Alle innlegg Sukkerforum

Høyt/lavt Matchtall

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym NJ_2 sø. 28 aug. 2011 21:45

Etter at først daten her var et matchtall på 85 og jeg synes daten gikk skikkelig dritt, har jeg unngått lavere enn 90. Er jeg kresen? Eller har noen tips?

Skjult ID med pseudonym dreamon sø. 28 aug. 2011 21:47

Nei, ikke kresen - bare litt fårete (dilter etter) og dårlig på å følge din egen intuisjon...

Skjult ID med pseudonym NJ_2 sø. 28 aug. 2011 22:13

ja, og de med høyt matchtall tar ikke kontakt. Blærete?

Skjult ID med pseudonym Sirim sø. 28 aug. 2011 23:03

Matchtall 81 førte til en veldig hyggelig date fredag, mens match over 90 tidligere ikke har ført frem - ingen grunn til å legge for mye i sukkers matchingsystem :)

Skjult ID med pseudonym ! sø. 28 aug. 2011 23:04

Ikke noe feil i at være kresen men du er ikke kresen, du har bare valgt at ikke date personer i en gruppe som like gjerne kan passe deg bedre. Jeg vet ikke hva man kaller det...

(mann 47 år fra Oslo) sø. 28 aug. 2011 23:30 Privat melding

Hva med å teste noen med LAVERE matchtall istedet? Færre forventninger og sikkert mye høyere temperatur. Kanskje du blir positivt overraska... :-)

(kvinne 32 år fra Oslo) sø. 28 aug. 2011 23:41 Privat melding

Jeg tror det er 2 ting som er feil:

1. Match scoren er på ingen som helst måte noen fasit for hvor bra man passer sammen. Jeg har overhodet ingen tro på at en test med så få spørsmål har nubbekjangs til å vurdere hvor godt to personer passer sammen. Jeg tror match scoren først og fremst kan brukes til å luke vekk folk man er -veldig- annerledes fra.

2. Det er veldig lett å misforstå hvordan match score regnes ut. Hvis du setter feks at du er "anti-røyking", og setter det som et "absolutt krav", så vil ikke bare alle røykere ende opp med <70 match til deg. Du får <70 match til alle som ikke har satt "anti-røyking" som "absolutt krav" også!
Så hvis du setter "absolutt krav" litt her og der, så ender du plutselig med å luke ut folk du egentlig kunne passet bra med.

(mann 31 år fra Buskerud) sø. 28 aug. 2011 23:48 Privat melding

jeg driter i om matchen er 70 eler 99.
Skjemien kan ligge hvor som helst....

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ma. 29 aug. 2011 00:28

Matchtallet er diskutert mange ganger tidligere. Det er et verktøy som man må lære å bruke, og ikke magi. Det sier selvfølgelig heller ikke noe om kjemi og tiltrekning og det er jo hele poenget med systemet - når man først finner en med god kjemi så er sannsynligheten større for at det kan vare hvis man har et høyt matchtall. Det som ble sagt over om absolutte krav hørtes feil ut. Vektingen og absolutte krav tar utgangspunt i hva som er svart. Ikke hva den andre har vektet. God natt :-)

(mann 36 år fra Oslo) ma. 29 aug. 2011 07:50 Privat melding

Matchingsystemet er bare vås. Det gir i beste fall en indikasjon på at man har sammenfallende interesser og ønsker, men ikke noe særlig mer enn det. De lærde strides vel også om like barn leker best eller om litt ulikheter tiltrekker hverandre (magneter?)

Skjult ID med pseudonym Driver ma. 29 aug. 2011 08:41

Ja den skjemien....eller er det sjemien?

Skjult ID med pseudonym 1881 ma. 29 aug. 2011 08:58

Rart hvordan den norske skolen sliter. Virker som det er overflod av norsklærere.

Skjult ID med pseudonym clementine ma. 29 aug. 2011 09:59

Jeg har truffet en mann via et annet nettsted.
Viste seg vi begge var på sukker også, men her ser vi ikke hverandre, fordi vi har under 70 i match.

Siden vi har en svært god match i virkelighetens verden, måtte vi jo ta en titt på trærne våre her, for å se hvor det skal skjære seg. Fordi vi oppga kallenavn kunne vi finne hverandre.

Eneste vi kan se som grunn til at vi her inne har så dårlig match, er faktoren barn. Blomsten er vissen.

Nå er det slik at han ikke har barn og ikke vil ha det heller. Jeg har barn som er utflyttet. Derfor er barne problematikken ingen hindring for oss, selv om match systemet viser det.
Det som gir oss så dårlig match, er altså noe som faktisk ikke betyr noe for om vårt forhold vil vare eller ikke, slik sukker mener.
Det er altså en god del nyanser dette match systemet feiler på. Og utslaget er sånn sett ganske alvorlig. Mange man kunne passet utmerket med egentlig. Eksempelet til Cogni viser også dette.

Ja det ser sikkert umulig og lage et vanntett system, for det er også ganske vanskelig å fylle ut slike svar skjema.
I alle fall sliter jeg med den slags, fordi så mye avhenger av når og hvor og i hvilke settinger det dreier seg om.
Et slikt system gir bare en slags indikator, som sukker sier, men med mange feil, som sukker ikke vil se(?)
Jeg har altså flere ganger sett at tallet ikke egentlig betyr så mye, men jeg får ikke ta dette valget selv.
Der mener jeg den største feilen ligger, med match systemet.

Synes da i det minste at match systemet skulle åpne for at alle under 70 i match, vises på søkelistene våre. At vi selv skal kunne vurder om vi vil snakke med en lav match og se om det som trekker ned, kanhende ikke bety noe likevel.

Idag ser vi altså ingen under 70, om vi ikke tilfeldigvis leser på forum og der ser en vi liker og de forhåpentlig har åpnet opp for de under 70.

Skjult ID med pseudonym LilliMi ma. 29 aug. 2011 10:21

Jeg har satt alt på "mindre viktig". Da får jeg med meg de fleste her inne. Innimellom endrer jeg til helt motsatt av hva jeg står for. Det er under en håndfull nye medlemmer som dukker opp de gangene jeg gjør dette.

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 29 aug. 2011 16:36

Som en mann på 197 "mister", får alle kvinnene på 167 og lavere et kraftig fratrekk i matchtallet dersom de har krysset av for at høyden betyr noe. Men etter å ha kommet i prat med flere med "død" høydeblomst (av en eller annen grunn, liker jeg lave damer), viser det seg at det slett ikke er det de har tenkt, de har like gjerne tenkt at de ikke vil ha en for lav partner - 167 er vel ikke så langt unna gjennomsnittet for damer i Norge.

Samtidig er flere av spørsmålene uklare. Det er ikke riktig som Cogni sier her oppe, at om én har oppført noe som absolutt krav, så må også den andre gjøre det. Hvis du derimot har krysset av for at noe er et absolutt krav, utelukker du alle som ikke har krysset av for det samme, +/-1. Det betyr at hvis du har krysset av for 1 på røyking, vil du bare få dem som har krysset av for 1 og 2 hvis det er et absolutt krav. Men ser man på spørsmålsstillingen, er jo den relativt absurd, da det i den ene enden er "antirøyk" og i den andre er "mer enn 20 sigaretter om dagen". Det ene er en holdning, det andre er noe man gjør. Men det går da fint an å være ikke-røyker uten å være antirøyk? Derfor krysser man kanskje av på 3, og, vips, så blir mange utelukket uten grunn. Og tilsvarende uklarhet er det også på andre spørsmål.

Legg også merke til at Sukker ikke sier noe om hvor godt dere passer sammen, men hvor stor sannsynlighet det er for at forholdet skal vare. Gitt at du vil ha et varig forhold, synes jeg dette underslår det faktum at vi ikke er statiske. Mennesker kan endre interesser. Man kan slutte å røyke, man kan begynne å trene, man kan bli mer interessert i friluftsliv, man kan bli mer motebevisst, man kan endre holdning med tanke på barn. Også etter at man har gått inn i et forhold - på bakgrunn av gjensidig påvirkning. Så tallet sier ikke noe om hvor godt dere passer sammen, det sier bare noe om hvor stor sannsynlighet det er for at forholdet vil vare hvis personligheten ikke endres.

Så jeg gir en lang marsj i matchtallet, og bryr meg vel egentlig bare om de bladene som faktisk betyr noe for meg.

Skjult ID med pseudonym sushibabe ma. 29 aug. 2011 16:47

Kandidater med høyt matchtall er oppskrytt, gir blaffen i det jeg.

Fikk i går slik en reflektert førstmelding fra en med matchtall 97:
Hva kan du fortelle om deg selv da - Hva får dine klokker til å tikke?

WTF!? Hva kan man si....jeg ser da et STORT bullshiting potensial

(kvinne 32 år fra Oslo) ti. 30 aug. 2011 01:15 Privat melding

Det med absolutt krav er noe jeg leste av en annen på forumet, som virket å stemme for min egen profil.
Jeg gikk igjennom matchingtesten min på nytt, fjernet alle absolutte krav (men ikke andre endringer), og det ble en del forandringer i matchinglisten fra det. Det kom frem en del profiler som jeg ikke husket å ha sett før, og listen over de høyeste 10 matchene ble helt annerledes.
Jeg pratet også med en annen her, som syntes det var rart at han hadde <70 i match med meg. Jeg fortalte ham om dette med absolutte krav, og neste dag var vi på 94 i match... Slå den:p

Jeg kan ikke si bastant at det er slik, men det virker veldig slik for meg.