Alle innlegg Sukkerforum

LEI DATING ! ! !

Vis siste innlegg
(mann 61 år fra Akershus) ma. 3 mars 2008 16:05 Privat melding

Mange gir uttrykk for at de "egentlig er dritlei" dating, men på en eller annen måte klarer man ikke holde seg unna Sukker, det er blitt et livsmønster......ok...du møter folk,...skriver...noen dater...it is all the same...masse superlativer i etterkant...nydelig, drømmemannen/kvinnen, alt jeg har sett etter ...til....hykler, one night stand, overflatisk, respektløs, mannsjåvinist m.m.....du sløver ned....tar en pause...back again 3 uker senere.....

Er vi mere ultra seriøse her i forhold IRL

what is wrong??Skjult ID med pseudonym sexy dame ma. 3 mars 2008 21:40


At noen er mer seriøse enn andre??? vel vet ikke jeg noe om …

Jeg tror at de som "tar en pause"... fra ”sukker” har ikke noe med seriøsitet å gjøre…de trenger en pause ... rett og slett. Man blir litt trøtt, kanskje skuffet og, etter å ha brukt tid, kanskje mye tid og energi på dateing, har vart ærlig... +++ …og da kan dette påvirke oss mot den andre retningen, enn det vi har forventet…. da trenger mann litt tid, litt fri, la tankene roe seg… og det er lov å komme tilbake

Å komme tilbake med samme profil, ev en annen profil…. Jeg tror at det er ikke negativt, der imot…
Alle er velkommen … fra min side…:-)

(kvinne 65 år fra Telemark) ma. 3 mars 2008 22:23 Privat melding

Ja, man blir litt lei dating. Man avtaler kaffetreff, kommer seg greit mellom den seansen. Så kommer man til at det er på tide å dra hjem igjen. Drar hjem med mange "godord" i hodet. Dagen derpå hører man ingentig fra ham og ikke neste heller.... hmm
Da tenker man litt og selvfølelsen ramler helt ned til anklen :-( så lurer man på hva som ble sagt, som da ble helt feil.
Og så kommer da den konklusjon: Ja, jeg er visst helt håpløs. Syntes veeldig syn på seg selv en liten stund, men etter en tid rister man det av seg igjen.

Vet iallefall det: Er jeg så heldig å finner en godklump her inne eller en anne plass, legger jeg ned profilen min.
Nok med en mann å holde styr på :-))

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 3 mars 2008 23:10

@Sternelys.

Det trenger ikke være noe galt som ble sagt eller gjort... Tenk bare på hvor mange hyggelige kolleger det finnes rundt om på de tusen arbidsplasser! Og likevel - det er svært få (om noen) man kunne tenke seg å bli sammen med som et par, er det ikke?

Du må også huske at mannesker her inne legger veldig forskjellig ting i det å gå på en date. Noen vil treffes før de gjør seg opp så mange tanker om en person og noen liker å gå ut mest for å være litt sosiale og møte mennesker av motsatt kjønn uten å legge så mye i det. Andre er mer besvisste i sin søken og opptatt av å finne en riktig match, finlese profiler, og tenke at den man skal møte med stor sansynligshet skal bli en framtidig partner- forutsatt at kjemien stemmer.

Du har sikkert ingen grunn til å ha dårlig selvfølelse, men mange kan bli litt skremt om man virker for seriøs og bestemt helt i starten, tror jeg...? Du skriver at du ikke hører noe mer... hmmm. Sier du noe mer selv, da? :-)

(kvinne 65 år fra Telemark) ti. 4 mars 2008 16:24 Privat melding

Nei, jeg tør ikke det jeg. Føler meg avvist, så da tar ikke jeg kontakt. Hmm, kanskje dumt det.

Om jeg tar en datekaffekopp, så legger jeg ikke mer i det enn hva det er. Nei, så at det blir for seriøst. det gjør det ikke :-))
Jeg ser ikke på jobben som noen sjekkearena for min del, så der har jeg skylapper. Men jeg har blitt bedt ut av en kolega, men sa nei. Vil ikke blande jobb og fritid. Er vel noe dum der også, for jeg vet av noen på jobb som blir sammen, for så å bli et brudd noe senere. Da blir det ikke noe greit, huff.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 4 mars 2008 16:30

Stjernelys,
Mente ikke at du skulle bruke jobben som sjekkearena. Tvert i mot... Jeg mente å si at av alle de mennesker vi ser rundt oss til daglig er det få vi faktisk kunne tenke oss noe mer med.... Jeg brukte arbeisplass som et eksempel på dette for å understreke at det er naturlig at ikke alle dater klaffer 100 % (uten at man dermed trenger å tenke: Hva gikk galt? :-)

Hvis du treffer en du virkelig liker, er det vel ingen grunn til å ikke si fra om det i etterkant selv. Det verste som kan skje er at du ikke ser ham igjen. Noe som uansett blir resultatet hvis ingen foretar seg noe... Lykke til!

(kvinne 65 år fra Telemark) ti. 4 mars 2008 17:49 Privat melding

Ok, har ikke tenkt slik jeg, men skal gjøre det om det skjer igjen. Er optimist av natur, så jeg tror det går flere tog innom min stasjon også :-)

(mann 61 år fra Akershus) to. 6 mars 2008 11:16 Privat melding

for egen del så tar jeg det rolig her på sukker, jeg synes det er fint å være her på forumet, skrive og lese hva andre skriver, får mange impulser av det.....så det er vel litt forsakjellig hva den enkelte ønsker her inne....noen ønsker venner, andre kjærester, noen er veldig tyfdelig på det, andre mindre konkret, noen synes det er en fin måte å holde kontakt med andre de har truffet på et eller annet arrangement....blir lissom et mønster, MÅ jo innom sukker å kikke en eller annen gang på dagen :)