker bakgrunnen sin til noe bra - som feks Karpe Diem og Marco Elsafadi.

Jeg som jobber med mange utlendinger, syns igrunn de er som andre nordmenn. Noen er fantastisk skjønne, høflige, kjekke, morsomme, snille, fine, gode utdannelser osv.. Andre er ikke like sjarmerende ;)

felles for dem er at ingen av dem ville stått og tafsa på Milla på gata, hihi! Så du må begynne å vanke andre steder frøken ;) ;)

Skjult ID med pseudonym **Milla** ti. 23 aug. 2011 23:33

Wow, håper aldri noen av deres søstre/kjærester/venninner blir utsatt for noe på gata.... Ihvertfall ikke om de skulle være så uheldige å ha møtt på en ufin mann med mørkere pigment enn seg selv. Siden det da betyr at de har lagt opp til det selv og liker det......

Mitt eget lekre utseende er blond, og ikke slank. Jeg har bodd samme sted i kollektiv med mørke, slanke damer, og de opplevde aldri noe sånt. Jeg burde vel ha farget håret mørkt og kledd meg i burka så de ikke så hvordan kropp jeg hadde for å gjøre meg mindre attraktiv for dem. Shame on me!

Skjult ID ti. 23 aug. 2011 23:33

@ Forumtroll
Klapp igjen og kryp til køys...

Skjult ID med pseudonym Patsy ti. 23 aug. 2011 23:37

@Driver
Jeg vet, jeg vet!
Det er kvinner som føder barn i Norge.

Skjult ID med pseudonym Per ti. 23 aug. 2011 23:37

Det er nok som R2_D2 skriver mange damer som digger all oppmerksomheten de får fra de utenlanske flørtepusene - de samme damene jo gjerne sulteforet med oppmerksomhet fra norske menn. I allefall på dagtid.

Ikke fordi de er lite attraktive eller noe. Men fordi nordmenn er lite frampå (ser her bort fra i fylla), uansett setting. Norske menn er etter min mening alt for dårlig til å flørte. Beskjedne rett og slett. Vi er for redde for å dumme oss ut. Og damer liker men som tør å dumme seg ut, menn som tar risiko.

(mann 36 år fra Oslo) ti. 23 aug. 2011 23:38 Privat melding

Jeg gikk fra ambasaden til USA og ned til Schous Bryggeri i går kveld. Jeg nyter å gå igjennom sentrum, sjekke livet + at jeg liker å titte meg litt rundt. Jeg går i et bestemt og raskt tempo for at ingen skal forstyrre meg ved å stanse meg o.l. Jeg gir et klart inntrykk av at jeg ikke ønsker oppmerksomhet fra noen. Jeg ser til og med ofte ned i bakken eller driver med mobilen min for å unngå blikkontakt og for å unngå mest mulig kontakt med andre.

Jeg hadde hårt med beskjeden småpynt i håret, var kledd i svart tettsittende bukse som går opp til omtrent midjen, hadde på meg en pen men litt kort tettsittende hvit blonde bluse som jeg ikke har noen utring i og den er ikke gjennomsiktig, en lysbrun kort skinnjakke, lave pene sko. Jeg så ut som en pen dame rett og slett. INGEN ANTASTER EN PEN DAME liksom.

På min ferd nedover mot østkanten ble det mer og mer blikk, snu seg på gata, flere og høyere kommentarer...Det toppet seg da en fyr så meg og bare kom rett mot meg mens han tok hendene rundt midjen min mens han snakket.
Det var mildt sagt MYE antasting i form av både tafsing, fint og ufint språkbruk. Det var sikkert ment positivt men jeg følte meg som ei hore.

Jeg var i skikkelig dårlig humør etterpå, rett og slett sjokkert. Å få så mye oppmerksomhet....Og det på en mandag atpå til. Det henger ikke på greip. Ingen mann ville fått så mye oppmerksomhet liksom.

Dette var både innvandrere og nordmenn. Jeg synes nå faktisk innvandrere er mer høflige, de er lavmælte, smiler og opptrer rolig. Alt ved dem er mer naturlig og mye mer galant, man blir faktisk sjarmert av en del av dem. Nordmenn derimot er rett og slett primetive aper i forhold. De hopper opp og ned mens de roper.

Skjult ID med pseudonym Per ti. 23 aug. 2011 23:40

@hotntott: Fint innlegg. Du fremhever at du syns mange utenlandske menn er helt fantastiske,

gjerne fantastisk skjønne, høflige, kjekke, morsomme, snille, fine, gode utdannelser osv..

Noe man ikke kan si om alle nordmenn. Så her har vi etnisk norske tydeligvis noe å leve opp til, skal vi klare å finne oss flott norsk dame :-)

Skjult ID med pseudonym Per ti. 23 aug. 2011 23:48

@Ceca83: Nytt fint innlegg. Nordmenn er rett og slett primitive aper som hopper opp og ned mens de roper...

i forhold til høflige, lavmælte, smilende, rolige, naturlige, galante og sjarmerende innvandrere.

Dette gir oss norske menn en pekepinn på hvordan vi bør fokusere utviklingen vår skal vi klare å finne oss en flott norsk dame. Slik kunnskap er viktig for å møte utfordringen vi norske menn har på sjekkemarkedet :)

Skjult ID med pseudonym bautastein ti. 23 aug. 2011 23:48

Hehe søt ironisk kommentar ceca83 :D Det er klart at TS må slækkan litt, de fleste norske menn er mye bedre enn det de tror de er! No worries :D

Skjult ID med pseudonym ,,,, ti. 23 aug. 2011 23:49

Ikke røre ved vuggen til @skjult Forumtroll. aner vi en skjult trussel fra en hårsår skjult her?

Skjult ID med pseudonym h0tntott on. 24 aug. 2011 00:05

Per:

what? Ved at jeg sier at de stort sett er som folk flest(altså inkludert nordmenn) på godt og vondt,så får nordmenn masse å leve opp til?

Tror du må lese innlegget mitt en gang til.

Skjult ID med pseudonym Forumtroll on. 24 aug. 2011 00:11

Har gjerne lyst å diskutere innvandring eg.
Blir dog lei av det når rasisttrumfkortet kommer på bordet kvar bidige gang, for en har et par kritiske spørsmål, omkring både politikken, integrasjonen og etc. (og nei, har aldri stemt Frp eller er det spor rasist).

Og @Kevin: Einaste som har "generalisert" her i den grad du kan kalle det det, er frøkna som har blitt antasta av innvandrarar i Oslo, og dermed er skeptisk. Det blir jo erfaring og kva en gjer det til. Alle er ikkje sånn, det veit du, det veit eg, og det veit til og med ho.

Men igjen, å diskutere det her, blir umulig. Gi det et par innlegg til så blir nok trollet her sammenligna med ekstrembloggera, manifestskribenter og slikt....eller det har vel delvis alt begynt.

Så tar dette rådet:
"@ Forumtroll
Klapp igjen og kryp til køys..."

(mann 49 år fra Troms) on. 24 aug. 2011 00:19 Privat melding

@TS:

Nei er svaret på spørsmålet ditt.
Kanskje du mener at du ser noe, men sannheten er slik at dersom dette som du beskriver skal stemme da må man altså ha en mye større andel av menn/kvinner fra andre land boende her i Norge.

Flertallet dvs 90% er etnisk norske, ergo handler det kanskje om at du tenker mer over dette tema, pga du legger merke til dem lettere enn du legger merke til de parene som er 100% etnisk norske.

Det er som når man kjøper en sjelden bil, da legger man enda mer merke til den type bil når man møter den.
Dvs den skiller seg ut.

Derav tror jeg at dette handler om overnevnte, og ikke om at norske menn blir valgt vekk.
Kanskje det handler om at du har jæææævelig lyst på de damene som får seg menn som ikke er etnisk norske?

Skjult ID med pseudonym Per on. 24 aug. 2011 00:28

@h0tntott: Beklager hvis jeg uttrykte med uklart, jeg mente å si at du trakk fram gode egenskaper mange invandrere har, som alle enhver kan ha nytte av å skaffe seg. Det er gode egenskaper som verdsettes, ikke etnisitet.

Men hvis vi alle er "like" - hvorfor er det da tilsynelatende så mye mer utbredt med norsk kvinne / utenlandsk mann enn motsatt?

Det er kanskje bare så enkelt som at det finnes mange flere utenlandske tilgjengelige menn enn det finnes utenlandske tilgjengelige kvinner i Norge. Vet noen om noe statistikk på hva slags kjønn innvandrerne har?

Eller er rett og slett norske menn lite åpne for å være sammen med utenlandsk kvinner. Personlig har jeg i allefall ingenting imot dem.

Skjult ID med pseudonym Per on. 24 aug. 2011 00:38

@itwasntme: Du bor i Troms, jeg bor i Oslo. Her er innvandrerandelen 28%, i tillegg til at det er hit de fleste uregistrerte besøkende kommer.

Du har helt klart et poeng i at jeg lettere legger merke til par med ulik bakgrunn enn par av norsk bakgrunn. Men jeg legger like godt merke til par av forskjellige bakgrunn der mannen er norsk, som der dama er norsk.

Og "oppdagelsen" er altså at norske kvinner dominerer når det gjelder å finne seg utenlandsk partner.

Grunner som har blitt nevnt er gode egenskaper innvandrere ofte har, som mange nordmenn mangler. En annen grunn er at det er vanskeligere for innvandrerkvinner å velge seg norsk mann. Dermed får norske kvinner, spesielt i Oslo, et veldig stort utvalg å velge blant.

Og samtidig blir det naturlig nok mer utfordrende for norske menn å finne seg dame her i Norge. Og jeg skulle gjerne ønsket jeg hadde bedre sjanser på sjekkemarkedet, ingen tvil om det. Så ja, jeg har ofte jæææævlig lyst på noen av de søte blondinene jeg ser sammen med etnisk ikke-norske menn. Eller etnisk norske menn for den del.

(mann 49 år fra Troms) on. 24 aug. 2011 01:07 Privat melding

@(Skjult ID med pseudonym Per) - ons 24 aug 00:38:

Takk for at du også går i samme fellen som en del andre gjør vedrørende meg. Meget komisk.
Jepp, bor i Tromsø, men hvor tror du jeg kommer fra? hehehe.
Uansett, er det slik du skriver 28% av Oslo sin befolkning er fra annen etnesitet.
Ergo er det ca 14-18 % som er menn, flere av de foretrekker damer fra hjemlandet, eller med samme etnisk bakgrunn som dem selv.

Står fortsatt på: NEI.

Tror heller at norske menn velger seg vekk med sine holdninger til norske kvinner, like mye som at noen norske kvinner blir sjarmert av menn fra annen etnisk bakgrunn enn dem selv.

Så det er sagt, så du slipper å gjette feil osv... Jeg kommer fra Østlandet. ;-)
Bodd her snart i 1 år, men jeg pendler mye, til østlandet.

(mann 44 år fra Oslo) on. 24 aug. 2011 03:36 Privat melding

Folk er folk - personer er personer og individer er individer... Må være det eneste som teller... resten av denne diskusjonen og dette temaet er basert på vås.. Ingen velger vel partner ut ifra hudfarge, kultur eller nasjonalitet.. det går på det samme som det gjør her på sukker. og ellers i livet: personlige kvaliteter, utseende og kjemi ;)

Skjult ID med pseudonym Danty on. 24 aug. 2011 03:40

Med den tiltagende globaliseringen har alle beige hudfarge om hundre år - og det blir helt topp... da vil ingen bli bedømt utifra hudfarge de har eller hvor de kommer fra, men hvem de er og hva de står for.... ;

Skjult ID med pseudonym Kremt on. 24 aug. 2011 07:58

Trudde det var mest vanlig å tiltrekkes folk av samme "art", jeg.
Det gjør jeg iallfall, så min kjæreste må ha nordisk utseende.

(mann 33 år fra Oslo) on. 24 aug. 2011 08:51 Privat melding

Av jentene kjenner og er vokst opp med har jeg aldri sett noen av dem med en norsk kjæreste, jeg har aldri kritisert dem for det.
Men de har proklamert ganske kraftig at de aldri ville godtatt at en mannlig venn hadde blitt sammen med en utenlandsk jente.

Jeg husker jenter ble mobbet på ungdomsskolen om de likte en norsk gutt, og det ble verre på vgs, helt til jeg fikk byttet skole til en vgs i oslo vest.

@Kevin - Men er det rasisme? Jeg har flest kamerater med innvandrerbakgrunn, og noen få med norsk bakgrunn.
Om en norsk jente opplever som endel av hverdagen at menn fra andre land tar på henne og oppfører seg truende mot henne, er det ikke disse mennene som er rasister da?

Skjult ID med pseudonym Ole on. 24 aug. 2011 08:54

Fra Statistisk Sentralbyra sies det iallefall:
"Kvinner og menn befolkninga elles er endogame
Samanlikna med mange innvandrarar, er kvinner og menn i befolkninga elles langt
meir endogame, i den forstand at dei finn ein partnar med same landbakgrunn som
seg sjølv. Og likeins er kvinner i befolkninga elles er langt meir endogame enn
menn. Figur 3.8 viser kor stor del av giftarmåla som var med ein person i
befolkninga elles, etter landbakgrunn og kjønn. Her ser vi at det i 2007 var 87
prosent av kvinnene i befolkninga elles som fann ei ektefelle med same bakgrunn
som seg sjølv, og at det tilsvarande var 79 prosent av mennene. Sagt med andre ord
var det respektive 13 og 21 prosent som fann ei ektefelle med anna landbakgrunn
som seg sjølv."

http://www.ssb.no/emner/02/02/30/rapp_200841/rapp_200841.pdf

Skjult ID med pseudonym Everett on. 24 aug. 2011 08:54

Det med at de aldri ville ha godtatt at en mannlig venn hadde blitt sammen med en utenlandsk jente
er vel den gode, gamle dobbeltmoralen?

Skjult ID med pseudonym Kremt on. 24 aug. 2011 08:54

Jeg er vokst opp på Oslos østkant.
Og der ble de jentene sett skikkelig ned på, husker jeg, som var sammen med utenlandske gutter.
Det var mer sjeldent at gutta var sammen med utenlandske jenter.

Skjult ID med pseudonym Everett on. 24 aug. 2011 08:57

@Ole
Har SSB noe om bakgrunnsstatikken ellers?
Vi har jo hatt diskusjoner her tidligere om hierarkier, ligaer mm.

(mann 33 år fra Oslo) on. 24 aug. 2011 09:00 Privat melding

@Everett - Selv om ting blir fremstilt annerledels, at det er menn som diskriminerer kvinner - så er det vanvittig mye som kvinner kan gjøre men menn ikke kan gjøre uten å møte sterk stigma.
I Oslo ser jeg ofte store, sånne veldig store kvinner, sammen med vest-afrikanske menn.
Jeg dømmer dem ikke og forstår at de trenger et kompromiss de også.

Men du ser også menn med uheldig utseende sammen med jenter fra asia, og jeg kjenner at jeg tar meg selv i å dømme dem med engang..akkurat som om jeg er lært opp til det omtrent.

(kvinne 38 år fra Møre og Romsdal) on. 24 aug. 2011 10:43 Privat melding

Jeg har selv opplevd det som **Milla** forklarer og regelrett bli trakasert og antastet av menn med utenlands opprinnelse og måtte ha hjelp frå vakter på utestedet til å få dei bort og deretter ta taxi hjem frå byen for å bli kvitt dei. Skummel og ekkel opplevelse som gjør at en lett kan dømme alle menn med utelands opprinnelse. Har nok opplevd det av norske menn også men det stikker ikke så dypt og legger seg ikke på minne slik som om en utenlands mann gjør det samme, Vi er mere tolerange med menn frå eget land virker det som.

Men er veldig skummelt å dra alle over samme kam, ingen liker det om vi er norsk eller ikke, mange barn blir adopterte til norge og andre er født i norge, noe har kommet som innvandrere og andre flyttet av fri vilje.

Saken med rasismen i norge er vel at når det har skjedd noe i Oslo f.eks som knivstikking, overfall eller voldtekter så viser det seg at det var en mann av utenlads opprinnelse og da sies det bare ja kom ikke akkurat som noen bombe.. Hadde det vært en Nordmann hadde det stått et lite avsnitt og ferdig med det eller kanskje ingen ting i det hele tatt, mens medie blåser opp store oppslag om det er en utenlads person.

(mann 33 år fra Oslo) on. 24 aug. 2011 10:46 Privat melding

Når du skriver utenlands så virker det som om du beskriver en person som befinner seg utenomlands, hehe.

(mann 47 år fra Oslo) on. 24 aug. 2011 10:48 Privat melding

Som fulle, tafsende og brautende nordmenn på charterferie, JimJimJ? ;-)

Skjult ID med pseudonym FrøkeMilla on. 24 aug. 2011 10:51

Har også opplevd, og vet at venninner har opplev å bli antastet, av MENN! Både av ulik etnisitet, nordmenn og aldersgrupper. De verste er norske menn over 40 i dress. De blir skikkelig sinte og kaller oss sure fitter når vi påpeker at det ikke er greit at de tafser... Ellers backer de fleste off når man ber de om det.

Jeg har ingenting imot å date en av utenlandsk opprinnelse, så lenge man kan snakke sammen, og kulturforskjellene ikke er for store. Jeg har heller ikke noe imot i date en nordmann. Det er personlighet, ikke etnisitet som teller!

Et lite sitat å tenke over til slutt:
Stereotypes are the most important discursive strategy in the execution of descriminating power. *Bhabha

Skjult ID med pseudonym anonym on. 24 aug. 2011 12:40

Norsk jente med utenlandsk utseende her :)
Angrip meg gjerne. Spør om det er noe dere lurer på. Ikke har jeg brødre som vil ta dere. Ikke er jeg muslim. Ikke har jeg opplevd å bli antastet. Ikke er jeg oppvokst i ghettoen. Ikke kan jeg mamma sitt språk.
Og jammen har jeg blitt oppdratt som om jeg skulle være norsk.

Men for å nevne noe:
Jeg dater både norske og utenlandske.
Jeg har hatt kjærester som er norske og utenlandske.
Jeg har mange venner og venninner.
Livet er som det er :) Vi har forskjellige syn på andre mennesker, livet osv.
Noen har dårlige erfaringer, andre har gode.
Jeg er den jeg er :D Du er deg :D
Heldigvis for det. Vær fornøyde med den dere er. Gi ett vennlig smil til en fremmed(ikke nødvendigvis en utlending), smil til deg selv i speilet og ha det godt med deg selv. Det er alt som betyr noe :D

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 24 aug. 2011 12:53 Privat melding

Enig med flere av jentene her om det å går gjennom på Grønland og Tøyen resulterer i ord og menn som ikke skjønner du ikke er intr når man gjør alt for å komme seg unna, når de skal snakke med deg og glo på brystene ens samtidig. Selv med full tildekning..
Vet at mange menn med annen kultur, skjønner måten vi jenter vil bli behandlet på. Uansett hvor vi kommer fra.

Men synes gutta kan bli flinkere å steppe inn om de ser jenter bli mast på. Er veldig lett å se når vi er ukomfertable. For er vi høflige og sier "beklager men jeg er ikke intr å bli kjent", så er ikke det annet enn et "ja" i den personens hode.. Og fortsetter å mase.. Og tilslutt må vi bli strenge og ender med å bli kallt hore for det.
Hyggelig..

Jeg bor ikke i en storby for å få bli kjent med alle som bor der. Jeg bor slik pga jeg har alt rundt meg, alt er tilgjengelig. Og jobben self.

Og personlig liker jeg blonde viktinger utseendemessig. Men det er bare rent overfladisk. Betyr ikke at jeg ikke finner andre intr. Bare er på samme måte som menn liker blonde eller brunetter osv.. Så liker jeg "best" blonde menn... er bare sånn.. hakke med rase osv..

Skjult ID med pseudonym oppgulp on. 24 aug. 2011 12:54

norske menn må vel lære seg å gi litt mer oppmerksomhet da. dette er ren darwinisme folkens, ikke noe mer.

Skjult ID med pseudonym FrøkeMilla on. 24 aug. 2011 13:05

Hehe - det kan være noe i det - Oppgulp.
Tror det er noe av grunnen til at norske jenter faller så hardt for sør-europeiske loverboys.
De overøser en med oppmerksomhet, vakre ord, holder døren, trekker ut stolen, legger jakka si over skuldrene om man fryser litt, "du er så vakker, jeg drukner i din himmelblå øyne" og bla bla bla... :)

Det er noe annet enn en kar som har sittet å stirret ned i ølglasset til han er så full at han tør se opp, og spør den dama som står nærmast "skal vi pule?" Just sayin' :P

PS: jeg er fra nord-norge, det er i alle fall slik det oppleves der! ;)

Skjult ID med pseudonym Everett on. 24 aug. 2011 13:07

Vel, det øker fremdeles muligheten sammenlignet med å si det til ølglasset :)

Skjult ID med pseudonym Per on. 24 aug. 2011 13:15

Helt enig med oppgulp og FrøkenMilla.

Vi må forstå at den norske kvinnen, innerst inne, til tross for alt vi er opplært til med likhet, likestilling og likeverd og alt det der....

ja til tross for alt dette, ønsker hun å bli behandlet som en kvinne. Hun har et behov for å bli forført. Og det skjønner mange utlendinger mye bedre enn oss. Så når noen endelig gjør det hun savner fra norske menn, da faller hun for det.

Vi norske menn må skjerpe oss. Vi må tørre mer. Vi må takle avvisninger med stolthet. For bak hver enkelt avvisning vi får lærer vi litt mer.

Skjult ID med pseudonym **Milla** on. 24 aug. 2011 13:15

FrøkenMilla: " Skal vi pule?" er jo å regne som forspill i nord, ihvertfall om de slenger på "fine pupper"... ;) (ja, jeg er finnmarking)

Skjult ID med pseudonym FrøkeMilla on. 24 aug. 2011 13:30

Ska du være me heim å ete pizza og pule?
Ka - like du ikkje pizza???

:P

Skjult ID med pseudonym Foxylady on. 24 aug. 2011 13:31

@ Milla&FrøkeMilla:

Må le av dere, altså, det er jo helt sant:-D Og i mange tilfeller svarer jentene: nei ikke i utgangspunktet, men no har du sainneli klart å overtale mæ! Finnmarking jeg og, ja :-)

Slenger ut en liten brannfakkel her idet jeg spør: Kan det ha noe med den NordNorske kulturen å gjøre, at vi er mindre pripne enn østlandsbertene? Eller er vi bare i likhet med danskene er mer frigjort folkeslag? :)

Skjult ID med pseudonym **Milla** on. 24 aug. 2011 13:38

.....og om du blir med nån hjæm kan du liksågodt ende på en tråler som i et hus... Og plutselig sitt du i byssa og får servert koteletta klokka 5 på morran mens måsan skrik uttaførr!

Skjult ID med pseudonym Dobbs on. 24 aug. 2011 13:42

Eller i en gamme i Finnmark, Trøndelag elns :)

Skjult ID med pseudonym Boble on. 24 aug. 2011 14:09

Jeg skjønner ikke helt greien her jeg. Det er nå helt naturlig at folk av forskjellig bakgrunn blir kjærester når de bor i samme området. Bergensere som bor i Oslo finner seg sannsynligvis en østlendig, og en polakk som er i Norge vil sannsynligvis finne en de liker her. Internasjonalisering gjelder ikke bare økonomien og arbeidsplassene.

Jeg må være såpass ærlig å si at jeg gir blaffen i hvor jenta kommer fra så lenge det føles rett å date henne. Har flørtet med muslimer, jøder, negresser og asiater uten at jeg har dødd av den grunn. At noen fra en eller annen folkegruppe eller bydel ikke klarer å oppføre seg skal ikke avgjøre min oppfatning av hvem jeg skal være kjæreste med.

Skjult ID med pseudonym Per on. 24 aug. 2011 14:26

Helt enig med oppgulp og FrøkenMilla.

Vi må forstå at den norske kvinnen, innerst inne, til tross for alt vi er opplært til med likhet, likestilling og likeverd og alt det der....

ja til tross for alt dette, ønsker hun å bli behandlet som en kvinne. Hun har et behov for å bli forført. Og det skjønner mange utlendinger mye bedre enn oss. Så når noen endelig gjør det hun savner fra norske menn, da faller hun for det.

Vi norske menn må skjerpe oss. Vi må tørre mer. Vi må takle avvisninger med stolthet. For bak hver enkelt avvisning vi får lærer vi litt mer.

(mann 39 år fra Oslo) on. 24 aug. 2011 14:40 Privat melding

angående statistikken for oslo, 28% innvandrere (stemmer det forresten?), hvis dette stemmer så hvor stor andel er i hver etniske gruppe?

Fordi det virker som et veldig høyt antall svensker drar akkurat hit til oslo og det må jo påvirke tallene. På jobben min er f.eks nesten halvparten svensker.

(hilsen venturex som liker, men ikke er så flink til å finne frem relevant statistikk)

(mann 44 år fra Oslo) on. 24 aug. 2011 15:01 Privat melding

Det er vel en kjent sak at ulikheter har en tendens til å tiltrekke hverandre (spennende, eksotisk osv) -sånn innledningsvis.. Samtidig har ulikhetene en proporsjonalt tilsvarende tendens til å sprekke når "hverdagen" inntreffer og de grunnleggende kulturelle ulikheter snur fra å være festlige til å bli belastende...

@ole .. la inn en intr. ssb-statistikk i denne tråden som understøtter dette grundig:

"skilsmisseraten for norske kvinner i disse forholdene er 89-90 prosent, der de fleste forhold ender etter 3-7 år. For menn som er gift med fremmedkulturelle damer er skilsmisseraten 57 prosent som er litt men ikke mye høyere enn snittet (den rapporten jeg lest lå på ssb sine sider og jeg sjekket rundt det ca 2008"

(mann 34 år fra Buskerud) on. 24 aug. 2011 16:23 Privat melding

"Tror det er noe av grunnen til at norske jenter faller så hardt for sør-europeiske loverboys.
De overøser en med oppmerksomhet, vakre ord, holder døren, trekker ut stolen, legger jakka si over skuldrene om man fryser litt, "du er så vakker, jeg drukner i din himmelblå øyne" og bla bla bla... :)"

Sånne folk som de som oppfører seg sånn ser jeg bare på som noen sleipe slimåler som mest sannsynlig er ute etter et eller annet(gifte seg for å kunne bo fast i Norge, penger e.l.).

Stoler ikke på en sånn person og har såvisst ingen interesse av å oppføre meg som en sånn person.
Om Jenter ikke er fornøyde med personer som oppfører seg som folk, så forklarer det mye.

Men min fremtidige jente er intelligent nok til å se igjennom sånt lureri.

Skjult ID med pseudonym Foxylady on. 24 aug. 2011 16:45

@R2_D2:

Det var jaggumeg litt av en generalisering:) Så det å vise vanlig høflighet og omtenksomhet overfor ei dame, det er ikke å oppføre seg som " folk"? Tror du virkelig alle utenlandske gutter/menn har oppholdstillatelse etc. i bakhodet når de gir ei norsk jente et kompliment?

Den tror jeg nesten du må forklare litt nærmere.

Skjult ID med pseudonym anonym on. 24 aug. 2011 16:49

Hva skjedde med at vi alle er mennesker med ulike behov? At vi er forskjellige men litt like likevel...
At vi alle er mennesker med forskjellig smak? At vi er litt like alle sammen.Med behov for kjærlighet, respekt, fysisk og psykisk nærhet til ett annet menneske....At vi alle har behov for å ha en å være glad i...Å være glad i ett annet menneske..
Le, "leke", ha det gøy, diskutere, bli kjent, ha dype samtaler? Spiller det noen rolle da hvem man velger????
For all del...Om dere vil sitte på en benk i "byen" og telle hvor mange blandet par som går forbi, så gjør gjerne det....Og om dere vil sitte å regne på hvor mange norske jenter det er igjen til dere, etter at så å så mange er tatt av utenlandske menn....
Men blir det noe bedre da? Hva får du ut av det?
Personlig blir jeg glad om jeg ser ett forelsket par, det være seg med den ene eller andre form for etnisitet, rase....
Da vil jeg heller ha som MÅL selv å bli ett av de parene som er dypt forelsket i hverandre og er fornøyde :)

Skjult ID med pseudonym R2_D2 on. 24 aug. 2011 16:49

noen komplimenter en gang i blant er helt greit, det. Her snakker jeg mer om typisk sleipe spanjoler o.l. som OVERDRIVER med komplimenter.

Skjult ID med pseudonym Man hore on. 24 aug. 2011 16:51

Haha, må le litt av noen av innleggene her. Er dere gutta egentlig klar over hvor lett det er ”å forføre” mange jenter, hvis du bare har litt guts, vet hvordan du skal flørte og ikke er redd for å eskalere litt fysisk? Det er ikke noe problem å gå fra det første håndtrykket eller klemmen til klining på en time eller to, selv midt på dagen og i edru tilstand, hvis du har en viss peiling på hva du gjør. Det er ikke bare søreuropeere og latinos som kan gjøre det, det har jeg gjort flere ganger selv. Og jeg er en middels høy, blond nordmann. Du må bare vite hvordan du vekker de rette følelsene i jenta, for alle jenter er følelsesmennesker i større eller enda større grad. Jenter har lyst til å bli tatt med storm, så gjør nettopp det ;)

Skjult ID med pseudonym hoppalong on. 24 aug. 2011 16:53

@R2_D2

Tipper du egentlig er en kamuflert latino... farget håret blondt og bleket huden.. at du bruker blå kontaktlinser over dine brune øyne er iallefall åpenbart ;)

Skjult ID med pseudonym Foxylady on. 24 aug. 2011 16:54

@ Man hore:

Det er det mest fornuftige jeg har lest i denne tråden til nå. Spikeren på hodet! Jenter setter nemlig pris på at gutter tar initiativ, det forteller oss at dere er selvsikre, sterke, ikke redde for å gå på en smell, og i siste instans: Ta vare på oss og avkommet. Så enkelt er det faktisk:)

Skjult ID med pseudonym Man hore on. 24 aug. 2011 17:01

@ Foxylady

Jepp, det er den andre biten. Få dama til å føle seg trygg og komfortabel, og da bør du som mann helst være trygg og komfortabel med deg selv og med situasjonen. Det er vel det komplimentet jeg får oftest fra jenter faktisk, at de føler seg trygge med meg. Å ta seg av dama og eventuelle barn skulle da også bare mangle.

(kvinne 32 år fra Hordaland) on. 24 aug. 2011 17:09 Privat melding

Kan ikke se bortifra at eg ville flørtet med en av annen kulturell opprinnelse enn meg selv (fyttegrisen så politisk korrekt), men i det store og hele må eg nok innrømme det at eg ville valgt en norsk mann før en med utenlandsk opprinnelse, rett og slett på grunn av de verdiene eg har og at det som faktisk tiltrekker meg er en norsk viking :)

Dessuten kan eg vere skikkelig teit å si det at eg blir alltid like satt ut når eg møter en med mørk hud som presenterer seg med et norsk navn! "Hei, jeg heter Bjarne" Og eg sitter egentlig der og forventer at det skal komme noe eg egentlig ikke klarer å uttale. *flau*

Skjult ID med pseudonym FrøkeMilla on. 24 aug. 2011 18:12

@R2_D2

Noen ganger er de nok oppriktige, men sånn stort sett så tror jeg de aller fleste jenter vet om det er genuint eller ikke. Men du og du så deilig det er å bli oppvartet og forført på en slik måte. :)

Og å påstå at de ikke oppfører seg som "folk" er vel ikke særlig pent eller? Der de kommer fra tror jeg det er måten menn og kvinner forholder seg til hverandre. Damene dær forventer at mannen forfører dem.

@Man hore
Yess - så sant så sant! Om flere gutter bare hadde skjønt hvor enkelt det kan være... ;)

Skjult ID med pseudonym Per on. 24 aug. 2011 18:57

@Man_hore

Du skriver:
"Det er ikke noe problem å gå fra det første håndtrykket eller klemmen til klining på en time eller to, selv midt på dagen og i edru tilstand, hvis du har en viss peiling på hva du gjør."

Selv en pickup-guru som Mystery sier at det trengs igjennomsnitt 7 timers samvær fra han treffer dama til de har sex. Så å komme dit på en time eller to, uten alkohol, krever nok et temmelig skarpt "game". Mulig norske damer er såpass sulteforet på oppmerksomhet fra nordmenn at de hopper på første og beste mulighet, men det er uansett imponerende å få til det du sier er uproblematisk.

Dette viser forøvrig bare at kvinner foretrekker dyktige playere med mye erfaring, som deg, da det er de som er mest trent på å eskalere fysisk, samtidig som de greier å få det til å "føles riktig" og ikke kleint. Disse gutta stikker nok av med 95% av damene. Dessverre vil jeg si.

Skjult ID med pseudonym McCloud on. 24 aug. 2011 19:17

Syv timer?
Det ligner ikke på det jeg har sett skrevet her inne, der noen satser på det kvantitative, så det ut til.

Skjult ID med pseudonym Man hore on. 24 aug. 2011 19:22

@ Per

Jeg skrev klining etter en time eller to, ikke sex. SÅ smooth er jeg ikke ;) Uten at jeg noen gang har tatt tiden så tipper jeg at det raskeste jeg har hatt sex med en jente som ikke i utgangspunktet kun var ute etter et ligg selv, var i løpet av 4 - 5 timer. Som regel tar det mer, skjønt mange av oss har vel også hatt en ONS med en jente eller flere som vi møtte bare en time eller tre tidligere på byen eller på sukkerdate også, eller? Men da har jo jenta også gjerne bare vært ute etter et ligg, eller i det minste vært fornøyd med det for å gjøre det beste ut av kvelden hvis stemningen er god selv om hun (og du også?) innser dere ikke er skapt for hverandre. Og det er gjerne litt alkohol involvert også. Men rundt 7 timer er vel ganske normalt? Eller kanskje litt mer? Sex på andre, tredje eller fjerde date, og kanskje en til fire timer sammen hver gang, pluss til snakk på telefonen og slikt inn i mellom? Tror det er ganske vanlig egentlig, du behøver ikke være noen pickup-guru for å få til det. Men ja, det er greit å ha litt game også ja ;)

Skjult ID med pseudonym B-Boy on. 24 aug. 2011 19:28

R2_D2: "Men om 20 år når nordmenn er i undertall i Norge så har nok det forandret seg ."

Virker som en oppegående kar, du.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 24 aug. 2011 19:40 Privat melding

Norske damer, utenlanske menn, norske menn, utenlandske damer, er alle til syvende og sist enkeltindivider.

Så å dra alle / mange over "en kam", tror jeg uansett ikke har noe for seg. Det blir bare synsing.

Jeg for min del tiltrekkes svært sjelden rent fysisk av utenlandske menn (de som rent utseendemessig skiller seg fra norske menn, så mener ikke svensker, engelskmenn, osv).
Men selvfølgelig finnes det noen unntak. Og det er en ren smakssak, ikke noe som har med at jeg liker utelandske menn noe mindre på andre måter.

Hva mine venner og venninner måtte velge av kjærester er helt opp til dem. Så lenge de er lykkelige, så spiller jo etnisitet ingen rolle.

En ting til jeg tenkte på....dette med hva man legger merke til på gata kan ha mye med hva man er opptatt av og tenker en del på. Har jeg en periode hvor jeg får sansen for feks rødt, så ser jeg jo damer med røde vesker, kåper, kjoler, osv "overalt" hele tiden ;)
Men rent statistisk så er nok ikke det den fargen flest damer bruker til vanlig uansett ;)

Skjult ID med pseudonym McCloud on. 24 aug. 2011 19:43

Og ikke vil R2_D2 ha barn selv og bidrar på den måten til sin egen "profeti" om å komme i mindretall.
Makan :)

Skjult ID med pseudonym R2_D2 on. 24 aug. 2011 20:45

Ha. Jeg velger å ha et liv mens jeg ennå er ung nok til å ha det ;)

B-Boy: trenger ikke å være oppegående for å se hvilken vei det går. 20år eller 50 år. Det er veldig få etnisk norske mennesker i verden. Norge er jo ikke et stort land. Så er logisk at vi kommer til å bli i mindretall etterhvert i vårt eget land. Sånn går det når man har masse plass, få mennesker og politikere med for mye penger å bruke.

(mann 37 år fra Oslo) on. 24 aug. 2011 22:28 Privat melding

Jeg vil påstå følgende:
I de områdene det er tettest befolket med folk av ikke-vestlig bakgrunn, er problemet med tafsing etc. størst.
(Dette konkluderer jeg med ut fra hva som blir sagt her, hva som skrives om i media og hva jeg har hørt om fra mine egne venner.)

Jeg vil anta at de som viser minst vilje til å bli integrert, vil bosette og oppholde seg der mange med tilsvarende kulturell og religiøs bakgrunn befinner seg.

Med andre ord blir det fort en selvforsterkende effekt rundt dette problemet.

Da vil jeg påstå at det kan være lurt for kvinner med norsk bakgrunn å unngå disse områdene hvis mulig.

Med mindre man begynner å tvangsspre innvandrere, noe jeg umulig kan se for meg at kommer til å bli foreslått av verken styresmakter eller er praktisk gjennomførbart, er dette dessverre eneste løsning.

Jeg vil også påpeke at jeg tror det er en mindre gruppe menn som står bak disse tilnærmelsene og at jeg tror de aller fleste innvandrere med ikke-vestlig bakgrunn oppfører seg bra.

Er for øvrig ikke sikker på dette med parforhold. Synes jeg ser ganske mange blandingsforhold i Oslo uansett om det er mannen eller dama som er av ikke-vestlig bakgrunn.

Er vel sjelden jeg ser en åpenbart muslimsk jente med en norsk gutt, men tror nok det gradvis åpner seg mer og mer der også.

Personlig skulle jeg ønske jeg levde i en tid der alle var lysebrune etter noen generasjoner miksing og alle ga faen i dette. Hadde verden vært ideell, hadde vi ikke vært opptatt av hudfarge eller religion i det hele tatt.

Imagine ;o)

Skjult ID med pseudonym B-Boy on. 24 aug. 2011 22:29

Nei, du har rett i at man ikke trenger å være spesielt oppegående. At du mener at etnisk norske nordmenn vil være i mindretall om 20 år, sier dermed en hel del om deg. Du får slå deg sammen med disse to:
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7747783

(mann 39 år fra Oslo) to. 25 aug. 2011 15:23 Privat melding

Hey folkens, det er gøy med synsing, men er det noen som har pålitelig statistikk på antall fremmedkulturelle i Norge idag?

Hvor mange% av dem bor i oslo sammenlignet med andre byer?

Og hvor mange% kommer fra de ulike landene, altså fordelingen?

Til og med aldersfordeling burde være mulig å finne ut...

(Hilsen sliten men optimistisk venturex, som liker pålitelige statistiske data å basere seg på i forberedelsene til fremtiden)

Skjult ID med pseudonym VIPS! to. 25 aug. 2011 15:44

Har AKKURAT de samme opplevelsene som **Milla** når jeg bodde på Tøyen.

Skjult ID med pseudonym kameleonen to. 25 aug. 2011 15:52

Har samme opplevelser som **Milla** jeg og (i Trondheim), men med menn generelt. Ingen forskjell i hvor de kommer fra.

Skjult ID med pseudonym temasti to. 25 aug. 2011 17:05

(Skjult ID med pseudonym R2_D2) - ons 24 aug 20:45 skrev:
"Ha. Jeg velger å ha et liv mens jeg ennå er ung nok til å ha det ;)"

@R2_D2
Det er de som vil hevde at det å sette bo og stifte familie (få barn) faktisk er å ha et liv ;) Videre at det kanskje er den mest meningfulle delen av livet...

Skjult ID med pseudonym 1-Mann to. 25 aug. 2011 17:23

Har hatt kjærsteforhold med jenter som har fremmedkulturell bakgrunn jeg hvorav 1 var fra Pakistan og 2 fra Iran. Ildfulle greier som var ganske "rampete" så lenge ikke familien oppdaget det. Da ville nok disse måttet tåle stryk fra sine landsmenn, man leser om alvorlige voldshandlinger ovenfor jenter og damer som ønsker å leve et normalt vestlig liv. De syntes at norske gutter med blå øyne og lyst hår er det skjønneste på jord og ønsket sterkt å både gifte seg og få barn med de, noe de kan glemme pga familens analfabetiske steinaldersyn som tvinger og truer disse til å gifte seg med en eller annen bondetamp fra hjemlandet som ikke skjønner bæret av vestlig levesett og forståelse av vår kultur og blir da som "mannen" i huset forpliktet til å være hovedforsørger. Ja jøss, særlig når kona er siviløkonom
Så de dere ser ute på byen med norsk dame ( som ofte omtales som "hore" eller "pulehøl" på deres eget språk ) er ikke blant de utvalgte som skal styre landet akkurat men har også ett sett hjemme med 3 unger+ 1 på vei og dydig kone som kun omgås likesinnede.

Svært mange av "utenlandske" jenter og gutter som bor her er skikkelig flinke og alle sikter høyt på karrierestigen og blir leger, jurister osv, Det skal de ha! Kjenner noen av de nå. 3 stykker :)

Skjult ID med pseudonym Man hore to. 25 aug. 2011 18:27

@ Venturex

Du finner det her:
http://www.ssb.no/innvandring/

og mer blant annet her
http://www.ssb.no/innvgrunn/
og
http://www.ssb.no/folkfram/

Så kan du lese deg opp selv. For eksempel kan du se av figuren på den første lenken at Nord-Trøndelag har ca 5 prosent innvandrere, inkludert svensker, dansker og polakker, mens Troms har 6 - 7 prosent. Oslo har på sin side om lag 28 prosent - og selv det er veldig skjevt fordelt mellom østkant og vestkant, med mange grunnskoler på østkanten hvor det i dag er 90+ prosent fremmedspråklige og hele bydeler hvor innvandrere, både ikke-vestlige og europeiske, utgjorde mer enn halvparten av befolkningen allerede for ti år siden. Og Oslo har tatt i mot mange tusen nye innflyttere siden den gang. Mens det er andre områder og bydeler på beste vestkant hvor det knapt bor noen.

http://www.ssb.no/magasinet/analyse/tab-2002-09-04-01.html

http://www.nsd.uib.no/nsd/nsdnytt/06-2/1.html

Kan jo være greit å ha i bakhode under de mest opphetede debattene her på forumet, når rasismekortet henger løst og selv folk som JimJimJ som åpenbart har vokst opp i et miljø med veldig mange innvandrere og har masse slike venner blir beskyldt for å være fremmedfientlig. Bare vær så snill og ikke spor av denne tråden til enda en innvandringsdebatt. De er så kjedelige. Det er riktignok greit å vite hva en snakker om, det er mange sinte debattanter her som har sterke meninger, og det slår meg hvor ofte de kommer fra deler av landet som knapt har en eneste innvandrer, men slike diskusjoner har en tendens til å bare utvikle seg til skittkasting og usakligheter både den ene og den andre veien.

(mann 51 år fra Oslo) to. 25 aug. 2011 21:25 Privat melding

Man hore, å kalle svensker fremmedkulturelle er noe søkt. Jeg finner at jeg har mer tilfelles med mange svensker enn det jeg har med mange nordmenn

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 25 aug. 2011 21:27

Ha! Kontrarevolusjonær! Følger du med bukken? Kit må nok omskoleres ja.

Skjult ID med pseudonym kit to. 25 aug. 2011 21:31

VM, hæ?

Jeg har ikke lest hele tråden, så det er mulig det er en referanse jeg misser.

(mann 51 år fra Oslo) to. 25 aug. 2011 21:36 Privat melding

For å kommentere TS. Du har nok feil inntrykk. Det er relativt sett flere norske menn som gifter seg med utenlands dame enn omvendt. Bildet er altså motsatt av det du hevder.

Se figuren nederst i denne lenken:
http://www.ssb.no/vis/magasinet/slik_lever_vi/art-2004-08-31-01.html

Skjult ID med pseudonym Man hore to. 25 aug. 2011 21:39

kit

Kalte jeg svensker for fremmedkulturelle? Nei, jeg kalte dem innvandrere. Er de ikke det, selv om de er fra vårt naboland og vi vel alle ser på dem som broderfolket vårt? Utover det refererte jeg bare til SSB fordi duden over spurte etter statistikk. Så bare rull inn geipen, jeg er ikke interessert i en innvandringsdebatt med deg her likevel. La denne tråden fortsette å handle om det TS skrev om, nemlig norske vs utlandske menn, ikke innvandring som fenoment på godt og vondt og hvem som "burde" defineres som en innvandrer.

Skjult ID med pseudonym kit to. 25 aug. 2011 21:42

Ja, det gjorde du når du på Venturex sitt spørsmål: "Hey folkens, det er gøy med synsing, men er det noen som har pålitelig statistikk på antall fremmedkulturelle i Norge idag? " svarte med ditt innlegg 18:27 der du refererte til SSB sin definisjon av innvandrere.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 25 aug. 2011 21:46

Bare kødder, glem det kit :)

Skjult ID med pseudonym * to. 25 aug. 2011 21:53

Støtter deg Man hore :D :D
Tomlene opp :D

Skjult ID med pseudonym kit to. 25 aug. 2011 21:57

@VoksenMann, den er grei. Det er mange som mener jeg burde omskoleres og har prøvd på det. Som barnet som leger med ovnen legger de merke med at brent barn lukter ille.

Akkurat som Man hore som prøvde å få dette til en innvandringsdebatt men trekker seg når han blir konfrontert med virkeligheten som er at innvandrere ikke nødvendigvis er fremmedkulturelle og av den grunn er hans innlegg en avsporing

Skjult ID med pseudonym Man hore to. 25 aug. 2011 22:05

kit

Herre gud for en jævla kverulant du er! Må du ha alt inn med t-skje også? Når 5 prosent av befolkningen er innvandrere, inkludert svensker, dansker og polakker, så kan du selvsagt trekke fra både skandinaver og trolig også andre vestlige flest fra "fremmedkulturelle". Alle de tallene om hvor folk kommer fra og dermed hvilken "kultur" de trolig opprinnelig hører hjemme i står på de sidene til SSB. Men siden jeg ikke gidder å bruke masse tid på å gjøre utregningene selv eller skrive en lang avhandling om dette her på et lite ubetydelig forum som dette, så skrev jeg til Venturex SÅ KAN DU LESE DEG OPP SELV!!! Comprendre? At du ikke klarer å forstå dette, eller nok en gang bare er ute etter å kverulere og krangle over en definisjon, ja det sier en del om deg og hvor påståelig, kranglevoren og håpløs politisk korrekt du forsøker å være.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 25 aug. 2011 22:06

Det var bare en referanse til en køddetråd kit. Orker ikke kaste meg inn i fremmedkulturelldebatten akkurat nå. Tror svenskene er kommet for å bli, og at vi aldri blir kvitt dem. Er for så vidt greit. Synes svensker er fine folk :)

Skjult ID med pseudonym Man hore to. 25 aug. 2011 22:15

kit

Og hvordan faen får du innlegget mitt over til å bli "....Man hore som prøvde å få dette til en innvandringsdebatt "? når jeg så tydelig skriver:

Bare vær så snill og IKKE spor av denne tråden til enda en innvandringsdebatt. De er så KJEDELIGE. Det er riktignok greit å vite hva en snakker om, det er mange sinte debattanter her som har sterke meninger, og det slår meg hvor ofte de kommer fra deler av landet som knapt har en eneste innvandrer, MEN SLIKE DISKUSJONER HAR EN TENDENS TIL Å BARE UTVIKLE SEG TIL SKITTKASTING OG USAKLIGHETER BÅDE DEN ENE OG DEN ANDRE VEIEN.

Jeg driter i innvandringen. Jeg bryr meg da overhode ikke om det er en innvandrer eller en nordmann som stikker av med den dama jeg har lyst på, og jeg driter i hvor folk kommer fra så lenge de kan oppføre seg og bidrar positivt til samfunnet. Men jeg kan ikke utstå sånne idioter som deg som alltid skal vise hvor smarte de er, stadig tillegger andre meninger de ikke har og alltid skal være så jævlig politisk korrekte. For en jævla tufs du er.

(mann 51 år fra Oslo) to. 25 aug. 2011 22:18 Privat melding

Man Hore.

Du har ikke idé om hva du skriver om.

Innvandrere etter SSB sin definisjon er de som har ett annet statsborgerskap enn norsk når de kommer hit. Det vil si at de 4 største gruppene ikke er det vi tenker på som fremmedkulturelle. Samtidig så regnes ikke barn som er født av det vi kaller fremmedkulturelle med i statistikken.

Hva du har forstått og ikke er ikke så viktig. Poenget er at ditt svar til Venturex er vås og har ikke noe med spørsmålet hans å gjøre

Skjult ID med pseudonym Driver to. 25 aug. 2011 22:24

Kit er den eneste som vet hva han snakker om. Så trist at ingen forstår ham. Det må være grusomt å være så genial og likevel så misforstått.

Skjult ID med pseudonym kit to. 25 aug. 2011 22:26

Driver, så lenge folk betaler meg gode penger for å høre meg fortelle om det jeg har forstått, er jeg fornøyd.

Jeg lever godt på hodet mitt

Skjult ID med pseudonym Man hore to. 25 aug. 2011 22:32

*Gjesp* Det går faen ikke an å snakke med deg, det går liksom inn det ene øret og ut det andre.

På websiden den første lenken viser til står det blant annet:
"I dag er det omlag 600 900 personer bosatt i Norge som enten har innvandret selv (500 000) eller er født i Norge med innvandrerforeldre (100 000). Til sammen utgjør disse gruppene 12,2 prosent av befolkningen. Om lag 287 000 personer har bakgrunn fra Europa, 210 000 personer har bakgrunn fra Asia, 74 000 har bakgrunn fra Afrika og 19 000 har bakgrunn fra Sør- og Mellom-Amerika. I tillegg er det 11 000 personer med bakgrunn fra Nord-Amerika og Oseania."

Så kan du vel klare å legge sammen de som kommer fra Afrika, Asia og Latin-Amerika selv? Pluss på en andel av de 100 000 barna av innvadrere, såkalt 2. generasjons, så har du vel en indikasjon på antallet "fremmedkulturelle". Gitt at du med fremmedkulturelle mener ikke-vestlige. Hvis vil ha med amerikanere, australiere, bulgarere eller whatever også så bare legger du til dem også. Er det så jævlig vanskelig? Og hvordan har det IKKE noe med det Venturex spør om å gjøre?

Du kan svare sånn noenlunde på spørsmålet hans "Hvor mange% av dem bor i oslo sammenlignet med andre byer?"

Du kan definitivt svare på "Og hvor mange% kommer fra de ulike landene, altså fordelingen?"

"Til og med aldersfordeling burde være mulig å finne ut... " vet jeg ikke om du kan svare på, men kanskje hvis du graver litt dypere i databasene. Men den gravingen og de utregningene kan du gjøre selv, eller han, det gidder ikke jeg. Derfor la jeg kun ved lenker.

Men nå gidder jeg ikke å diskutere mer med deg. Det er som å snakke med en vegg.

Skjult ID med pseudonym kit to. 25 aug. 2011 22:35

Man hore

Det er fint at du endelig har forstått at innvandrere ikke er det samme som fremmedkulturelle som var Venturex spørsmål. Nå klarte du å nyansere deg, og da er jeg fornøyd med å ha utvidet din forståelse.

Du ser Driver, det er ikke uten grunn jeg tjener godt på hodet mitt

Skjult ID med pseudonym 1-mann to. 25 aug. 2011 22:37

Tror det er viktig å skille ut segmentet "fremmedkulturelle" som lenka gjelder.
I en annen lenke som noen oppretter kan man diskutere "innvandrere" som er ett fellesbegrep på andre enn etnisk norske, inkludert svensker osv om man vil.
Lykke til

Skjult ID med pseudonym Kravstor to. 25 aug. 2011 22:38

Dette var en utrolig morsom tråd:)

For å være litt alvorlig. Bor i Oslo og har ikke lagt merke til at det er flere blandingspar der mannen er av utenlandsk opprinnelse enn omvendt. Kanskje blant tenåringer, men ikke blant de over 20år.

Kjenner jo noen menn av utenlandsk opprinnelse som er flinke til å flørte med damene. En av de prøver å sjekke opp nesten hver eneste jente han kjenner så han får mye trening. Dette gjelder han og den gjengen han tilhører fra et bestemt land i Europa. Tror ikke det går an å dra alle av utenlandsk opprinnelse over en kam. Vi har mange svært ulike kulturer i Norge. Tror norske menn kan lære litt om flørting, selv om det selvfølgelig er mange etnisk norske som er gode også.

@ Ceca83 (kvinne 28 år fra Oslo) - tir 23 aug 23:38
Takk for at du deler dine erfaringer med oss. Jeg bor selv på østkanten og kjenner godt igjen hoppe fenomenet. Tror grunnen er at det bor så mange av utenlandsk opprinnelse her som er så flinke til å flørte at vi etnisk norske har begynt å hoppe for kompensere/bli lagt merke til. Kjenner meg godt igjen og merker at jeg til og med hopper mens jeg skriver dette. Skal prøve å skjerpe meg(..må ikke hoppe, ...må ikke hoppe). - På den annen side så blir vi jo veldig spenstige. Nei, nå blir jeg veldig i tvil om hva jeg skal gjøre:)

Skjult ID med pseudonym Man hore to. 25 aug. 2011 22:41

DU har utvidet min forståelse? Faen, for et jævlig oppblåst ego du åpenbart har. Jeg skjønner godt at du er evig sukkerkunde for å si det sånn, så belærende, arrogant og nedlatende du er. Tipper jenter skyr deg som pesten straks de får ferten av det der.

Og du er forøvrig ikke den eneste som tjener gode penger på hodet sitt her inne, men du er åpenbart en av de mest selvhøytidelige.

Skjult ID med pseudonym kit to. 25 aug. 2011 22:44

Og der sluttet Man hore med argument om saken og gikk på person.

You loose

Skjult ID med pseudonym Høggern to. 25 aug. 2011 22:52

Når noen finner det veldig maktpåliggende å fortelle kreti og pleti at de har ett godt hode, så er det ofte like før eller like etter at de blir lagt inn.

Skjult ID med pseudonym Kravstor to. 25 aug. 2011 22:54

Og mens "Man hore" og "kit" holder på å krangle er det andre som flørter med damene. Både etnisk norske og de som har utenlandsk opprinnelse. Bare fortsett, det blir fler på oss andre:)

Skjult ID med pseudonym Man hore to. 25 aug. 2011 22:54

I og med at du har tillagt meg meninger jeg ikke har helt fra ditt første innlegg her så vil jeg påstå at du har gått på person hele tiden kit. Og det er ingen "sak" å argumentere for i det hele tatt for min del. Alt jeg gjorde var å gi fyren noen linker så han kunne finne ut av det selv. Det er du som har forsøkt å gjøre dette til en innvandringsdebatt, for så å kunne briljere med hvor smart og altvitende du er.

Men det beviser vel bare at folk som jobber med data mining og analyse hele livet gjerne har noen litt andre sterke sider enn ydmykhet og sosial intelligens.

Over og ut for min del. Du kan få siste ordet, jeg vet at du ikke vil klare å la være...

Skjult ID med pseudonym kit to. 25 aug. 2011 23:03

@Man hore
I ditt innlegg tor 25 aug 18:27 som var ett svar på spørsmålet om fremmedkulturelle refererte du til statistikk som omhandlet innvandrere.

I ditt innlegg 22:32 nyanserer du kraftig. Hva din økte forståelse skyldes er muligens ikke så veldig interessant, det som er viktig er at den oppfatningen du gir uttrykk for 22:32 er mer korrekt.

Jeg er ikke like opptatt av å diskutere meg selv som person som det du er. Liker du å diskutere menn, er det vel andre sider enn sukker som er mer egnet

Skjult ID med pseudonym eureka to. 25 aug. 2011 23:05

så søte dere er der dere går i ring rundt hverandre og bruser med fjøra <3

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 25 aug. 2011 23:06

Synes du skal gi dem en blomst hver fra buketten din :)

Skjult ID med pseudonym Gladgutt to. 25 aug. 2011 23:08

Har det blitt lite fitte på dere før, så blir det mindre nå :o))))

Skjult ID med pseudonym kit to. 25 aug. 2011 23:08

eureka, vi må jo bruse med de fjøra vi har!

Ett baderomsbilde av meg i bar overkropp vil aldri bli mistenkt for å være photoshoppa... :)

Skjult ID to. 25 aug. 2011 23:12

Jeg må bare si at jeg har samme opplevelse som Milla, men jeg har opplevd det i Kristiansand. Man går gjennom gågata og får slengt hore etter seg, og ofte er de fler og stenger veien for deg mens de tar på deg, eller man opplever at biler snur og ruller ned vinduet og skriker biatch. Det er ikke spesielt festlig. Og jeg syns hun har fått litt vel mye pes her inne for å fortelle om sine opplevelser.

Mulig det er et fenomen i større byer. Jeg bor i en mindre by og går daglig forbi afrikanske menn uten at de noen gang opptrer ufint overfor meg, og jeg har heller aldri hørt andre har opplevd det her.

Javisst hender det at etniske nordmenn tafser og kommer med ufine komentarer. De har da 2 i promille. Ikke at det er en unskyldning. De drikker seg til mot for å ta kontakt med damer, og lever i den villfarelsen å tro at når man bare drikker er det fritt fram for å tafse i vei, og så skal vi damer liksom bli sjarmert av det. Kan bare snakke for meg selv, men det er svært lite sjarmerende. Dette med ufin oppførsel fra afrikanske menn er noe de gjør på høylys dag i full offentlighet, med gata full av barn, og gamle damer liksom. Jeg tror det er der det stikker i oss. Hva er det som gjør til at de føler seg berettiget til å antaste oss på den måten?

Og ja jeg vet at dette ikke gjelder for alle. Noe jeg allerede har sagt. Men det er litt underlig at dette tilsynelatende er noe som forekommer i større byer. Lurer på hvorfor?

Ikke har jeg noe i mot mennesker fra andre land heller. Jeg har også datet de med med mørkere hud enn min egen. Jeg har venner av begge kjønn fra flere forskjellige land jeg.

Det er litt snodig at disse opplevelsene ser ut til å høre hjemme i større byer. Og ikke har det med bekledning å gjøre heller. Man kan gå i hva som helst å bli antastet. Det blir som omvendt rasisme på en måte. Der kommer det ei med lyst hår og blå øyne...henne kan vi antaste...

Når det er sagt, så har norske menn en del å lære av utenlandske når det gjelder det å varte opp ei dame. Mange av oss liker faktisk at en mann gir oss positiv oppmerksomhet. At noen er galante og gir bort jakka når man fryser, eller åpner døra, som nevt tidligere i tråden. Likestilling? Tøv. Lik lønn for likt arbeid. Del på pliktene i hjemmet. Så er jeg fornøyd. Jeg vil føle meg som kvinne, og ønsker enn MANN. Det er forskjell på mann og kvinne, og det bør det være. Hvorfor skal jeg skifte dekk og han stryke skjorter hvis vi er mer fornøyd med å gjøre det på motsatt vis?

Skjult ID med pseudonym Kravstor to. 25 aug. 2011 23:43

Skjult ID ) - tor 25 aug 23:12

Enig med i at norske menn har mye å lære av utenlandske når det gjelder å varte opp en dame. Nå har jeg vært en del i utlandet og må også si at det er lettere å varte opp mange utenlandske damer. De spiller kvinnerollen på en måte som gjør at det blir lett å være mann. La meg ta et lite eksempel fra en typisk dating situasjon på restaurant. De utenlandske jentene skynder seg ikke til døren, men lar deg få tid til å åpne døren. De kler ikke av seg jakken i full fart, men lar deg ta den av å levere den til garderobemannen. De skynder seg ikke mot bordet, men lar deg vise vei. De setter seg ikke med en gang, men gir deg mulighet til å trekke ut stolen. De tar ikke umiddelbart kontakt med kelneren for å bestille, men forteller deg hva de har lyst på så mannen kan bestille. De tar ikke umiddelbart kontakt med kelneren og ber om regningen, men venter til du gjør det.

Vi har rett og slett ikke en kultur for dette i Norge. Tror mye har blitt ødelagt i likestillings tiden på dette området, men jammen har vi oppnådd mye bra i Norge når det gjelder likestilling. Vi må bare gjøre noen justeringer:)

Skjult ID med pseudonym roger fr. 26 aug. 2011 00:35

jeg blir kvalm når jeg ser "therese johaug" sammen med en uren aktør. skam dere, vanner ut de rene blodlinjene deres. hvor skal dette ende. hvor er stoltheten.

(mann 44 år fra Oslo) fr. 26 aug. 2011 02:40 Privat melding

Her er det like mange meninger som det finnes individer... det sier alt om denne overflødige debatten.. å forsøke å putte individer i båser, statistikker og stereotyper vil aldri funke...

@roger.... bruk et annet pseydonym, er du snill... du besudler og tilgriser navnet med dine forkvaklede ytringer

(mann 39 år fra Oslo) fr. 26 aug. 2011 08:22 Privat melding

Kit og Man hore: Jeg syns da det virker som dere har gode hoder begge to. Hvorfor kaste bort inspirasjonen på meningsløse flamewars?

Hvis det finnes en ting som er kjedeligere enn innvandringsdebatter eller alle andre debatter så må det være de som havner inn i dette sporet:

"Du skjønner ikke poenget...du misforstår...i innlegg x sa du....men i innlegg y sa du...ser du hvorfor du motsier deg selv?...det jeg alltid mente var...det som var hele poenget mitt...men det skjønte du tydeligvis ikke...derfor er dette som å snakke til veggen..."

Hva med å heller snakke litt om muligheter og ressurser? Hvordan vi kan bruke ressursene vi har best mulig i hverdagen? Andre kulturelle innslag: en ressurs. Andre synspunkter på forumet: en ressurs. Forandringer i tidene: en ressurs.

Hva kan temaene i denne debatten fortelle meg? Er det ting som tyder på at samfunnet kan forandre seg ganske raskt fremover? Hva er beste strategi på sikt for å forholde seg til samfunnsendringer som kanskje er enorme?

Jeg legger ut en påstand: FIENDEBILDER virker som en veldig FARLIG og MISTILPASSET linje å legge seg på slik situasjonen er nå (befolkningsøkning på 70 millioner forbrukere årlig midt i en stadig verre økologisk krise)

(mann 33 år fra Oslo) fr. 26 aug. 2011 09:16 Privat melding

Men innlegget har jo ingenting galt for seg, det stemmer.
Jeg er oppvokst med at norske menn presenteres som usjarmerende, fulle og veike/feige og at jenter foretrekker sjarmen og lidenskapen til utenlandske menn.
Så ja norske menn velges bort før jenta er 30, når er 30+ er det kompromiss tid og hun må finne en som hun tror vil bli og gjøre som hun sier selv om hun egentlig vil ha noe helt annet.

Skjult ID med pseudonym Frank fr. 26 aug. 2011 10:45

Men JimJim: Hvis det du sier stemmer, så må det jo gjøre mye med fordelingen på kjønnsmarkedet under 30 år, og særlig i steder som oslo og blandt de single. For eksempel at yngre single oslokvinner foretrekker utenlandske menn for kortvarig flørt og morro.

Da må jo netteffekten av det være at de unge og single oslojentene har seg mye mer action enn de tilsvarende gutta. Og at vanlige single jenter kan velge og vrake blandt de mest attraktive gutta, mens flertallet av de mindre attraktive gutta ikke får noen ting mens de er single. Tror du at det er noe i det?

Skjult ID med pseudonym Per fr. 26 aug. 2011 13:25

Det JimJimJ og Frank skriver passer veldig godt med det et par sykepleiere i 30-årsalderen jeg traff på Blå sa om norske menn. Hun ene veldig smilende, og flankert av en flørtende afrikaner.

"De er veldig snille. Og veeeeldig kjedelige. Typisk norsk i senga. Sikkert gode ektemenn å bli gamle med. Nordmenn er de beste snille ektemennene man kan få.

Men vi er ikke gifteklare ennå. Og vi er litt opptatt nå."

(mann 39 år fra Oslo) fr. 26 aug. 2011 13:41 Privat melding

Det finns attraktive norske menn og du kan bli mer enn attraktiv nok.

Hvis de andre gjør noe som funker bedre enn deg, hva gjør du da? Du respekterer dem, du gleder deg over sannheten i det de viser deg, og du implementerer det som implementeres kan. Du forbedrer det som forbedres kan og kjenner ingen grenser i din utforskning av mulighetsrommet, fordi så lenge du husker det store bildet og prioriterer de viktigste interessene i livet ditt så kan du bare kjøre - BAM - ikke et sekunds nøling - går nye veier og opplever nye ting og livet utfolder seg akkurat nå - venter på at du skal delta med alt du har.

Skjult ID med pseudonym **Milla** fr. 26 aug. 2011 16:58

Må bare si at jeg synes det finnes plenty av vakre, spennende og smarte norske menn!

Og det å klage på at norske menn (eller andre grupperinger) er sånn og sånn i senga er for dumt. Ansvaret ligger vel ikke på mannen for at det skal bli bra. You give and you get. Alle har selv ansvar for å kommunisere sine ønsker og behov!

Skjult ID med pseudonym Rillbjørn fr. 26 aug. 2011 17:15

Jeg syns det er flott at norske kvinner får oppleve litt eksotisk kuk mens de er single, det er bedre å angre på hva man har gjort enn hva man ikke har gjort vettu!;)

Eksdama mi hadde seg også med endel "eksotiske karer" mens vi hadde et åpent forhold gående, og personlig syns jeg det var greit fordi hun fikk litt spenningsutløsning og variasjon. På mange måter var det mindre stress mellom oss på den tiden, fordi hun følte seg ikke så bundet. Greit, det var omtrent bare hu som hadde seg med andre i den perioden, men jeg syns det er meningsløst å gå rundt å være misunnelig bare fordi man ikke får seg så mye action som man skulle likt i en periode.

og jeg vil også si at jeg har folk i alle kulturer både på jobben og andre steder og jeg syns norge hadde vært et mye kjedeligere sted uten. innvandring syns jeg er en ressurs, selv om det gjelder her som alle andre ting: alt med måte og gjort på forsvarlig vis.

Om disse gutta gir oss litt konkurranse, kanskje det bare betyr at det er tid for man the fuck up and gro some balls?;)

Skjult ID med pseudonym eureka fr. 26 aug. 2011 17:34

Jeg syns menn sånn helt generelt er ganske så fine, jeg :)

Skjult ID med pseudonym Rillbjørn fr. 26 aug. 2011 17:35

Og vi syns dere kvinner er helt nydelige også eureka!=)

Skjult ID med pseudonym sushibabe fr. 26 aug. 2011 17:38

@eureka+ rilibjørn kl.17.34 + kl.17.35

Disse var de beste to innlegg i denne kjedelige tråden