Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan skrive en bra profil.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym gammelmons ma. 3 mars 2008 00:46

Hva skal man presisere i en profil?
Er det høfflig å skrive melding når man har sett på en profil,når man alikavel detter utenfor deres kriterier ?
Er det å vrake noen når man ikke skriver en beskjed?

(mann 42 år fra Vestfold) ma. 3 mars 2008 01:45 Privat melding

Ærlighet er viktig - når man lager en
kort selvbiografi.Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 3 mars 2008 14:48

Hei gammelmons.

I profilteksten din du skal presisere det som er viktig for deg. Det kan være i forhold til hva du trives å bruke tiden din på, men også hva du ønsker av livet ditt eller hvilke tanker du har om den fremtidige kjæresten din.En annen måte å skrive på er å bare velge deg ut en kvalitet som for deg er viktig, og virkelig tydeliggjøre denne. Er humor viktig for deg så skriv heller en hylende morsom side fremfor å si at du synes det er viktig å le :-)

Min erfaring er at disse kriteriene mennesker setter seg som krav ikke alltid er så viktige når det kommer til stykket. Noen ganger har jeg skrevet en mail og undertegnet med "hun som ikke passe inn i skjemaet ditt". Om de da liker det jeg skriver får jeg alltid svar likevel. Svar den du selv ønsker du, men skriv med et smil om munnen - og vær i ettertid ikke skuffet om du ikke alltid får svar. Jeg får i alle fall ikke alltid svar.

Om du vraker noen om du ikke skriver beskjed? Det er kanskje ikke å vrake noen, mer at du bare viser at du ikke er så veldig interessert, at det ikke var noe i vedkommendes tekst som fenget deg. Det skjer hele tiden hos meg i alle fall, og jeg er ikke lei meg av den grunn.

Lykke til i alle fall :-)