Alle innlegg Sukkerforum

Jeg svarer alltid på brev

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kvinne ma. 3 mars 2008 11:42

Jeg skrev litt om dette i et annet innlegg, men er litt nyskjerrig på andres meninger og synspunkter rundt dette.

Ofte får jeg brev fra en person som jeg vet i utgangspunket ikke er interessant, og jeg vet med meg selv at det aldri kommer til og bli noe.
Jeg svarer og bruker tid på en person som egentlig ikke er interessant, og når vi kommer til spørsmål om evt. date, så blir de skuffet fordi jeg sier nei. Fordi spørsmålet om de er interessante for meg har aldri kommet opp. Det gjør ikke meg så veldig mye og skrive med folk om alt og ingenting, men det betyr ikke at jeg har lyst og treffe dem.. men helt greit og skrive litt frem og tilbake. Men det betyr jo ikke at jeg forplikter meg til den personen.
Jeg mener at hvis en mann eller en kvinne er interessert, så er det jo opp til dem og si ifra, for jeg har ikke noe problem med og være ærlig hva jeg føler og mener.

I og med at jeg har et lite barn, så gjør det at jeg har mye tid til og skrive på kveldene.

(mann 61 år fra Akershus) ma. 3 mars 2008 12:08 Privat melding

hvorfor skrive med noen man i utgangspunktet ikke er interessert i....er ikke dette en dating side??

Skjult ID med pseudonym vita134 ma. 3 mars 2008 12:08

Kvinne,

eg vil meine at når ein besvarar mailar her inne utan å presisere at ein ikkje er interessert, kan avsender faktisk med rette gå ut frå at du er interessert. Dette er faktisk ei datingside, går ut frå at du har profilen din her fordi du vil finne ein kjæreste, og då må du jo gå ut frå at dette er grunnen til at menn kontaktar deg. Då er det faktisk ditt ansvar å sei frå om at du ikkje er interessert.

(mann 61 år fra Akershus) ma. 3 mars 2008 12:12 Privat melding

@vita 134
....enig

Skjult ID med pseudonym Kvinne ma. 3 mars 2008 12:18

Det er jeg ikke enig i. Jeg synes det er hyggelig og skrive med folk uansett om de ikke er min sjelevenn. Jeg er selvsagt ute etter og treffe den rette jeg og. Må man da følge janteloven og uskrevne regler? Hvem sine regler? deres?
Det er ikke min oppgave og fortelle alle og enhver at de ikke er rett for meg, det synes jeg de som jakter selv må finne ut.
Det er ikke det at jeg lurer noen til og tro jeg er interessert, for jeg er ærlig hvis det tema kommer opp.

Jeg har ikke noen problem med og vise den jeg måtte være interessert i at det er tilfellet. Da er jeg direkte mot den personen.

Skjult ID med pseudonym nitrelo ma. 3 mars 2008 12:18

Man må nok ha i bakhodet at de som kontakter en ønsker noe mer enn en brevvenn, men det kommer jo litt an på hva den andre skriver. Det hender at man faktisk har noe spesielt å diskutere uten at det trenger å være noe mer bak. Men du må nesten se det litt an overfor hver enkelt. Er det bare vanlig småprat og man gir litt av seg selv i form av lengde på mailer og hyppighet så må man også forstå hvilke signaler man gir.

Jeg og kan skrive litt med folk jeg neppe vil møte. Synes ikke det er noe motsetningsforhold mellom det å være venn med noen og date de. Men om det ikke er noe bestemt tema eller felles kjente/opplevelser/reisemål etc som jeg diskuterer med personen så skinner det fort gjennom at jeg ikke er interessert.

(mann 61 år fra Akershus) ma. 3 mars 2008 12:26 Privat melding

@kvinne
....jeg har hatt kontakt med damer her på linja som har vært hyggelig, morsom og bare snakka tulle og tøys, men jeg forstår jo at de ikke er interessert på måten de sier ting til meg.....noen har sagt det med en gang at de er ikke ute etter å date....veldig ryddig og lett å foreholde seg til og det har vel kanskje med deres erfaringer å gjøre at det er best å si i fra med en gang da det finnes mennesker her på sukker som mangler antenne og dermed blir det vanskelig senere å si i fra... :)

Skjult ID med pseudonym Kvinne ma. 3 mars 2008 12:28

Enig nitrelo.
Jeg har skrevet i min profil at jeg ønsker og treffe en mann som er trygg på seg selv og vet hva han vil. Men det behøver jo ikke og bety at jeg kan skrive med folk som ikke er trygge osv.
Når en mann evt kommer dit at han kanskje har litt lyst til og treffe meg og er litt nyskjerrig på meg så er ikke det nok for meg.
På noen så virker det som at de ikke engang leser profilen nøye nok, de vil bare treffe "noen"

(mann 61 år fra Akershus) ma. 3 mars 2008 12:34 Privat melding

@kvinne
du skriver:............ fra en person som jeg vet i utgangspunket ikke er interessant, og jeg vet med meg selv at det aldri kommer til og bli noe. Jeg svarer og bruker tid på en person som egentlig ikke er interessant........

tilbake til utgangspunktet: hvorfor skriver du da til vedkommende, som du ikke finner interessant engang ??

(kvinne 50 år fra Vestfold) ma. 3 mars 2008 12:37 Privat melding

Jeg er både enig og uenig med Kvinne. Selvfølgelig kan man godt skrive med folk selv om vedkommende ikke er den man søker! Men når du skriver "Det er ikke min oppgave å fortelle at de ikke er rett for meg," blir jeg veldig uenig igjen. Jo! Det er din oppgave. "Det må de finne ut selv," skriver du videre. Hvordan da? Gjettelek?

Du vet at det er derfor de har tatt kontakt med deg, og hvis du relativt tidlig i prosessen kommer til den konklusjonen at dette ikke er mannen for deg, så er det faktisk din oppgave å få meddelt det på en hyggelig måte. Det er ikke så fryktelig vanskelig heller. "Jeg liker deg godt som venn, men ..." er en grei innledning. "Du er en flott mann som kommer til å gjøre en heldig kvinne veldig lykkelig," skader heller ikke. Man kan alltid finne noe pent å si. Noen gode egenskaper må de jo ha, siden du gidder å holde kommunikasjonen gående.

(mann 61 år fra Akershus) ma. 3 mars 2008 12:39 Privat melding

@
tårnsvalen
tusen takk for komplimentet......"Du er en flott mann som kommer til å gjøre en heldig kvinne veldig lykkelig," :) :)

Skjult ID med pseudonym Kvinne ma. 3 mars 2008 12:43

@ perfekt.
Når jeg leser i forum så ser jeg så mange som klager og klager over at ingen svarer dem.
Jeg er en "svarer" og skriver så lenge det er noe og skrive om, pluss svare på de spørsmål som evt. kommer.
Jeg synes også det er litt interessant og snu ting litt opp på hodet og se reaksjoner som kommer når en går under katogorien "svarer"
Jeg føler at fordi om personen ikke er i utganspunktet interessant som en og gå på date med, så kan det også være hyggelig og bare skrive med hverandre. Men mener at er man interessert så bør man også vise det tidlig, istedet for fraseprat..for og ikke senere bli skuffet.

(kvinne 50 år fra Vestfold) ma. 3 mars 2008 12:48 Privat melding

Nå skjønner jeg kanskje bedre hva du mener, Kvinne. Noen ganger kan det jo gå noen mailer fram og tilbake, uten at muligheten for fremtidig dating kommer opp i det hele tatt - kanskje fordi partene bor på vidt forskjellige kanter av landet.

Jeg mailer med mange, jeg. Om felles interesser, eller bare innspill til noe jeg syntes var morsomt på profilen deres, eller noe som har vært skrevet her på diskusjonsforumet.

Uansett mener jeg at det mest hensynsfulle er å forsøke å være så tydelig som mulig.

Skjult ID med pseudonym Kvinne ma. 3 mars 2008 12:48

@tårnsvalen
Hvorfor er det min oppgave? Jeg har aldri vært påhenger av uskrevne regler. Og har aldri syntes om at man MÅ ting. Jeg er ansvarlig for meg selv og mine handlinger. Og er det en som er interessert så trenger man ikke og bedrive gjettelek. Det går faktisk an og si det, så får man svar.
I min verden så har ikke jeg som oppgave og være nødt til og si til personen som skriver det første brevet til meg..at sorry..bla bla bla. Sånn fungerer det ikke for meg.

(mann 61 år fra Akershus) ma. 3 mars 2008 12:50 Privat melding

@kvinne
det er bra, du kan lese mye om et menneske på de reaksjonene de gir deg, bare ved å si en provokativ setning så vil du få mange forskjellige svar og dertil vite noe om dem som svarer :)

(kvinne 50 år fra Vestfold) ma. 3 mars 2008 12:52 Privat melding

@ Kvinne:

Hvorfor det er din oppgave? Vel ... fordi jeg tar for gitt at du trolig er en sympatisk person som bryr deg om folk. Derfor tror jeg også at du vil strekke deg langt for å unngå misforståelser som kan føre til at en person blir såret. Uskreven regel? Ja, kanskje. Til syvende og sist handler det vel om å prøve å være så grei som mulig?

Skjult ID med pseudonym Kvinne ma. 3 mars 2008 12:53

Derimot hvis en person skulle vise at jeg var den han ville treffe, og ikke er interessant for meg så er jeg ærlig og sier at jeg ikke er interssert på det området.

Skjult ID med pseudonym Kvinne ma. 3 mars 2008 12:57

Det er jeg i høyeste grad, grei og hyggelig mot de jeg skriver med. Poenget var at mange skriver og skriver men de skriver aldri noe om at de liker meg el. og da de evt tilslutt vil møte meg, så blir de sure hvis jeg avslår.

(mann 70 år fra Møre og Romsdal) ma. 3 mars 2008 13:01 Privat melding

Men er ikke dette ganske greit da? å spandere eit hjerte på den du er innteresert i å får du ikke svar da er det vel greit. å la vær
å sette hjerter på den du ellers kontakter? Jeg liker innstilingen til kvinne slik bør det være,fordi man søker partner bør det jo ikke være så anstrengt at man ikke tørr å komunisere med andre her.

(kvinne 50 år fra Vestfold) ma. 3 mars 2008 13:05 Privat melding

"Å tørre å kommunisere" må da vel også omfatte å tørre å gi noenlunde streite og forståelige tilbakemeldinger?

Jeg -tror- som sagt jeg skjønner Kvinne også. Hvis de skriver og skriver men aldri nevner noe om å treffes, kommer det kanskje litt ut av det blå. Men det er mange måter man kan få sagt noe på, uten å si det rett ut. Mellom linjene, så å si.

(mann 53 år fra Oslo) ma. 3 mars 2008 13:06 Privat melding

Syntes...@ kvinne har en tråd som er flott.

Og ja, jeg kan også svare på mailer til personer uten å være interessert, men selv om dette er en datingside, så betyr vel ikke det at man skal la være å svare enkelte som kanskje fortjener et svar eller to, men samtidig at man selv ikke er "hypp" på personen.???
Og man vet jo akdri om ting forandrer seg når man eventuelt møter personene IRL... Behøver ikke bety at man lurer noen alikevel.
Men jeg vil også presiere at det er ikke alle jeg skriver tilbake til......Ikke det at jeg blir nedrent av mail, men ingen svar er vel ord nok.
Har jo flere jeg selv ikke får svar av, og da skjønner jeg tegninga:)
Blir jo ikke skuffet av den grunn.
Og har jeg fått svar av noen, så har det jo hendt at de er "litt" opptatt for tiden:), men de har kanskje behov for å snakke med andre.

Og blir jeg spurt, så vil jeg nok bestreve meg med å gi et korrekt bilde av hva jeg vil, men det vil nok ikke alle være enig i:):)


(kvinne 50 år fra Vestfold) ma. 3 mars 2008 13:09 Privat melding

Okei, jeg synes definitivt det er bedre å svare alle enn å bare svare folk man er interessert i - om enn et svar med et avslag. Den rosen skal Kvinne ha: Hun befinner seg i gruppen "greie folk". Det motsatte forbinder jeg med folk som jeg opplever som utrolig overlegne.

Skjult ID med pseudonym Kvinne ma. 3 mars 2008 13:28

Det er ikke bare for og være grei jeg skriver, men litt mere av medfødt nyskjerrighet i hva som bor i andre mennesker.
Men føler ikke av den grunn av at jeg skylder andre noe. Hvis jeg synes brevene er dø fødte så føler jeg meg ikke forpliktet til og følge (janteloven) at det er min tur til og svare. Men så lenge det er liv så skriver jeg.

(mann 61 år fra Akershus) ma. 3 mars 2008 13:30 Privat melding

@kvinne
ok, du skriver med en som bare skriver om å mekke biler, om forgassere, kamaksling, og elektronisk innsprøyting, og du forsetter å skrive med han fordi du er snill, er det slik jeg forstår deg ??!

Skjult ID med pseudonym Kvinne ma. 3 mars 2008 13:58

@ perfekt.
Det kan jo være at jeg har lyst til og lære litt mere om og mekke biler og forgassere. Noen ganger er det hyggelig og bevege seg utenfor mitt kunnskapområde og verden.

(mann 61 år fra Akershus) ma. 3 mars 2008 14:55 Privat melding

@kvinne
jeg prøver hele tiden å få tak i hva du innledningsvis mener, mulig du ordla deg slik at jeg misforstod deg, eller at det burde vært omformulert innledningsvis, men når det gjelder fag så lærer jeg best av folk jeg liker, som opptar meg, som er interessant og gir av seg selv, jeg svarer med sjanse for at jeg misforstår nå :) :)

Skjult ID med pseudonym Kvinne ma. 3 mars 2008 16:00

@perfekt.
Forstår hva du mener. Jeg har også klare formeninger på hvem som passer meg best, og det gir jeg utrykk av også til de det gjelder. Men jeg snakker med de andre også som skriver til meg, for det er interessant og se hvordan dialogen utarter seg, uansett om de ikke er et kjæreste emne i det hele tatt.

(mann 61 år fra Akershus) ma. 3 mars 2008 16:10 Privat melding

@kvinne
jeg har lært det mest utroligste av mennesker jeg ikke hadde forventet det av og i utgangspunket faktisk .....skal jeg si det......med fare for negradering av sukker medlemmer ....mennesker jeg i utgangspunkter har sett ned på ....det har lært meg en del om meg selv og forutinntatthet/ fordommer...... :)

Skjult ID med pseudonym Kvinne ma. 3 mars 2008 16:21

Jammen så bra da @perfekt. Det er det som kan skje hvis man bruker litt tid på et annet menneske og ikke bare forhåndsdømmer og avfeier dem med en gang. Vi alle har noe godt i oss.
Kanskje det er en av grunnene til at jeg svarer alle brev som jeg får inn.

Skjult ID med pseudonym Ung kvinne ma. 3 mars 2008 16:58

Helt enig med deg,kvinne. Av og til vet en ikke hva en skal gjøre når en får mail. Det er flere som ikke har vært interessante, som gjerne skriver en hyggelig melding. Jeg får lyst å svare, men er redd for at det blir misforståelser. Ikke vil jeg virke som en overlegen bitch heller, da jeg ikke er det in real life. Men,hva skal man gjøre da, for ikke å villede? Skal man uansett svare, eller hva? Synes dette til tider er vanskelig........

Skjult ID med pseudonym Kvinne ma. 3 mars 2008 18:13

@domino.
Hvorfor det domino? Han som skriver til meg startet ikke med og skrive at han ville treffe meg. Jeg står jo faktisk bare på galleri, og da må intressenten være den som skriver om han vil kjøpe,leie, eller bare beskue. Det ser jeg ikke som min oppgave. Og Ps! Jeg klager jo ikke på at jeg får brev, påpeker bare at de som oppsøker en profil bør kanskje være litt mere spesifikke hva de synes og ønsker om profil eier.

Skjult ID med pseudonym Kvinne ma. 3 mars 2008 18:15

Savner de menna som tør og evaluere mere i det de ser og leser. Synes det ofte blir så vagt. Så da blir det tilslutt neitakk for min del.

(mann 61 år fra Akershus) ma. 3 mars 2008 18:31 Privat melding

@kvinne
å nei du...vet hvem du er...avslørte deg gjennom mine "provokative" spørsmål...du prøvde å unngå dem....men klarte bare ikke å svare på noen av dem....sender en mail til deg senere ... :) :)

Skjult ID med pseudonym Kvinne ma. 3 mars 2008 18:35

Tror ikke du er så "perfekt" du mann 51. at du har avslørt meg ;) ..da måtte du såfall ha jobbet i sukker.

(mann 61 år fra Akershus) ma. 3 mars 2008 18:52 Privat melding

...hmmmm. kanskje jeg er så perfekt.... we will see. er jo i sukkerda......minner meg m om "kvinne 35",, none som husker henne og måten å argumentere på :)

Skjult ID med pseudonym Kvinne ma. 3 mars 2008 19:03

På hvilken måte synes du jeg argumenterer på perfekt ? Har ikke hørt om kvinne 35.
Er ganske så fersk her på sukker forum , og synes foresten det var riktig så gøy og prøve meg her på forum ;O)

(mann 61 år fra Akershus) ma. 3 mars 2008 19:06 Privat melding

vel...anyway...du fikk jo det du ville...eller ....ha...ha.. :)

(mann 61 år fra Akershus) ma. 3 mars 2008 19:09 Privat melding

ta det humoristisk......skal se du blir glad i hele denne gjengen som ofte diksuterer her....om vi klarer ...si det er en annen sak, men vi prøver i all fall å følge med.....lykke til....og klem fras en biiite liten provokatør :)

(mann 56 år fra Hordaland) ma. 3 mars 2008 19:14 Privat melding

Ser ikke noe galt i å svare på brev. Fikk en gang privat melding med spørsmål om hva rollespill var for noe. Jeg gav en lang utførlig tilbakemelding, men hørte aldri mer fra vedkommende ; )

Skjult ID med pseudonym nitrelo ma. 3 mars 2008 19:14

@perfekt

Du tenker ikke på lady35 kanskje?

Skjult ID med pseudonym Kvinne ma. 3 mars 2008 19:18

He he. føler jeg begynner og bli kjent med noen gjengangere. Og provokatører gjør bare diskusjonene enda mere fargerik ;)

@morpheon. kanskje hun ble skremt at ditt rollespill ;)

(mann 56 år fra Hordaland) ma. 3 mars 2008 19:34 Privat melding

Slett ikke umulig, må innrømme utredningen ble litt teknisk og totalt nøytral, uten dobbeltmeninger. Følte et lite flashback til den gangen på NLH hvor en jente faktisk ble med meg inn på hybelen under en fest for å se på frimerkesamlingen. Selv ikke en blå 4shilling4 fra 1859 kunne rette opp skuffelsen over at jeg mente det bokstavlig =D

Skjult ID med pseudonym Mr.A ma. 3 mars 2008 19:38

Litt som å invitere en dame på overnatting, og så re opp ekstrasenga... Priceless ansiktsuttrykk! ;o)

Skjult ID med pseudonym Kvinne ma. 3 mars 2008 19:40

Ha ha dødsbra! Jeg har gjort det samme, inviterte en hjem for og se glansbilde samlingen, og det ble kun den han fikk se ;)

(mann 56 år fra Hordaland) ma. 3 mars 2008 19:44 Privat melding

@Mr.A
Oops, har visst gjort det også >.<

Skjult ID med pseudonym Kvinne ma. 3 mars 2008 20:04

Det koster meg ingenting, men det er ikke meg. Og jeg er heller ikke en som dømmer en person ut ifra ett inntrykk så hvorfor ikke skrive litt, og se om jeg blir motbevist. Står selvsagt for alt jeg har skrevet tidligere også, men må tydeligvis formulere meg på alle språk ;)

(mann 51 år fra Oslo) ma. 3 mars 2008 20:30 Privat melding

Morph og MrA

Jeg har gjort det to ganger og med samme dama...den siste gangen bare forlangte hun å få sove i senga mi...hehehe

Skjult ID med pseudonym Mr.A ma. 3 mars 2008 20:37

Hehe...ElFrodo! Din lure...ehm...mann... ;o)

Skjult ID med pseudonym rika ma. 3 mars 2008 20:39

Hahaha, jeg ler!! -Ikke rart dere/ vi er her inne på sukker!!
Hoho!

(mann 51 år fra Oslo) ma. 3 mars 2008 20:48 Privat melding

Hvorfor slo det samme meg, rika?? hehe

Skjult ID med pseudonym rika ma. 3 mars 2008 20:53

ElFrodo.

Jeg ler fortsatt!! Thumbs up for you!

Skjult ID med pseudonym lykkeliten ma. 3 mars 2008 21:00

hehe, enig med rika:-) " Arguing on the internet is like running in the special olympics, even if you win you`re still retarded "
:-)

Skjult ID med pseudonym Smarty ma. 3 mars 2008 22:24

Hei Kvinne.
Jeg støtter deg fullt ut.

Mange meldinger er hyggelige å få- og jeg synes det er ubekvemt å skrive: Kan godt brevveksle med deg, men du må ikke tro jeg vil treffe deg eller at det skal bli oss. Han har jo faktisk ikke sagt noe om det Selv om det er en dating- side. Jeg har selv skrevet til flere uten at jeg er sikker på at jeg vil så mye mer enn å finne ut noe mer om dem, ha en diskusjon eller kanskje bare gi et komplement.

Skal jeg da si: Du er ikke noe for meg, men du har et sjeldent godt uttrykk?

Poenget er dessuten at ting kan forandre seg underveis. Kanskje tar humoen helt av og man får lyst til å møtes likevel.Skjult ID med pseudonym femme ma. 3 mars 2008 23:15

Jeg synes Kvinne, du er et såpestykke i debatten her.
Når noen påpeker faktorer, så kommer du med ny informasjon, unntak etc som ikke var med i utgangspunktet ditt.
Og du ignorerer fullstendig at dette in the end of the day er en datingtjeneste.

Selvsagt kan man skrive med folk uten at det trenger å være romantisk potensiale. Og ja, det er mange som bruker laaang tid for å komme til poenget (=skal vi treffes). Det ahr ergret meg mange ganger, og je har noen ganger mistet interessen for fyren nettopp pga tafatthet. MEN jeg innser jo at folk - helelr ikke menn - ikke er perfekte, det kan være mange grunner til at folk går rundt grøten. Noen er desillusjonerte, noen trenger tid for å føle seg trygge, eller tører å ta initativ, kanskje har de det veldig travelt på jobb og det sosiale livet må stå på hold til de får anledning til å be om et treff etc. Du ignorer fullstendig slike faktorer.
Men utgangspunktet for de aller, aller fleste er jo å finne seg en partner for kortere eller lengre varighet her, og det skader jo ikke da å få sagt det på en ålreit måte innledningsvis slik at de kan skrive til deg på rette premisser, elelr velge å bruke tiden sin på andre.

Jeg synes Tårnsvalen sier det godt; det handler om å være grei. Men du forfekter dessverre en ganske kynisk holdning gjennom "jeg tar kun ansvar for meg selv", ignorere at dette er en datingtjeneste, og uten å ha i bakhodet at det kan være gemt å være litt forutseende og tenke konsekvenser også for andre.

Skjult ID med pseudonym Kvinne ma. 3 mars 2008 23:35

Takk Smarty :) Vi har alle opplevelser med denne datingsiden.

Poenget mitt her var egentlig og trigge fram litt meninger. Og ja Femme jeg har mange meninger, og hvis jeg skulle få alt med i første innlegg så ville du nok ikke vært færdig og lest det ikveld ;) Så ergo! Derfor kommer mitt engasjement og flere meninger med i fortsettelsen!
Og jeg forventer ikke at en som skriver til meg vil be meg på date med en gang, det er ikke det jeg vil ha frem med mitt innlegg. ;)
Morsomt og se hvordan folk reagerer noen blir sinte og noen ser humoren.
Kanskje jeg skal lufte tankene mine litt oftere her ;I)

(kvinne 50 år fra Vestfold) ti. 4 mars 2008 00:12 Privat melding

Det skal mer til for å gjøre meg sint, i alle fall. :-) Du bestemmer jo selv, Kvinne.

Men jeg tenker jo som så; at du allerede har en ganske spikret mening om hvordan du foretrekker å forholde deg til folk som drøyer i lengste laget med å komme til poenget. Og da skjønner jeg ikke helt hvorfor du spør, egentlig. Kan det være jeg som har gått glipp av noe vesentlig her? Som ikke skjønner, mener jeg?

Skjult ID med pseudonym Smarty ti. 4 mars 2008 13:29

@tårnsvalen

Hun spør ikke om råd. Hun sier hva hun tenker om dette og lurer på hva andre tenker. . Dette handler ikke om å overtale hverandre om hva som er best. Vi er like forskjellige her som i IRL. Og det kan ikke forventes at vi skal gjøre alt likt eller tenke likt. Sånn sett har denne tråden vært vellykket.

Jeg tror alle som har skrevet her har en målsetting som å være grei. Vi har bare ulike virkemidler og væremåter. Lenge leve diversiteten!

(mann 56 år fra Hordaland) ti. 4 mars 2008 17:19 Privat melding

Nå er dette forsåvidt en date / sjekke side, men jeg synest det blir litt snevert om en hver kontakt mellom medlemmene skal måtte føre til et scenario hvor person 'a' med nellik i knapphullet møter person 'b' med nellik i knapphullet, og naturen så går sin gang. Det er ikke bare "in real life" langvarige trauste forhold man kan søke etter gjennom sukker.no, men også venner, meningsfeller/-motstandere og sjenerelt omgang med andre mennesker i en sosial setting, enten på nettstedet eller i det "virkelige" liv. For min egen del finner jeg muligheten for bli kjent med nye mennesker vel så verdifull som gjennomføringen av et sjekkeforsøk som mest sannsynlig ender i vasken likevel ;)

Skjult ID med pseudonym femme ti. 4 mars 2008 18:09

Smarty,
spør man om hva andre tenker må man være åpen for å høre det - og erkjenne at andres synspunkter kan ha relevans.
Men Kvinne setter jo seg selv i en forsvarsposisjon med å bortforklare eller unnskylde/skylde påandre.

Morpheo,
når var dette en svart hvitt situasjon som du fremstiller?
- Det fremkommer i den enkeltes profil hva man er ute etter.
- Kommunikasjon kan avdekke om det er noe potensiale elelr ikke, selv om man i utagangspunktet tror nei altenativt ja.
- Men Kvinne sier at det her er snakk om typer som hun overhodet ikke vil finne inetressant for noe mer. Om ikek de skriver at det er pennevenner de søker, så må man forutsette at de er ute etter forhold. Og å lirke inn at man kun ser potensial for vennskapelig kontakt over mail, kan ikke være så vanskelig. Å la være å gjøre det,e r opportunistisk.

Og som om ikke menn har problemer nok med å tolke kvinner eller takle avvisninger, skal de deale med mixede signaler og manglende forståelse for at de lodder farvannet, bare fordi Kvinne ikke har bedre ting å bedrive tiden sin med.

Skjult ID med pseudonym mann ti. 4 mars 2008 18:17

@femme
Kanskje du burde sette deg inn i hva kvinne skriver før du sier din mening.
Kjenner ikke igjen det du klager på, i forhold til det hun skriver om.

Skjult ID med pseudonym Smarty ti. 4 mars 2008 18:23

Femme. Vi er uenige her. Jeg tok nylig selv kontakt med en mann her. Vi hadde en morsom tone i et 4-5 mailer. Når jeg så spurte om å treffe ham, svarte han at han ikke trodde det var noe poeng, da magefølelsen sa at jeg ikke var hans type. Skulle jeg da føle meg lurt? Nei.

Det svaret syntes jeg er HELT greit. Jeg synes mye bedre om ham nå, enn om han hadde svart meg at: vi kan godt taste litt, men du er ikke min type, i første melding.

Få er vel bare ute etter brevvenner, men det skader ikke med litt kontakt før man bestemmer seg, og heller ikke om man har bestemt seg. Det hjelper på selvtillitten og på humøret mitt å bli møtt med hyggelige meldinger. De som føler seg seg lurt av et hyggelig svar fra en som i utg. punktet ikke er interessert (enda de selv ikke ha spurt om noe signifikant) tar seg selv for høytidelig slik jeg ser det.

Men når det gjelder hva som er høflig, må jo hver og en vurdere dette selv. Det er jo det som er fint med et forum hvor vi ser at vi er forskjellige og at det ikke finnes noen mal for hva som er å være grei her...

Skjult ID med pseudonym femme ti. 4 mars 2008 18:25

Mann, vær litt mer presis.

Er ikke dette en forsvarsparagraf (uten at janteloven er nevnt av andre enn Kvinne):

"Må man da følge janteloven og uskrevne regler? Hvem sine regler? deres?
Det er ikke min oppgave og fortelle alle og enhver at de ikke er rett for meg,"

"Det er ikke bare for og være grei jeg skriver, men litt mere av medfødt nyskjerrighet i hva som bor i andre mennesker.
Men føler ikke av den grunn av at jeg skylder andre noe. Hvis jeg synes brevene er dø fødte så føler jeg meg ikke forpliktet til og følge (janteloven) at det er min tur til og svare. Men så lenge det er liv så skriver jeg."

"Når jeg leser i forum så ser jeg så mange som klager og klager over at ingen svarer dem.
Jeg er en "svarer" og skriver så lenge det er noe og skrive om, pluss svare på de spørsmål som evt. kommer."

etc
Dette er unnskyldninger/grunner/rettferdiggjøring (noe berettiget, andre mer tynt) - men altså forsvar.
Og uten en eneste erkjennelse av at noen av andres innspill også har relevans.

Skjult ID med pseudonym femme ti. 4 mars 2008 18:26

smarty,
man kan som regel forutsette at man i skrivefasen er i en evaluering - men ut i fra Kvinnes innlegg, er det ikke noen evaluering en gang - belsutningen om null treff er tatt ved første tastetrykk.