Alle innlegg Sukkerforum

Breivik mottar " betydelige mengder" av kjærlighetsbrev fra kvinner.

Vis siste innlegg
(mann 38 år fra Østfold) sø. 28 aug. 2011 23:12 Privat melding

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/artikkel.php?artid=10098234

Det kom jo ikke akkurat som noen overraskelse... Men allikevel... FY FAEN! Sjuke kjerringer.

Skjult ID med pseudonym FrøkeMilla sø. 28 aug. 2011 23:17

Enig med du!
Har aldri forstått den der greia!

Skjult ID sø. 28 aug. 2011 23:20

En som aldri kommer til å være utro(med det motsatte kjønn) og hun vet alltid hvor han befinner seg. Hørtes greit ut det.

(mann 38 år fra Østfold) sø. 28 aug. 2011 23:22 Privat melding

Vel, "utroskap" i den sammenhengen blir vel å sende brev til andre damer...?

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 28 aug. 2011 23:33

er vel ikkje utroskap men håper han blir rævpult eitpar ganger for dagen:)

(kvinne 32 år fra Oslo) sø. 28 aug. 2011 23:36 Privat melding

Æsj og fysj

(mann 49 år fra Troms) sø. 28 aug. 2011 23:37 Privat melding

Den samme gamle historien....

" de skal redde ham"

Han er uansett sikkert impotent, sikkert derfor han klikket.

Skjult ID med pseudonym B-Boy sø. 28 aug. 2011 23:38

Han får nok tjue ganger så mange brev som gjennomsnittmannen på Sukker. Det er litt morsomt, og litt trist.

(kvinne 34 år fra Akershus) sø. 28 aug. 2011 23:39 Privat melding

De er nok ikke helt ved sine fulle fem heller da.... enten på psyk / skulle vært der, fanatisk religiøse etc.. great! mange sjuke folk!!!

(mann 36 år fra Oslo) ma. 29 aug. 2011 07:54 Privat melding

Hyggelig at noen gutter får masse brev fra damene da, og ikke betaler han for medlemskap på sukker heller. Kudos :p

(mann 51 år fra Oslo) ma. 29 aug. 2011 08:22 Privat melding

Slemtiger, du tjener nok mer på å kunne jobbe og betale for deg her inne! :)

Men, håper disse damene ikke skriver til meg!

(kvinne 37 år fra Akershus) ma. 29 aug. 2011 09:08 Privat melding

Det er jo bare sykt, alt sammen.
Trur de skal kunne helbrede han?!
WTF?

(kvinne 39 år fra Oslo) ma. 29 aug. 2011 09:14 Privat melding

Noen tar det å like bad boys _litt_lenger.....Grøss så dårlig smak de har!

Skjult ID med pseudonym jenta ma. 29 aug. 2011 09:38

But then again ... hva gjør mest skade på samfunnet, å ta livet av masse folk, eller å være såpass skrudd at du utvikler en fascinasjon for en som gjør det? Jeg ville heller møtt en sånn dame i et mørkt smug enn en mannlig massemorder.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 29 aug. 2011 09:41 Privat melding

Husker jeg skrev at han kom til å motta tonnevis med frierbrev hersånn for noen uker siden, da ble jeg kalt "idiot", "håpløs" og en anonymskapning mente jeg burde "bytte miljø" og at jeg "lever i min egen verden",

Hvor får noen det fra at de tror de skal redde han?
Ikke alle men mange, svært mange kvinner føler en enorm tiltrekning til det de oppfatter er fryktløse menn. De synes ikke synd på noen, de vil ikke redde noen, men de er programmert biologisk til å ville ha den mest dominerende, brutale og hensynsløse mannen som de tror vil gi dem sterke avkom.

Det er som når du ser norske studinner som konverterer til Islam, her jeg bor i Oslo ser jeg norske jenter med hijab som endel av hverdagen.
De er ressurssterke, intelligente, høy utdanning og sosiale nettverk osv.
Men de har et trekk de ikke kan hjelpe for, alt som er brutalt/dominerende blir de tiltrukket av.
Muslimske menn viser ofte trekk disse jentene oppfatter som dominerende, så de konverterer av ren frykt...de vil frykte mannen de liker.
I vestlige kulturer der mannen i samfunnet står svakt er det helt normalt at kvinner som er avhengi av stockholmssyndromet/dominerende menn søker seg til det de frykter mest og forsvarer det iherdig.

Skjult ID med pseudonym Man hore ma. 29 aug. 2011 09:41

”Jeg er hverken sjokkert eller overrasket. Det er såpass mange spesielle folk ute i samfunnet som er helt på kanten av galskap”, sier fengselspresten. Intet er nytt under solen dessverre, det er plenty med sprøyte gale kvinnfolk der ute. Jeg får satse på å finne en som er frisk og sunn selv, både i hode og sjel.

@ Blindebukk
Det kan du nok dessverre ikke regne med. Han sitter på isolat. Og etter det han har gjort så blir han nok plassert på en spesialavdeling for fanger som må beskyttes fra andre innsatte hvis han noen gang kommer ut av isolatet. Og det gjør han nok, for ubegrenset bruk av isolat kan regnes for tortur, noe vi ikke driver med i Norge. Så da får han vel sitte på samme koseavdeling som Viggo Kristiansen og andre voldtektsmenn og barnemordere, slik at han slipper å bekymre seg.

Skjult ID med pseudonym ikkeblå ma. 29 aug. 2011 09:41

Da har de kanskje samme virkelighetsoppfatning som han?

(mann 33 år fra Oslo) ma. 29 aug. 2011 10:02 Privat melding

@Man Hore - Det må vel være den største samfunnsmyten som eksisterer idag, det finnes ingen indre justis i fengsler i Norge der barnemordere og voldtektsmenn skal tas, tvert imot er det mange som sier seg "enig" med voldtektsmennene og de får høyere status jo mer brutale de har vært.

Det jeg tror vil skje er at han fort vil finne innsatte som vil høre på han og som blir nyttige verktøy for han, de har ingen større sympati for samfunnet der de sitter på 5kvm2 i 15år+.

Skjult ID med pseudonym Everett ma. 29 aug. 2011 10:40

@JimJimJ
Jeg så det du skrev om frierbrevene og det ante meg at det kom til å stemme, men jeg følte det var upassende å komme med kommentarer da.
Kom ikke de kommentarene om å "bytte miljø" i forbindelse med noen andre typer innlegg der han unevnelige ikke ble diskutert?
Jeg føler ikke for å bruke så mye energi på forum at jeg vil finne frem de innleggene, men du kan gjerne.

(mann 36 år fra Oslo) ma. 29 aug. 2011 11:44 Privat melding

Spesielt interessant at kvinner ønsker å etablere kontakt med en mann som kommer til å sitte relativt isolert de kommende 20 årene :)

(mann 33 år fra Oslo) ma. 29 aug. 2011 12:18 Privat melding

Nei han vil nok få besøk og få perm og lignende, blir det dom basert på "mental helse" vil han kunne få gjester hver helg.

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 29 aug. 2011 14:53 Privat melding

"Ikke alle men mange, svært mange kvinner føler en enorm tiltrekning til det de oppfatter er fryktløse menn. De synes ikke synd på noen, de vil ikke redde noen, men de er programmert biologisk til å ville ha den mest dominerende, brutale og hensynsløse mannen som de tror vil gi dem sterke avkom. "
Jeg tror dette må være årsaken, ja.
Jeg synes det er rart at jeg ikke har sett noen av psykologfolka nevne dette. Instinkter er sterkere enn folk flest tror, og det har veldig sterk virkning på preferanser.

Så er det stor forskjell på folk i hvor mye man lar seg styre av ubevisste ønsker, preferanser og instinkter, versus erfaring, rasjonalitet, logikk og sannsynlighet.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 29 aug. 2011 15:47 Privat melding

Er det ikke rart at de som skal kunne mest, som oftest vet minst?

Skjult ID med pseudonym Helt ma. 2 april 2012 16:15

Kom over denne gamle posten, det var AKK det jeg også visste, at frierbrevene kom til å strømme inn til denne karen, er det kvinner vil ha! :)

(mann 46 år fra Aust-Agder) ma. 2 april 2012 16:33 Privat melding

virkelig syke jenter som ønsker kontakt med en slik mann. han kommer mest sansynlig aldri til å sette sine bein utenfor murene noen gang.

Skjult ID med pseudonym . ma. 2 april 2012 16:39

Alle benekter for det, men dessverre så renner det mellom beina på dem når de tenker på en slik fyr, det er rett og slett litt ekkelt å tenke på, kan aldri vite om plutselig mange ensomme begynner å gjøre masse syke ting, bare pga damene skal ha mer interesse for ham.....

Skjult ID ma. 2 april 2012 16:41

Hvem er det som er så dum at de skriver kjærlighetsbrev til den idioten. Hanburde ikke fått noen oppmerksomhet i det hele tatt. Min mening er at de burde grave et hulli bakken putte han nedi. Etterpå sette en rist over, som ikke gikk an å åpne. Så kunne han sitte der å tenke ¨på hva hanhar gjort i 20 minus grader.

(mann 37 år fra Vestfold) ma. 2 april 2012 16:53 Privat melding

Når han klarer å få brev uten å be om det så burde det jo være mulig å få noen brev her inne også... Ikke det at jeg vil ha brev fra noen av de damene som sender brev til han...

(kvinne 50 år fra Oslo) ma. 2 april 2012 16:59 Privat melding

Nå var det vel ikke `kjærlightesbrevkvinnfolka` psykologene skulle analysere heller da..men han. Går ann å ha flere en en tanke i hodet samtidig.
Forøvrig er jeg enig med JimJim og glad du er tilbake med interessange meninger..)) Du hever nivået her inne..ellers hadde det blitt alt for mye sukker ditt/sukker datt ...ååå så hyggelige alle må være alltid .

Skjult ID med pseudonym Flopp ma. 2 april 2012 17:01

Damer liker badboys vettu..sånn har det alltid vært.

Skjult ID med pseudonym watchersky ma. 2 april 2012 17:40

Så hvor mange kjærlighets/frierbrev har Krekar fått?
Ingen damer her inne har gått ut åpent og sagt at de har sansen for ham, ihvertfall.
Men i det skjulte...

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 2 april 2012 22:13 Privat melding

Jeg tror dessverre at en god andel av disse damene har blitt "ødelagt" i sin oppvekst av menn de ikke burde hatt som "farsfigurer" i livet sitt. Og kanskje mødre som også var blitt ødelagt i sin oppvekst, og bare førte "arven" videre fordi de valgte disse dårlige farsfigurene.

Ikke at det er noen unnskyldning for i voksen alder ¨"velge" menn i "samme gate" som det de er vant med fordi de vokste opp med det. Men det er en forklaring på hvor viktig det faktisk er å gi våre døtre (og sønner) gode rollemodeller i oppveksten.

Og nå mener ikke jeg at disse kvinnene har vokst opp med fedre, stefedre, mors tilfeldige kjærester, andre menn som har stått dem nær, som har vært drapsmenn. Men likevel kanskje menn som i en eller annen form gjorde at disse kvinnene fikk et feil bilde av sin egen verdi, og det å ikke bare ta til takke med fyrer som vil utnytte dem på noe vis, eller som trenger å "reddes".

Skjult ID med pseudonym My ti. 3 april 2012 14:25

Helt enige, sjuke damer! Hvordan kan sånt skje?? Galskap!

Skjult ID med pseudonym My ti. 3 april 2012 14:26

Ja, det er noe med kvaliteten på damene han får brev fra. Men, huff, at det skal være så mange!