Alle innlegg Sukkerforum

Hva er viktig for deg ved valg av partner?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 2 mars 2008 21:59

Hva ser du etter? Hva trenger du? Hva ønsker du? Hva lengter du etter? Har du et klart bilde av din tilkommende drømmepartner?

Bør man lete bevisst i forhold til egen personlighet, eller er det lurere å forholde seg åpen og se hva som hender?

Skjult ID med pseudonym En frekk m sø. 2 mars 2008 22:02

L.O.V.E

Skjult ID med pseudonym rika sø. 2 mars 2008 22:10

Han skal være årsaken til at jeg smiler og ler hele dagen, til at jeg er villig til å gå over vann og at jeg ikke får sove.
Han være den rette for meg på lik linje som at jeg er den rette for han! -Slike ting merker man når man merker det....

(kvinne 38 år fra Sør-Trøndelag) sø. 2 mars 2008 22:41 Privat melding

Han får meg til å le og er i tillegg vanskelig å riste ut av hue selv om jeg er på jobb. Får meg til å rødme bare av en melding, og gir meg sommerfugler i magen. :) Tror det lønner seg å være åpen - jeg kan i alle fall ikke si at en viss personlighetstype er fasiten for meg.

Skjult ID med pseudonym sexy dame ma. 3 mars 2008 21:15

Innleggene og kommentarene blir mer og mer, mer interesante.... og flerre av innlegene har felles trekk...

På "sukker" ønsker vi å komme i kontakt med partner som passer... og på "Forum" prøver vi å finne ut (bl.a.) hvorfor er det vanskelig?? (eller tar jeg feil?)

Jeg tenkte på det for ikke så lenge siden... Jeg tror at når du/vi skal på date, skal forberede oss på samme måte om du skal på en jobb intervju... Akkurat som Zitelle nevne der....Hva?...Hva?...hva?...

Selv, ( har jeg vært på date med 5-6 stk på et år, altså ikke per uke).... ingen av disse datene ble noe av, enten var jeg, eller den andre som ikke byttet på :-).... mange som skjene seg i dette.... så ...HVA ER ÅRSAKEN?

Skjult ID med pseudonym jente!!!! ma. 3 mars 2008 21:28

Har funnet drømmemannen!!!
Han er sjamerende , selvsikker, morsom ,lett å snakke med ,glad i barn og ikke minst sexy...får sommerfugler i magen bare av å tenke på han.....
MEN... han er opptatt.... har kjærste.... vi flørter og har fantastisk kjemi!!!!
Veldig forvirret jente...

(kvinne 44 år fra Oslo) ma. 3 mars 2008 21:39 Privat melding

Han som treffer meg best, er vel han som overrasker meg. Han som viser andre sider enn hva han har fortalt i sin profil. Han som klarer å sette meg ut. Han som gjør meg målløs. Han som får meg til å skrattle. Han som får meg til å bli veldig nysgjerrig på hva mer som kan være i vente.. :)

Skjult ID med pseudonym Thea ma. 3 mars 2008 21:53

Jeg tror osgå at jeg fant ham (til og med i sukkerpotten her!). Han var absolut ikke den første jeg ville ha kastet meg over ved første klikk. Og matchen våres, er ....tja.....HALLO! (Og jeg som tror på Matchtreet!). Men vi har pratet mye, traff hverandre, pratet enda mere...osv..............Vi har utrolig mye til felles. Enten har vi svart begge to absolut feil her, eller vi er bare ment for hverandre? Kanskje det er masterplanen?

Skjult ID med pseudonym pooh ma. 3 mars 2008 22:04

Vet nok ikke helt hva jeg ser etter nei.... For meg handler det om følelser.... De følelsene bygger på flere elementer og egentlig vanskelig å beskrive. Mange snakker om å senke sine krav...!?!? Kan man egentlig snakke om krav når det gjelder kjærlighet? Hmm.. tror ikke det fungerer for meg iallefall.

Utg.pnkt mitt er ingen spesielle krav, samtidig som jeg vet at en personlighet som jeg liker og som jeg blir betatt av inneholder noen menneskelige aspekter som man kan kalle "krav" .Hva dette konkret består av er vanskelig å forklare...

Jeg vil ha ei jente som gir meg de samme følelsene som når jeg holder rundt min sønn ,hvor jeg enkelte ganger nesten kan begynne å gråte fordi jeg ikke får holdt hardt nok rundt han. Da har jeg fått det jeg ser etter, trenger og ønsker. :)

Så ja Zitelle. Forholde seg åpen og se hva som skjer er min holdning.