Alle innlegg Sukkerforum

Yesterday...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Buster... on. 24 aug. 2011 10:40

For tre uker siden var jeg en vanlig attraktiv og hyggelig mann. Som de fleste her inne hadde jeg "alt, men manglet bare DEG" - du fagre, men akk hittil uoppdagete kvinne i mitt liv.

Jeg betalte med freidig mot mine 199 kroner for en mnd på sukker, og tenkte "supert, nå skal også jeg få meg dame igjen, hmmm... lurer på åssen jeg skal greie å velge mellom dem alle..."

Så jeg fant et bilde der jeg følte jeg ser litt barsk ut, men samtidig også myk og snill. Jeg satt i sene nattetimer og skreiv profil. Lik en annen Fleksnes stod jeg i speilet og øvde på min respons til de første telefonsamtalene skulle strømme på : "Morn, morn, du, jeg heter Marve, åssen går dett?..." I det hele tatt, jeg gledet meg voldsomt til singeltilværelsen skulle være forbi. Ja, i mørke øyeblikk sent på natten vurderte jeg til og med om jeg skulle la moral være moral og date mer enn en dame på en gang...

Det var "igår" - yesterday....

Så la jeg ut profil på sukker da... Og i løpet av skarve tre uker....
- er jeg blitt avvist flere ganger (og på kortere tid) enn jeg har opplevd å bli avvist totalt sett i livet tidligere! På disse tre ukene er jeg blitt ignorert, blokkert, hurtigsvaravvist, frustrert og redusert.

For 199 kr pr mnd står jeg nå og titter i speilet og lurer på om : - magan er for stor, håret for tynt eller litt grått (?), om ansiktet mitt er for feit eller for tynt, om jeg ikke går nok tur i skog og mark (for ikke å si fjellet!), om jeg ikke er glad nok i hunder eller andre små og store pelsdyr og gangere, om jeg ikke har humor nok, er moderne nok, urban, provinsiell eller bereist nok, om jeg ikke er glad nok i å lage mat, eller om jeg ikke setter nok pris på god vin eller har lært nok språk...

Jeg ser at jeg burde vare mer fascinert av gode samtaler, indisk spillefilm og sære, rare bøker som ingen har hørt om. Jeg lurer på om jeg ikke har meditert nok, reist nok til det fjerne østen, maldivene, New York eller Unga-bunga-buggu...

For tre uker siden, var jeg en helt alminnelig fyr med tro på menneskene, blikk for damene og en lengsel under skjorta.
Nå er jeg en falllert VIP-søker som ståri bokhandelen og scanner hyllene etter bøker som "slik sjekker du dame" "flørting for Dummies" - "Finn lykken du og!" Så går jeg ensom og forlatt ut i regnet og natten.

Før var jeg en hyggelig fyr med god selvtilit...

Men det var "igår" - yesterday...

Idag har jeg fløte i kaffen - og Sukker i halsen...

Skjult ID med pseudonym Z on. 24 aug. 2011 10:50

Hehe....fornøyelig lesning, Buster :-)

Men dette er vel det som i beste fall kan kalles bittersøtt. For under latteren ligger også gjenkjennelsen for mange av oss. Nettdating har en solfylt solside og en potensiell skyggefull bakside.

En venn av meg sa til meg da jeg vurderte å melde meg inn i sukker "Du må gjerne date, men resultatet gir seg selv". En annen sa "Du passer ikke til nettdating. Pass på at åpenheten din ikke erstattes med kynisme og at kjærligheten din ikke erstattes med vurderinger og overfladiskheten som råder". Jeg innser nå at advarslene var vel begrunnet og ganske kloke.

Nettdating har gitt meg mange fantastiske samtaler og beriket meg med skriving og treff av mennesker jeg ellers aldri ville ha truffet i mitt miljø. Det vil jeg alltid være glad for fordi det har lærte meg viktige ting og gitt meg mang en god latter. Jeg ville aldri vært foruten. Likevel preges jeg av å være her....jeg blir "fjernere" på en måte.

Derfor logget jeg helt av i sommer. Og på den mnd jeg ikke logget inn her, traff jeg flere flotte menn enn jeg har gjort det siste året på nettet. Stødige, sunne, snille, varme, festlige og flotte menn med gode verdier og gode smil. Og det fikk meg igjen til å tenke på at jeg aldri skal undervurdere et menneskes latter, kroppsholdning, blikkkontakt, pust, lyder, lukter og alt det naturlige som vi faktisk liker og tiltrekkes av hos den andre. Nettdating kom som en bombe. Men er det kommet for å bli? Jeg er sannelig ikke så sikker lenger :-)

Derfor vil jeg alltid søke kvalitet foran kvantitet. Det er totalt uviktig for meg å få mye mail.
Gråstein er vakkert det også, og det finnes det mye av. Likevel gjelder det å lete etter gull! Og det finnes!

Lykke til! :-)

Skjult ID med pseudonym Buster... on. 24 aug. 2011 10:55

Takk for fin respons, Z - godt du ser humoren. Dette var ment som en kommentar til nettdating og hva det eventuelt gjør eller ikke gjør for og med oss mennesker. Du har mange fine svar rundt om har jeg sett! Jeg tenker sånn sjæl, alt jeg trenger er det ene, helt riktige svaret. Det er vel derfor vi alle er her. I mellomtiden håper jeg det er greit at vi kan le litt av spillet...
B

Skjult ID med pseudonym Dravot on. 24 aug. 2011 11:01

@Buster
Og du har en mer normal og forventet respons ute på byen og i samfunnet ellers?

Skjult ID med pseudonym arneand on. 24 aug. 2011 11:03

Godt skrevet x)

Skal man først lufte frustrasjonen kan man like godt gjøre det morsomt for resten ^^

Skjult ID med pseudonym Z on. 24 aug. 2011 11:04

Hadde jeg ikke kunnet le litt av spillet, ville det vært direkte ødeleggende for meg å være på nettdating, Buster :-)
En av kommentarene jeg får når jeg treffer noen, er at jeg er jo mindre seriøs enn de trodde. Rare greier...

Når det er sagt, tror jeg faktisk det er en del som starter med nettdating med et optimistisk engasjement i håp om å finne sin hjertens kjær. Og om noen av disse ikke helt har selvtilliten på plass og har stå-på-vilje i rikelig monn, ser jeg at man fort kan føle seg både ubetydelig og enda mer "mislykket" på sjekkefronten enn noen gang før. Dette synes jeg er synd. Da gjør man det "verktøy" om til egen følelse av nederlag, og det er ikke bra for noen.

Om jeg skriver en vennlig "takk, men nei takk" melding, blir jeg stadig forundret over at jeg får et "TAKK" fordi jeg behandler dem med respekt og fordi jeg faktisk svarer dem. Det setter meg ut hver gang, fordi det sier noe om hva de er vant til. Hadde jeg vært mann, tror jeg at jeg hadde vært knust som mann for lenge siden med tanke på hvor mange henvendelser man gjerne sender ut, og hvor mange negative utfall dette ser ut til å gi mange menn.

Derfor beundrer jeg dere, karer! Dere står på, dere tåler trøkker! Vit bare at det er normalt om dere blir litt deppa!
Klem til alle stå-påere. Jeg hadde aldri orket selv - hurra for dere!

Skjult ID med pseudonym Harald on. 24 aug. 2011 11:06

For meg er det litt anderledes.

En middelmådig fyr som sjelden hadde dame på gang, mye på grunn av beskjedenhet og lite villighet til å sjekke opp fulle, desperate damer på byen.

Her inne er jeg fortsatt en middelmådig fyr, men ser da ut til å appelere til en og annen. Kunne sikkert vært på ny date hver uke, men prøver heller å bli litt ordenlig kjent med de jeg treffer.

Så langt har ikke den store kjærligheten dukket opp, men det har da blitt ålreite samtaler, noen å gå på kino eller ta et par øl med, litt klining og god gammeldags tafsing fra tid til annen, og til med litt sex i ny og ne!

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 24 aug. 2011 11:08

To fine innlegg!

@Buster
Synd at du skal føle selvtillitten svikter av responsen her Buster. Jeg har vent meg til lav respons og det gjør ingenting med selvtiliten min å bli avvist. Men jo, har også kikket i bokhyllene - gjør det noe da? Kan jo hende vi har noe å lære og kan plukke opp ett og annet tips?

Det er profilen din og ikke deg som blir avvist. Og etter en date er det en flik av deg som blir avvist, ikke hele deg. Husk på det ;-)

@Z
Å stille spørsmål ved om nettdating er kommet for å bli, er dristig. Jeg ville umiddelbart tenke JA, fordi det tar seg opp hele tiden, antall steder og medlemmer øker hver dag. Men nettoppp det er kanskje i ferd med å bli nett-datingens svøpe. ALLE har en profil. (Nesten uavhengig av status og hva man søker).

Jeg var på et seminar der en medie-ekspert spådde at FB ville dø ut. Alle ble forundret, men forklaringen var enkel - det vil gå oppover en liten stund til, sa han. Men når alle de unge etterhvet får flere og flere besteforeldre og tanter som venner, vil de legge ut tanker og bilder fra festen andre steder enn på FB.
Egentlig er det logisk.

Har inntrykk av at nett-dating kan lide samme skjebne. Det er et stort problem at så mange ikke er single, og leter etter så ulike ting på samme portal. Jeg tror Sukker og andre ville tjene på å gjøre det lettere å orientere seg - enten ved å være mer nisje-preget - eller ved å dele inn i kategorier - de som er ute etter en kjæreste/partner og de andre.

(mann 47 år fra Oslo) on. 24 aug. 2011 11:09 Privat melding

Og hurra for TS og Z!
Har for min egen del hatt utrolig mye moro her på sukker etter at jeg ble medlem nå i vår. Og synes faktisk jeg selv har blitt MER positiv og livsglad etter all erfaring her inne, både den positive og negative. Tror generelt at en litt humoristisk og uhøytidelig innstilling til hele greia er det som til syvende og sist fører fram. Den som lever får se... ;-)

Skjult ID med pseudonym useriøs on. 24 aug. 2011 11:09

syntes det er morsomt hvordan det nesten alltid finnes en sang som beskriver følelsen til noen...

Yesterday, love was such an easy game to play.
Now I need a place to hide away.
Oh, I believe in yesterday.

eller hur? ;-)

Skjult ID med pseudonym Buster... on. 24 aug. 2011 11:09

Z : Ja, det er et hælvetes pes å være mann.... ;D

For å være ærlig tror jeg nok det er mange damer som opplever det samme. Det gjør noe med oss, som ikke bare er positivt, å kommunisere på nett. Samtidig treffer man jo mange flere som man vet ser etter partner her, enn utenfor nettet - så det blir å ta det gode med det onde.

Dravot : Det står i teksten - en helt alminnelig mann.

(kvinne 32 år fra Oslo) on. 24 aug. 2011 11:14 Privat melding

Det er nok veeeeldig mange som kjenner seg igjen, TS. /pat

Jeg tror den viktigste grunnen til at nettdating og IRL dating skjer så forskjellig, er at IRL dating er sterkt preget av trynefaktor som ikke får særlig "utløp" i nettdating.
IRL blir man mye lettere betatt av noens utseende, væremåte, lukt osv, ting man merker ytterst lite av i nettdating.
Det er også lettere å være diskrè IRL enn på nett, og jeg har merket IRL at noen sjenerte menn kan foretrekke en slik diskrè fremgangsmåte.
På utesteder kan det gjerne være så høyt volum at man er unnskyldt fra å åpne kjeften, mens i nettdating MÅ man bruke ord - samtidig som man blir bedømt utifra noen få bilder og ordene man skriver.

Skjult ID med pseudonym Z on. 24 aug. 2011 11:15

@ Lilleulv
Jeg mente på ingen måte å være dristig, altså! :-)

Men mennesket har til alle tider vært sosiale dyr. Vi søker hverandre, vi klumper oss sammen i byer og bygder. Vi liker å være sammen. Og vi har truffet hverandre og giftet oss utfra sosiale settinger til alle tider - og vi snakker om hundrevis og tusenvis av år. Dette er naturlig for mennesket. Derfor tror jeg vi igjen i større grad vil se verdien av å møte mennesket i ekte, levende live igjen kontra i beste fall noen ærlige tanker via bokstaver på en datamaskin.

Bare en helt flyktig tanke fra meg.....

(kvinne 51 år fra Akershus) on. 24 aug. 2011 11:26 Privat melding

Tusen takk for en tråd å bli riktig så glad av :)
Fornøyelig lesning til gjenkjennende og smilende ettertanke...

Skjult ID med pseudonym wallaby on. 24 aug. 2011 11:32

@TS Buster og @Harald - jeg har en teori på at høyden er mye viktigere her på Sukker enn i det virkelige liv. Dette fordi damene delvis utifra høyden danner seg et bilde av mannen bak profilen.

Og siden @TS Buster sier han sliter i forhold til RL, mens @Harald på motsatt vis skriver han får langt lettere dates her fra Sukker enn ellers - hvor høye er dere omtrentlig?

Skjult ID med pseudonym Boble on. 24 aug. 2011 11:33

Jeg må først si at jeg kjenner meg igjen her. Jeg hørte masse bra om sukker og match av et par kompiser som fant kjæresten sin på disse sidene. Men min opplevelse har vært helt anderledes. Jeg har sendt ut mange meldinger. Mange. Og de færreste jeg skriver til gidd å gå inn på profilen min engang for å se hvem jeg er. Svar forekommer svært skjelden. Så skjelden at jeg også begynner å lure på hva det er som er galt med meg. Er jeg virkelig SÅ motbydelig at de jeg henvender meg til sletter meldingen umiddelbart når de ser bildet mitt? Er jeg SÅ dårlig å skrive meldinger at de som takler bildet mitt og faktisk leser brevet bare fnyser og forkaster meg uten å engang prøve å bli kjent med meg?

Fremgangsmåten på disse sidene må være å sende mest mulig brev til flest mulig. Da har du i allefall en sjanse til å få deg en date. Det er desverre ikke min stil.

Jeg har et super abonnement per nå, og det vil ikke bli fornyet. Det har jeg ikke selvtillit til.

Jeg er også enig med Cogni med at man får flere og bedre måter å komme i kontakt med folk på. Jeg er en av dem som definitivt tar seg bedre ut i virkeligheten enn på bilde. Her har jeg ingen mulighet til å være morsom, eller slenge ut en kommentar med glimt i øyet. Men så har du den igjen.. Hvorfor fikk jeg ikke dame når jeg IKKE var på sukker og var ute og flørtet istedenfor? :)

For dem som er hardhudet nok til å takle alle avslagene er sukker ett kjempetilbud. Har venner som har funnet kjæreste her inne. Fått barn. Blitt samboere. Så jeg når jeg tenker meg om.. Så handler det egentlig bare om flaks.. At du er her inne på samme tid som "den rette".. Og at dere klarer å finne hverandre i blant alle disse flotte profilene.

Skjult ID med pseudonym Buster... on. 24 aug. 2011 11:35

wallaby : TS Buster er en helt vanlig mann i RL, innlegget gjelder det som skjer her inne på Sukker.

Skjult ID med pseudonym Buster... on. 24 aug. 2011 11:44

Boble : Jeg hadde levd noen år før jeg forsto det, men "flaks med damene" handler ikke om å ha draget på damene", det handler om "flaks nok til å møte den rette"- For det trengs bare en. Det er trøst i det :-)

(Hvorfor forteller ikke noen oss sånt når vi er tenåringer?... :-)

Ellers ser man i nettofora overalt ellers, at folk behandler hverandre anderledes på nett enn de gjør i den såkalte virkeligheten. Så det var sikkert naivt av meg å bli overrasket over at sukker ikke var noe anderledes.

Men la oss være enige om ikke å la selvtillitten vår være basert på det som skjer her inne på nettet! :-)

Buster

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 24 aug. 2011 11:44

Komme med oss ut i september, Boble, så kan det hende det ordner seg, vettu.

Tror kanskje at det å treffes, mer uformelt, er en god ting. Det blir jo ikke en date når vi er mange som møtes for å ta et glass vin eller noe. Da er vi bare en gjeng med single mennesker som treffes?

Skjult ID med pseudonym Z on. 24 aug. 2011 11:45

Noen folk, Buster.....ikke alle folk behandler medmennesker annerledes her enn ellers. Viktig å påpeke :-)

Skjult ID med pseudonym Boble on. 24 aug. 2011 11:50

Jeg har faktisk tenkt å begynne på livet med ny giv. Jeg har bestemt meg for å ta turer i byfjellene arrangert av turforeningen blant annet. Egentlig så handler det mest om å mingle med flest mulig folk.

Tenk tilbake til dagene på skolen. Hvor mye mennesker møtte man ikke der? Og hvor mange dater og hvor mye klining var det ikke på den tiden? Løsningen er ikke å satse alt på sukker, men å spre innsatsen over flere forskjellige aktiviteter;)

@Malinka
Du skal ikke se bort i fra at jeg kommer, men da mister jeg jo den trygge anonymiteten jeg har her! :P

Skjult ID med pseudonym Buster... on. 24 aug. 2011 11:52

Mmmm.... jeg vet ikke om jeg er helt enig, Z...

Alle mennesker har forskjellig vilje og evne til innlevelse, empati, dannelse, vanlig folkeskikk... jeg ser det. Men er det ikke sånn at det å kommunisere med begrenset tilgang på kontakt og bruk av sanser - som på nett - gjør noe med oss alle sammen?...

Men dette er flisespikkeri, jeg skjønner hva du mener! :D

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 24 aug. 2011 11:54

Fnis, Boble. Du kan jo ikke snakke om å spre innsatsen, dersom du tenker å være anonym for alltid.

Skjult ID med pseudonym Boble on. 24 aug. 2011 12:02

Det sies at kjærligheten kommer når man minst venter det. Så det høres ut som at du sannsynligvis har dame om ikke så alt for lenge Karvinen. :D

@Malinka.

Man må jo ha en risikoevaluering også :P Her kan jeg jo spre alle negative tankene mine, pluss være så (lite/mye)morsom jeg ønsker å være. Med alt det rare som foregår i hodet mitt så blir dette nesten en slags sikkerhetsventil. Får vel ta og lage meg enda ett nytt pseudonum som jeg kan spre eder og galle med dersom jeg møter dere:)

Pseudonum.. Det er ett vanskelig ord det.

Skjult ID med pseudonym Everett on. 24 aug. 2011 12:03

@Boble
Spredning og variasjon er en god ide, som alltid.

Skjult ID med pseudonym jente31 on. 24 aug. 2011 12:16

Ingen grunn til å slutte og flørte på byen selv om man er medlem her da, det gjelder å være tilgjengelig på flere arenaer. Plutselig møter man en som er hyggelig på en tilfeldig torsdagspils etter jobb eller på treningssenteret. Ikke det at jeg egentlig føler meg så sexy og klar for å bli sjekket opp på trening, men hadde det vært en hyggelig mann, så er jeg vel ikke fremmed for å møte noen der heller. Lykke til folkens og behandl hverandre med respekt. Man trenger ikke å være ufin selv om man ikke er interressert.

Skjult ID med pseudonym Boble on. 24 aug. 2011 12:23

Men er man egentlig ufin dersom man velger å ikke svare på en melding fra en uinteressant person?

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 24 aug. 2011 12:33

Det kan vi diskutere på Jakobs, Boble. Jeg har kjempemange gøyale historier fra nettdating.

Skjult ID med pseudonym jente31 on. 24 aug. 2011 12:43

Nei, Boble, det er man ikke. Jeg har selv latt være og svare fordi jeg ofte får sure meldinger hvor de skjeller meg ut for at jeg ikke gir dem en sjanse, så det har gått en lang periode uten at jeg har giddet å svare nettopp på grunn av det. Det er egentlig litt uhøflig å ikke svare synes jeg, men hvis resultatet av at jeg svarer er at jeg blir skjelt ut, så synes jeg det er bedre (for min del) og ikke svare.

Jeg synes det blir dumt å tro at det bare er på grunn av utseendet folk ikke svarer, for ofte så er ikke det grunnen for meg. For min del dreier det seg mer om at jeg kanskje ikke liker interessene hans. For eksempel, så hater jeg vinteren og hvis han er skikkelig ivrig på brett på vinterstid og gjerne reiser både til Trysil og Alpene hver vinter, så ser ikke jeg helt for meg at det er en god match. Jeg ville heller rømt til varmere strøk på vinterstid. Dette er bare for å gi et eksempel da, men ikke tro at det alltid er på grunn av profilbildet at folk ikke svarer, det kan være vel så mye på grunn av andre ting.

Skjult ID med pseudonym **Milla** on. 24 aug. 2011 12:45

Må bare si at jeg synes mange her inne skriver veldig bra, og tror de med fordel kunne skrevet under sitt sukkernick (med eller uten bilde synlig i tråden).... Tror det hadde resultert i flere besøk på siden og meldinger :)

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) on. 24 aug. 2011 12:48 Privat melding

Kjempegodt skrevet Buster!
Sukker bør taes med en klype salt :-)

Skjult ID med pseudonym Reven on. 24 aug. 2011 12:59

Jeg skiftet nesten legning da jeg leste denne teksten. Strålende arbeid, TS. :)

Skjult ID med pseudonym Boble on. 24 aug. 2011 13:44

@jente31

Det ser nå ut som at du i det minste går innom profilen og ser hvem det er som sender deg melding. Det er ikke alle som gjør det. Og da kan man nesten ikke si noe annet enn at det kun går på utseende.. Desverre må jeg si meg selv skyldig i å gjøre akkurat det samme! Jeg har fått hjerte av en jente jeg ikke var litt interessert i. Istedenfor å ta de tjuetre sekundene det tar å få sendt avgårde ett ferdigsnekret svar så droppet jeg å sende noe i det hele tatt. Utelukkende basert på nick og profilbilde.

Herregud.. Jeg er jo ikke ett fnugg bedre enn de jeg klager på jo! :(

@Malinka. Ja vi får nesten ta og gjøre det ;) Er kjekt å høre litt røverhistorier.

Skjult ID med pseudonym Harald on. 24 aug. 2011 13:48

@wallaby - ons 24 aug 11:32

Jeg er 181 cm, så en rimelig gjennomsnittlig høyde...

Tror det er lettere for meg her inne enn ute på byen, for på byen så begynner jeg ofte å tenke på HVA jeg skal i stedet for bare å være spontan og si "Hei!"

(kvinne 39 år fra Oppland) on. 24 aug. 2011 13:48 Privat melding

fornøyelig lesing og vel sånn de fleste av oss opplever Sukker :)

Skjult ID med pseudonym jente31 on. 24 aug. 2011 14:13

@boble hjerter gjør jeg fint lite med hvis jeg ikke er interressert altså. Man kan jo se hvem som har vært sist innom profilen sin og ser jeg at det er en som ikke passer meg i alder, utseende og matchpoeng, så må jeg vel innrømme at jeg ikke går inn jeg heller. Men får jeg en hyggelig melding (teite flørter med bikkje i et tre som spør om jeg vil ta en kaffe regnes ikke her), så pleier jeg å gå inn på profilen og gjøre meg opp en mening og så svare. Såpass høflig pleier jeg å være :-)

Skjult ID med pseudonym dreamon on. 24 aug. 2011 14:47

Jeg har innstilt meg til å se på dette som en slags "jobb" som skal munne ut i et resultat.. - Innstilt meg på å være litt kynisk i så måte.. Dessuten er det jo profiler og "tegneseriepersoner" som befinner seg her -ikke mennesker av kjøtt og blod.. Jobben består i å fremkalle personene bak profiler med antatt potensial og som har noe ved seg som trigger..
Skriving, bli-kjent-prosesser, forstadier med dating, utvikling av event.vennskap osv.. ikke alltid like gøy, men det må liksom gjøres skal man oppnå noe.. Alle jobber kan være krevende men har også stunder der de er fornøylige med innhold av ups and downs...
Som en tidligere innskriver skrev, er det greit å fyre litt løs til mange helt til man treffer og får noe tilbake.. og gjerne på flere arenaer samtidig.. Samtidig er det ingen grunn til å bestrebe seg for mye heller - ikke bli desp.. Men være litt proaktiv og ta de ukommene som dukker opp som de faller seg..

(mann 43 år fra Oslo) on. 24 aug. 2011 15:02 Privat melding

Problemet med nettdating som "jobb" i motsetning til jobb i normal forstand er jo at man ikke er garantert noe resultat. Man kan jo bruke uendelig mye tid her inne uten at det blir noe anna enn ren tidtrøyte til slutt.

(mann 44 år fra Oslo) on. 24 aug. 2011 15:12 Privat melding

...men hvis jobben handler om f.eks. gründerskap, der målet er å etablere ny virksomhet -noe nytt, - eller å lete etter gull og diamanter i ørkenen, så kan vi vel være enige om at sjansen for å lykkes eller å oppnå resultater er enda mindre enn å finne en miss/mr. right ved å gjøre en arbeidsøkt på denne arenaen hehe..

Skjult ID med pseudonym Embla on. 24 aug. 2011 15:30

Nå har jeg satt et hjerte på en som har vært inne og sett på profilen min 3 ganger... spent på om det er så lett som det sies for jenter her inne, da burde han jo hoppe av glede når han ser det.. ; ) Og da forventer jeg minst et hjerte tilbake, eller kanskje et forsiktig "hei".. skal svare jeg da, lover! : ))

(kvinne 48 år fra Vestfold) on. 24 aug. 2011 16:28 Privat melding

Denne sangen passer vel bra til deg nå:

Yesterday,
All my troubles seemed so far away,
Now it looks as though they're here to stay,
Oh, I believe in yesterday.

Suddenly,
I'm not half the man I used to be,
There's a shadow hanging over me,
Oh, yesterday came suddenly.

Why she
Had to go I don't know, she wouldn't say.
I said,
Something wrong, now I long for yesterday.

Yesterday,
Love was such an easy game to play,
Now I need a place to hide away,
Oh, I believe in yesterday.

Why she
Had to go I don't know, she wouldn't say.
I said,
Something wrong, now I long for yesterday.

Yesterday,
Love was such an easy game to play,
Now I need a place to hide away,
Oh, I believe in yesterday.

Mm-mm-mm-mm-mm-mm-mm. Lalalala

Og forøvrig ingen vits å poste så en tråd anonymt.

(kvinne 41 år fra Oslo) on. 24 aug. 2011 17:32 Privat melding

Nei kom fram buster! Vi vil se hvem yesterday-mannen er!

Skjult ID med pseudonym temasti on. 24 aug. 2011 17:36

Ja, Buster, det vil vi :)

(mann 51 år fra Oslo) on. 24 aug. 2011 17:45 Privat melding

Buster

Bra skriven tråd men som många andra blir jag inte glad av det när jag vet hur nedvärderande detta ställe är .

Karvinen

Vi får hitta en annan arena att jobba vidare på :))

Skjult ID med pseudonym tutta on. 24 aug. 2011 18:49

TS - flott innlegg - så enig så enig!

En annen ting - Jeg har ikke bilde i profilen og når man etterhvert sender bilde... Så får man svar tilbake at han akkurat har vært på date og de skal treffes igjen så passer dårlig nå for han vil ikke dobbeldate, lykke til etc. Skal jeg tro på det han sier eller er jeg er stygg og uinteressant? Ganske sikker på det er det siste, men er dette en vanlig brush-off her på Sukker? Hva sier dere?

Har også mye mer sjans i IRL..

Skjult ID med pseudonym jente31 on. 24 aug. 2011 19:01

@Tutta. Jeg synes du skal ha bilde i profilen din jeg. Jeg har som prinsipp at jeg ikke svarer de uten bilde og hvis jeg svarer, så er det et høflig avslag. Mulig jeg er overfladisk, men jeg vil vite hvem jeg skriver med fra dag en. Det har noe med å gjøre seg opp et helhetsinntrykk av hvem man har blitt kontaktet av eller kontakter selv. Sender du meldinger til profiler uten bilde kanskje? Det kan forresten være mange årsaker til at han svarer som han gjør, det kan hende det stemmer eller så er det bare en metode han bruker for å avvise. Ikke godt å si det altså. Jeg har ikke opplevd det, så vil ikke si det er en vanlig brush-off..

Skjult ID med pseudonym tutta on. 24 aug. 2011 19:09

@jente31 - jeg synes det er ganske spennende å ikke ha sett bilde, gjøre noe annerledes enn IRL, så ja - jeg sender stadig til de uten bilde. Kan da ikke bare være meg som gjør det? Prøve å ikke bare la øynene bestemme, få et annet førsteinntrykk. Synes nesten ingen er kjekke av de som har bilder, så hunkene må jo være blant dem uten tenker jeg..? ;-)

Skjult ID med pseudonym Z on. 24 aug. 2011 19:10

Buster

Jeg kan ikke svare for andre enn meg selv, men jeg TROR at denne formen for kommunikasjon kan gjøre noe med de fleste av oss - på en eller annen måte, ja :-)

Poenget mitt var imidlertid at jeg har valgt å ta avstand fra setningen "Nettdating er noe HELT annet enn RL".
Jeg har ikke andre spilleregler her inne enn i livet mitt, jeg er ikke en annen type her inne enn i livet mitt, jeg er ikke mer eller mindre kynisk, mer eller mindre snill, mer eller mindre personlig. Jeg prøver å være meg både her og der.
Ja, det var egentlig poenget mitt. Og nå har jeg, som jeg ville i levende live også (bare litt mer gestikulerende med armene sånn at jeg lett kunne veltet vinglasset mitt), forklart deg poenget mitt som du allerede forsto før forklaringen. Forstå meg (eller oss jenter) de som kan! ;-)

Skjult ID med pseudonym jente31 on. 24 aug. 2011 19:19

@Tutta jeg skulle ønske det var sånn, men av erfaring så er det nok ikke de flotteste hanene i kurven som ikke har bilde.. Men man har jo forskjellig oppfatning av hva som er pent og ikke pent da, og jeg jakter ikke Brad Pitt-lignende karer jeg altså, bare så det er sagt, så de behøver ikke å se ut som filmstjerner heller. Det er ikke viktig. Men jeg liker å se på øynene, de sier ofte noe om personligheten også :-)

(mann 31 år fra Akershus) on. 24 aug. 2011 20:10 Privat melding

Leser på forumet i ny og ne, og for hver gang "hvorfor får jeg ikke svar" er tema, trekkes "jeg ønsker ikke å motta en tirade av uvekmsord fordi jeg gir vedkommende en høfflig avvisning"-kortet opp av lommen. Jeg føler det er noe som skurrer: a) Foregår dette virkelig i stor skala? Altså, det er sikkert noen retarderte mennesker her inne, men er ikke det kun en perifer gruppe som er svært marginal? b) Vil ikke nevnte gruppe tilte på samme måte om man ikke svarer?

Det har hendt flere ganger at jeg ikke har svart på førstemeldinger, hvilket er en ærlig sak. Har dog aldri mottatt noen "hatmails" av den grunn. Og basert på det jeg har lest her inne, virker det ikke som noen andre gutter heller har opplevd det ... Da lurer jeg på: spiller kjønn virkelig en så betydelig rolle i forhold til drittslenging? En skulle jo tro at mengden ukultiverte personer var noenlunde likt fordelt mellom kjønnene ... Brannfakkel: jeg innbiller meg at uprovoserte "hatmails" forekommer ytterst sjelden, og at det kun er blåst opp for å legitimere at man unngår et svar.

PS. jeg synes det er helt fair å ikke svare på en førstemelding.

Beklager eventuell avsporing.