Alle innlegg Sukkerforum

Overflødig eller ei?

Vis siste innlegg
(mann 31 år fra Akershus) fr. 26 aug. 2011 04:06 Privat melding

Hei.

Har lagt merke til at det er usedvanlig mange blide, livsglade, positive og optimistiske sjeler her inne. Ingenting galt ved det, men er det viktig at profilen er gjennomsyret av en (på kanten til overdreven) trang til å understreke at man er happy? Jeg mener, er det vesentlig å fremstå som Glad Johanna, evt. Katrine Moholt?

Jeg er åpenbart klar over at det er langt mer appellerende med en positiv person fremfor negativ. Selv har jeg ikke fylt profilteksten min med verken smileys eller ørten synonymer for munter - fordi jeg rett og slett ikke synes det sier noe spesielt om meg som person.

Tanker?

Skjult ID med pseudonym LilliMi fr. 26 aug. 2011 09:22

Ha litt takhøyde, gutter. Hun hadde i alle fall ikke en punktvis oppramsing under "Beskrivelse av drømmepartner".

Skjult ID med pseudonym VoksenMann fr. 26 aug. 2011 09:28

Tja. Ingen liker surpomper.

VoksenBarn, hjelper deg ikke å gjemme seg bak anonymitetens slør, og legge inn "morsomme" (Gud som jeg ler) skrivefeil. Du lyser fortsatt opp som en fargerik larve man instinktivt vet er giftig.

Skjult ID med pseudonym Boble® fr. 26 aug. 2011 09:55

Dere er nå uforskammet strenge syntes jeg. Er ingenting gale med å mangle litt kreativitet. Er mange som er her inne uten å legge så mye i det som f.eks jeg gjør. Jeg syntes at de som skriver noe, uansett hva det er, er uendelig mye bedre enn dem som ikke legger inn tekst i det hele tatt.

Det jeg reagerer på er alle som bruker oppstæsjete modellbilder! Drit i hvordan du ser ut når du er på det beste.. Jeg vil heller se hvordan du ser ut søndags morgen etter skikkelig omgang med ballalaika (fest) på byen. De aller fleste kan bli dollet opp til å se bra ut med nok sparkel og sminke.. Det er mye kjekkere å se ett svett tryne, eller en som ligger henslengt i sofaen med koseklærene på og håret i alle retninger.

Jeg liker EKTE jenter som det er litt tak i :)

Forresten.. For mye klipp/lim blir litt kjedelig også.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann fr. 26 aug. 2011 09:56

*Ikke mate trollet VoksenMann, ikke mate trollet, ikke mate trollet., ikke mate trollet. Doink (lyden av egentildelt slag mot hodet)*

Skjult ID med pseudonym Foxylady fr. 26 aug. 2011 10:04

Men å tjuvlåne andres nick, DET er kreativt det.

@VM: ser ut til at du har beundrere i begge leirer her, hehe :-)

(mann 31 år fra Akershus) fr. 26 aug. 2011 16:43 Privat melding

@Karvinen

Wtf, dude. Dikt og _fine_ tanker får deg til å spy? Det blir litt som å si "film og _god_ musikk får meg til å spy".

Jeg har for så vidt aldri nevnt noe om å blokkere personer som uttrykket seg sånn. Det er bare straight up intetsigende.

@VoksenMann

Klart det. Men har du en så binær tankegang at du oppfatter en person som "surpomp" om han ikke spammer profilen ihjel med floskler?

Skjult ID med pseudonym VoksenMann fr. 26 aug. 2011 16:48

Gjør ikke det Molina. Tror likevel de fleste heller vil gå i retning (altfor) happy, enn å risikere å oppfattes som lite entusiastiske. Om ikke annet håper de kanskje å tiltrekke seg en positiv person?

(kvinne 32 år fra Hordaland) fr. 26 aug. 2011 17:03 Privat melding

Hva med vi som rett og slett bare er positive av natur? Har ikke akkurat tidenes profil selv, men liker å tro at den er bedre nå enn om den hadde vært gjennomsyra av negativt fjas. Eller...?

Må forresten bare understreke at det heldigvis ikke er så mange som i RL er Katrine Moholt-happy. Hun er rett og slett slitsom, stakkars.

Skjult ID med pseudonym oslo-øst fr. 26 aug. 2011 17:24

jeg liker de profilene som ikke har tekst jeg. da er det større mulighet for at jenta sitter stille og ser pen ut irl også.

Skjult ID med pseudonym Molina- fr. 26 aug. 2011 17:43

@VM

Ja, det er nok sant. Men hvorfor ikke skrive noe om hva som gjør en glad, og får en til å le? Det gjør det så mye mer personlig, synes jeg. I samme gate har vi f.eks. det å etterlyse god humor. Alle liker humor. Sådan, si hva en synes er god humor (referer til personer du synes er morsomme osv).

@daisy

Det er fint, det. Om man får kanalisert den positiviteten til noe interessant er det enda bedre. Om vi drar det litt lenger, f.eks. til humorbransjen - Else Kåss Furuseth er positiv til tusen, like fullt, blir det ikke for monotont? Jeg synes hun er kjedelig. En tver igjennom krass og nedlatende profil er definitivt veldig lite attraktivt, ja.

Skjult ID med pseudonym LilliMi fr. 26 aug. 2011 18:06

Profilteksten til de åtte siste mennene som har vært innom min profil:

Skjult ID med pseudonym VoksenMann fr. 26 aug. 2011 18:22

Molina

Jeg er jo ikke uenig med deg. Første postulat for effektiv (og spennende) kommunikasjon er; show it, don't tell it. Nå skal det sies at selv de som jobber profesjonelt med kommunikasjon, stadig synder mot dette postulatet.

Det er få Atle Antonsener, Otto Jespersener og Harald Eiaer. Alle kan ikke være morsomme og snedige. Ikke minst skriftelig er dette vanskelig. En ting som er verdt å merke seg, er at alle profiltekster er monologer. Det er ikke en sosial situasjon, hvor man i samspill med andre skaper litt hverdagsmagi. Du kan være et morsomt sosialt smart menneske, og likevel lire av deg en konvensjonell og litt intetsigende profiltekst. Til syvende og sist er det ikke profilteksten vi skal forelske oss i.

Jeg synes man skal være overbærende med folks forsøk på å presentere seg selv. Jeg har også lest strålende bra profiltekster, jeg føler gir et positivt og sannferdig bilde av mennesket bak teksten.

Always look at the bright side of life :)

(kvinne 32 år fra Oslo) lø. 27 aug. 2011 19:21 Privat melding

"Alle vil være unike, men ingen vil være annerledes".
Folk prøver å skille seg ut gjennom å omtale segselv med positive egenskaper. Da feiler de samtidig fordi de omtaler segselv på samme måte som alle andre, og derfor IKKE skiller seg ut.

Vær degselv. Fortell hva som gjør deg unik blant andre du omgås med. Fortell om karakteristikker og hvordan du i hverdagen er litt annerledes enn andre rundt deg. Ikke fyll profilen med en beskrivelse som kunne beskrevet halve vennegjengen din:p

Skjult ID med pseudonym Ceca83 lø. 27 aug. 2011 21:25

Jeg er nå en generelt ei meget happy, optimistisk og positiv lita ei jeg da:)

Jeg møter til stadighet flere av den samme typen:) Deilig sjeler med flotte livsmottoer:)