Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym utålmodig on. 31 aug. 2011 10:42

Kjenner jeg er sliten av dette "finn en kjæreste" jaget.
Jeg har vært singel i et år, etter å vært i et dårlig ekteskap alt for lenge. Heiv meg uti dette dating racet, både her på sukker og i det virkelige liv.
Var nok litt umettelig på litt oppmerksomhet, og syntes det var deilig med positiv tilbakemeldinger...og i starten helt greit med noen ons....
Men på et punkt kom jeg til at jeg ønsker meg en jeg kan dele livet mitt med....Problemet er bare at de jeg ser en fremtid sammen med, ikke gjør det med meg, og motsatt...
Nå kjenner jeg meg sliten, og ønsker å fokusere på noe annet en treffe menn, få andre innpulser inn i mitt liv!!!
Jeg må skaffe meg noen fritidsinteresser som jeg kan fylle mine uker med, så her er problemet....jeg har jo ingenting jeg brenner for, har brukt hele mitt voksne liv på å følge opp barn og deres hobbyer...nå har jeg annenhver uke uten barn...

Så kom igjen, kom med noen gode morsomme forslag som jeg kan bruke fritiden min til....????

Skjult ID med pseudonym LilliMi on. 31 aug. 2011 10:46

Trening, yoga, bøker, ta et kurs i matlaging, makramé, salsa, spansk, osv.

(mann 47 år fra Oslo) on. 31 aug. 2011 10:49 Privat melding

Tror personlig fokuset på fritidsinteresser er veldig bra. Som de fleste har erfart, så kan datingens verden være ganske nådeløs og overfladisk og mer som et sosialt spill. Begynn heller (eller også) med en fritidsinteresse som fanger din interesse og som innbyr til sosiale aktiviteter uten å nødvendigvis tenke på å finne noen å dele livet med. Kor, korps, orkester (hvis du spiller eller har spilt et instrument), friluftsliv, idrett og dans er alltid bra aktiviteter.
Lykke til uansett!

(mann 33 år fra Oslo) on. 31 aug. 2011 10:49 Privat melding

Er det ikke ganske kjekt å dele livet med seg selv, eller gode venner og morsomme øyeblik/situasjoner? :)
Hvorfor inn i et forhold der du må bruke tid på en person som uansett vil forsvinne og mest sannsynlig ikke vil være spesielt hyggelig mot deg i lengden? (ja statistikken peker på nettopp det).

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa on. 31 aug. 2011 10:53

Jimjimj

I bland ser du allt mørkare än mig till och med :))

Skjult ID med pseudonym Ceca83 on. 31 aug. 2011 10:54

Du har vært singel i 1 år... Det er da ikke noe. Etter at du har vært singel i ca. 1,5- 2 år merker du hvor deilig det er selv om du selvsagt savner noen å dele livet med. Ha det moro og nyt friheten:-D Den man ser etter dukker opp etterhvert men er du da klar for det???

Skjult ID med pseudonym utålmodig on. 31 aug. 2011 11:09

Takker for gode forslag..

Om jeg er klar for det, mulig jeg ikke er det...når jeg hele tiden vil ha det uoppnålige..kanskje det er hjernens triks for å unngå å komme i et forhold,hehe...
Men nå skal jeg ihvertfall prøve å fokusere på andre ting i mitt liv....nå har jeg sendt inn en forespørsel i Italiensk matkunst...hørtes spennende ut...

Skjult ID med pseudonym LilliMi on. 31 aug. 2011 11:16

Når sjelen er klar, er tingene det også. *stjålet fra Shakespeare, tror jeg*

(mann 33 år fra Oslo) on. 31 aug. 2011 11:18 Privat melding

@agontsaxa - Nei jeg er smilende blid :)

Skjult ID med pseudonym Forumtroll on. 31 aug. 2011 12:05

JJJ er vel omtrent den einaste personen som kan sei "the world is going to hell in a handbasket" og smile mens det blir sagt. Imponerande. ^^

@ TS : Det fins mange mange måter å faktisk ufrivillig vere med i datinggamet uten å egentlig gå for det. Treningsstudio kan vere en slik en. En form for idrett, eller hundeklubb, eller turklubb, eller ka det no enn måtte vere. Venners venners fest/samling kan også vere interessant.
Har overgangsalderen tikka inn, så er det vel no en skal ta motorsykkellappen. Eg veit eg skal når eg kjem dit.

Om en ikkje er av friluft/idrett/treningstypen, så kan du evt begynne å lære deg et instrument. Om musikalske gener er fraværande og du heller er nevenyttig kan jo handarbeid av en sort vere et alternativ. Alt fra dreiing av tre til strikking. Det fins tusenvis av ting.

Viktigast av alt vil eg likevel våge å påstå er å pleie forholdet til vennekretsen. Ver sosial.

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 on. 31 aug. 2011 12:11

Greier ikke å skjønne folk kan bli slitne av flørte.. Får mer energi av det jeg da men... Og motgang betyr bedre forsøk neste runde..

Men hobbyer er det mange av.. hiv deg på et vollyball lag, gjerne mixlag.. mye mer morsomt da! :p

Skjult ID med pseudonym Ulv on. 31 aug. 2011 13:14

Helt enig med deg i at datingjaget er slitsomt, selv har eg gitt det opp for lenge siden..

Det som er derimot er digg, som du her etterspør, er jo aktiviteter der man kan møte folk, uten at det å møte folk er det overordnede målet. Skal gi deg mitt tips: dansekurs, type pardans (swing, salsa, etc)!

Det er faktisk helt genialt. For det første er det artig, og nyttig kunnskap å ha. For det andre legger kursene opp til aktivitet med det motsatte kjønn, og de omgis som oftest av en sosial arena som er veldig bra. Isen blir brutt på kursene, og det sosiale rundt er en god måte å komme i snakk med og bli kjent med nye mennesker.

Er du i oslo og under 30, anbefaler eg swingkursene til OSI Dans som veldig gode sosiale miljøer. Er du over 30, har Bårdar Swingklubb et tilsvarende tilbud med folk i mer riktig alder, og sykt dyktige og hyggelige instruktører. :)

PS: ikkje tenk på at du ikkje kan danse, har to venstrebein, osv. Det har alle på nybegynnerkurs, det er derfor det heter nybegynnerkurs!

Skjult ID med pseudonym quickly on. 31 aug. 2011 14:44

@ts

Greit å gjøre seg "ferdig" med ekteskapet før man kaster seg uti noe nytt. Har erfart at mange legger et lengre forhold bak seg "just like that", for senere å finne ut at de ikke finner en de passer sammen med.

Bekreftelsen man finner i et nytt forhold gjør godt, men man blir sliten når man aldri finner roen med en bestemt person. Da må en gå litt i seg sjøl og finne ut om man har hoppet over noen trinn i frigjøringsprosessen.

Hilsen

Quickly (som definitivt ikke bør opptre som noen samlivsekspert, men som gir råd uansett).

Skjult ID med pseudonym Danty on. 31 aug. 2011 15:22

Hva er datingjag og det med datingracet?
En bør vel ikke se på dating, flørting og søken etter en spesiell som jag og mas.. men heller som hyggelige innslag i livet og som en mulighet.. Bli kjent med noen, uten noe mål om at det skal ende opp i forhold... ha det gøy underveis.. En analog: Om man studerer noe, så går det fint an å ha det kanongøy i studiet, også, uten å tenke på at en skal bli ferdig og komme i mål ;) Her handler det nok mest om innstilling ;)

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 on. 31 aug. 2011 16:26

Enig med Danty.
Veien som er spennende det å bli kjent med noen. Og hvorfor skal man sette ET mål.. Målet i seg selv er veien bekjentskapet gir.. Hvilken retning det tar..

(kvinne 36 år fra Nordland) on. 31 aug. 2011 18:25 Privat melding

Kajakkpadling har jeg alltid hatt lyst å prøve! Kanskje det hadde vært noe?
Eller meld deg inn i turistforeningen eller røde kors. Fine måter å møte nye mennesker på! :)

Skjult ID med pseudonym utålmodig on. 31 aug. 2011 23:23

takker igjen for mange gode svar...
Har bare lyst til å fokusere på andre ting en stund, kjenner det litt viktig å fokusere litt på meg selv..og ikke jage etter en kjæreste...ble kanskje litt desperat. Er litt uvant med å være alene etter så mange år i ekteskap, og ønsket å føle meg forelsket og attraktiv igjen!!

Men nu kjære dere har jeg funnet ny inspirasjon til å gjøre konstruktivt med livet mitt...yeahhh...heia meg og mitt nye liv...og hvem vet, kanskje dukker det opp noen langs veien;)

Skjult ID med pseudonym tålmodig fr. 2 sep. 2011 07:11

Kan anbefale aktivitetsvenner.no. Der har jeg møtt flere trivelige folk som jeg gjør forskjellige ting sammen med - uten at det er dating. Og plutselig en dag - dukker det kanskje opp noen der også - som man liker ekstra godt? Og singelturer.com tilbyr masse turer og fester, uten matchkort. Også morsom måte å møte andre mennesker.