Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor tar ikke pene jenter komplimenter om utseendet?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym oppgulp on. 24 aug. 2011 11:58

Når jeg prater med jentene her så går det bra helt til jeg sier at jeg syntes hun er pen. Det er så synd at jeg ikke kan si dette uten at de tror jeg bare er ute etter kroppen deres. Jeg er jo ute etter hele pakka og utseendet er en del av denne pakken? Jenter, venligst lær dere å ta imot komplimenter, for vi liker å gi dem :)

Skjult ID med pseudonym Reven on. 24 aug. 2011 12:17

Dette er en direkte effekt av at vi deler kjønn med tusenvis av mindre diskréte menn som sender masseproduserte "Du er sexy"-meldinger til 20 damer daglig. Det er klart at dette etterhvert vil assosieres med "mindre dybde", og jeg kan strengt tatt forstå skepsisen.

Løsningen er muligens å få til et treff så fort som mulig - jeg har enda til gode å treffe en jente som ikke har likt komplimenter RL. For et par måneder siden så jeg den fineste rompa jeg har sett i mitt liv, og det sa jeg rett til henne mens venninnegjengen hørte på(ok, fire manne-seg-opp-øl innabords). Selv om vi slett ikke hadde noen kjemi gikk hun og strålte resten av kvelden - noe som ikke hadde skjedd her inne.

Dette er ikke klaging forresten. Jeg digger Sukker, og har forståelse for at koden må være forskjellig her inne og RL. :)

Skjult ID med pseudonym Boble on. 24 aug. 2011 12:21

Men om man har hatt en samtale med vedkommende så burde vel man strengt sett ha lov til å bemerke ett pent ansikt eller ett pent smil. Uansett hvor mange spam meldinger de har fått :)

Kvinner... Det er merkelige vesen gitt..

Skjult ID med pseudonym **Milla** on. 24 aug. 2011 12:21

*liker* innlegget til TS :) Det er altfor mange av begge kjønn som sliter med å smile og si takk tilbake. Mange forsøker regelrett å bortforklare komplimentet med at "jeg har bare en heldig hårdag"-type kommentarer...

Skjult ID med pseudonym neptun on. 24 aug. 2011 20:32

Kanskje du burde si hva som gjør dem pene? Er det smilet, øynene, huden? Min erfaring er at "Du har vanvittig flotte øyne!" slår mye bedre an enn at "Du er vanvittig pen!"

Skjult ID med pseudonym Fnis on. 24 aug. 2011 21:37

Det er veldig hyggelig å høre at man er pen, men jeg merker at jeg har problemer med å takke for det hvis det bare blir "Du er så pen". Det er jo ikke min fortjeneste. Jeg blir jo smigret, det er ikke det, men jeg vil mye heller ha komplimenter på hvem jeg er. Mulig jeg er bortskjemt. Jeg er ikke ikke en 10-er akkurat, men dere menn slenger ut sexy og pen og søt og vakker så det mister mye av glansen gitt.

Skjult ID med pseudonym oppgulp on. 24 aug. 2011 21:55

Utseendet er jo det første man legger merke til, spesielt her på sukker. Man kan jo ikke si "du er så utrolig kul" før man bedre kjent hehe. Men ja jeg har brukt øynene, munnen, håret i mine komplimenter. Kanskje jeg burde vente litt lenger :)

Skjult ID med pseudonym corinna on. 24 aug. 2011 21:58

Komplimenter er kjempe hyggelig å få, bare man får dem riktig:o) Dvs at de må sies riktig også...

*Jeg ekke komplisert, jeg bare later som;*

(mann 41 år fra Rogaland) on. 24 aug. 2011 22:53 Privat melding

Nettopp.
Fordi komplimentene ikke er bra nok.

Skjult ID med pseudonym Z on. 24 aug. 2011 23:34

....fordi komplimentet ikke passer med hennes egen selvfølelse, vel. Er det ikke såpass enkelt? Eller kanskje ikke?
Verdens vakreste kvinne vil aldri være vakrere enn hun selv føler seg....eller noe sånt.

Skjult ID med pseudonym 1234 on. 24 aug. 2011 23:40

Komplimentet bør vel aller helst oppfattes (og dermed også avsendes) som oppriktig interesse og/eller beundring. Har, vel, lite å si om en blir beskrevet som sånn og sånn - bare en føler seg smigret og/eller heldig/unik?

Nei, det var ikke fasiten! MEN vi poster alikevel!

Skjult ID med pseudonym Fnis on. 24 aug. 2011 23:42

Tror vel egentlig det er såpass enkelt at er man pen og har fått høre det en del, så setter man mer pris på om noen ser andre egenskaper også. Hvis man ikke bare er opptatt av å være pen da.

(mann 47 år fra Oslo) on. 24 aug. 2011 23:44 Privat melding

"Du har en veldig spesiell og vakker grønnfarge på øynene" fremfor "Du har veldig pene øyne", kanskje? Aner ikke, er altfor redd for å eksperimentere med sånt.

(kvinne 32 år fra Oslo) on. 24 aug. 2011 23:44 Privat melding

Vissa tjejer har en tendens till o dra alla över en strek. Och kanske tror det ligger noe mer bak det med en komplimang av utseende vårt. I don't know, just guessing :)

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 24 aug. 2011 23:45

12 points, @1234.
Jeg tror troverdighet er nøkkelen. Og oppfattes man ikke troverdig, kan det vel være lett for endel/mange å tro at det er en baktanke med komplimentet? :-)

(kvinne 32 år fra Oslo) on. 24 aug. 2011 23:46 Privat melding

Veldig enig med "fnis" o hennes kommentar.

(mann 38 år fra Østfold) to. 25 aug. 2011 08:17 Privat melding

A: Fordi hun er sterkt uenig.

B: :Fordi hun har hørt det en trillion ganger før...

C: A og B.