Alle innlegg Sukkerforum

Evaluering av dates

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kjetil ma. 29 aug. 2011 17:49

En ting jeg savner etter dater hvor jeg kanskje var nok interessert i å bli bedre kjent til at jeg kunne tenkt meg en date #2 men hvor hun av en eller annen grunn ikke ønsket det, er en ærlig tilbakemelding på HVORFOR hun ikke ønsket det. En ting er manglende kjemi, men om det er noe ved min profil eller bilder som ikke svarte til forventniningene så kunne det vært okay å få vite dette så man evt kunne forsøke å endre litt på disse tingene.

Kanskje sukker burde innført en obligatorisk tilbakemeldingsordning? :-)

(mann 36 år fra Oslo) ma. 29 aug. 2011 17:50 Privat melding

Forsøker du å si at det ikke er vanlig prosedyre å sende kandidaten et evalueringsskjema innen 48 timer etter daten?

Skjult ID med pseudonym peterpan ma. 29 aug. 2011 17:51

Du kan vel spørre?

Skjult ID med pseudonym Kjetil ma. 29 aug. 2011 17:52

@peterpan

På direkte spørsmål er det få som er ærlig nok til å svare hva den virkelige grunnen var.

(mann 36 år fra Oslo) ma. 29 aug. 2011 17:55 Privat melding

@Kjetil

Derav fordelen med evalueringsskjema, de er som regel anonymiserte:) Skal jeg sende deg malen?

(mann 38 år fra Oslo) ma. 29 aug. 2011 17:55 Privat melding

Jeg stiller ihvertfall alltid med Tigerns patenterte evalueringsskjema, angrerettsskjema, og kledelig frankert med returporto. Er ikke dette vanlig heller, nå?

(kvinne 46 år fra Oslo) ma. 29 aug. 2011 20:36 Privat melding

@Kjetil:
Det er ikke sikkert at man alltid vet den virkelige grunnen. Det trenger ikke være noe galt med deg som gjør at noen ikke faller for deg. Man bestemmer jo ikke selv hvem man faller for...

Skjult ID med pseudonym Atreju73 ma. 29 aug. 2011 21:02

Dersom jeg er ute med et kvinnfolk som jeg ikke vil treffe igjen, mens hun gjerne vil det så vil jeg absolutt ikke tvinges til å avlegge noen saklig forklaring. Typisk er det snakk om noe ved hennes utseende eller personlighet som taler meg imot og da noe hun ikke kan gjøre noe med. Det er kort og godt bare slik hun er uten at det nødvendigvis er noe feil med det. Det er bare det at jeg ikke liker det.

Skulle det faktisk være noen hun kunne gjøre noe med så vil jeg likevel ikke nødvendigvis måtte si det til henne. Det er ikke alle forunnt å kunne motta konstruktiv kritikk og slett ikke fra noen som de kanskje føler seg lettere såret av.

Jeg regner med at dersom situasjonen er motsatt så gjelder akkurat det samme. Det dreier seg om ting jeg ikke kan gjøre noe med uansett eller ting jeg kanskje vet, men ikke vil eller orker å gjøre noe med. Det kan like gjerne forbli usagt.

Skjult ID med pseudonym Malinka ma. 29 aug. 2011 21:06

Jeg tror det kan føre til et unødvendig lavt selvbilde å få ærlige tilbakemeldinger om hvorfor man ikke får en andredate. Tenk om man to ganger på rad får negativ tilbakemelding på samme ting, feks for tynt hår. Eller om man får tilbakemeldinger på omentrent alle ting ved utseende og personlighet?
Hva er det da igjen å gå på?

I tillegg tror jeg at manglende gnist ofte er årsaken til at man ikke får en andredate. Så enkelt.

Skjult ID med pseudonym Atreju73 ma. 29 aug. 2011 21:20

Jeg tipper folk hadde jugd for å la være å såre så hva du burde ta alvorlig hadde blitt vanskelig å gjette på.

Skulle jeg ha gjort det så ville jeg i hvert fall ha diktet opp ting som heller henspilte på meg selv som f.eks "Nei jeg kan faktisk ikke fordra bergensk dialekt" eller "Du minner meg for mye om en eks som når jeg tenker meg om jeg ikke er helt over".

(mann 60 år fra Buskerud) ma. 29 aug. 2011 22:30 Privat melding

Det er jo nesten håpløst å vite hvorfor man ikke kjenner behov for å treffe en person igjen. Noen ganger har jeg tenkt - er det virkelig HENNE jeg skal dele resten av livet med? Og våkne opp ved siden av hver morgen. NEI. Ikke henne, ikke nå!

Dessverre er det slik at man neppe blir kjent med en person på en date. Man må faktisk treffes flere ganger (flere enn to) for å finne ut hvordan man passer sammen og ev. trives med hverandre. Det er fort gjort å dømme ut folk uten videre og tenke - det er jo flere damer å velge i på sukker!

Skjult ID med pseudonym Driver ma. 29 aug. 2011 22:35

Det er forskjell på det å skulle treffe noen igjen, og det å avgjøre at man skal tilbringe resten av livet sammen! Noen som har problemer med proporsjonene her?

Skjult ID med pseudonym quickly ma. 29 aug. 2011 22:36

@driver

Er det? Really?

Skjult ID med pseudonym Everett ma. 29 aug. 2011 23:22

Trenger ikke skjema fra min blind date fra et par uker tilbake.
Under daten fikler damen en del med håret sitt.
Hun ville spasere litt, men ombestemte seg brått etter noen timeter.
En eller to dager etterpå skiftet hun profilnavn og deaktiverte profilen.

Enkelt og greit.

:)

Skjult ID med pseudonym neptun ti. 30 aug. 2011 00:21

Jeg synes faktisk at det er kjekt å vite litt mer enn at "følelsene stemte ikke." Om ikke på detaljnivå, så i hvert fall hva det handler om. Men i løpet av de kanskje ti gangene jeg har ymtet frempå om det, er det kun én gang jeg har fått et noenlunde fornuftig svar. Og det satte jeg faktisk pris på - for det var noe jeg faktisk kan gjøre noe med.

(mann 36 år fra Oslo) ti. 30 aug. 2011 07:49 Privat melding

@Søtstoff

Ikke glem at de ferdigfrankerte returkonvoluttene bør smykkes met et personlig laget frimerke, gjerne profilbildet, så får man en fin touch over det hele. Frimerker bestilles hos posten :)

(mann 38 år fra Oslo) ti. 30 aug. 2011 14:38 Privat melding

@Tigern: Jeg var kanskje litt uklar, men det er selvsagt jég som er frankert og klar til retur. ^^
Har heldigvis bedriftsavtale med Bring, så jeg slipper å tenke på frimerker. Her er alt timet og tilrettelagt, serru. =)

(mann 47 år fra Oslo) ti. 30 aug. 2011 18:43 Privat melding

Er det ikke litt sånn at når "følelsene ikke stemte", så betyr det nettopp at det er vanskelig å beskrive på detaljnivå?

Skjult ID med pseudonym quickly ti. 30 aug. 2011 19:03

Det er med dater som med ansettelser; det er store rom for subjektivt skjønn. Men, en sjelden gang kommer det en klar vinner. Da må en bare håpe at vurderingen går begge veier.

For egen del skal jeg ta med kopi av selvangivelsen på neste date. Og håpe det hjelper.

:-))