Alle innlegg Sukkerforum

Falske profiler på Sukker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Naiv ??? ma. 29 aug. 2011 21:20

Fikk følgende melding en kveld fra ei jente som er 13 år yngre og utga seg for å være trønder i en heller "ribbet" profilbeskrivelse. Jenta var slående vakker.

Mottatt fra yteety:28/08/2011 kl 22:11
Hi! Jeg vil bli veldig glade hvis du skriver til meg. )))) Jeg venter på svaret. Min e-post: soomillee@yahoo.com

En ser det lett ut i fra språket at det ikke er noen norsk dame som skriver på denne måten? Så går det et døgn, og følgende melding kommer fra Sukker;

Sukker.no har utestengt denne brukeren p.g.a. mistanke om falsk profil eller at brukeren har oppført seg på en måte som ikke er forenelig med Sukker som datingside og nettsamfunn. Vær derfor varsom i forhold til kommunikasjon med denne brukeren.

Så kom det en melding til fra ei annen jente som også utga seg for å være trønder. Sukker la også inn advarsel på henne.

For å se hva som skjer videre har jeg kommunisert videre med denne jenta. Hun var åpenbart ikke trønder, men russisk og oppga også byen hun kom fra. Hun skriver på et dårlig norsk og sender over en del bilder. Kommunikasjonen virker å være normalt og greit så langt. Så langt har jeg ikke grunnlag for å si at jeg er i ferd med å bli lurt så langt, og uansett så har jeg aldri tenkt å sende penger,eller sette inn penger på konto for ev. reise. Denne fella vil jeg aldri gå i uansett hvor troskyldig den andre virker.

Noen som har erfaringer med disse jentene på Sukker, er de ute etter å lure oss, eller er det noen som bruker Sukker som en innfallsport til å bli kjent med norske menn?

Skjult ID med pseudonym Dante ma. 29 aug. 2011 21:27

Hvis de i profilteksten kunne la være å forsøke fremstille seg selv som noe annet enn det de er så hadde det vært utrolig mye mer tilatelende.

Når en russisk jente later som at hun kommer fra trøndelag så blir det for dumt uansett.

Skjult ID ma. 29 aug. 2011 21:54

Har bare fått rødt hjerte fra yteety, ingen mail. Snufs...
Stå på TS, hun er garantert et kupp. ;-)

Skjult ID med pseudonym Stian_88 ma. 29 aug. 2011 22:31

Fikk en del meldinger fra en sånn på en annen side for en stund siden. Fikk sykt mange bilder og skjønte rimelig fort at noe var galt, så jeg tok en runde på google og endte opp med å finne alle meldingene "hun" kom til å sende. Bladde meg fram til siste meldinga for å se hvordan det hele ville ende, og der sto det at "hun" ville komme på besøk og bli gift og full pakke.. Kunne jo vært kos ;D Mange fake profiler over alt, og det fins egne sider som blir oppdatert med bilder som ofte blir brukt :)

Skjult ID med pseudonym VirvarIvar ma. 29 aug. 2011 22:34

Typisk trøndere, spør du meg. Bare juks og fanteri med dem!

Skjult ID med pseudonym Lowry ma. 29 aug. 2011 22:35

Det blir nok et kupp, ja :)

Skjult ID med pseudonym Driver ma. 29 aug. 2011 22:38

Når ei trønderdame vil treffe noen utenfor Trøndelag, DA er det lureri!:-)

Skjult ID med pseudonym jaggu ma. 29 aug. 2011 22:50

vet ikkje eg,, har sett trøndere og bergensere komme godt over ens,, kanskje ikkje det beste eksempele men men