Alle innlegg Sukkerforum

Ordliste for menn - hva kvinner egentlig sier.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Foxylady sø. 28 aug. 2011 17:14

-Greit-
Dette er et ord kvinner bruker for å få slutt på en krangel når de føler at de har rett og at det er på tide at du holder kjeft. Bruk aldri «greit» for å beskrive hvordan en kvinne ser ut. Dette vil forårsake at du ender opp i en krangel igjen.

-Fem minutter-
Dette kan du anse å bety en halvtime. Det er sammenlignbart med de fem minutter som din fotballkamp kommer til å vare før du tar ut søpla, så der er dere jevnbyrdige.

“Ingenting”
Dette betyr at det er faktisk «noe» og du bør være på tå hev. «Ingenting» brukes vanligvis til å beskrive følelsen til en kvinne hvor hun ønsker å spikre deg til veggen. «Ingenting» antyder som oftest en krangel som vil vare i «fem minutter», og som vil ende med ordet «greit».

“Gjør som du vil (med hevede øyenbryn)”
Dette er en utfordring til deg. En utfordring som vil resultere i at kvinnen blir forbannet over «ingenting», og vil sannsynligvis ende med ordet «greit».

“Gjør som du vil (med vanlige øyenbryn)”
Dette betyr at kvinner sier «Jeg gir opp» eller «Gjør som du vil. Jeg bryr meg ikke». Du vil få et «Gjør som du vil (med hevede øyenbryn)» innen få minutter, fulgt av «Ingenting» og «Greit», og hun vil snakke med deg igjen om «Fem minutter» når hun har roet seg litt.

“Høyt sukk”
Dette er egentlig ikke et ord, men en ikke-verbal meddelelse som ofte blir misforstått av menn. Et «Høyt sukk» betyr som oftest at hun for øyeblikket synes du er en idiot og lurer på hvorfor hun kaster bort sin dyrebare tid på å diskutere «ingenting» med deg.

“Svakt sukk”
Igjen, ikke et ord, men en ikke-verbal meddelelse. «Svakt sukk» betyr at hun er tilfreds. Det beste du kan gjøre nå for å holde henne i denne tilstand, er verken å puste eller røre deg.

“Det er greit”
Dette er en av de farligste ytringene en kvinne kan gi til en mann. «Det er greit» betyr at hun ønsker å tenke lenge før hun straffer deg for hva du enn har gjort mot henne. «Det er greit» er ofte brukt sammen med ordet «Greit», og i forbindelse med «Gjør som du vil (med hevede øyenbryn)». En eller annen gang i nær fremtid kan du forvente deg store problemer.

“Det må du gjerne”
Dette er ikke en ytring, men et tilbud. En kvinne gir deg muligheten til å komme med hvilken som helst unnskyldning eller grunn som du kan ha for hva du enn har gjort. Du har en rimelig god sjanse til å fortelle sannheten. Vær forsiktig, så kanskje du slipper unna et «Det er greit».

“Takk”
En kvinner takker deg. Ikke besvim, bare si værsågod.

(mann 38 år fra Østfold) sø. 28 aug. 2011 17:20 Privat melding

Det er da mye morsommere å late som om man ikke skjønner hva de egentlig mener, for så å observere at de blir frustrerte over at de ikke klarer å formidle sine egene tanker over til ord, og samtidig skal legge skylda på det på noen andre.

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 28 aug. 2011 17:23

*leter fortsatt etter en dame som ikke sier "ingenting", når spurt om noe er galt*

Skjult ID med pseudonym Stian_88 sø. 28 aug. 2011 17:36

Har fortsatt ikke truffet en jente som ikke lever etter den lista der. "Greit" er vel den som blir brukt mest ;)

Skjult ID med pseudonym Boble® sø. 28 aug. 2011 17:41

For en tulleliste.. Jenter sier da aldri takk... :)

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 28 aug. 2011 18:09

Når jeg sier ingenting så mener jeg ingenting.. det er selvsagt alltid noe, er tross alt parforhold med det motsatte kjønn vi snakker om. Men sier jeg ingenting, så betyr det at det har du ingenting med, la meg få 2 kvadratmeter til å puste og tenke i fred innimellom;) Løsningen er at du sier: ok flott ,smiler og finner noen andre å plage..

Skjult ID med pseudonym Boble® sø. 28 aug. 2011 18:15

Tenk om forhold hadde vært like lett som å lage en Toro suppe... Legg til en ingrediens og alt er strålende...

(mann 43 år fra Oslo) sø. 28 aug. 2011 18:16 Privat melding

Hmm, er det -det- alt dette betyr... akkurat ja....

Skjult ID med pseudonym Stian_88 sø. 28 aug. 2011 18:24

"Ingenting", "greit", "gjør som du vil", "5 minutter"... Alt dette er bare løgn? No shit... ;D

Skjult ID med pseudonym VoksenMann sø. 28 aug. 2011 19:37

Ble plutselig veldig fornøyd med min nåværende sivilistatus :)

Skjult ID med pseudonym Buster... sø. 28 aug. 2011 19:57

Denne er rett og slett litt genial.... med unntakk av den siste om takk, mange damer sier takk ofte, og det er hyggelig.

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 28 aug. 2011 21:11 Privat melding

Greit, man takker da ikke for ingenting, men gjør som dere vil i fem minutter, det er greit, det... ;)

Fra stereotyp til oliver: Det er viktig å huske på at det en kvinne sier, mener hun, men det gjelder bare for den aktuelle situasjonen under de aktuelle betingelser og omstendigheter. Dersom tidspunktet, betingelsene eller omstendighetene har endret seg, er det ofte tilfellet (- og hennes fulle rett, selvsagt - ) at hun sier noe annet og derfor også mener noe helt annet enn hva hun sa under helt andre omstendigheter. Men en kvinne mener alltid det hun sier - når hun sier det - i den settingen hun sier det.

Skjult ID med pseudonym tabxtra sø. 28 aug. 2011 21:16

Heeeeeilt enig @elisa.. ;) Godt sagt... :D

Skjult ID med pseudonym Twist sø. 28 aug. 2011 21:54

Genialt @elisa. Du tar det jo på kornet! Og her forsøkte jeg å forklare det samme bare 1000 ganger mer innviklet.