Alle innlegg Sukkerforum

uæÆÆÆÆ

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym idioten fr. 26 aug. 09:39

Vel er jammen ikke ofte jeg møter noen jeg bare digger fra første sekund.. Men sammen med en jeg dater traff vi på en bekjent av ham... Det var bare full klaff og selv om jeg liker han jeg dater blir det mer og mer feil... Klarer kke slutte tenke på han andre:(((
Er bare så sykt dårlig gjort.... for alle innvolverte.. Enden blir nok at vi slutter å date og jeg aldri treffer på han andre igjen uansett:(

Skjult ID med pseudonym FrøkeMilla fr. 26 aug. 09:51

Auda, den var kinkig! Håper ting ordner seg!

Skjult ID med pseudonym idioten fr. 26 aug. 09:53

Og jeg har så lyst sende ham en melding....men er for pysete... tror det var gjennsidig...Snufs.. Ja forstår jeg bare må la det gå... Dukker sikkert opp en ny om fem år...

Takk Karvinen :p

Skjult ID med pseudonym o.o fr. 26 aug. 09:58

@idioten
Hvis de to er bekjente så er det vel en mulighet for at du må omgås begge to i en eller annen setting senere - uavhengig av hvem du velger?

Skjult ID med pseudonym Boble® fr. 26 aug. 09:59

Det sies at i krig og kjærlighet er alt tillatt. Så da foreslår jeg at du går for den du føler er rett for deg.. Så slipper du å tenke på hva som kunne ha vært.

Du og nr.1 er jo, ut i fra hva jeg forstår, uaktuell uansett. Ser ikke at du har noe å tape på det. Er det et problem mellom gutta får de ordne opp seg i mellom.

Kjør på schnuppa!

Skjult ID med pseudonym idioten fr. 26 aug. 10:03

@o.o de er bekjente, men om jeg dumper daten vil jeg uansett ikke treffe på noen av dem.. ikke treffes de så ofte heller.. Kan ikke date lengre for å håpe på det iallefall...

hehe boble.. du har litt rett, selv om det føltes gjennsidig,så er det jo en del av meg som tenker jeg kan ha tolket helt feil..Uff nei tørr ikke... Derav dobbeltidiot :/

Skjult ID med pseudonym Man hore fr. 26 aug. 10:10

Får en litt déjà vu følelse av å ha vært gutt nummer 1 en gang her, han som jenta brukte for å møte gutt nummer 2. For i mitt tilfelle var det jo slik da, hun (fortsatte) å gå ut med meg for igjen å møte han andre gutten jeg kjente. Det endte med at hun dumpet meg og stakk av med han en kveld, de hadde en affære som varte i kanskje fire uker, og så ble hun i tur dumpet av han siden han var noe v en player på den tiden og hadde fått det han ville fra henne. Hun forsøkte å komme krypende tilbake til meg etterpå, men jeg tilga henne aldri det der så det var helt uaktuelt…

Skjult ID med pseudonym Boble® fr. 26 aug. 10:25

Den som intet våger.. Intet vinner.

Det er en risikovurdering. Men om nr 1 i utgangspunktet ikke føles rett, så må det være lov til å gå videre. Det suger å bli dumpet til fordel for en annen, men hvem har vel ikke opplevd det en eller annen gang i løp av livet.

Du må gjøre det som føles best for deg. Du må ikke tenke på hva andre syntes og mener om saken. Tenk litt på saken og gå 100% for det du mener er best for DEG.

Kjør på og ikke se tilbake etterpå..

Skjult ID med pseudonym IjUkulele fr. 26 aug. 10:29

Kan du finne nr 2 via facebook/sosiale medier? I såfall foreslår jeg at du avslutter med nr 1 snarest- for det klaffer ikke uansett, sant? Så lar du det gå noen uker før du tar kontakt med nr. 2- at du ikke har glemt han etter at du traff han, og lurer på om han har lyst til å treffes på tross av at det kanskje er dumt ovenfor nr 1?

Da har du iallefall spilt fair ovenfor alle parter? Det blir iallefall feil å "ta til takke" med nr 1 når du har mest lyst på en annen, og IALLEFALL feil å bruke nr 1 for å bli bedre kjent med nr 2. Syns jeg.

(mann 35 år fra Akershus) fr. 26 aug. 10:33 Privat melding

Veldig enig med Ukulele.

Skjult ID med pseudonym Man hore fr. 26 aug. 10:37

Ja, enig med @ IjUkulele jeg også. Gjør det slik, det er helt fair. Å fortsette å date nummer 1 kun for å møte nummer 2 er derimot skikkelig stygt gjort, da leker du med og utnytter følelsene og håpet hans for egen vinnings skyld, så det synes jeg du skal la være.

Skjult ID med pseudonym idioten fr. 26 aug. 10:41

Finner ham på FB ja... ja jeg tror jeg ikke har en framtid med nr 1 uansett... Fin fyr, men følelsene mangler.
ja får tenke litt, er bare redd for å dumpe en fin fyr pga at jeg ikke greier riste av meg han andre..Det kunne jo kanskje utviklet seg? Den der idiotiske kjemien.... Aaaaaaargh vil ha litt passion, ikke en kald snill fyr...

(mann 35 år fra Oslo) fr. 26 aug. 10:45 Privat melding

Det er slemt å sette gutta opp mot hverandre. Om begge to liker deg så kan det hende du ødelegger vennskapet dems. Ikke ditt problem vil mange si, men er noe til ettertanke.

Skjult ID med pseudonym idioten fr. 26 aug. 10:49

de er ikke venner... da hadde jeg ikke tenkt tanken engang. jeg har jo ingen garantier for at han likte meg... men kjennes feil fortsette med nr 1 likevel.. siden tankene mine er så lett å lede, må jo bety at det mangler noe. Når det er sagt var det noe spesielt, sjelden jeg føler så mye så fort...og det føltes rart.. være sammen med begge 2, han hang seg på oss en times tid... jeg tror på en måte vi merket det alle tre..

Skjult ID med pseudonym idioten fr. 26 aug. 10:52

uff @mann hore, hun var jo en skikkelig idiot:(( Drittsekk faktisk..

Skjult ID med pseudonym Embla fr. 26 aug. 11:05

@ TS
Ta en sjanse! Dropp nr 1 ( på en hyggelig måte) ting pleier sjelden å utvikle seg hvis du er typen som gjerne vil være forelsket når du starter på et forhold..

Deretter gjør du som ljUkulele sa, godt forslag det : )

Skjult ID med pseudonym IjUkulele fr. 26 aug. 11:15

*yeay* Uku gjør det bra i forumtråder for tiden ;)

Skjult ID med pseudonym Man hore fr. 26 aug. 11:17

Jaja, vi var jo veldig unge på den tiden da. Og hun fikk jo som fortjent. Han andre fyren dumpet henne straks han hadde fått et ligg eller to, og hun mistet meg i samme slengen også. Og alle andre i samme store guttegjengen visste hva hun hadde gjort, så hun kom aldri tilbake til det miljøet. Shit happens.

Skjult ID med pseudonym Atreju73 fr. 26 aug. 16:12

Vel, å ri nr 1 bare som et mål for å nå nr 2 er ikke stuereint! Har du tenkt å gjøre det bør du ikke si det til noen...

Skjult ID med pseudonym Fireball fr. 26 aug. 16:32

"Det sies at i krig og kjærlighet er alt tillatt. "

Den der er noe av det dummeste jeg hører....

Skjult ID med pseudonym watchersky fr. 26 aug. 16:45

Fordi:
I krig så finnes det i det minste internasjonale regler?

(mann 45 år fra Oslo) lø. 27 aug. 01:10 Privat melding

Beste trådtittel så langt! :-)

Skjult ID med pseudonym grinebiter lø. 27 aug. 14:28

Ja. Du har truffet en person som du som synes er verdt og gå på date med. Så treffer du en bekjent av
vedkommende som du synes virker mer atraktiv og da forstår jeg rent utseendemessig.
Av respekt for han du har datet vil jeg komme med det rådet at du lærer deg og skille mellom et pent ytre og en personlighet. Skal et forhold bestå over tid så er vel felles interesser det som holder mennesker sammen.
En mindre pen mann kan ha kvaliterer som langt overgår en pen mann.Det handler i stor grad om kjemi.
Det er vel ikke uten grunn at skilmissestatikken er på 50%

Skjult ID med pseudonym IjUkulele lø. 27 aug. 16:09

Se der ja Dirigent- endelig et profilbilde som viser hvor kjekk du egentlig er!!

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 lø. 27 aug. 16:33

Men, Uku, da. Pass på så vi ikke flørter så mye at vi blir pælma ut av denne tråden også! ;-)

Skjult ID med pseudonym IjUkulele lø. 27 aug. 16:36

flørter vi? har jeg ikke merka mye til du.

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 lø. 27 aug. 17:37

Vi fikk jo skjenn sist, jo.

Skjult ID med pseudonym idioten lø. 27 aug. 19:19

beklager grinebiter men det er helt feil. Hadde ikke noe med utseende å gjøre...Der skårer de ganske likt. Utstrålingen derimot.. og hvordan vi virket på hverandre.. kjemi. Han jeg dater gir ikke komplimenter, han sier lite, han er ikke fysisk.. ganske fjern innimellom. Rart at jeg tror han liker meg i det hele tatt, men det gjør han. (trodde jeg helt sikkert) Jeg føler han er litt kald, redd eller sjenert. Så egentlig så har vel interessen min dabbet mer og mer av siden jeg traff ham, for jeg liker mye ved ham, men med en slik start, hvordan vil det ende opp? Kaldt og ensomt tenker jeg...
Kanskje han er mer for de som liker mystiske menn... jeg vil ha dialog og flørt jeg.. og lidenskap.