Alle innlegg Sukkerforum

Kjedelig med blokkering...

Vis siste innlegg
(mann 31 år fra Oslo) to. 25 aug. 2011 16:01 Privat melding

Spesielt når man har sendt en melding som man mener selv er morsom, uvanlig og som skiller seg ut og så blir man blokkert.
Nå er jeg ganske sikker på at denne jenta får dusenvis med mail av denne typen: Hei. Hvordan går det? Står til? Osv osv osv.
Nå mente jeg at mailen jeg sendte til henne var veldig orginal, men men..

Skjult ID med pseudonym Vianaldo to. 25 aug. 2011 16:04

Må bare spørre, hvordan veit man at man er blitt blokkert. Hva står det da?

Skjult ID med pseudonym Boble® to. 25 aug. 2011 16:07

Haha. Jeg kjenner meg igjen her gitt.

Jeg sender så godt som utelukkende bra meldinger..

Om f.eks du kaller deg polly, så må jeg spørre om polly vil ha peanutter. Morsomt for meg? Jepp.. Morsomt for henne som har mottatt meldingen 100 ganger før? Kanskje ikke :P

Skjult ID med pseudonym Lowry to. 25 aug. 2011 16:07

Spørs om den meldingen står i stil til åpningsinnlegg her inne? :)

(mann 31 år fra Oslo) to. 25 aug. 2011 16:10 Privat melding

@Vianaldo: Når du prøver å se på profilen så kommer det frem en melding om at profilen er ukjent.
Litt lenger ned på siden så står det at brukeren syns ikke din profil er interessant. At hun har markert din profil som uineressant er vel mer riktig å si.

Skjult ID med pseudonym Boble® to. 25 aug. 2011 16:12

Da er du blokkert ja.

Skjult ID med pseudonym discosteel to. 25 aug. 2011 16:13

Legg ut meldingen du sendte da? :P

(mann 49 år fra Troms) to. 25 aug. 2011 16:23 Privat melding

@TS:

Takk heller gud for at hun blokket deg.
Tenk, du kunne kanskje ha endt opp med ei som ikke var hypp på deg, ei som ikke skjønner din humor.
Hva er bedre enn å bli blokket da?

IKKE noe. Du har vært heldig unge mann....
Du slipper å bjeffe opp etter feil tre.

Selv ser jeg det som en lykke å bli blokket, for jeg slipper å bruke tid på feil dame.
Det er uuuuuuuansett damene sitt tap når de blokker, slik ser i alle fall jeg det.

Mulig at det er arrogant å mene dette, men det mener jeg seriøst, og hvis noen av damene som har blokket og vil blokke meg i fremtiden mener at jeg har heeeelt feil fordi de er så fantastiske og at de er et tap for meg, da sier jeg bare: bevis det. Prov me wrong.

Skjult ID med pseudonym Atreju73 to. 25 aug. 2011 16:24

Det er lite formålstjenlig å henge seg opp i dette. Folk har forskjellig smak. Det du syns er bra syns andre er noe dritt.

Reaksjonen sier vel sitt om hvor godt dere egentlig passer sammen? Da er det vel like greit selv om det er skuffende i forhold til forventningene du hadde.

(mann 31 år fra Oslo) to. 25 aug. 2011 16:25 Privat melding

Det vil jeg ikke. Men jeg kan si at jeg tok utgangspunkt i hva hun hadde skrevet om seg selv, hvilke interesser hun hadde, hva hun liker å gjøre på fritiden osv osv. Altså hun hadde laget en skikkelig utfyllende og spennende i motsetning til alle de andre tomme bildeprofilene her inne.
Uansett så kopierte jeg det hun hadde skrivd om seg selv og lagde en litt morsom vri på det. En litt utfordrende førstemelding kan du si.

Skjult ID med pseudonym B-Boy to. 25 aug. 2011 16:25

Hun syntes ikke du var fysisk tiltrekkende og valgte den enkle løsningen med blokkering. Folk legger altfor mye i innholdet i åpningsmeldingen. Jeg vil anta at 90% av alle "avslag" på førstemeldinger skyldes mangelen på fysisk tiltrekning, og ikke dårlig innhold i meldingen. Spesielt i den aldersgruppen trådstarter antakeligvis søker innenfor.

Skjult ID med pseudonym Jonas to. 25 aug. 2011 16:25

Jeg gidder ikke gå rundt grøten mann, fordi dette tåler du:

Profilbildet ditt er totalt skivebom, og du må gå for noe helt annet hvis du vil ha annet enn blokkering og stillheter. Sånn funker det her inne på sukker. For det første er bakgrunnen veldig kjedelig - gå heller utendørs eller foran en kul vegg. Bakgrunnen har mye mer å si enn du tror. Klær kan også være viktig, selv om t-shirten din ikke ødelegger så passer det alt for godt inn i personlighetsinntrykket bildet avgir ellers.

Og såklart har ansiktsuttrykket...prøv å se kjekk og sympatisk ut, positiv og selvsikker. Et bra smilebilde kan funke, men for all del MÅ du unngå "eh...nå-er-jeg-litt-ukomfortabel-fordi-jeg-blir-fotografert-men-prøver-så-godt-jeg-kan"-smilet. Det er superlameass og du vil bli sortert vekk på rent instinkt. Men "prøve-å-se-tøff-ut-ved-å-safe" er like lite effektivt. Gå helst for det ene bildet av 100 i en hverdagssituasjon da du var avslappa og positiv og koste deg og vinklingen og bakgrunnen ble bra og helhetsinntrykket til damer er: "dette er en mann jeg vil bli kjent med". Spør gjerne venninner, men KREV et helt ærlig svar.

Husk også at veldig originale meldinger lett kan bli ganske tryhard. Normale meldinger der du gir inntrykk av hva ved profilen hennes, og hva mer du gjerne vil vite for å finne ut om du vil bli kjent med henne, der har du en grei mal. Men det er på bildene du viser hvem du er, så der må du legge fokuset.

Forresten veldig kult at du la ut profilen din her, da er det lettere å gi noe konstruktivt tilbake:)

Skjult ID med pseudonym B-Boy to. 25 aug. 2011 16:26

Med andre ord: Innholdet i åpningsinnlegget er av mindre betydning. Det holder å duppe tåa i vannet for å kjenne på temperaturen. Får du ikke svar, vil hun trolig aldri ha vært reellt interessert uansett.

(kvinne 39 år fra Oslo) to. 25 aug. 2011 16:30 Privat melding

Det er ikke den som blokker sitt tap. Det er den som sender mailen som har en interesse sitt tap. Personen har brukt tid på å skrive en førstemail, ergo har h*n tapt tid, samt at interessen ikke blir besvart. Hvorfor i ALLE dager er det da eventuelt mitt tap om jeg blokker noen som er uinteressant for meg?

Skjult ID med pseudonym Atreju73 to. 25 aug. 2011 16:37

Støtter B-Boy i at trynefaktor er mye viktigere enn innhold på meldinger. Personlig har jeg like ofte hatt suksess med meldinger av type "Hei på deg!" som med meldinger jeg virkelig har lagt sjela mi i.

(mann 31 år fra Oslo) to. 25 aug. 2011 16:39 Privat melding

@Jonas: Takk for tilbakemelding og jeg skal ta det til etteretning.

@ VIPS: Jeg vet med meg selv at jeg hadde matchet denne kvinnen veldig bra og det tror jeg hun også vet. Men jeg er enig i at profilbildene mine kunne vært mye bedre og at det var den eneste grunnen til blokkeringen.

(mann 49 år fra Troms) to. 25 aug. 2011 16:39 Privat melding

@VIPS! (kvinne 32 år fra Oslo) - tor 25 aug 16:30:

fordi du kommer aldri til å finne ut hva de tapte, ergo et tap.
Samtidig, dersom du har lest brevet før du blokkerer, da har du brukt tid på det, tap av tid, ergo du har tapt. ;-)

Mao, du har tapt på flere områder.

For meg er det uansett ikke tap, heller en gevinst for meg, det å slippe å bruke tid på en dame som er null interessant for meg uansett.

En annen sak er om du finner deg selv meget interessant, men det er den andre personen som skal vurdere dette, og ut i fra at man blir blokket for eksempel, da er du jo ikke interessant fra starten.

Sikkert et bra menneske med noen gode kvaliteter uansett, men ikke rett for den som du blokkerer.
Derav blir dette gjensidig, og meget positivt for begge parter sikkert.

Skjult ID med pseudonym B-Boy to. 25 aug. 2011 16:40

VIPS: Det du sier er naturligvis helt korrekt, men det er mange som velger å søke trøst i at det er "hennes tap!". Det er en type forsvarsmekanisme som er ganske utbredt her, har jeg et inntrykk av. Det at noen kan si at det er "en gevinst for meg" at hun har blokkert - blir for meg på grensen til dumt. Man hadde jo ikke tatt kontakt med vedkommende om man ikke var interessert i å bli kjent. Og jenta trenger jo ikke på noen måte å være et dårlig menneske bare fordi hun har blokkert. Tapet er det avsender som må bære, enkelt og greit.

Skjult ID med pseudonym Mort1 to. 25 aug. 2011 16:40

@VIPS!

Ser ikke at noen har tapt noe som helst jeg. Tapt tid? "Taper" vel mindre tid enn å slumre 15 min i senga før man står opp om morgenen f. eks.

Jeg kan sverge på at det kun er utseendet ditt som er avgjørende. Du er ikke hennes type. Nå sier du bare til deg selv: "NEXT!". Funker som f.

(mann 49 år fra Troms) to. 25 aug. 2011 16:42 Privat melding

@zdenhær (mann 25 år fra Oslo) - tor 25 aug 16:39:
Det hjelper ikke hva du synes når hun ikke ser det samme som deg.
Mulig det er et tap for henne, men det er jo hennes problem, du kan jo ta med det du har å tilby til ei som er mer interessert i deg, og du har sikkert nok å by på til den rette.

Den dama som blokket deg, hun så ikke deg som rett for henne, derav er ikke du rett for henne i hennes øyne.
Hjelper ikke hva du mener.

Tro meg unge mann, finnes maaaaaange damer der ute som er mye bedre enn hun som blokket deg.

(kvinne 39 år fra Oslo) to. 25 aug. 2011 16:45 Privat melding

@itwasntme
Dummeste jeg har hørt. Men hvis det er det som får deg gjennom dagen..

@B-boy
Enig

Og ja, jeg er enig i at det bare er å si "next" om man blir blokkert. Tenker ikke stort over det om noen blokkerer meg heller. Men at det er den som blokkerer sitt tap er jeg totalt uenig i.

(mann 49 år fra Troms) to. 25 aug. 2011 16:47 Privat melding

@(Skjult ID med pseudonym B-Boy) - tor 25 aug 16:40:

Phøøøø, TS har ikke tapt noe annet enn å sende en humoristisk kommentar, som tydeligvis ikke falt i god jord.
Dama som blokket ham er ikke noe tap for ham, grunnet at han har aldri hatt henne.
Dersom de hadde vært sammen, og hun hadde gått fra ham, da kan man begynne å snakke om tap.
Noen ganger er det ikke noe tap når det blir et brudd heller, faktisk kan noen brudd være en stor lettelse.

Jeg mener fortsatt at det ikke er noe tap på bakgrunn av han har aldri hatt noe, dvs ikke noe med henne å gjøre. Det var muligens bortkastet tid, men det kan viste seg å være spart tid i lengden.

Skjult ID med pseudonym B-Boy to. 25 aug. 2011 16:47

VIPS: Apropos blokkering. Forsøkte å trykke meg inn på profilen din nå, og fant ut at du hadde blokkert meg. Snodig, med tanke på at jeg aldri har vært inne på profilen din før, aldri sendt deg noen melding, er i en annen aldersgruppe og bor i en helt annen del av landet enn deg. Ditt tap det, ass. :)

Skjult ID med pseudonym B-Boy to. 25 aug. 2011 16:49

itwasntme: Det er jo et tap i den forstand at et "håp" ble borte. Altså håpet han på kontakt, men fikk ikke opprettet det. Ikke noe stort tap såklart, men det er i alle fall ikke jenta sitt tap. Hun har jo aldri initiert kontakt overhodet.

(mann 49 år fra Troms) to. 25 aug. 2011 16:49 Privat melding

@VIPS! (kvinne 32 år fra Oslo) - tor 25 aug 16:45:

Må du være enig med meg?
Må jeg være enig med deg?
Nope, ikke i min verden.
Mulig at du synes det er dumt, men for meg så er det en lettelse uansett.

TAKK og pris liksom.

Skal ikke gå inn på hvorfor det er en lettelse, men det er faktisk slik jeg ser det.
Dersom du ikke klarer å skjønne noe så er det ikke ensbetydende med at noe er dumt, men det er rett og slett noen ting man ikke klarer å skjønne. Veldig enkelt og greit.

(mann 49 år fra Troms) to. 25 aug. 2011 16:52 Privat melding

@(Skjult ID med pseudonym B-Boy) - tor 25 aug 16:47:

Er det et tap for deg at hun har blokket deg uten at du har vært innom deg osv?

NOPE, ikke slik jeg ser det.

Dette er altså ikke noe jeg sier til meg selv pga jeg ønsker å rasjonalisere og bortforklare, men det handler rett og slett om at jeg tenker på en måte du ikke klarer å sette deg inn i.

Ikke noe stort poeng for meg å bli forstått i hjel heller.

Skjult ID med pseudonym VIPS! to. 25 aug. 2011 16:53

@B-boy
Da har jeg nok sett deg på forumet med åpen profil og blokket deg den gangen. Syntes du har dustete meninger noen ganger. Det er også blokkegrunn. :-p

@itwasentme
Som sagt - om det er de tankene som får deg igjennom dagen og nettdatingen. Be my guest.

Skjult ID med pseudonym VIPS! to. 25 aug. 2011 16:54

@B-boy
Ikke alle som tar humoren ser det ut som.. hehe..

(mann 49 år fra Troms) to. 25 aug. 2011 16:55 Privat melding

@(Skjult ID med pseudonym B-Boy) - tor 25 aug 16:49:

Jeg vet ikke om du er gammel eller ung.
Men slik jeg ser det etter å vært ute noen vinternetter før, dvs veldig mange vinternetter, det er ikke noe tap.
DET var aldri noe HÅP, kan man tape noe man aldri har hatt??

NEI, for har man hatt null kroner for eksempel, da kan man ikke sørge over at man tapte null kroner.

MEN hadde man 1000 kroner, og man mistet fra 1 til 1000 kroner, da kan man snakke om tap.

Skjult ID med pseudonym B-Boy to. 25 aug. 2011 16:55

itwasntme: Selvfølgelig er det ikke noe tap for meg at hun har blokkert meg. Hun er jo ikke aktuell for meg på noen måte uansett. Hadde aldri vært aktuelt å tatt kontakt heller, av flere grunner. Tar jeg derimot kontakt med ei jente jeg synes virker veldig spennende, for så å oppleve at hun blokkerer - så er jo det naturligvis litt kjedelig. Ingen big deal, men man håper jo i de fleste tilfeller å opprette en kontakt med de man sender melding til.

Tror ikke du skal påberope deg egenskaper som jeg ikke "klarer å sette meg inn i". Jeg ser ganske enkelt på din måte å tenke på som en type fattigmanns trøst.

Skjult ID med pseudonym elisa to. 25 aug. 2011 16:57

Utover at denne damen ikke er interessert på generelt grunnlag, så kan det tenkes at hun har hukommelse og husker innsatsen TS gjorde i en tråd for en tid tilbake - og rett og slett var en smule uenig... Just my two cents.

Skjult ID med pseudonym B-Boy to. 25 aug. 2011 16:59

itwasntme: Eksemplet ditt med penger er dårlig. Prøv heller å forestille deg at du er på husjakt. Du finner en leilighet du virkelig liker, og etter et par visninger finner du ut at dette er et sted du vil gå for. Du ender likevel opp med å tape budrunden, og får altså ikke leiligheten.

Du har ikke tapt en eneste krone, men du vil vel likevel se på det som et lite tap/nederlag? Det handler ikke om å miste noe man har hatt, men man har ikke fått det man et lite øyeblikk hadde håpet på.

VIPS: Kan ikke forstå hva som er dustete med mine meninger ;)

(mann 49 år fra Troms) to. 25 aug. 2011 17:00 Privat melding

@(Skjult ID med pseudonym VIPS!) - tor 25 aug 16:53:

Takker for at du er såååå snill og lar meg få tenke noe du ikke klarer å skjønne.

Dvs hvis du hadde blokket meg for eksempel, da ville det ikke vært noe tap for meg uansett om jeg hadde skrevet til deg eller ikke.

FOR du er jo ikke interessant uansett.
MEN det er alltids en mulighet for at du taper noe på veien ved å blokke som noen som foreks B-boy uten å faktisk vite hvem vedkommede er som person, men det ser ikke du, for du har ikke undersøkt.
MEN du har like fullt tapt uavhengig, selv om du ikke vet det selv.

Men å bli blokket av deg er helt sikkert ikke et tap for B-boy, dersom han ikke føler et tap.
Hvis han føler at det er et tap, ja da har han tapt noe.

Altså det er den subjektive oppfattelsen som avgjør om det er et tap eller ikke.

Skjult ID med pseudonym VIPS! to. 25 aug. 2011 17:00

@B-boy
Har nok vært rimelig uenig med det jeg har sett du har skrevet her inne tidligere. Men akkurat nå er jeg helt enig. Og du skriver akkurat det jeg ikke orker å engasjere meg til å skrive. Takk for det. :-)

Skjult ID med pseudonym oppgulp to. 25 aug. 2011 17:02

Slike "bra" meldinger virker nok ganske desp!

(mann 49 år fra Troms) to. 25 aug. 2011 17:04 Privat melding

@(Skjult ID med pseudonym B-Boy) - tor 25 aug 16:55:

JA, jeg skal være så arrogant å tilstå at jeg flirer godt nå.

JEG ser ting annerledes en deg, du skjønner ikke hvordan jeg ser det.
Kall det hva du vil, gjerne fattigmanns trøst, dumt, fjern tankegang osv... Bryr meg veldig lite, i og med jeg skjønner meg selv, og jeg har det veldig godt med å være happy over å bli blokket.

For da slipper jeg å gjøre det selv, slipper merarbeidet, ergo er jeg i sitasjonen at jeg vinner noe og taper null.

Selv om du ikke klarer å oppfatte min subjektive oppfattelse av temaet.
Jeg sier ikke at du er dum av den grunn, bare at du ikke skjønner.
Gidder heller ikke å forklare deg, for hvis du velger å se på dette som et tap, da får du bare mene det da.

(kvinne 39 år fra Oslo) to. 25 aug. 2011 17:06 Privat melding

@itwasentme
Det du skriver er fortsatt noe av det dummeste jeg har hørt. Du klarer ikke å snu meningene mine på dette og forstår fortsatt ikke at du gidder å prøve. Som du skrev: Må vi være enige? Jeg har ikke prøvd å snu dine meninger. Jeg syntes de høres ut som B-boy sier, som "en fattigmanns trøst" og det fortsetter jeg å mene uansett hva du måtte skrive. Du mener det som er best for deg, og det som gjør at du føler deg bra. Lykke til videre med det.

(mann 49 år fra Troms) to. 25 aug. 2011 17:07 Privat melding

@VIPS! (kvinne 32 år fra Oslo) - tor 25 aug 17:04:

Hvorfor har du blokket b-boy sa du?

Dere er jo en match made in heaven... hehehe

viser til mitt innlegg: itwasntme (mann 42 år fra Troms) - tor 25 aug 17:04.

I og med dere har så stor enighet her, så ser jeg ikke noe hensikt å utdype dette.

Dere kan jo avtale å møtes for en gruppeoppgave, slik at dere kanskje klarer å finne svaret i sammen. heheh.

Skjult ID med pseudonym B-Boy to. 25 aug. 2011 17:09

itwasntme: Fint det funker for deg. Ingenting er bedre enn det. Det er sikkert en fin metode å bruke om man til stadighet opplever å bli avvist, og ikke ønsker å miste motet.

(mann 49 år fra Troms) to. 25 aug. 2011 17:17 Privat melding

@(Skjult ID med pseudonym B-Boy) - tor 25 aug 17:09:

Mulig det.
Men jeg blir ikke til stadig avvist, når ble jeg egentlig avvist.
Jeg ser på sukker.no som en morsom greie.
Jeg er har meeeeer enn nok draget irl, trenger ikke sukker.no i seg selv.

For meg er det en bra greie å bli blokket, for jeg slipper å bruke tid på feil dame.

Mulig du blir avvist til stadighet, og at derav du ser det som det du gjør, men jeg gjør det altså ikke, derfor ser jeg det som positivt dersom jeg blir blokket.

ER ikke jordens undergang dersom man finner seg dame her på sukker eller ikke, er ikke ille å finne ei av damene jeg har kontakt med irl heller.

Det som skjer det skjer, og alt annet tar jeg med stoisk ro.

(kvinne 32 år fra Hordaland) to. 25 aug. 2011 17:18 Privat melding

Eg bare lurer..
Er det sender eller mottaker som bestemmer om et brev er bra? :P

(mann 49 år fra Troms) to. 25 aug. 2011 17:19 Privat melding

@TS:

Ut i fra det du beskriver, hun dama var null tap for deg.
Du var altså heldig som fikk dette avklart fort, og at hun ikke jattet med deg for å være snill.
Tenkt så mye tid du kunne ha tapt dersom hun hadde svart på 15 - 20 brev fra deg før hun blokket deg.
Nei, bruk heller tiden på de som er hypp på deg.

Det er helt sikkert flere som liker deg her på sukker.no og ellers.

Skjult ID med pseudonym Boble® to. 25 aug. 2011 17:19

Man kan faktisk tape noe på å ikke snakke med en som man i utgangspunktet ikke er interessert i.. Er da mange som trenger litt opptining før de finner ut at de passer sammen. Man må ikke nødvendigvis miste noe mann eier for at det skal være ett tap.

Utfordringen her er at mye her inne er utseendebasert og man blir kastet i bosset allerede før man får sagt hei. Jeg er helt sikker på at de fleste her inne har takket nei til en person som hadde vært et meget godt kjæreste emne.. Dersom de hadde tatt seg tid til å bli skikkelig kjent.

Ja.. Utseende har mye å si, men det finnes pokker så mange sjarmtroll ute i verden jeg ville ha datet som ikke nødvendigvis er den som tiltaler mest utseendemessig. Er vanskelig å få frem utstrålig, glimtet i øyet og andre personlige egenskaper som kan gjøre en person tiltalene :)

(mann 49 år fra Troms) to. 25 aug. 2011 17:29 Privat melding

@(Skjult ID med pseudonym Boble®) - tor 25 aug 17:19:

Enig, og den som ikke vet om at de har tapt noe, de har like fullt tapt noe, selv om de ikke er klar over dette selv.

Men tapet føles kanskje ikke like reelt, i og med man ikke er klar over dette selv.

For min del, de som jeg vet at har blokket meg, og som finner meg interessant i ettertid irl. de kan bare glemme det. For de kastet vekk muligheten sin ut i fra sin fortolkning av noen ord på snei i en profil, matching og bilder.

for egen del, blokker jeg kun ekser *been there, done that* og damer som kommer med kommentarer eller har kommet med kommentarer som ikke jeg kan akseptere *mot meg eller andre*

Resten holder jeg et åpent blikk til.

(kvinne 39 år fra Oslo) to. 25 aug. 2011 17:32 Privat melding

Jeg syntes jeg hørte en lyd langt borte.. som kommer nærmere og nærmere... hm. er det bitterhet jeg hører. :-)

Skjult ID med pseudonym Boble® to. 25 aug. 2011 17:36

Jeg blokkerer lett de som jeg ikke syntes er tiltalende på noen som helst måte. Får være grenser ;) Desverre så har jeg kanskje vært litt kjapp i avtrekkeren tidligere.. Men nå er det andre boller!

(mann 49 år fra Troms) to. 25 aug. 2011 17:36 Privat melding

@VIPS! (kvinne 32 år fra Oslo) - tor 25 aug 17:32:

???

Mulig du har tinnitus, det må være noe slik, i og med du hører ting som ikke eksisterer.
Det kalles også øresus.

(mann 49 år fra Troms) to. 25 aug. 2011 17:37 Privat melding

@(Skjult ID med pseudonym Boble®) - tor 25 aug 17:36:

Vi er alle forskjellige.

Man lærer faktisk helt til man dør, og det er siste lærdommen man tar med seg.

Skjult ID med pseudonym dreamon to. 25 aug. 2011 18:52

Når det gjelder profilbilder, så syntes jeg at både TS og itwasntme gir sterke assosiasjoner til sjersjanter i hæren..
Det ser ut som om profilbildene av dere er tatt i et øyeblikk der dere deler ut strikte kommandoer til alle rundt dere... Dere har definitivt en tiltrekningskraft på militante jenter som ønsker menn som ønsker disiplin og som kan dele ut ordre ;)

Skjult ID med pseudonym dreamon to. 25 aug. 2011 18:54

...på den annen side må dere nok budsjettere med at jenter som ikke er så militante og disiplinerte oftere vil blokkere dere, kun basert på inntrykket av bildet ;)

Skjult ID to. 25 aug. 2011 19:08

Hva om det var en jente som ikke likte det du har skrevet på forumet? Det er noe man faktisk bør tenke over.

(mann 47 år fra Oslo) to. 25 aug. 2011 19:11 Privat melding

Hva med en egen støttegruppe for oss blokkerte her på sukker, en såkalt blokke-ring?

(mann 49 år fra Troms) to. 25 aug. 2011 19:15 Privat melding

@(Skjult ID med pseudonym dreamon ) - tor 25 aug 18:52:

hehe, takker for komplementet.
Ingen hemmelighet at jeg foretrekker damer som har bein i nesa, og at jeg ikke har lyst til å leve et liv som støttekontakt.

Forøvrig var det null kommandering på det bildet, og var faktisk i meeeeget hyggelig selskap med en vakker kvinne fra sukker.no når det bildet ble tatt... Men hun er aaaaltfor bra for meg.

Men like fullt en herlig kvinne.

Skjult ID med pseudonym oppgulp to. 25 aug. 2011 19:15

tror jeg heller joiner gruppen rocke-ring :p

(mann 49 år fra Troms) to. 25 aug. 2011 19:15 Privat melding

@(Skjult ID ) - tor 25 aug 19:08 :

Det tar jeg i så fall som et stort komplement. ;-)

(kvinne 39 år fra Oslo) to. 25 aug. 2011 20:32 Privat melding

@itwasntme
Jeg har blokkert deg. Kan du fortelle meg i klartekst på hvilken måte det er MITT tap?

Og nei, jeg sier ikke at det er ditt tap at JEG har blokket deg. Men utfra din måte å tenke på så har altså JEG tapt noe.

As if

(mann 49 år fra Troms) to. 25 aug. 2011 20:54 Privat melding

@VIPS! (kvinne 32 år fra Oslo) - tor 25 aug 20:32:
Å, har du blokkert meg?
Det visste jeg ikke, har faktisk ikke lagt merke til det.
Når jeg får beskjed om at du har blokkert meg føler jeg null tap gitt. ;-)

Når det gjelder å forklare deg ytterligere:
Hvorfor skal jeg bruke flere t-skjeer enn jeg allerede har gjort?
JEG har konkludert for en god stund siden i dag at du ikke er enig med mitt syn, tror jeg har rett når jeg sier at uansett hvor mye jeg hadde forsøkt å forklare deg ned i detalj, du ville ikke ha sett det på samme måte.

For du har din subjektive oppfattelse av dette, og jeg har min.-

(kvinne 39 år fra Oslo) to. 25 aug. 2011 21:00 Privat melding

Du har ikke noe svar på hvorfor det er MITT tap at jeg har blokkert deg altså. Uansett om du har oppdaget det eller ei, lenge siden jeg blokkerte deg. Så da har jeg levd i et hav av tap siden altså?

Skjult ID med pseudonym irene;) to. 25 aug. 2011 21:06

Hører kirkeklokker i det fjerne:) Dette må jo være den mest romantiske historien av alle når dere forteller framtidige barnebarn om hvordan det hele begynte:)

(mann 49 år fra Troms) to. 25 aug. 2011 21:08 Privat melding

@VIPS! (kvinne 32 år fra Oslo) - tor 25 aug 21:00:

viser til mitt innlegg "itwasntme (mann 42 år fra Troms) - tor 25 aug 20:54" siden du tydeligvis har problemer med å se hva jeg har skrevet. Ytterligere kommentarer er ikke nødvendig.

(mann 49 år fra Troms) to. 25 aug. 2011 21:10 Privat melding

@(Skjult ID med pseudonym irene;)) - tor 25 aug 21:06:

hehehe.... Klart alle damer elsker meg over alt på jord, selv om de ikke er klar over det enda... hehe

(kvinne 39 år fra Oslo) to. 25 aug. 2011 21:10 Privat melding

Hehehe, riktig. Lurer på hvem som tapte nå jeg..
Ytterligere kommentarerer er ikke nødvendig. :-D

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 25 aug. 2011 21:15

Kan ikke dere to bare gifte dere da? Hæ? Tror dere hadde fått det helt fantastisk sammen. Ikke et kjedelig øyeblikk!

(mann 49 år fra Troms) to. 25 aug. 2011 21:17 Privat melding

@VIPS! (kvinne 32 år fra Oslo) - tor 25 aug 21:10:

DU. Selv om du ikke ser det selv, men jeg lever helt fint med at du ikke ser eller skjønner det, for jeg taper ingenting på det. Synes det er også flott dersom du ikke ser tapet, for jeg er ikke ute etter å gi mennesker følelsen av tap. Unner deg alt godt i livet, bortsett fra meg selv. ;-)

(mann 49 år fra Troms) to. 25 aug. 2011 21:19 Privat melding

@(Skjult ID med pseudonym VoksenMann) - tor 25 aug 21:15:

Klart det, men bare hvis du vil være forlover/megler. hehe.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 25 aug. 2011 21:21

Hvis dere kan bli enige og signerer en deal NÅ, så stiller jeg opp. Men skal ha to flasker single malt FØR jeg setter meg sammen med dere, og ingen sure miner om jeg finner frem medbrakte ørepropper. Ok?

PS* Forventer dere oppkaller førstemann etter meg "VoksenMann", så slipper dere krangle om det :)

(kvinne 39 år fra Oslo) to. 25 aug. 2011 21:26 Privat melding

Det du lever helt fint med er at du forvrenger virkelighetsbildet til å passe deg best. I tillegg proklamererer du det for flere tusen mennesker. De jentene som blokker deg, sier du direkte at er deres tap. Det er ikke slik det fungerer. Jeg skjønner at du _tror_ det er slik det fungerer. Du kan si det slik at jeg har det moro på din beskostning nå. At et voksent menneske kan ha en så forvrengt virkelighetsoppfatning syntes jeg er facinerende. Men igjen, jeg skal ikke ta fra deg det som holder deg oppe. Du er helt sikkert fantastisk, for de som lever i din forvrengte verden.

Ingen grunn til å kommentere mer Mr. Fantastisk. Skal slutte å mate monsterselvtilliten din nå. Hehe..

(mann 49 år fra Troms) to. 25 aug. 2011 21:26 Privat melding

@(Skjult ID med pseudonym VoksenMann) - tor 25 aug 21:21:

hehe, bra du er med på spøken du også... hehehe.
Greit med ørepropper gitt... Hadde valgt å bruke det selv hadde jeg vært i din situasjon ehehehe.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 25 aug. 2011 21:31

*åpner en flaske whiskey og plugger inn ørepropper okke som*

(mann 49 år fra Troms) to. 25 aug. 2011 21:31 Privat melding

@VIPS! (kvinne 32 år fra Oslo) - tor 25 aug 21:26:
Takker og bukker for det store komplementet lille pike.

Rettelse: "facinerende" regner med at du mener: fasinerende.

Jeg vet at jeg er veldig fasinerende, spesielt når du møter hele meg, men det kommer du aldri til å oppleve.
For møter jeg noen gang deg, da kommer jeg ikke til vise hvem jeg er, som sagt: ønsker ikke å minne folk på tap osv, for det er ikke noe hyggelig.

Skjult ID med pseudonym Scalare to. 25 aug. 2011 21:43

My GOD, itwasn't me: Ikke rett andres skrivefeil til egne skrivefeil!

(kvinne 39 år fra Oslo) to. 25 aug. 2011 21:45 Privat melding

Hehehe... glemte en s... du må nesten rette riktig da :-D

fascinere
(fascinerende)
~e're v2 (fra lat. 'forhekse') vekke sterk interesse, fengsle sterkt bildet f-r meg / adj i pr pt: et f-nde menneske / en f-nde tanke

Men den rettskrivingsdebatten taper du også med glans. Tror jammen ikke DU skal begi deg ut på den. *ler*

Du kan jo bare se på ord nr 7 i ditt forrige innlegg; KOMPLIMENTET! Jeg har hevet meg over denslags ettersom jeg har forstått hva du har ment, til tross for mange skrivefeil. Men ser du ikke er på samme nivå. :-D

Skjult ID med pseudonym B-Boy to. 25 aug. 2011 21:49

Komikken når sitt klimaks når itwasntme finner ut at han skal begynne å korrigere andre for skrivefeil, for så å gi feil fasit. Spesielt komisk er det når hans egne skrivefeil finnes hyppigere enn klamydia på Ayia Napa.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 25 aug. 2011 21:50

B-Boy, ser du ikke at de er forelsket og en match made in heaven?:) Da sier man dumme ting.

(kvinne 39 år fra Oslo) to. 25 aug. 2011 21:52 Privat melding

@B-boy
Hehe, ja, jeg syntes den var fin jeg også. :-)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 25 aug. 2011 22:01

Hmm. Har man ryggplager er en behandlingsform å sette seg i en maurtue. Bittene bedøver smerten. Lurer på om man kunne fått en tilsvarende effekt, ved å plassere en som er ulykkelig og suicidal mellom VIPS! og itwasntme? :)

(mann 49 år fra Troms) to. 25 aug. 2011 22:11 Privat melding

huff da, var jeg ikke så perfekt som jeg tror allikevel?

Det kom som et sjokk på meg, kan kanskje komme av lavt blodsukker, noen har gannet meg, eller rett og slett at jeg holdt på med mange andre ting på en gang.

Eller kanskje rett og slett at jeg er helt elendig som menneske, og uten muligheter for forbedring.

Klar blokkeringsgrunn... ;-)

(mann 49 år fra Troms) to. 25 aug. 2011 22:14 Privat melding

@(Skjult ID med pseudonym VoksenMann) - tor 25 aug 21:50:

Enig, jeg er totalt forelsket i hun, men hun har blokkert meg... Buuuuuhuuuuu, hvordan kan jeg leve med et sååååå stort nederlag i mitt liv...

Kan jeg overleve dette?

Dette ser sort ut for fremtiden...
Jeg som hadde planlagt 2,2 barn med henne, planlagt innkjøp av husdyr osv osv...

Nei, og nei.... *går og legger meg for å gråte til øynene er røde*

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 25 aug. 2011 22:16

Hehe, så konklusjonen er at det er ditt tap, after all? :) Herlig!

(mann 49 år fra Troms) to. 25 aug. 2011 22:18 Privat melding

@(Skjult ID med pseudonym VoksenMann) - tor 25 aug 22:16:

Huff, for en rar verden det ville vært om det var et tap for meg hehehe.
NEVER.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 25 aug. 2011 22:19

Nei huff, nå har jeg tatt plassen til VIPS! Hjeeeeeeeeeelp!!!!

(mann 49 år fra Troms) to. 25 aug. 2011 22:24 Privat melding

@(Skjult ID med pseudonym VoksenMann) - tor 25 aug 22:19:
hehehehe, ler meg skakk her jeg sitter.... hehehe.

(kvinne 39 år fra Oslo) to. 25 aug. 2011 22:24 Privat melding

@itwasentme

Rettelse:

"huff da, var jeg ikke så perfekt som jeg tror allikevel?"
Her må du bruke samme tid av verbet. Enten "er jeg ikke så perfekt som jeg tror" eller "var jeg ikke så perfekt som jeg trodde"

"Enig, jeg er totalt forelsket i hun, men hun har blokkert meg"
Det heter "jeg er totalt forelsket i HENNE"

(mann 47 år fra Oslo) to. 25 aug. 2011 22:25 Privat melding

Er krangelen slutt allerede? Hadde akkurat funnet fram en Tuborg og en pose ostepop.
Hadde Strindberg vært i live idag så hadde han kasta seg over pcen og begynt å skrive! :-D

Skjult ID med pseudonym Driver to. 25 aug. 2011 22:30

Vips, det går an å skrive " er ikke så perfekt som jeg trodde". Det er ikke feil. Bortsett fra det, så har jeg nesten sluttet å kommentere skrivefeil, folk blir så sure, og jeg føler at jeg kaster perler for svin:o)

Skjult ID med pseudonym McCloud to. 25 aug. 2011 22:31

@itwasntme
Ikke bekymre deg for det, for du er helt perfekt.

Skjult ID med pseudonym Foxylady to. 25 aug. 2011 22:33

Jadda!

Når kamphanene begynner å henge seg opp i korrekt bruk av presens og preteritum, da er det på tide å gå å pakke bort popcornet og gå til ro ja.

Gjeeeeesp!

(mann 49 år fra Troms) to. 25 aug. 2011 22:34 Privat melding

Huff, for en rar verden det ville vært om det var et tap for meg hehehe.
NEVER EVER.

(mann 49 år fra Troms) to. 25 aug. 2011 22:35 Privat melding

@(Skjult ID med pseudonym McCloud) - tor 25 aug 22:31:

Ikke mine villeste fantasier klarer jeg å tro at jeg er perfekt, og jeg er ganske sikker på at du ikke mener det du skriver... hehhehehehehe.

Vil jeg være perfekt?

Nope.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 25 aug. 2011 22:43

VIPS! synes du er perfekt :)

(kvinne 39 år fra Oslo) to. 25 aug. 2011 22:46 Privat melding

@itwasntme

Rettelsene kom for å vise hvor lavt du klarte å synke. Jeg har ikke noe problem med å synke til samme nivå for at du skal forstå.

Neida, jeg har fått med meg at det ikke er noe tap for deg. Du gjentar deg selv litt for ofte når du ikke har noe annet å stille opp med. Det blir bare kjedelig Dette er ingen konkurranse for meg, noe det virker som det er for deg. Du kommer ikke til å gi deg før du får siste ord, og når du får det kommer du nok til å "jazze" videre om dette i lang lang tid fremover i tillegg. Jeg har jo egentlig for lenge siden motbevist teorien din om at det er "jentas tap om hun blokkerer deg". Og det var det som ble hele poenget med denne tråden. Et råd du bør ta med deg videre er følgende: Du bør jobbe litt med hersketeknikken din. Den er ikke helt på plass ennå. :-D

Så til trådstarter. Jeg er helt enig med deg. Det er kjipt å bli blokkert av noen som man faktisk har en interesse for. Men slik er det jo, og det er ikke noe annet å gjøre enn å gå videre (eller lage nye profil og stalke henne). :-p

(mann 49 år fra Troms) to. 25 aug. 2011 23:01 Privat melding

@(Skjult ID med pseudonym VoksenMann) - tor 25 aug 22:43:

Huff da, det var synd. ;-)

VIPS! (kvinne 32 år fra Oslo) - tor 25 aug 22:46:

Huff da. De ordene får du stå for selv. ;-)

"Det er kjipt å bli blokkert av noen som man faktisk har en interesse for."

DVS når man har null interesse for dama, da har man altså ikke tapt noen ting.
Hvis man er litt hypp, dama blokkerer, da har man vunnet noe, for man slipper å bruke bort tiden på feil dame.

VINN, VINN, VINN

Altså er jeg uenig med deg om dette også, dvs uenig om det meste, en ting kan jeg være enig med deg om, dvs at vi er uenig. OG takk for at du gjorde meg klar over at du har blokket meg, og takk for at du beviser for meg at jeg skal være takknemmelig over å bli blokket, og at jeg har rett i at jeg ikke har tapt noe. ;-)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 25 aug. 2011 23:11

Skal du virkelig la ham få siste ordet VIPS!? *skuffet*

(kvinne 39 år fra Oslo) to. 25 aug. 2011 23:17 Privat melding

@VoksenMann
Ja.
Og jeg svarer deg kun fordi Dirigenten sa du ropte på meg. :-D

Skjult ID to. 25 aug. 2011 23:20

Bildet til ts gir meg assosiasjoner til ny-nazisten som ville ha opphold i Norge. Datsik .

Kan sees her: http://www.vogtene.no/?p=2509

Forøvrig tror jeg som nevnt over at ts´s innsats i en tidligere tråd om voldtekter nok kan bli brukt imot han.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 25 aug. 2011 23:20

Hehe, jeg føler meg som kjærlighetens Moder Teresa :) Hjelpe de trengende, osv.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 25 aug. 2011 23:22

Ok. Førstemann til å poste svar nr. 100 vinner! Deal? VIPS!? itwasntme?

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 25 aug. 2011 23:23

PS* Veddemål kan plasseres hos dirigenten.

Skjult ID med pseudonym Boble® to. 25 aug. 2011 23:25

Synd jeg er anonym.. Ellers kunne en av dere sende meg en melding når dere er ferdig med pissekonkurransen :) Istedenfor må jeg følge med på trivielle bagateller der alle vil ha siste ordet.

Jo. Jeg må følge med. Jeg må!

Skjult ID med pseudonym Gladgutt to. 25 aug. 2011 23:26

TS er nok for lys i huden til å få asyl i Norge! Mohahahahah

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 25 aug. 2011 23:27

Dirigenten! Fyyyyy! Du ødela jo hele greia :(

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 25 aug. 2011 23:28

Nå må vi ta førstemann til 200 i stedet for. Sukk :(

Men det gir alle god tid til å plassere veddemål :):):)

Skjult ID med pseudonym Driver to. 25 aug. 2011 23:28

Innsidehandel

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 to. 25 aug. 2011 23:28

Jojo, VM, men VANT jeg?

Skjult ID med pseudonym irene;) to. 25 aug. 2011 23:28

aaaaaargh skulle hatt i ræva!

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 to. 25 aug. 2011 23:30

Ok, jeg sletta det. Kjeft på gladgutt istedet!

Skjult ID med pseudonym irene;) to. 25 aug. 2011 23:30

lol

Skjult ID med pseudonym Newbie to. 25 aug. 2011 23:30

Sterk mistanke om at jeg har lest denne tråden på beste måten - konstatere at noen er gått i vranglås, scrolle over alt- lese Dirigenten, le høyt og vente på neste kommentar fra Dirigenten!

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 25 aug. 2011 23:31

Dirigenten. Du vant like mye som han nakne fyren som løper ut på fotballbanen midt i fotballkampen.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 25 aug. 2011 23:31

Hahahahah, sleip move dirigenten!

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 fr. 26 aug. 2011 00:20

VM:
Første leksjon på musikkhøyskolen: Gå på trynet og skyld på orkesteret! Er jo ikke for ingenting at et symfoniorkester sees på som det motsatte av en okse (oksen har horna foran og rasshølet bak).