Alle innlegg Sukkerforum

Kokt torskerogn i transaus

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Patsy ma. 29 aug. 2011 11:34

Andre usmakelige retter?

:)

Skjult ID med pseudonym clementine ma. 29 aug. 2011 11:38

Pizza men kålrot og rødbet biter på. Jepp har fått det servert ja :-((

Skjult ID med pseudonym onebyone ma. 29 aug. 2011 11:47

Jeg vet om en voksen mann som synes spaghetti med smeltet brunost og hapå er noe av det beste han vet. Har ikke prøvd det selv, og jeg tror egentlig ikke det skjer heller.

(mann 41 år fra Telemark) ma. 29 aug. 2011 11:54 Privat melding

Spaghetti med pølser og bernaise saus!

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 29 aug. 2011 16:38

Gresskarburger...

Skjult ID med pseudonym sushibabe ma. 29 aug. 2011 16:39

Lutefisk og pinnekjøtt :S

(mann 46 år fra Oslo) ma. 29 aug. 2011 16:43 Privat melding

Skam deg, sushibabe!

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ma. 29 aug. 2011 16:52

Reker og kakao er visst juletradisjon i utvalgte deler av Trøndelag ifølge en gammel studiekollega.

Skjult ID med pseudonym onebyone ma. 29 aug. 2011 16:56

Seriøst? Det må i så fall være NORD-Trøndelag.. De folka er jo ikke rett på en flekk.

(mann 37 år fra Oslo) ma. 29 aug. 2011 16:58 Privat melding

På P3 prøvde de for et par år siden teorien om at man kan lage velsmakende smoothies av stort sett alt mulig.
Hverken NRK-kantinas juletallerken, tradisjonell ribbemiddag eller klassisk svensk surströmning egnet seg noe særlig til denslags, skulle man dømme etter hvor mye programlederne brakk seg og kastet opp... ^^

Skjult ID med pseudonym sushibabe ma. 29 aug. 2011 16:59

Jeg viser et lavt integrasjonspotensial angående overnevnte to retter og skammer meg.

Har ikke hørt om kombinasjonen reker og kakao, men det er flere her som drikker rødvin og spiser SKJOKOLADE??? Er det også typisk for Trøndelag?

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ma. 29 aug. 2011 17:06

Du er tilgitt, sushibabe. ;-)
Rødvin og sjokolade låter jo egentlig som en ganske typisk sukkerdeppekombo, synes jeg.

Skjult ID med pseudonym temasti ma. 29 aug. 2011 17:07

Rødvin og sjokolade er nyyyydelig, både hver for seg og sammen :)

Strever litt med:
mat som rører på seg på tallerkenen (lutefisk og gelé)
Jurpe (mat hvor det ikke går an å identifisere ingrediensene)
Mishandlet mat (Svidd og ihjælkokt)

Og så var det vel ikke det vi ble spurt om, men jeg elsker:
hvitløk og krydderier
gode lukter
sterke smaker og farger
fisk
brie og mango ;)

Skjult ID med pseudonym Rose-70 ma. 29 aug. 2011 17:12

He, he, i Moss er det mange som spiser pølse i vaffel...æsj
Også med sennep og ketchup på da...kjenner jeg får frysninger....

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 29 aug. 2011 17:16

Har de ikke syltetøy og rekesalat på pølsa også? Det er for øvrig ikke en mossisk tradisjon, de har hentet det fra Sverige.

Ellers hadde jo Kristopher Schau en del interessante i XL, som karbonade med krem og jordbæris med sardin.

Skjult ID med pseudonym Rose-70 ma. 29 aug. 2011 17:18

@neptun
Sikkert...

Men jeg tror ikke det er mange som blander alt det der på en gang ; ) Riktignok er vi litt rare i Moss men..selv vi har grenser : ))

Skjult ID med pseudonym temasti ma. 29 aug. 2011 17:21

Ungene her har hatt noen fine varianter oppigjennom:
- egg m/jordbærsyltetøy
- salami m/brunost
- salami m/sjokoladepålegg
- peanøttsmør og sjokoladepålegg (snickersbrødskive)

og jeg fikk passet mitt påskrevet "mamma, du kan ikke bestemme hva vi liker!"

Skjult ID med pseudonym corinna ma. 29 aug. 2011 17:37

Risgrøt med kokt egg oppi... Grøss:(

Skjult ID med pseudonym Boble® ma. 29 aug. 2011 20:37

Lever og blodpølse :(

Skjult ID med pseudonym VIPS! ma. 29 aug. 2011 20:39

BLODKLUBB *brekker meg*

(kvinne 40 år fra Oslo) ma. 29 aug. 2011 20:40 Privat melding

Jeg liker alt jeg. Ja alt ja. Som er mat da, vel og merke.

Skjult ID med pseudonym xy ma. 29 aug. 2011 20:51

Måse-egg og reker pizza bestilt på en restaurant i Ålesund 1981.

Skjult ID med pseudonym xy ma. 29 aug. 2011 20:56

@ temasti

Inviterer deg på brie og mango kveld hos meg ;)

Skjult ID med pseudonym McCloud ma. 29 aug. 2011 22:11

Var ikke smaken på brie og mango, og hva det også smakte som, tema for en annen tråd? :)

Skjult ID med pseudonym kameleonen ma. 29 aug. 2011 22:19

Jeg pleier å spise pommes frites med softis, det er kjempegodt!

Skjult ID med pseudonym xy ma. 29 aug. 2011 22:51

@McCloud

Sikkert bare en tilfeldighet ;)

Skjult ID med pseudonym onebyone ma. 29 aug. 2011 22:55

Reker på pizza kan faktisk være godt, noe Moby Dick fra Peppes er et eksempel på.

Skjult ID med pseudonym Boble® ma. 29 aug. 2011 22:56

Etter å ha sett på Bear Grylls, så kan jeg med trygghet si at jeg ikke har lyst på noe han spiser. I allefall mesteparten. Han har jo spist noe normal mat som fisk..

Skjult ID med pseudonym peetteern ti. 30 aug. 2011 00:03

Bear Grylls fanget en Catfish med bare nevene en gang, og jo, han spiste den :)

Peppes: Blåskimmelost og reker, helt nydelig.

Dette er lenge siden, men jeg smakte på joikaboller en gang jeg var liten. Har ikke spist det siden. Men det er vel kanskje på tide og prøve det igjen.

(mann 39 år fra Oslo) ti. 30 aug. 2011 00:09 Privat melding

Torskefilet blandet med cultura, mix i en foodprocessor til det blir en god shake av det.

Skjult ID med pseudonym quickly ti. 30 aug. 2011 00:13

Brainburger. En skive sauehjerne i hamburgerbrød. Fås kjøpt i Damaskus.

Ja, jeg vet sauehjerne skal være helt OK mat. Men, selve tanken virker spesiell (les: frastøtende).

(mann 46 år fra Oslo) ti. 30 aug. 2011 00:34 Privat melding

Pizzanini i Holmestrand serverer pizza med ribbe og surkål ved juletider.

Skjult ID med pseudonym fjesløs ti. 30 aug. 2011 10:38

En shot jeg fikk spandert i Kristiansand for noen år siden.

Fikk utdelt et shotglass med Kalinka ("greit nok"), og en sitronskive de hadde strødd sukker og kaffepulver på. Poenget var at jeg skulle spise hele sitronskiva med "strøsselet" på, og så ta shoten. Jeg brakk meg mange ganger før jeg ga opp og kasta sitronskiva. Jeg brakk meg mange ganger morgenen etter, også. Huffameg.

Kanskje ikke en rett i ordets rette forstand, men det var da i alle fall et slags innslag av mat involvert.

Skjult ID med pseudonym Ceca83 ti. 30 aug. 2011 10:51

Mmmmm:) kneip med brunost og kokt skinke som så toastes;p Dette var livrett mine barne og ungdomsår.

Ellers så er jeg meget enig med pettern:) mmmm blåskimmerost på pizza er digg:)

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 3 sep. 2011 00:25

I dag var det tacobuffet på kantina på jobben. Og som den grådige karen jeg er, lasset jeg på med kjøttsaus og tok litt chips, eller hva det heter, attåt. Tar det med opp på jobben, setter meg ned for å spise og kjenner en smak - koriander!

Ja, jeg liker koriander, for eksempel når det er indisk mat. Men til taco? De hadde ikke noe ost der, men koriander hadde de...

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 lø. 3 sep. 2011 00:27

Kantina på NMH serverte vårruller med brun saus en gang i tida. Det var jo godt.

(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) lø. 3 sep. 2011 01:20 Privat melding

Noe jeg ikke vil anbefale før ytterst nødvendig....Forsvarets meitemarkstuing, og trebark brød!!
(Overlevelseskurs mat) ...Navnene taler for seg selv.. =Z

(mann 37 år fra Oslo) lø. 3 sep. 2011 01:25 Privat melding

Mora til kompisen min skulle være grei og lage pizza til oss en helg jeg var der.
Dessverre var hun litt glad i øl, så da hun fant ut at det ikke var mer ost i huset kunne hun ikke kjøre i butikken etter mer. Da var det godt hun hadde smøreost på tube som erstatning. Nammenam!!! =(
Når mjøden går inn, går vettet ut.

Skjult ID med pseudonym fjesløs lø. 3 sep. 2011 02:32

Fårikål.

Skjult ID med pseudonym peetteern lø. 3 sep. 2011 12:08

@fjesløs

har du røyka tyske juletrær nå eller?

fårikål en noe av det beste som finnes :)