Alle innlegg Sukkerforum

Siste besøkende

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym VodkaBatry sø. 2 mars 2008 16:07

Er det flere enn meg som vegrer seg litt fra og besøke folk man egentlig har lyst til å besøke igjen. pga siste besøkende-funksjonen.?
Personelig så elsker jeg og se hvor mange som har besøkt meg, uansett om det er samme jenta som besøker meg 10 ganger om dagen.. men jeg vet jo ikke om flere føler det samme da..eller om de synes at det er plagsomt at noen besøker dem flere ganger på en kveld.. Noen innlegg her?

Skjult ID med pseudonym joso sø. 2 mars 2008 16:18

Jeg synes flere burde ha vegret seg:-) Det er kjekt å se hvem som har vært innom profilen ja, men hvis vedkommende er innom mange ganger uten å legge igjen post (evt. sette hjerte på) så synes jeg det er litt frustrerende. Hvorfor besøker man en profil gjentatte ganger uten å legge igjen noe?

Skjult ID med pseudonym kit001 sø. 2 mars 2008 16:20

Er det ikke like greit å laste ned tekst og bilder lokalt, så kan en titte på de når en selv vil?

Selv foretrekker jeg å sende en melding til dama, så ser jeg om hun er interessert eller ikke.

Skjult ID med pseudonym joso sø. 2 mars 2008 16:21

Jeg skulle ønske flere hadde vært så smarte! La det være en oppfordring....:-)

(mann 52 år fra Østfold) sø. 2 mars 2008 16:43 Privat melding

Jeg har også vegret meg litt for å gå inn på profiler for ikke å dukke for ofte opp i siste besøkende listen, men har funnet ut at jeg må la være å bry meg om det.

Kan det ikke være slik:
Ett besøk på sist besøkende listen: Personene er har kikket på profilen.
Flere besøk på siste besøkende listen: Personen nysgjerrig, men har glemt hva som ikke passet, (dette skjer meg ofte, ihvertfall før jeg helt klarer å huske profil til bilde og nick). Det kan jo også tyde på att personen er litt usikker og trenger å tenke seg om. Eller f.eks. jeg har laget meg notat om den personen og da er jeg nødt til å åpne profilen for å se i notatet.

Siste besøkende er bare en ekstratjeneste for å gi ett visst inntrykk av hvem som har kikket, mens Hjerter er beregnet for å vise interressen.

Det er jo også mulig å besøke anonymnt men jeg foretrekker å vise at jeg har vært der, og da blir det slitsomt å skifte hele tiden.

Jeg orker ihvertfall ikke å laste ned en lokal kopi av sukker.

Hvorfor er det så frustrerende å se at en person er innom flere ganger? Er det bedre om du får ett gult hjerte og ingen melding, eller er det slik at det skal følge med en melding med ett gult hjerte?

Skjult ID med pseudonym stargate m sø. 2 mars 2008 16:44

Jeg tar det som et kompliment om samme person besøker meg ti ganger pr. dag, selv om vedkommende ikke sender post eller gjør oe annet. Da er jeg i alle fall populær og interessant (vil jeg anta) for denne.

Skjult ID med pseudonym KiRof sø. 2 mars 2008 16:48

Forøvrig enig med stargate m.

Uansett så er det jo en mulighet å ta kontakt selv også? Hvis personen er innom flere ganger så er det vel noe som fenger, selv om personen ikke setter hjerte.

(kvinne 65 år fra Telemark) sø. 2 mars 2008 16:55 Privat melding

Enig med KiRof. Om den samme personen har vært innom meg mange ganger, tar jeg det positivt.
Har vel kanskje gjort det selv, men da har jeg tilslutt satt hjerte på den profilen.

Skjult ID med pseudonym KiRof sø. 2 mars 2008 17:30

Flere teorier:
Har du profilbilde og mange gjengangere på siste besøkende så betyr de at bilde ditt er interresant.
Har du ikke profilbilde og mange gjengangere på siste besøkende så er det fordi det ikke er så enkelt å bare huske nick.

Har du mange besøkende/gjengangere, og lite hjerter så er ikke profilen din (helt) passende til den som leser den, eller den mangler noe.

??

Skjult ID med pseudonym Smarty ti. 4 mars 2008 13:35

Hvordan kan man se hvor mange ganger de har vært innom?
KSulle gjerne sett når de var innom sist, jeg. slik at jeg visste om det var i går eller for en uke siden...

Skjult ID med pseudonym Kvinnen ti. 4 mars 2008 18:30

Hvis noen har vært innom profilen min 10 ganger på samme dag blir jeg frustrert .... lurer på om det er noe alvorig galt med fyren... hvorfor tar han ikke bare kontakt?
Hvis det er en jeg har datet men sagt nei takk til... synes jeg det er greit hvis han bare holder seg borte fra å se på meg....

Skjult ID med pseudonym 1972em ti. 4 mars 2008 21:02

Kvinnen:
Du kan jo velge "ikke interessert"på profilen hans, så får du ikkje den avviste og forulempa friaren opp på "siste besøkende" lenger... I hereby declearby problemet løst:)

Eg har også "premiert" hyppige besøkande med gult hjerte...utan resultat. Har også sendt mail og takka for hjerte...utan resultat. Så trur det er syndarar i begge leirar, kan me ikkje berre inngå våpenkvile på akkurat det temaet?? Er ikkje målet vårt å vere (hjerte)venner???

(mann 70 år fra Møre og Romsdal) ti. 4 mars 2008 21:38 Privat melding

hmm. 10 ganger samme dag? må vere for å sammeligne det da, så bare pass deg.