Alle innlegg Sukkerforum

"som ikke tar seg selv for seriøst / er for selvhøytidelig"??....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym K37 lø. 27 aug. 2011 22:14

Nå har jeg etter hvert lest en del profiler hvor menn skriver om drømmekvinnen, at hun må være en jente som "ikke tar seg selv for seriøst/være selvhøytidelig". Dette er etter min mening en klisje, som jeg faktisk skjønner mindre og mindre av... Hva menes egentlig??? Hvis man mener, at hun helst ikke skal være for arrogant og selvopptatt, - tja, nei hvem vil vel ha en kjæreste som er det, uansett kjønn??? Men hva som gjør denne klisje enda mer meningsløs, er at hvis man tilfeldigvis skulle ha slike personlighetstrekk, ville man vel neppe selv se på det slik og dermed identifisere seg selv som "selvhøytidelig"? Det er vel de færreste som vil betrakte det som et flatterende kjennetegn ved seg selv... Så tilbake til spørsmålet: Hva legger man egentlig i denne klisje, og hva er i det hele tatt vitsen med å skrive dette, jvf. ovenstående. La meg høre, synspunkter anyone?

Skjult ID med pseudonym Boble® lø. 27 aug. 2011 22:18

Er ikke alle som har evnen til å le av seg selv og være litt fjollete. En som er selvhøytidelig vil sannsynligvis ikke syntes det er morsomt å bli ledd av, og vil sannsynligvis ikke gjøre dumme og morsomme ting.

(mann 43 år fra Oslo) lø. 27 aug. 2011 22:19 Privat melding

Synes ikke det er en klisje da ikke alle har evnen til selvironi og har selvinnsikt nok til å kunne le av noe man selv har gjort.

Skjult ID med pseudonym B-Boy lø. 27 aug. 2011 23:00

Jeg har enda til gode å høre noen i hele verden si at de ikke har humor og/eller selvironi. Ergo et meningsløst krav. Om selvironien er tilfredsstillende, er noe man må finne ut av etterhvert. Som regel går det ganske raskt.

Skjult ID med pseudonym Boble® lø. 27 aug. 2011 23:05

Ja det er en del folk som skryter på seg å ha humor.. Men men.

(mann 47 år fra Oslo) lø. 27 aug. 2011 23:05 Privat melding

Jeg tar ikke meg selv høytidelig og blir dritforbanna hvis noen våger å påstå noe annet.

(mann 38 år fra Østfold) lø. 27 aug. 2011 23:13 Privat melding

Det er jo relativt mye av det man skriver i den drømmepartner-beskrivelsen som er meningsløst, sånn mtp at de som leser det skal kjenne seg igjen i det, og det da er avhengig av at man både mener det samme (mange feiltolker), og er avhengig av selvinnsikten til vedkommende ikke er helt bananas.

...men igjen, å utelate å skrive det fordi enkelte individer sitter å feiltolker det, er jo enda mer meningsløst.

Det gjør ikke meg noe å få noen feilplasserte brev.

Skjult ID med pseudonym She lø. 27 aug. 2011 23:14

AAAAAAaaaaaah! Enig altså! Når jeg leser om noen som skriver den ikke-ta-seg-selv-for-høytidelig-klisjeen og andre klisjeer, sånn at hele profilen blir bare meningsløs og sier ingenting om personen som har skrevet den - da tenker jeg fort at personen er et stort gjesp i virkeligheten også, eller i hvert fall ikke så spennende og morsom å prate med. Selv om folk bak gjennomførte klisjé-profiler sikkert kan være spennende de også, det kan da ikke finnes såå mange uspennende folk der ute! ? :-)

(mann 38 år fra Østfold) lø. 27 aug. 2011 23:17 Privat melding

"det kan da ikke finnes såå mange uspennende folk der ute! ?"

Ikke? De aller fleste er jo helt... Vanlige. Vanlige og... Kjedelige.

Skjult ID med pseudonym Bubbelure lø. 27 aug. 2011 23:44

Føkk er det også feil og skrive....!!&()%%"#%¤/()=§§"##""#¤

Da må jeg skrive om profilen min IGJen...Sukker burde hatt lover og regler over hva man kunne skrive og ikke..:S

For meg er DET ikke en klisje,det ER meg,tar meg ikke for høytidelig...det hadde mine venner skrevet glatt under på!!
Å jeg burde nok ha vert seriøs...meeeeen NEI:D

#####dansedansedanse####

Skjult ID med pseudonym irene;) lø. 27 aug. 2011 23:46

*river meg i håret i medfrustrasjon*

Skjult ID med pseudonym She lø. 27 aug. 2011 23:51

Kanskje jeg burde prøve å date en mann som jeg synes ser kjekk ut men som har DEN klisjé-profilen, og så se om han er noe gøyal å henge med. Sånn i forskningens ånd.
(JEG er selvfølgelig temmelig klisjé-fri og er skikkelig morsom å henge med.)

(kvinne 57 år fra Vestfold) sø. 28 aug. 2011 01:27 Privat melding

Jeg vil nok si at jeg tar meg selv seriøst, og ikke har så lett å le av meg selv... , så da er jeg den første for deg, B-boy, for jeg har ikke så mye selvironi, men humor har jeg for det. Litt sær humor kanskje, men allikevel den er der.
Jeg ser ikke på meg selv som et lite morsomt menneske å være sammen med for det. Jeg kan finne på mye gøy, være med på mye gøy, og være både barnslig, morsom og fjollete, men jeg liker ikke at andre ler av meg.
Noe som tydeligvis er en av de største feilene noen kan ha.

(mann 44 år fra Oslo) sø. 28 aug. 2011 05:38 Privat melding

Det var på høy tid.. at noen tok opp dette med høytidlighet - særlig den høytiden som vedgår en selv- såkalt høy selvtidlighet, eller hva nå det var... jeg kom akkurat hjem - tidsnok til å begynne å ta meg selv på høytiden.. og på denne tiden av døgnet når promillen er høyere enn det høyeste av det selvhøytidelige - det jeg egentlig ønsker, er kun å sove..

Skjult ID med pseudonym Scalare sø. 28 aug. 2011 09:29

@TS

Det er et poeng du har - man får nok ikke skremt vekk så mange av de som ikke innehar de egenskapene. Men noen er veldig klar på at den egenskapen er et fortrinn ved dem - noe som kan gi et ekstra puff til å ville skrive. Dessuten bør man jo forutsette at en som søker dette innehar samme kvaliteter selv - og det er jo bra for de som er opptatt av nettopp det.

Så av alle klisjeer, er denne av de bedre ;-)

Verre med alle utsagn som balanserer hverandre ut: Jeg liker å reise, men også kose meg hjemme. Jeg liker å trene, men også slappe av i sofen. Jeg liker å le, men kan også være alvorlig.. osv osv. DET blir mest svada,

Skjult ID med pseudonym LilliMi sø. 28 aug. 2011 10:39

På et sted som dette, er det meste klisjéer.

(mann 47 år fra Oslo) sø. 28 aug. 2011 11:26 Privat melding

Det å klage over klisjeer har jo etterhvert begynt å bli en klisjé her inne. For ikke å snakke om å klage over alle som klager over klisjeer.

(mann 44 år fra Oslo) sø. 28 aug. 2011 12:44 Privat melding

Dirigent - Ehhhhh....klagde du over de som klager over alle som klager over klisjeer nå??

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 sø. 28 aug. 2011 12:58

Ja, Danty, med andre ord meg selv. Men nå klager jeg over dem som klager over dem som klager over alle som klager over klisjeer.

Skjult ID med pseudonym Danty sø. 28 aug. 2011 14:13

Uff....dette begynner å bli ganske klagsomt....