Alle innlegg Sukkerforum

Hva er egentlig femininitet?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kvinne ma. 29 aug. 2011 19:09

Jeg ser at mange menn ønsker seg femininitet hos en kvinne. Ikke så rart, kanskje. Men hva legger DU i det?

Skjult ID med pseudonym Boble® ma. 29 aug. 2011 20:25

En feminin jente er en som lukter og ser ut som en dame. Har sånn noenlunde timeglass kropp med flotte duvende hofter. Går gjerne i kjoler og skjørt av og til. En som kan sminke seg av og til og dolle seg opp. En som vugger med hoftene når hun går. Ikke går som en mann altså. En som ikke har bart og kinnskjegg.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 29 aug. 2011 20:32

*Dette kan bli en interessant tråd. Tingeling henter popcorn, og blåsssser i timeglassfiguren ikveld. :o))*

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 29 aug. 2011 20:47

Tjo hei! Da skal jeg poppe noen hoder her.

Femininitet er evnen til å spille svak og hjelpeløs, men på en leken og pirrende måte, som får frem beskyttelses- og erobringstrangen hos menn. Det er en del av en urgammelt biologisk parringsslek. Yngre jenter kan være utrolig flinke til å spille dette spillet (ingen hemninger), til sine eldre medsøstres store ergrelse. De eldre søstrene ønsker ikke å fremstå så svake og hjelpeløse, og blir lettere himmelfalne, eventuelt piss sure, over hvor lett godt voksne menn, faller for enkle triks. Noen kvinner utvikler den feminine forførerevnen dit hen, at de kan få hva som helst, fra hvilken som helst mann. I bunn og grunn er det hele nokså enkelt.

Skjult ID med pseudonym Malinka ma. 29 aug. 2011 20:51

Så man kler altså på seg kjole på fredag, boblus?

Skjult ID med pseudonym Malinka ma. 29 aug. 2011 20:53

I følge VM, er jeg feminin hver gang jeg befinner meg i en byggvareforretning.

Skjult ID med pseudonym -missi- ma. 29 aug. 2011 20:53

Denne tråen likte jeg ;)

Skjult ID med pseudonym Mr Chat ma. 29 aug. 2011 20:55

Bree van de Kamp - Desperate Housewives :)))) classy, modest, strong and deadly!

Skjult ID med pseudonym Dravot ma. 29 aug. 2011 21:01

Wikipedia:
Femininity is a set of attributes, behaviors, and roles generally associated with girls and women. Though socially constructed, femininity is made up of both socially defined and biologically created factors.[1][2][3][4] This makes it distinct from the simple definition of the biological female sex,[5][6] as women, men, and transgender people can all exhibit feminine traits.

Traits associated with femininity include a variety of social and cultural factors, and often vary depending on location and context.[7] Behavioral traits that are considered feminine include gentleness, empathy, and sensitivity.[8][9] The counterpart to femininity is masculinity.

Skjult ID med pseudonym Malinka ma. 29 aug. 2011 21:17

_Noen_ drepte tråden.

Skjult ID med pseudonym Boble® ma. 29 aug. 2011 21:25

@Malinka

Nei det er ikke nødvendig. Jeg syntes det er sexy med kvinner i uniform, dress, naken, i kjole, bukse og alt det andre jeg glemte.

Femininiteten handler mer om hvordan personen ter seg. Det finnes jo feminine homofile menn som har både skjegg og kroppshår.. Og maskuline trailerlesber...

Skjult ID med pseudonym Malinka ma. 29 aug. 2011 21:28

Det er helt uaktuelt å gå ut og ta et par glass vin, iført noe annet enn kjole. Unntaket kan være de gangene det er rett fra jobb og sånt. Som oftes har jeg på meg kjole eller skjørt der også.

Skjult ID med pseudonym Kvinne ma. 29 aug. 2011 22:03

Tusen takk for innspill!!

@ Voksenmann
Hjelpesløshet, ja. Tror jeg og mange andre voksne kvinner bommer litt der... med vår: "Klare selv-holdning".

Men hva om dere menn SER at vi leker litt mer hjelpesløse enn faktisk vi er (Type: Jeg aner ikke helt hvordan jeg skal få i denne skruen... kan du hjelpe meg?) Er det fortsatt OK? Kanskje til og med enda mer OK, for det viser at vi har skjønt noe?? Eller blir det teit?

(mann 54 år fra Troms) ma. 29 aug. 2011 22:27 Privat melding

@Kvinne
Vanskelig balanse!
Jeg har i hvert fall ikke sansen for kvinner som spiller hjelpesløse, eller som er default hjelpesløs bare for at en mann er i nærheten.
Men jeg tilhør kanskje unntaken?

Syns det er greit at kvinner både kan ta vare på seg selv, og ta i om det skulle trenges (mange damer er vesentlig sterkere enn hva både de selv og deres menn tror). Men det er jo ikke et hinder for at den samme damen ved anledning kan pynte sig i ballkjole å bli ført av gårde av mannen sin.

Jeg har aldri likt når man stivner i faste roller!

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 29 aug. 2011 23:04

@Kvinne. Det er nok ganske individuelt. Jeg søker et slags ekvilibrium, en likevekt mellom feminin og maskulin i meg selv og i et forhold. Jo mer uttalt vi er i en retning, dess mer uttalt må partneren være i den andre retningen. Jeg vil ha damer med guts og vilje. En dame som kan være litt delikat og elegant, som søker trøst og trygghet hos meg, som får meg til å føle meg ønsket og nyttig, som er kvinne, men først og fremst menneske med oppriktig varme, omtanke og kjærlighet for andre (vel, mest for meg da :)) - er feminin for meg.

Spille gjør vi alle litt, men blir fort kjedelig og annoying over tid. Jeg har lite tålmodighet med påtatt hjelpeløshet. Finnes dessuten morsommere og mer voksne måter å leke på :)

Skjult ID med pseudonym 1234 ti. 30 aug. 2011 02:28

Femininitet: Sosialisme og sosialisering.