Alle innlegg Sukkerforum

Til alle som tror dere blir stoppet av bildene...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jente ma. 29 aug. 2011 00:09

Det som skjedde nå, er så klassisk:

Fikk denne førstemeldingen:

Han: Hei! Fin profil og fine bilder! Lyst til å bli kjent?
Jeg: Tusen takk for melding og for hjertet! Hva er det som gjør at du tror det er en god idé at vi blir bedre kjent? :-)
Han: Du har fin profil og fine bilder.

Og der stopper det liksom. Får meg ikke til å si noe mer. Han åpner jo ikke for å prate! Han har kort og intetsigende tekst og OK bilder. Det gir meg lite å gå på... og vekker ingen nysgjerrighet.

Hvorfor deler jeg dette med dere? For å klage? Nei. Bare for å si at det ikke alltid er ikke bildene som stopper kommunikajsonen, det er manglende kommunikasjonsevner/ evt. villighet til å investere noen kalorier i det å ta kontakt.
At den første meldingen er kort og ikke veldig spennende er OK, vet jo at mange ikke svarer. Men prøvde liksom å vise at jeg svarte og ville gi ham en sjanse til. Slik jeg ser det, tok han den ikke. Hadde han skrevet noe jeg kunne tatt tak i, eller i det minste et spørsmål ville vi kanskje kunne blitt kjent... Nå mistet jeg inspirasjonen..

Så dette er ment som en oppmuntring til dere som tror det alltid er bildene som stopper dere! :-)

(mann 45 år fra Hordaland) ma. 29 aug. 2011 00:15 Privat melding

Et lite tips;

Du går inn på hans profil og sjekker ut hans bilder og info, og så svarer du tilbake med hva du synes om hans bilder og profil.

Eller var det ikke et alternativ?

Skjult ID med pseudonym Jente ma. 29 aug. 2011 00:22

Joda, gikk selvfølgelig inn og skjekket profilen. Som jeg sa hadde han ok bilder og litt intetsigende tekst. Ikke mye å gå på. Fikk egentlig ikke noe inntrykk å snakke om, og å svare akkurat det har vel ikke så mye for seg..?

(mann 45 år fra Hordaland) ma. 29 aug. 2011 00:27 Privat melding

Hadde jeg vært deg hadde jeg spurt han om forskjellige ting.

Det virker jo som om han har sendt den meldingen du fikk til mange damer.

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 29 aug. 2011 00:36

du kan jo si det som det er, at du ikke syntes profilen hans var interesant? altså, pakket inn på en fin måte:

"Nå har jeg gått inn og sett på din profil og bilder, men må nok takke nei til invitasjonen om å bli kjent. Men tusen takk for tilbudet! :-)"

og ja, du skal få lov å klipp og lim den inn :-P

Skjult ID med pseudonym Buster... ma. 29 aug. 2011 00:36

@ Jente :

Det kan godt tenkes jeg tar feil, men jeg lurer litt på om ikke det var ditt svar som stoppet ham litt fra å skrive mer... "Hva er det som gjør at du tror det er en god ide for oss å bli kjent?" er et ganske direkte og kan tolkes som et litt sånn "kravstort" andresvar (eller var det førstesvar?) synes jeg. Jeg sier ikke det var det du mente å være, men det kan tolkes som det. For det første er det noe litt sånn "stillingsintervju" over det. Og for det andre er det jo ikke sikkert han har noe klart svar på det enda? og hvorfor skulle du kunne kreve et sånt svar av ham så tidlig? Antagelig driver han og utforsker deg også, så han vet jo ikke svaret en gang.

Dette var ment som et ærlig svar og en konstruktiv kommentar og er ikke ment som sur kritikk eller noe. Men personlig ville jeg skygget banen uten den returkommentaren hans en gang, om jeg hadde fått et såpass rett på og litt "småaggressivt" svar. Husk på at alt han behøver å gjøre også, er å klikke, så har han hundre damer til og velge mellom.

Men som sagt, mulig jeg tar feil i dette tilfellet. men jeg, hadde ihvertfall tenkt litt sånn, jeez, hvem er det hun tror hun er, så tøff i trynet oi første svaret? Og så hadde jeg klikket videre. Vet ikke om det var det du ville høre og du er sikkert hyggelig, jeg har kun snakket om og forholdt meg til den ene setningen her altså :-) Og ejg vet godt hvordan det er. jeg roter rundt her selv. Ha en fin kveld!

Hilsen Buster :-)

(mann 45 år fra Hordaland) ma. 29 aug. 2011 00:52 Privat melding

Du fikk en 'lim-inn-kommentar', jente.
Beklager å si det, men mannfolk er enkle, så de gjør sånt.
Har selv gjort det, men skjønt i ettertid at man må sette seg inn i hver enkelt profil for å se om man virkelig har noe til felles med vedkommende jente.

Skjult ID med pseudonym Jente ma. 29 aug. 2011 09:59

@Buster

Skjønner godt hva du sier. Og klart jeg ville han skulle utdype HVA det var han likte i det jeg skrev, hvorfor han tenker at vi kan ha noe felles, og rett og slett sjekke om han kan kommunisere. Jeg tenker at når han ikke "gir mer" enn å gjenta det lille han skrev i første melding i andre melding, så er han ikke spes. interessert - jeg får inntrykk av at han skyter med hagle og at det ikke er så viktig.

At han får samme inntrykk av meg ved min kommentar skjønner jeg. For den kan gjerne tolkes som: Du når ikke helt opp automatisk, men du får en ny sjanse nå.

Uansett var poenget mitt at bildene var bra nok til at jeg ville gitt ham en sjanse om han hadde lagt litt effort i meldingne... :-)

(mann 43 år fra Oppland) ma. 29 aug. 2011 10:50 Privat melding

Det er jaggu ikke lett dette her.
Ser at det med skriftlig kommunikasjon kan være litt trøblete. Har selv opplevd å skrive ting som høres bra ut inni mitt hode, men som ikke gjør seg like bra for den som leser.
Tror jeg er lit enig med Buster. Jeg hadde nok oppfattet dette som et litt avvisende svar. (Selv med smilefjes)
Men så skal det sies at førstemeldingen ikke akkurat var veldig kreativ heller ;-)

Skjult ID med pseudonym fjesløs ma. 29 aug. 2011 11:26

Hvis man skriver original melding hver gang, kan man få lov til å fortsette å tro at man stoppes av bildene da, de gangene man ikke får svar? ;)

Skjult ID med pseudonym Joques ma. 29 aug. 2011 11:31

Buster, han driver jo ikke og utforsker noe som helst - han gidder ikke å by et milligram på seg selv, han lesser bare hele bli-kjent-ansvaret over på TS. Tafatte meldinger gjør at man ikke gidder å svare, sånn er det her i gården også.

Skjult ID med pseudonym Sunshine ma. 29 aug. 2011 11:32

Jente her!!
Tror jeg også hadde rygget av kommentaren: Hva er det som gjør at du tror det er en god idé at vi blir bedre kjent? :-)
Den virker negativ,litt selvgod...

Liker enkle morsomme meldinger,liker jeg profilen og bilde så svarer jeg!

Fikk meldingen en gang : Har du lovehandles?
Lo meg skakk og svarte..morsomt:)

Skjult ID med pseudonym Forumtroll ma. 29 aug. 2011 11:42

@ TS

Han kom lenger enn folk som klager her inne, ved at du faktisk besøkte sida hans, og faktisk svarte han.

At han var evneveik på oppfølging er en anna sak.

Det er ikkje alltid bildene som stopper kommunikasjonen, men det er unntaket heller enn regelen.

Skjult ID med pseudonym Buster... ma. 29 aug. 2011 11:46

Sunshine :

*noterer ned til senere bruk* "Har du lovehandles"...

genialt! :D

Skjult ID med pseudonym Jente ma. 29 aug. 2011 13:17

Jeg mener han glemmer noe viktig: Han sier verken noe konkret om hvorfor han liker meg og det jeg skriver. Han sier heller ingenting om hva han selv har å tilby, eller ting vi kunne hatt felles.

Han lar meg på en måte velge han nærmest ut fra bildene alene. Og det er sjelden det som gjør meg nysgjerrig. Joda, bilder er viktig. Men det du skriver kan definitivt vippe deg opp eller ned. (Og jeg føler at det gjelder for de fleste og ikke for unntaket).

Skjult ID med pseudonym Sunshine ma. 29 aug. 2011 13:34

Men hvorfor skal du ha det konkret...han liker det første inntrykket han får...ikke krev så mye!

Da er det jo bare for deg å spørre om det du vil så setter man jo i gang kommunikasjonen på en eller annen måte.

Jeg er sykt dårlig på å skrive masse,eller korrekt(hva nå enn det er) jeg surrer og skriver masse tull,men har inntrykk at liker personen deg setter han/hun ikke masse krav..da spiller man litt på de meldingenene man får...

Tror vi setter alt for mange kriterier...jeg er ikke noen journalist,ikke glad i milelange meldinger heller.
Synes det er litt greit å ha litt å snakke om når man møtes:))

Skjult ID med pseudonym Man hore ma. 29 aug. 2011 13:41

Må si meg enig med Buster og Sunshine. Å svare som du gjorde at "Hva er det som gjør at du tror det er en god ide for oss å bli kjent?" synes jeg øyeblikkelig virker som at du legger opp til en intervjusituasjon, der han må kvalifisere seg. Hadde du gjort det samme hvis en fyr hadde kommet bort til deg på en kafé eller i en bar og sagt bare hei? ”Hvorfor sier du hei til meg? Hva er det som gjør at du tror det er en god ide for oss å bli kjent?" Sorry, men hadde jeg vært han mannen så hadde jeg gjort akkurat det samme som han tror jeg, nemlig å drept samtalen med en høflig men intetsigende oppfølgingsmelding og ferdig med det. Etter min mening var det ikke han som ødela det der, det var du, og han mistet sikkert lysten til å fortsette å skrive med deg. Det hadde ganske sikkert jeg gjort. Du virket rett og slett litt selvgod og høy på pæra og sånn ”Hvem tror du at du er? Hvorfor skal jeg skrive med deg?” No offense, for jeg tipper det ikke var slik du mente det siden du lager en tråd om det her.

Når det er sagt så kunne han selvsagt ha sendt en litt bedre førstemelding, men hva så? Du kunne lett ha svart noe slikt som ”Ja, kanskje det? Jeg ser at du liker …” selv hvis du hadde lyst til å bli kjent med han. Jeg får ofte førstemeldinger som har enda mindre å ta tak i enn den du fikk, noen ganger ikke mer enn et "hei!" men hvis du har lyst til å bli kjent med vedkommende så er det ærlig talt ikke vanskelig å følge opp likevel. Men det gjorde du ikke. I stedet ba du han kvalifisere seg. Og den smileyen til slutt gjør ikke altfor mye forskjell, for mange bruker jo slike uavhengig av om de er vennlige, sarkastiske, ironiske, nedlatende eller hva det nå enn er.

Skjult ID med pseudonym Ole ma. 29 aug. 2011 14:02

De damene jeg har høy match med er iallefall veldig kravstore på hvordan man skriver meldingene:)

Ved noen annledninger har jeg brukt dette aktivt også:
Om jeg mister interessen med noen jeg har utvikeslet en del mailer med holder det stort sett og bytte punktum med komma slik at meldingen blir slitsom og lese. Da kan man være den som sender sistemeldingen og ha litt bedre samvittighet når kommunikasjonen stopper.

Et problem derimot er de gangene jeg vet jeg er for sliten til og skrive en god melding, men har ventet så lenge med og svare at jeg må gi respons... Det ender også med at man mister kontakten, uansett hva man velger:)

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 29 aug. 2011 14:23 Privat melding

lol@Ole, det var en original måte å stoppe kommunikasjonen:D

Jeg tror TS var littegrann uheldig med hvordan ordlyden kom frem, så det lyder litt mer offensivt enn det var ment.
Shit happens. Han var tydeligvis villig til å se forbi den delen. Jeg skjønner bare ikke hvorfor han repeterer segselv:p

Men asså, poenget med tråden her, er vel at fyren ikke gir TS noe som helst å skrive videre på.
Jeg har vært borti dette selv, men det er sjeldent. Noen ganger kan jeg motta en melding hvor det står noen få setninger, ingen spørsmål, og ingenting jeg klarer å "bygge" på.
Bottom line: Prøv å passe på at meldingene du sender ut inviterer mottakeren til å svare noe. Ikke send meldinger som begrenser seg til innhold som får mottakeren til å tenke "ok":p

Skjult ID med pseudonym Buster... ma. 29 aug. 2011 14:27

Cogni : Av og til føler jeg det blir nesten pinlig å skrive sånn .... jasså, hva tenker du om det? når står du opp om morran da? har du hatt den jobben lenge? hvor mange barn har du / ønsker du deg?... osv. osv. osv... hele hemmeligheten er vel når man treffer noen der praten liksom bare går av seg selv.... men "Hva er det gjør at du tror du og jeg har noe felles?" eller hva det nå var, vel sorry, det er en kommunikasjonsdødare for meg.

Fikk en veldig fin åpnare av ei dame her som jeg kan dele med de som har lyst og som kan brukes av alle - denne likte jeg veldig godt, hun sendte meg ganske enkelt en rask mail og skrev :

Hva ønsker du deg til jul?...

Strålende! :D

Skjult ID med pseudonym Jente ma. 29 aug. 2011 15:11

Vet ikke om det spiller noen rolle, men skrev helt nøyaktig: "Hei XX! :-) Tusen takk for meldingen og hjertet! Hva er det som gjør at du tenker at det ville vært hyggelig å bli kjent? "

Jeg har en lang tekst, han kunne tatt tak i hva som helst, men velger å gjenta seg selv. Greit nok. Men hvorfor skal jeg svare.. når jeg ikke får lyst til å bli kjent med ham, og ikke kan prate naturlig videre, men selv må begynne på scratch med evt. spørsmål? Som Cogni sier: "OK", var liksom det eneste naturlige svaret på meldingen hans.

Når han i tillegg er 14 år eldre enn meg (6 år mer enn det jeg oppgir som maks), så er det ikke godt nok.
Men hadde muligens møtt ham om praten kom godt i gang.

Tanken bak det jeg skriver er ment som en motvekt til dere som skriver her: "Det er ett fett hva dere skriver, det handler kun om bildene". Jeg er nok ikke den eneste jenta som dette ikke stemmer for!

Skjult ID med pseudonym Buster... ma. 29 aug. 2011 15:17

Jente :

Sorry, jeg tar poenget. Ser at setningen din er blitt gradvis "verre og verre" ettersom den er blitt sitert her innne, og at den faktisk ikke var så ille i utgangspunktet. Du har et poeng i at han kunne møtt deg med en litt emr oppegående og interessant andremelding. Samtidig tror ejg veldig mange av oss menn (og gutter) finner dette ganske vanskelig, mange damer her skriver ting av typen "skrivefeil er bare en sånn turn off, hvis ha ikke kan stave, så blir det helt feil" sånne ting... Jeg kan stave, men har sikkert tastefeil, men poenget mitt er at vi menn blir vel litt brød i hue av sånne der prestasjonskrav om kommunikasjon, og bare som en tanke... kanskje det hadde vært en mulighet å hjelpe fyren litt mer i gang med praten, så kan du vurdere om han kan kommunisere eller er helt håpløst litt mindre raskt? Det er jo ingen ting å tape på å gi prosessen litt mer tid og være litt mer raus med oss mutte og trauste menn litt sånn i starten, hvis vi ber pent?... :-)

Forøvrig veldig interessant og bra for oss gutta å få et innblikk i åssen dere damer tenker her inne.

Skjult ID med pseudonym Buster... ma. 29 aug. 2011 15:32

Men så er du bedre enn de fleste her i fransk, karvinen! :D

Skjult ID med pseudonym Female ma. 29 aug. 2011 19:04

Mmm..jeg ønsker meg fransktimer med karvinen til jul.. ; ))

Skjult ID med pseudonym Buster... ma. 29 aug. 2011 19:06

karvinen :

prikker deg på skulderen og peker på posten til Female....

aaaaaand, action!... ;-)

(kvinne 41 år fra Oslo) ma. 29 aug. 2011 19:22 Privat melding

Jeg skjønner veldig godt hva trådstarter mener. Man får en helt ok hyggelig melding, man svarer og blir litt nysgjerrig tilbake og føler man gir folk en sjanse til å vise hvem de er, eller forklare hvorfor de tar kontakt, og de griper ikke sjansen. Det føles ut som alt blir overlatt i våre armer, og man må dra lasset aleine.
Det skal sies at veldig mange er kjempeflinke til å kommunisere og til å kaste ballen tilbake også, men når man ikke finner på noe å spørre om eller kommentere, så må jeg innrømme at jeg mistenker en litt kjedelig personlighet. Da tenker jeg: Er de sånn ved middagsbordet også? Sitter og sier ingenting?

Hvis folk ikke har stort mer å si enn at jeg har fine bilder, så mister jeg fort gnisten.

Skjult ID med pseudonym Vesla ma. 29 aug. 2011 19:50

Jeg spør ofte hva de liker i profilen min, og om jeg da får til svar "fin profil, fine bilder, du er søt" el.l., går jeg videre til neste. Om mannen ikke mestrer skriftlig kommunikasjon, passer vi ikke sammen. Så enkelt, og så vanskelig.