Alle innlegg Sukkerforum

First dates.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym NurceBetty ma. 29 aug. 2011 23:06

Her i sted kom jeg til å tenke på hva jeg hadde syns hadde vært en skikkelig kul første date...

En telttur.

Dratt med seg gubben opp i Estenstadmarka med sovepose, telt og en kartong vin. Lagd pannekaker på rødspritbrenner og tent bål.

Blir det kleint, kan man rusle ned neste morgen, men dersom skravla går ustoppelig, kan man utvide med en natt til...
Syns det var en genial idé (men det syns jeg jo som regel om mine egne impulsidéer da... ;-p)

Andre som har forslag til 1 dates som ikke er helt A4??

(mann 36 år fra Akershus) ma. 29 aug. 2011 23:19 Privat melding

hadde sikkert kunne blitt med på en sånn date, men hva skjer om det virkelig ikke klikker da? Lang gåtur hjem i så fall. :)

Skjult ID med pseudonym Boble® ma. 29 aug. 2011 23:24

Om det ikke klikker så er det max en helg av livet ditt som ikke blir optimal. Kan være kjekt selv om det ikke blir noe forhold :)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 29 aug. 2011 23:38

Jeg er kjempeskuffet over at ikke nudiststranddating ble sommerens store hit :(

Skjult ID med pseudonym kameleonen ma. 29 aug. 2011 23:40

VoksenMann
Hva ble sommerens store date hit? :-)

Skjult ID med pseudonym NurceBetty ma. 29 aug. 2011 23:56

@Viandaldo

Vel regner med at de aller fleste har skrevet litt med hverandre før de treffes, så en slosskamp eller isfront burde man jo strengt tatt klare å unngå.... Hvertfall når man har med vindunken. ;-p

Og blir det mega-super krise, har man da alltids Norgestaxi. =)

@ Voksen mann... Kjenner at mangelen på nudisdating ikke skal få meg til å bryte ut i gråt... Dog... Er man de eneste som utfører dette, slipper man kanskje at det vel diskuterte heisblikket blir brukt på andre under daten....

Skjult ID med pseudonym Reven ti. 30 aug. 2011 00:01

Jeg hadde vært solgt om en dame hadde invitert på en slik date, TS.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ti. 30 aug. 2011 12:06

Du er en tapper kvinne NurceBetty :)

Si det kameleonen :) Ble vel samme gamle tralten for de fleste skulle jeg tro.

Telttur er kjempefint, men tror det for mange fort blir litt svett. Ikke noe sted å flykte, og en slags umiddelbar forpliktelse.

(kvinne 29 år fra Møre og Romsdal) ti. 30 aug. 2011 13:36 Privat melding

For min del hadde den ultimate første date inkludert anten eit tivoli, ein "fornøyelsespark", paintball eller eit eller anna artig i den duren, etterfølgd av å lage middag saman om første delen gjekk bra.

På den måten hadde eg først funne ut om personen er glad i å leike og ikkje tek seg sjølv for alvorleg til å oppføre seg litt barnsleg i rette selskapet, noko som er viktig for meg, og so hadde eg funne ut om vi pratar lett og kan samarbeide godt medan vi lagar mat. ^_^

(mann 33 år fra Oslo) ti. 30 aug. 2011 13:51 Privat melding

Men det er vel 50% for at karen er 12cm lavere enn oppgitt, 20kg tyngre og ikke ser ut som på bildene...skal du virkelig være fast i skogen med han da?

(kvinne 34 år fra Sør-Trøndelag) ti. 30 aug. 2011 14:16 Privat melding

@VM
Umiddelbar forpliktelse?? Hva snakker du om? Seff regner man med at dersom man får en melding fra noen er det likestillt med et frieri. Og dypt ut i skogen er det jo ingen som hører at de skriker... Vi leker jo ikke butikk!! ;-p

Njæ... Tapper er jeg vel ikke. Litt naiv kanskje i og med at jeg mener man med litt normal folkeskikk, kan få det trivelig nesten uansett hvem man er på tur med...

@JimJimJ Tjah... Dersom han sier han er 190 og 120 kg rene muskler, svart i huden og rakettforsker, så burde han jo kanskje skjønne at jeg merker at noe ikke stemmer om han dukker opp som en liten hvit brillefin tass fra Tveita...
Men man kan jo likevel ha en trivelig kveld, selv om ikke tiltrekningen er der. Hatt med flere av mine guttekompiser på telttur jeg. Trenger ikke stikke noe dypt....

(mann 33 år fra Oslo) ti. 30 aug. 2011 14:49 Privat melding

Jeg tror ikke på at jenter kan ha kamerater, så de vil nok gjerne stikke noe dypt :)

www.laddertheory.com denne forklarer ganske greit hva jeg mener, men jeg har ingenting imot at jenter mener de har "kamerater" "kompiser" osv...jeg tror bare ikke på det.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ti. 30 aug. 2011 14:50

Tenkte du var tapper som ikke gråt over forspilt nudistdating, NurceBetty :)

(kvinne 34 år fra Sør-Trøndelag) ti. 30 aug. 2011 15:00 Privat melding

@VM... Ah I see....

@JimJ.J Hvis alle menn er like enspora som det, syns jeg virkelig synd i dere alle sammen. Naiv som jeg er, tror jeg faktisk at man kan ha flotte relasjoner som ikke har sexuelle undertoner... Mitt neste spm. blir da... Hva med homofile og lesbiske?? Kan de kun ha venner av motsatt kjønn?

Skjult ID med pseudonym Ulv ti. 30 aug. 2011 15:18

Hadde vært solgt om en jente inviterte meg på en slik date!
Virkelig, solgt på billigsalg...

:D

Skjult ID med pseudonym Driver ti. 30 aug. 2011 15:30

Jeg tror det kunne vært en god ide, Betty:-)

Skjult ID med pseudonym lanill ti. 30 aug. 2011 15:36

Hadde nok aldri invitert ein fyr på dette som første date, andre kanskje. :)

Trur kanskje du har rett i at det er litt naivt med tanke på at det faktisk ikkje er alle som har forstått det med normal folkeskikk. Det skal også vere sagt at det ikkje er vanskeleg for nokon å gje deg eit heilt anna inntrykk av seg sjølv over meldingar enn om du hadde truffe dei - om dei ynskjer det.

Skjult ID med pseudonym Kurert ti. 30 aug. 2011 15:42

For å dra det tilbake på tema til TS.....så hadde jeg tilnærmet en slik førstedate en gang! Vi møttes oppe i Lillomarka på et avtalt sted, begge hadde med hver sin hund, høstværet var fint og absolutt spenning i lufta! Selvfølgelig hadde vi maila endel i forkant og prata på tlf, så helt fremmed var vi ikke, sånt sett. Hadde med primus, kaffekjel, ytrefilet av hjort, løk, kantareller etc. og laga en solid lunsj etterhvert :) Kan love at skravla gikk jevnt hele dagen! :) Kjempeflott dag og var absolutt verdt å prøve, men begge må være på den samme linja da...omtrent som "unplugged live" !

Men...tror nok de aller, aller fleste foretrekker å møtes på det normale viset....

Skjult ID med pseudonym Ulv ti. 30 aug. 2011 15:44

Selv om eg har fått beskjed å slutte med det, så må eg nesten være enig med lanill her, ville vært best å tatt det som andre-date, fint å få møtt folk litt uformelt og casual før man begynner å "date"

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa ti. 30 aug. 2011 15:48

Att detta skulle hända känns helt otänkbart , skule nog tro att det var falsk profil som har en skämtsam läggning .

(kvinne 46 år fra Akershus) ti. 30 aug. 2011 15:56 Privat melding

@TS
Teltur på en første date/møte ville jeg aldri foreslått eller blitt med på selv. Hvorfor ikke bowling, grille pølser på bål i fjærsteinene eller ta en rusletur i Frognerparken og svinge innom en koselig parkcafe o.l. Kan ofte bare være enkelt å avtale å møtes, og heller bare finne på ting etter hvert hvis praten og selskapet er hyggelig:)

(kvinne 34 år fra Sør-Trøndelag) ti. 30 aug. 2011 16:33 Privat melding

@ Lilijanne.
Du hadde mange fine forslag, og det var jo egentlig det tråden handler om og. Forslag til 1 dates som er litt annerledes enn type middag og kino... =)

Når det er sagt, ville jeg ikke invitert hvemsomhelst med meg ut på en slik tur, man må jo føle at ting stemmer og ha snakket en god del sammen først. Dersom det stemmer, og fyren gir meg sommerfugler i magen, tror jeg teltturen kunne blitt en positiv opplevelse uavhengig om det blir noe mer eller ikke.

Skjult ID med pseudonym Dog ti. 30 aug. 2011 16:37

Jeg hadde ikke hatt noe mot en telttur selv, hvis vi hadde bra kjemi på telefonen. Men jeg hadde nok regnet med at det ble noe på meg. Det har det i det minste alltid blitt før når det har vært planlagt en overnatting på første date, også de gangene det egentlig ikke har vært så mye kjemi når vi møtes ansikt til ansikt. Helt fint det, må jo gjøre det beste ut av situasjonen når vi først skal sove sammen likevel ;)

(mann 41 år fra Akershus) ti. 30 aug. 2011 16:49 Privat melding

Syns softis på Ikea er en glimrende idè om jeg må få si det selv :D

(kvinne 46 år fra Hordaland) ti. 30 aug. 2011 16:58 Privat melding

Jeg har visst nevnt telt i profilen min. *hostekule*

Skjult ID med pseudonym Mort1 ti. 30 aug. 2011 17:42

@NurceBetty

Vil bare kommentere noe på det med jenter som har guttevenner. Jeg har selv flere jentevenner, men ingen så close at jeg kan f. eks se en film hjem til henne eller meg alene, hvis du skjønner. Men jeg kjenner flere gutter, og jenter som har slike. Noe jeg finner morsomt er at hvis man setter disse på spissen, så sier de fleste jentene at de ikke kunne tenke seg å ligge med guttevennen sin uansett. Mens samtlige av gutta i samme situasjon som jeg har stilt dette spørsmålet til (de fleste gangene i beruset tilstand såklart, menn blir ærlige da), svarer at joda, de kunne nok ha ligget med henne _om de fikk sjansen_.

Det jeg vil få fram er at selv om dere jenter ikke føler noen som helst form for seksuell undertone, så har sannsynligvis guttevennen din sett for seg deg naken i diverse stillinger uten at du noen sinne får vite om det ^^

(kvinne 34 år fra Sør-Trøndelag) ti. 30 aug. 2011 17:47 Privat melding

@ Mort1

Huff... Det er egentlig bare trist....

Skjult ID med pseudonym Mort1 ti. 30 aug. 2011 17:54

@NurceBetty

Det er vel det. Men sånn er livet. Nesten rart at ikke flere jenter vet dette... Jeg har ei venninne jeg fortalte dette til, siden hun har mange guttevenner. Tosifret antall. Og hun sa det veldig bra:

"Jeg vet godt at flere av mine guttevenner hadde takket ja til å ligge med meg om jeg spurte, men det driter jeg i. De er morsomme å være med allikevel, og så lenge de ikke prøver seg, så regner jeg med at de vil være venn med meg".

Skjult ID med pseudonym Mort1 ti. 30 aug. 2011 17:55

@NurceBetty

Det er vel det. Men sånn er livet. Nesten rart at ikke flere jenter vet dette... Jeg har ei venninne jeg fortalte dette til, siden hun har mange guttevenner. Tosifret antall. Og hun sa det veldig bra:

"Jeg vet godt at flere av mine guttevenner hadde takket ja til å ligge med meg om jeg spurte, men det driter jeg i. De er morsomme å være med allikevel, og så lenge de ikke prøver seg, så regner jeg med at de vil være venn med meg".

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa ti. 30 aug. 2011 17:58

Nu blir jag fundersam om man inte har jente vänner är det då så att alla vill ligga med en eller ingen jag har ju alltid trott det senaste ?

(kvinne 34 år fra Sør-Trøndelag) ti. 30 aug. 2011 18:01 Privat melding

@Mort1

Jeg må jo bare spørre... Hva gjør du om du får ei dame da? Kutter ut alle jentevenner, eller ligger med dem hvis du får sjansen?

(mann 32 år fra Vest-Agder) ti. 30 aug. 2011 18:04 Privat melding

En date jeg kunne tenkt meg er å ha med daten på kjøretur til et romantisk sted og så sitte bak i bilen under teppet å se en bra film på dvd'en med noe snop selvsølgelig :p
Litt i tvil om jenta hadde likt det like godt da :p

Skjult ID med pseudonym rent ti. 30 aug. 2011 18:10

@ts dette er den mest idiotiske ideen jeg har hørt! For det første vet du ALDRI hvem du treffer og for det andre kan du ikke bare gå hjem om han mot formodning skulle være sinnsyk.....

men som en date (tidligst) nr 3, DA er jeg enig:-) Men ikke en gang jeg hadde gjort noe sånnt første gang en treffes..

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 30 aug. 2011 18:20

@NurceBetty tir 30 aug 18:01
Noe lignende var oppe for ikke så lenge siden.
Finner ikke tråden, men brukte følgende forklaring:

A woman has a close male friend.
This means that he is probably interested in her, which is why he hangs around so much.
She sees him strictly as a friend. This always starts out with, you're a great guy, but I don't like you in that way.
This is roughly the equivalent for the guy of going to a job interview and the company saying:
You have a great resume, you have all the qualifications we are looking for, but we're not going to hire you.
We will, however, use your resume as the basis for comparison for all other applicants.
But, we're going to hire somebody who is far less qualified and is probably an alcoholic.
And if he doesn't work out, we'll hire somebody else, but still not you.
In fact, we will never hire you.
But we will call you from time to time to complain about the person that we hired.

( http://bash.org/?top )

(kvinne 34 år fra Sør-Trøndelag) ti. 30 aug. 2011 18:20 Privat melding

@rent

Sinnsyke personer kan man møte overalt og det vil ikke nødvendigvis si at man skjønner det med en gang... Desverre.

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 30 aug. 2011 18:29

*husker plutselig Stephen King's "Misery" fra 1990*
http://www.imdb.com/title/tt0100157/

Tror jeg vil ha en date på offentlig sted i starten gitt ^^

Skjult ID med pseudonym Dravot ti. 30 aug. 2011 18:33

@arneand
Kjør pent tilbake, da :)

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 30 aug. 2011 18:34

@Dravot tir 30 aug 18:33
Helt klart en god ide ^^

(kvinne 34 år fra Sør-Trøndelag) ti. 30 aug. 2011 18:39 Privat melding

@st111
Når du trykker oppdater-knappen så blir innlegget ditt postet en gang til. =) Just so U know.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 30 aug. 2011 18:49 Privat melding

Har noen ideer , ja. Men ikke søren om jeg deler dem med de andre gutta her inne. :-)

(mann 32 år fra Vest-Agder) ti. 30 aug. 2011 19:01 Privat melding

@NurceBetty. Takk for det. Greit å vite :)

Skjult ID med pseudonym Lilljanne ti. 30 aug. 2011 19:02

@Dirigent
Kjipern, he, he. Da gidder jeg heller ikke komme med flere ideer her......:(

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ti. 30 aug. 2011 19:05

Vel, Lilljanne, jeg har jo lagt store planer for nyttårsaften, da. Kanefart, tyrkisk bad og nyttårsbamseklemmer uten å gå nærmere i detalj.

Skjult ID med pseudonym Lilljanne ti. 30 aug. 2011 19:16

Hadde jeg glemt avtalen vår på nyttårsaften, .........kremt;-) Ble bare litt nysgjerrig på hvor du skal finne tyrkisk bad kombinert med kanefart?

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ti. 30 aug. 2011 19:18

Mitt poeng nøyaktig...

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ti. 30 aug. 2011 20:33

Budapest?

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ti. 30 aug. 2011 20:39

zzzip!

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 30 aug. 2011 20:42

Jeg har også ganske mange jentevenner, og jeg har helt ærlig sett de fleste av dem for meg naken i mitt eget hode. Noen ble jeg også kjent med første gangen da jeg fortsøkte å sjekke dem opp. For å snu det venninna til Mort1 skrev på hode: Jeg vet godt at flere av mine jentevenner vet at jeg hadde takket ja til å ligge med dem om de spurte, men det driter jeg i. Faktisk synes jeg det er bra, for da vet de hvor de har meg og at jeg ikke later som jeg er en annen enn den jeg er. Det skaper faktisk tillitt, tro det eller ei. Flere av disse jentene har ingen problemer med å overnatte hos meg, dele rom med meg hvis vi er ute og reiser og i enkelte tilfeller også dele seng med meg, fordi de stoler på meg. De kjenner meg og selv om de selvsagt vet at jeg synes de er tiltrekkende, så stoler de på at jeg ikke kommer til å misbruke tillitten deres. Og det gjør jeg ikke heller. For jeg tar et hint og respekterer et nei, og jeg er da ikke noe dyr som ikke klarer å styre mine drifter og impulser. Og så lenge jeg ikke prøver meg, så regner jeg med at de synes jeg er morsom å være sammen med siden de fortsatt vil være venn med meg, ennå de vet at jeg synes de er tiltrekkende.

Skjønner ikke hva som er galt eller "trist" med det. @ NurceBetty: Hvis du ikke har fått med deg at menn og kvinner er forskjellige på dette punktet så våkn opp. Menn trenger ikke å ha følelser for en jente for å ha sex, vi er ikke skapt slik fra naturens side, og vi kan gjerne ha sex med søte venninner hvis anledningen byr seg. I det minste hvis vi tror det ikke vil få noen konsekvenser og vi fortsatt vil være venner etterpå. De fleste av dine heterofile guttevenner har 100 prosent sikkert fantasert om deg og forestilt seg både det ene og andre. Hva så? Så lenge de holder det i sitt eget hode er det vel greit? For alt du vet kan det jo hende at et par av venninnene dine også har hatt en og annen fantasi om deg vet du ;)

(kvinne 34 år fra Sør-Trøndelag) ti. 30 aug. 2011 21:08 Privat melding

@Oslomann
Syns faktisk det du skrev var veldig fint. =) Seff har jeg vært borti guttevenner som har prøvd seg, og så lenge de respekterer et nei, så er jo det en ærlig sak, men jeg mener det blir feil å dra alle over en kam, og dersom mine guttevenner påstår at de ikke er ute etter sex, ja da skal jeg vise den tilliten at jeg tror på det de sier.

Jenter kan også ha sex uten å ha følelser for gutten. Klart det, men vi kan også være venner med dem uten å ønske sex og jeg velger å tro at det er større individuelle forskjeller blandt oss enn hva du maler ett bilde av.

(mann 33 år fra Østfold) ti. 30 aug. 2011 21:20 Privat melding

Det som er mest tungt med veninner er hvis man får sterke følelser for den jenta, uten at jenta har noen slike følelser for deg. Det gjør vennskapet veldig tungt for jenta vet jeg, men er ikke så lett for gutten heller.

Skjult ID med pseudonym Mort1 ti. 30 aug. 2011 21:24

@NurceBetty

Jeg har ingen slike nære jentevenner det er snakk om her. Jeg har hatt det før, og endt opp med å ha sex med dem i 2 av 2 tilfeller. Og etterpå var vennskapet over. Så det gidder jeg ikke igjen. Altså problemstillingen med hva jeg gjør hvis jeg får meg dame kommer ikke opp hos meg. Men la oss si at den hadde gjort det. Da hadde jeg ikke droppa jentevennene mine, men jeg hadde sluttet å møte dem på tomannshånd, i alle fall i intime settinger, slik som film o.l.

Det du skrev som svar til oslomann her nå nettop må jeg bare også kommentere. Vi drar ikke alle over en kam, men vi drar de fleste over en kam. Det finnes mange tilfeller der man er venner med en/ei man ikke synes er attraktiv, og da blir situasjonen helt annerledes, såklart.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 30 aug. 2011 21:31 Privat melding

Det der med kompissex har jeg faktisk aldri helt skjønt. Hvis det er en gjensidig tiltrekning, burde det ikke da naturlig bli noe mer enn vennskap? Hmmm...er nok noe naiv på dette feltet, gitt.

Skjult ID med pseudonym lanill ti. 30 aug. 2011 21:36

Skulle ikkje dette vere ein artig/koseleg tråd om originale første dates..? :/

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 30 aug. 2011 21:38

@NurceBetty

Mort1 svarte egentlig veldig bra for meg, men jeg vil gjerne utdype to ting likevel. For det første så kan det utmerket godt være at de guttevennene dine som sier de ikke er ute etter sex mener det helt ærlig. Det betyr ikke nødvendigvis at de ikke kan ha fantasert om det, det betyr bare at de synes ditt vennskap er mye viktigere enn eventuelt å få et ligg. Og det er vel egentlig veldig fint, er det ikke? Dessuten kan det godt være at de uansett vet at de ikke har en sjans. Det kan være det ene eller andre, eller en kombinasjon av begge deler. Og da er jo valget uansett greit. Jeg har jo slike venninner jeg også, som jeg liker som venner og ikke ønsker å ødelegge noe med, enten av begge de to grunnene eller av bare en av dem. Og i tillegg finnes det selvsagt enkelte menn som må ha følelser for jenta også, skjønt ikke mange tror jeg, samt noen som er asekuselle (ca 5 prosent av befolkningen totalt visst nok) og faktisk ikke har seksuelle drifter i det hele tatt. Og homofile selvsagt, inkludert skapversjonen.

Og for det andre: selvsagt finnes det mange jenter som ikke må ha følelser for mennene de ligger med. Elskere har funnes til alle tider, og det er jo en grunn til at mange får seg noe på byen også. Men dog, mange jenter har i alle fall fortalt meg at de må ha litt følelser for gutta de har sex med, eller i det minste som regel må ha det (kanskje bortsett fra i forhold til en og annen atletisk, knallkjekk stud på ferie eller noe slikt), så selv om en slik generalisering selvsagt ikke stemmer alltid så tror jeg den gjør det veldig ofte likevel.

Skjult ID med pseudonym Mort1 ti. 30 aug. 2011 21:38

@Dirigent71

På engelsk er det noe som heter "in the heat of the moment".

Se for deg denne situasjonen (som er en av de mest typiske):

Man er med ei venninne eller en venn man finner fysisk tiltrekkende, og man sitter i sofaen og ser på film. Begge er litt slappe eller døsige denne søndagskvelden, så det faller naturlig at hun lener seg på ham. Plutselig berøres hendene til hverandre, og hun ser opp på ham og de føler begge en "gnist". Kysset kommer, går over til klining, og før man vet ordet av det er det hanky panky, enten på sofaen eller på soverommet. Men like etterpå er øyeblikket (i mange tilfeller dagen derpå) over, og man angrer. Nå kan man aldri mer se på venninna/vennen sin på samme måte mer.

I noen ytterst få tilfeller var dette det som skulle til for at to mennesker som passer sammen skulle finne hverandre, men som regel er dette forklaringen på hvorfor nært vennskap mellom mennesker av ulikt kjønn ofte går i dunken...

Skjult ID med pseudonym Mort1 ti. 30 aug. 2011 21:43

Og beklager avsporingen, men jeg synes bare det er et interessant tema å diskutere :P

Når det gjelder interessante førstedater har jeg ikke noe kreativt å komme med... Men du er i alle fall modig om du foreslår den der. 99 % av gutta du gjør det til vil anta at de kommer til å få seg noe den natta ;)

(kvinne 34 år fra Sør-Trøndelag) ti. 30 aug. 2011 21:53 Privat melding

@ Oslomann & Mort1. Vi er kanskje ikke så fryktelig uenige som det først virket som, og selv om det er et interessant tema, så er det jo som laill sier, en tråd om førstedates litt utenom det helt vanlige.. Og bare så det er sagt.... 99 % av de gutta, kommer ikke til å få seg den natta. ;-p

Skjult ID med pseudonym Mort1 ti. 30 aug. 2011 21:55

Så det du sier er at det er 1 % sjanse? :D Kanskje jeg sender deg en pm nå! Haha xD

Skjult ID med pseudonym Foxylady ti. 30 aug. 2011 21:56

Enig i at sex med venner er en uting. Men kan man ikke bare bli enige om å være uvenner et par timer da?

*problem solved*

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ti. 30 aug. 2011 21:56

Visst er det interessant. Og som sagt så jeg er nok litt naiv her. For meg så har nok alltid den type gnist vært et tegn på at det burde bli noe mer enn vennskap snarere enn noe som ødelegger et vennskap, men jeg ser problematikken.

Æsj, jeg og den svære kjeften min. Kan dere ikke bare glemme det jeg foreslo lenger oppe, så får jeg beholde ideen sjøl?

Skjult ID med pseudonym Lilljanne ti. 30 aug. 2011 22:05

@Dirigent
Er det litt tidlig å begynne å pakke kofferten nå, er jo en del sko som må med?

Da skal vissnok vinteren komme tidlig i år, så en ide er å spenne på skia på en førstedate.

(kvinne 34 år fra Sør-Trøndelag) ti. 30 aug. 2011 22:09 Privat melding

Det kan du bare gjøre @Mort1. Etter du har løst denne!. ;-p

http://themetapicture.com/media/funny-big-blackboard-mathematical-equations.jpg

Skjult ID med pseudonym Mort1 ti. 30 aug. 2011 22:14

Ferdig allerede!

Svaret er 42 :D

Date? ;)

(kvinne 34 år fra Sør-Trøndelag) ti. 30 aug. 2011 22:29 Privat melding

@Mort1...
piiiiiiiiip... feil svar... For nytt forsøk tast 1. For peppes pizza, tast 2. For anonyme sexavhengige, tast 3. For english, please hold.

Skjult ID med pseudonym Mort1 ti. 30 aug. 2011 22:32

Eh, jo, det er rett svar:

Google: "the answer to life the universe and everything"

Skjult ID med pseudonym Man hore ti. 30 aug. 2011 22:32

*Taster 3*

Hallo?

(kvinne 34 år fra Sør-Trøndelag) ti. 30 aug. 2011 22:38 Privat melding

Jeg Leeeeeeer!!!