Alle innlegg Sukkerforum

Hvor mange kan man date før det er for mye?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym trbl lø. 27 aug. 2011 22:11

Jeg har brukt sukker av og på siden slutten av 2008. Melder meg av når jeg finner noen å date eller går lei. Saken er at jeg har datet endel damer herfra. Jeg har vært relativt kresen med hvem jeg treffer men har også blitt overtalt til kaffe eller en gåtur selv om jeg ikke føler det er match via profil eller meldinger. For meg er det å treffe noen ikke noe stress, jeg mener at det er hyggelig å treffe folk uansett. Saken er at jeg har nå etterhvert datet endel. Så når kvinner spør meg om jeg har datet mange så lurer jeg på om jeg har gått over grensen for hva som er sosialt akseptabelt. Alle vil føle seg spesielle selv om man ikke er det. Om jeg får et direkte spørsmål sier jeg bare "en del". Hvor mange kan man date før andre synes det er for mange? At det blir negativt?

Viktig å understreke at jeg snakker om antall person man har truffet, ikke seksuelt eller romantisk involvert. Jeg nærmer meg fort over 40 kvinner jeg har datet på over 3 år bare fra sukker (for å ikke snakke dater jeg har skaffet selv og via venner). De fleste av disses har vært 1-2 gangs dater uten at det har skjedd noe verden ting. Noen få har det skjedd mer med.

Noen som har noen tanker om dette?

Skjult ID lø. 27 aug. 2011 22:19

Jeg ville gått i meg selv og tenkt hva som var galt. Date så mange uten å møte noen som blir litt varige er drøyt!

Skjult ID med pseudonym Borris lø. 27 aug. 2011 22:20

Underlig at du kaller deg selv kresen, når du tilsynelatende går på date "hele tiden".

Jeg hadde ikke likt om dama hadde vært på date med 40 stykker. Da ville jeg tenkt at det er en grunn til at hun etter så mange møter fortsatt var singel.

Skjult ID lø. 27 aug. 2011 22:23

Og hvor mange av de kvinnene tror du kjenner hverandre, og har informert hverandre om deg? Minst et par-fire stk!

Skjult ID med pseudonym K37 lø. 27 aug. 2011 22:25

Jeg synes det er fint at du har et så avslappet forhold til det å treffe noen. Men jeg må tilstå, at jeg hadde blitt litt betenkelig, hvis jeg hadde datet en mann som hadde truffet så mange, så jeg tror ikke jeg ville ha kommet opp med tallet, men svart slik du gjør. Selv har jeg faktisk også vært på Sukker i flere år, men har vel "bare" truffet ml 10-15 menn, men det er over ganske lang tid. Men jeg tror ikke jeg hadde sagt at det er så mange heller.

Skjult ID med pseudonym LilliMi lø. 27 aug. 2011 22:26

Hva gjør at dere tror det må være noe feil med trådstarter?
Jeg tenker i grunnen at dersom man klarer å skaffe seg så mange dater, så er man attraktiv, men kresen?

Skjult ID med pseudonym thea lø. 27 aug. 2011 22:29

Jeg ser overhodet ikke noe problem med det. Tenker heller at det er positivt at du er kresen. Vil tro de fleste synes det er mer relevant hvor mange det har "skjedd noe mer med".

Hvor mange du har datet 1-2 ganger med uten at det har skjedd noe, har ingen betydning (tenker jeg da). Mulig de som er "nye" på å date på nettet ser annerledes på det....?

Skjult ID med pseudonym trbl lø. 27 aug. 2011 22:30

Jeg må få lov til å informere at jeg har så og si hele livet mitt vært i stabile, lange forhold siden jeg var 17 år (jeg er noe over 30 nå). Så være singel er noe jeg normalt ikke er.

Om du tar 3+ dater og deler på de snart 4 årene jeg har brukt sukker av og på, så blir det under 10 i årene. Er det forsatt mange?

Setter pris på folk ærlige meninger om temaet.

Skjult ID med pseudonym irene;) lø. 27 aug. 2011 22:37

Jeg reagerer ikke negativt i det hele tatt, helt fair. Betyr vel bare at du er åpen for å treffes og se om det kanskje kan bli noe, at du ikke utelukker for fort?
Men er jo kjipt at du ikke greier få mer interesse for noen, at alt bare renner ut...er du FOR avslappet kanskje? At du tar pause innimellom er nok lurt, dumt være "tom" på date med en dame som kanskje ellers ville vært full klaff.. kanskje

Skjult ID med pseudonym trbl lø. 27 aug. 2011 22:45

Jeg har nok noe mer avslappet forhold til å treffe folk enn andre. Jeg synes det er hyggelig snakke og treffe nye folk. Noen av kvinnene jeg dater har blitt venner, uten at det noen gang var noe romantisk inne i bildet. Så for meg er sukker også en sosial ting uten bare å finne seg en kjæreste.

Men jeg får interessen så klart for noen få. Da melder jeg meg av og treffer kun den ene person. Så det var særlig i starten når jeg nettdatet at jeg treffe mange få kort tid før jeg fant noen jeg likte og så satset på den personen. Sånn er det vel jeg bruker sukker. Intensivt, til jeg treffe en person jeg vil være med.

Skjult ID med pseudonym irene;) lø. 27 aug. 2011 22:54

Høres fornuftig og smart ut i mine ører:) Og om du sier det slik til noen som stusser så burde det ikke være noe problem:) Sosialisering er bra:)

(kvinne 37 år fra Oslo) lø. 27 aug. 2011 22:56 Privat melding

"Date" i vei... Så lenge man ikke er romantisk involvert... who cares..

Og førstemøter er ikke date.. det legges sjelden opp som en date... å sitte på cafe, bar, en gåtur for å si hei for første gang er ikke en date..

Vel.. i min verden så er det ikke det.. Jeg legger hvertfall litt mer effort i det når jeg skal ta noen på en date, og ikke minst at jeg vet at jeg er intr u vedkommende jeg inviterer på date.. Og fysisk møtt noen ganger..

Skjult ID med pseudonym Boble® lø. 27 aug. 2011 22:56

Må du informere damene om hvor mange du har datet? Si noen. Det holder det ;)

Skjult ID med pseudonym **Milla** lø. 27 aug. 2011 22:56

Reagerer ikke så mye på tallet når jeg tenker gjennomsnitt. Ser ikke noe galt i å kalle seg kresen. Alle har jo sine ønsker og behov, men heldigvis har vi ulik prioritering på hva som teller mest for oss, slik at det bør gå opp i opp (håper). Alle skal få!

Synes det at ts har gått ut og datet selv om han ikke har hatt så stort håp i forkant viser at han er åpen til å bli positivt overrasket.

Skjult ID med pseudonym trbl lø. 27 aug. 2011 23:17

Takk for gode synspunkter og innspill.

Jeg har ikke noe behov for å informere om antall når jeg treffer noen, jeg fikk bare et spørsmål og da begynte jeg å tenke på hvor mange jeg har truffet og om det var et problem. Og om det var noe som var sosialt akseptable å si. Antar jeg må forklare litt bedre om hva jeg mener med date, hva mine holdinger til det er og hva som har skjedd (eller som er normalen, ikke skjedd) om kvinnen jeg blir seriøs med begynner å grave. Min erfaring er at det er heller antall sex partner, kjærester og følelser man er opptatt av, ikke antall kaffedater eller gåturer (og når det kommer til antall sexpartnere og forhold er jeg nok ganske normal og kjedelig)

Når jeg mener at jeg er kresen, så er det ikke mening å virke blærete eller arrogant. Jeg kunnet ha datet mange flere om jeg sa ja oftere (det betyr ikke at jeg vasser i tilbud heller). Jeg har takket nei til dater som alle andre her inne når jeg føler det ikke er noe vits/alt er galt/dama skremmer meg opplegg. Men jeg prøver som Milla sier å være åpen og går på date noen ganger for å bli positivt overrasket. Uansett så er folk alltid hyggelig og det er gøy å prate.

Skjult ID med pseudonym She lø. 27 aug. 2011 23:58

Du, jeg synes virkelig ikke det er mange med 10 treff i året. Jeg har datet flere enn du har, TS, og på kortere tid. Kanskje fordi jeg er kresen (selv om det føles litt teit å si det). Men - som du - når jeg får spørsmål om hvor mange jeg har truffet fra Sukker, så svarer jeg alltid litt "ullent" - for folk har kanskje ikke så gjennomtenkt forhold til dette og om de har truffet bare noen få selv så kan de reagere på antall. :)

Skjult ID med pseudonym LilliMi sø. 28 aug. 2011 09:00

Dersom jeg får spørsmål om hvor mange jeg har truffet, pleier jeg bare å si at det har blitt en del kaffekopper uten at det har blitt noe mer enn det.

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 28 aug. 2011 09:16 Privat melding

For meg er det ikke noe problem hva han har gjort eller ikke gjort før vi møttes.

Det er faktisk spørsmålet "Har du truffet mange fra Sukker?" det er noe feil med! Og jeg blir mer skeptisk til en fyr som mener han har krav på den type informsjon etter 10 minutters bekjentskap, enn til en fyr som har møtt mange. :-)

Skjult ID med pseudonym Aprikos sø. 28 aug. 2011 11:09

Når de spør (og der er nesten alltid noen som gjør det) Så svarer jeg så uklart jeg slipper unna med. For jeg har forlengst passert date-tallet til TS :)

Skjult ID med pseudonym Embla sø. 28 aug. 2011 11:32

I løpet av de siste dagene har jeg opdaget følgende utifra ulike tråder her:

-alt er galt med profilen min,nevner alle de klisjeer som alle garvede sukker brukere ler av : /
-har altfor få bilder, men de er i det minste av meg, ikke av katten, barna, besteforeldrene mine, Besseggen eller lign.
-og jeg pleier ofte å spørre om hvor mange dater en person har vært på også, bare som en konversasjon har jeg tenkt da..

Kan jeg gjøre mer feil? Utrolig at noen tar kontakt med meg i det hele tatt..for det skjer stadig vekk faktisk : ))

(kvinne 51 år fra Akershus) sø. 28 aug. 2011 11:47 Privat melding

Vi er vel litt forskjellig skrudd sammen både i hva vi kaller for date og på hvilket tidspunkt i bli-kjent-prosessen vi foretrekker et møte i RL...

Selv liker jeg å bruke litt tid på å bli skrive-kjent først, noe jeg jo ser både fordeler og ulemper ved. Det blir ikke sååå mange direkte møter av det, og jeg samler brevvenner mer enn potensielle kjærester. Og jeg ser jo faren i å bygge opp for store forventninger via tastaturet før et evt treff. Men i og med at jeg er temmelig sjenert uten tastatur, så trenger jeg altså å bli litt kjent først... Jeg trenger også litt ekstra trygghet før jeg går over til telefonsnakk (fordi det er duket for mye goddagmannøkseskaft pr tlf når jeg ikke kan lese på lepper samtidig)

Når det gjelder antall dater, og hva som er akseptabelt... Hva er for mye? Jeg vet ikke hva som er for mye for andre. Det må man nesten kjenne på selv. Det kan fort bli forstyrrelseri balansen mellom å være passe åpen og interessert og det å bli overfladisk hvis man treffer for mange, tenker jeg... Og så blir forentningene og dertil skuffelsene kanskje mange hvis man legger for mye i det...

Og hvis jeg stiller et spørsmål til noen, så er det fordi jeg er nysgjerrig og undrende anlagt... ikke fordi jeg har en fasit klar... Hva så, om svaret er at "min" mann har truffet 60 før meg? Han fant ikke gull før nå ;)

(mann 47 år fra Oslo) sø. 28 aug. 2011 12:11 Privat melding

Hvor mange dater før det er for mye?
Tja, når man må flytte datene fra Stockfleths til Kafferundbrenneriet, kanskje?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 28 aug. 2011 12:13

"-og jeg pleier ofte å spørre om hvor mange dater en person har vært på også, bare som en konversasjon har jeg tenkt da.."

Ja, det er nettopp problemet. Tankeløshet. Å ville ha intime detaljer om noens liv bare for å holde en konversasjon i gang, er faktisk litt tankeløst.

Liker du selv å få det spørsmålet? Er det ikke fint å lese slike tråder, da - slik at man kan unngå å gjøre samme feil i neste gang?

For INGEN setter vel pris på det spørsmålet! Og de færreste svarer ærlig på det. Så stryk det fra listen og finn noe annet dere har felles å prate om utover det å være på Sukker! :)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 28 aug. 2011 12:15

Haha,.. Kafferundbrenneriet! :)

Skjult ID med pseudonym Embla sø. 28 aug. 2011 12:18

Point taken, Lilleulv ; ) Jeg tenker nok ikke på dette som intime detaljer jeg, skjønner du.. da mine dater har begrenset seg til turer i skogen og kafébesøk. Er ganske ny i dette gamet, og ser jo at det er mange regler å forholde seg til, men jeg skal nok aldri spørre noen om hvor mange "sukker dater" de har hatt igjen : ))

Skjult ID med pseudonym sushibabe sø. 28 aug. 2011 12:22

Hvor mange kan man date før man treffe den rette, det vet ikke jeg.....håper det blir ikke mange flere igjen før prinsen min dukker opp :)