Alle innlegg Sukkerforum

Flatterende bilder

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Chunck on. 31 aug. 2011 21:31

Har i en god stund sendt meldinger med en jente her inne, som har fremstått så utrolig søt og sjarmerende. Har foreslått et møte, men det har aldri helt passet for begge to. Har likevel vekslet såpass mye meldinger og info om hverandre, at vi har blitt venner på Facebook.

Det som møtte meg der, var mildt sagt en nedtur.

Snakk om å gjøre seg deiligere enn man faktisk er. Kan knapt tro det er samme jenta. Helt utrolig hvor heldig hun har vært på sine to Sukker-bilder. Merket at interessen sank som en stein, men nå har vi liksom blitt såpass "close" at det vil være utrolig ubehagelig å skulle avvise henne når hun nå begynner å hinte til at vi må møtes snarest.

Hvordan kommer man seg unna en slik knipe uten å fremstå som en overfladisk kødd?

Skjult ID med pseudonym LilliMi on. 31 aug. 2011 21:33

Hvorfor ønsker du å unngå å stå fram som en overfladisk kødd, når det er akkurat det du er?

Skjult ID med pseudonym o.o on. 31 aug. 2011 21:35

@Chunk
Hva slags bilder hadde hun på Facebook, som gjorde at interessen sank?

Skjult ID med pseudonym Chunck on. 31 aug. 2011 21:36

LilleMi, er helt uenig med deg. For meg er det svært lite attraktivt når hun utgir seg så til de grader å være noe annet enn hun egentlig er. Jeg kan uansett ikke styre hva jeg blir tiltrukket av og hva jeg ikke blir tiltrukket av. Tiltrukket av sukker-bildene. Absolutt ikke den jenta som er på de 100 hun har på Facebook.

Skjult ID med pseudonym o.o on. 31 aug. 2011 21:36

@LilliMi
Er det ikke en ærlig sak, så lenge bildene på sukker faktisk ikke viser seg å være en riktig fremstilling av hvordan hun ser ut?

Skjult ID med pseudonym Chunck on. 31 aug. 2011 21:37

o.o, hun var, om jeg skal si det litt pent, en smule "større" enn hun fremstår på bildene her inne. Og istedet for å være en søt jente, ser hun nesten ut som en mann. Utrolig spesielt at det går an å være SÅ heldig på et par bilder. Det må jo gå galt når hun møter folk med forventninger.

Skjult ID med pseudonym LilliMi on. 31 aug. 2011 21:39

Men hun ser jo fortsatt ut sånn som på bildene her inne også?

Skjult ID med pseudonym LilliMi on. 31 aug. 2011 21:40

Er det ingen som har advart deg mot profiler der ikke kroppen vises?

Skjult ID med pseudonym Chunck on. 31 aug. 2011 21:41

LilliMi, jeg tviler sterkt på at det er hennes "sanne jeg" som vises på Sukker-bildene, selv om det er hun som er avbildet. Hun har tydeligvis vært flink til å "kamuflere" seg selv. Er veldig ubehagelig å bli satt i en sånn situasjon som jeg er oppe i nå.

Skjult ID med pseudonym neptun on. 31 aug. 2011 21:41

Men det er jo også mulig hun er helt annerledes i levende live!

Takk ja til å møte henne, du, det ville jeg gjort!

(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) on. 31 aug. 2011 21:42 Privat melding

Er enig med LilliMi, der Chunck..du framstår virkelig som en kødd nå..

Du ble "close" til hennes personlighet, hennes indre.. Og har man man falt for en persons personlighet, så har ikke utseende så mye å si.. Det at man har lik personlighet skal være nok..

Så tommelen ned for deg..

Skjult ID med pseudonym o.o on. 31 aug. 2011 21:44

@LilliMi
"Er det ingen som har advart deg mot profiler der ikke kroppen vises?"

Du kaller trådstarter for overfladisk? Eneste forskjellen mellom deg og han, er at du har lært deg noen triks å sile ut de mindre attraktive?

Skjult ID med pseudonym Chunck on. 31 aug. 2011 21:45

Snakk for deg selv, Jegeren. Man blir tiltrukket av en totalpakke. Både personlighet og utseende/fremtoning. Når hun fremstiller seg helt annerledes enn hun egentlig er, faller hun kraftig i kurs både i forhold til personlighet og utseende. Man kan da umulig være en kødd fordi man har sine preferanser?

Skjult ID med pseudonym LilliMi on. 31 aug. 2011 21:46

Du kan ikke ta mer feil o.o. Jeg har garantert rekorden for blind-dates her inne.

Skjult ID med pseudonym o.o on. 31 aug. 2011 21:50

@LilliMi
Mulig at du innehar den rekorden. Men det høres også ut som at du har lært deg å være skeptisk til bilder der kroppen ikke vises?

Skjult ID med pseudonym Driver on. 31 aug. 2011 21:51

Tror ikke TS er en kødd, iallefall ikke på dette grunnlaget. Folk som prøver å fremstå som noe annet enn det de er, er det ikke verdt å bruke tid på. Blind date er noe annet, da har man jo akseptert at man ikke vet.

Skjult ID med pseudonym LilliMi on. 31 aug. 2011 21:53

Nei, o.o. Det er et kjent utsagn fra forumet her, som jeg har lest, bare.

Skjult ID med pseudonym Kurert on. 31 aug. 2011 21:54

Hvorfor ikke være ærlig med henne og si det som du føler?

Skjult ID med pseudonym Kjetil on. 31 aug. 2011 21:56

Cut the crap!

Dama har forsøkt å lure den stakkars gutten! Jeg har vært ute for det selv, men har lært av mine feil!

Damer som ser søte ut på ansiktsbildene, men som viser seg å være feite! Hva dror dere egentlig? At bare dere får lurt oss ut på date så vil dere fantastiske personlighet (??) gjøre at vi glemmer at dere er overvektige?

Skjult ID med pseudonym Embla on. 31 aug. 2011 21:57

@TS
Er det "sukker" bildene eller FB- bildene som er av nyere dato? Kanskje hun har slanket seg nå? Det er vel ikke verre enn at du kan treffe henne 1 gang, være hyggelig den kvelden, og deretter gi en tilbakemelding på manglende kjemi, som alle vi andre gjør..

Og har du mistet helt lysten så er det faktisk lov til å trekke seg fra en avtale..

Skjult ID med pseudonym Chunck on. 31 aug. 2011 21:59

Embla, FB-bildene ser ut til å være av nyere dato. Ligger bilder som er alt fra en uke til et par-tre år gamle der. Hun ser omtrent likens ut på alle sammen. Langt unna de to hun har på Sukker. Om det er Photoshopping eller hva det er, vet jeg ikke. Hun er i alle fall ikke til å kjenne igjen.

Kurert, det er naturligvis ubehagelig å si det som det er. Vil jo ikke være slem, heller.

Skjult ID med pseudonym Gregor on. 31 aug. 2011 22:02

Jeg kommer aldri til å forstå hva folk prøver å oppnå ved å bruke bilder som ikke stemmer med virkeligheten, og du har min fulle sympati, TS. At hun har 100 bilder på Facebook og kun to her inne tyder jo på at hun også er bevisst på dette. Selvfølgelig teller det indre, men man skal tenne på personen også. Drit i moralpolitiet her inne, kom deg på date og dra den klassiske sorry, men kjemien stemmer ikke etterpå. Ingen grunn til å såre henne ved å fortelle sannheten i dette tilfellet.

Eventuelt kan du si at du havnet til sengs med noen i helgen og falt pladask.

(mann 38 år fra Østfold) on. 31 aug. 2011 22:03 Privat melding

Menn skjønner da ikke hint uansett, så dette blir vel et ikke-tema? :p

Skjult ID med pseudonym Ceca83 on. 31 aug. 2011 22:03

Hvis du ikke har så mange dates all the time så kan du jo gi henne litt av din tid. Det koster deg ikke stort, og noen ganger så møter man jo folk bare for å være sosial også. Du kan jo få et godt vennskap i henne vett:-D Lykke til:-D

Skjult ID med pseudonym maybebaby on. 31 aug. 2011 22:05

Hmmm.... Å forsøke å lure noen er uansett ikke greit. Kan du ikke sende henne en mld. og si at du syns hun ser veldig forskjellig ut på FB fra Sukker. Trenger ikke å utbrodere, hun skjønner garantert hva du mener. Møt henne 1 gang for å ikke virke drittsekk og skyld på kjemien. Dermed får du både fortalt at bildene her inne ikke er bra nok + møtt henne for å kjenne på kjemien OG dumpet henne på en "fin" måte...

Skjult ID med pseudonym Lilljanne on. 31 aug. 2011 22:06

Syns ikke du skal møte jenta for så å komme med en løgn om manglende kjemi..fysj.! Da er det bedre å si du har satt pris på kontaktene dere har hatt her, men at du nå mer kjenner på deg hun er mer ei som kan bli en venn o.l. Du trenger vel strengt tatt ikke si noe mer enn det, da dere enda ikke har møttes.

(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) on. 31 aug. 2011 22:06 Privat melding

@ Chunck: Jeg regner med at du tok det første initiativet til kontakt..og jeg regner med at det var du også som foreslo å møte denne personen først, etter at du falt for hennes personlighet..
Du la også til denne personen på FB etter eget ønske som jeg forsto..
Når den andre parten ikke er særlig hypp på å møtes og man kommer med unskyldninger for å slippe.. så skulle det ringe noen bjeller for deg.. høres heller ut som noen andre bjeller ringte i stedet for deg da du ville fortsette kontakten med personen..

Det du kan gjøre nå, er i hvertfall å ikke skuffe denne personen..men møt denne personen alikevell..gå varsomt frem..og la henne se av kroppsspråket ditt at du ikke er interesert nå lenger..

Sjønner du meg nå hva jeg ville fram til..?

Skjult ID med pseudonym Embla on. 31 aug. 2011 22:07

Enig med Gregor.. skjønner ikke at folk vil seg selv så vondt.. En ting er at kjemien faktisk ikke stemmer, eller om det er andre ting man ikke kan forutse at man får en turn-off av..men at folk tør å bruke gamle bilder, lyve av seg alder, stor overvekt osv..og risikere å få den avvisningen dette unektelig vil føre til?

Nei, skjønner faktisk ikke at folk vil utsette seg selv for dette..dating er vel vanskelig nok som det er..

Skjult ID med pseudonym blindebukk on. 31 aug. 2011 22:08

ts...kan jo vere at dei fineste bilda er meir det som ho ser ut? eg møtte ei,fantastisk pen...har i etterkant sett bilder som ein virklig lurer på om det er samme jenta:)

Skjult ID med pseudonym Kurert on. 31 aug. 2011 22:18

TS

...er du slem fordi du er ærlig? Hvis du føler at dette går på tvers av den du er og hva du føler...er du slem fordi du forteller det til den det gjelder? Er det ikke mere slemt (mot henne) å ikke være ærlig? Hvis du er overbevisst om at dette er helt feil for deg, så få det opp og ut og si det til henne! Kanskje mister du en venn på FB, men du kan ihvertfall rette ryggen og si til seg selv at du sa det slik det var da! Vi er voksne folk og bør tåle slikt....takler vi ikke realitetene i livet bør vi kanskje ikke være på et slikt sted som dette...?

Skjult ID med pseudonym Chunck on. 31 aug. 2011 22:22

Jegeren, du antar mye rart. Det var hun som tok kontakt med meg, det var hun som først hintet til et møte, og det var hun som ga meg telefonnummer og etterhvert la meg til på Facebook. Det er uansett helt irrelevant hvem som har tatt initiativ til hva. Poenget er at jeg ikke er tiltrukket til henne i det hele tatt, på grunn av det jeg har sett av henne på FB. Kunne aldri vært sammen med ei sånn jente, samme hvor hyggelig hun måtte være. Det ville aldri fungert for meg.

Skjult ID med pseudonym Chunck on. 31 aug. 2011 22:24

Kurert, det man ikke vet har man ikke vont av. Vil si at det er mer slemt å si at jeg ikke vil møte henne fordi hun er stygg, enn å komme med en annen unnskyldning. Da kan hun leve lykkelig uvitende om hva den egentlige grunnen er. Jeg har ingen ambisjoner om å være kjip mot henne. Vil bare få avsluttet kontakten på en så smooth måte som mulig.

Kunne selvfølgelig fjernet henne på FB og blokkert henne på Sukker, men ikke uten en slags forklaring. Det er ikke min stil.

(mann 38 år fra Østfold) on. 31 aug. 2011 22:26 Privat melding

Det er ikke akkurat en ålreit måte å gjøre det på, men hvis du ikke gidder å si det som det er, og ikke gidder å bruke tid på å møte henne for så å komme med noen små hvite, så KAN du jo bare ignorere henne... Slette hu fra FB og blokkere hu her. Kanskje bytte telefonnr og flytte hvis det drar seg til skikkelig...

Skjult ID med pseudonym Chunck on. 31 aug. 2011 22:27

Hehe, KongKebab. La oss håpe det ikke går såpass over stokk og stein. Har ingen grunn til å tro at hun er en kaninkoker.

Skjult ID med pseudonym o.o on. 31 aug. 2011 22:27

På søndag sier at du at du traff en jente i helgen, som du ble med hjem og at du skal treffe henne igjen.

Det har gått veldig fint for min del, når det faktisk har skjedd - og hun vil jo ikke vite at det _ikke_ har skjedd, så da bør det fungere da også.

\o/

(mann 38 år fra Østfold) on. 31 aug. 2011 22:29 Privat melding

Men faen da mann. Bare si det som det er. Du trenger da ikke å utbrodere det så inni helvete heller... Ha litt tillit til andre voksne mennesker. De aller aller fleste takler et avslag.

(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) on. 31 aug. 2011 22:31 Privat melding

@Chunck: "Kurert, det man ikke vet har man ikke vont av. Vil si at det er mer slemt å si at jeg ikke vil møte henne fordi hun er stygg, enn å komme med en annen unnskyldning. Da kan hun leve lykkelig uvitende om hva den egentlige grunnen er. Jeg har ingen ambisjoner om å være kjip mot henne. Vil bare få avsluttet kontakten på en så smooth måte som mulig."

Er så enig med deg der..!! =)
...Men det gjør også enda mer vondt hvis man finner det ut i ettertid...

Skjult ID med pseudonym Kurert on. 31 aug. 2011 22:34

...hvis du kjenner litt til det merkelige universet som heter Kvinnevesenet ...så vet du godt at de aldri kan leve lykkelig uvitende om en ting de går og lurer på.....

;)

Skjult ID med pseudonym Hahaha on. 31 aug. 2011 22:35

Venter i spenning på innlegg fra alle de negative guttene fra tråden; "Forstår ikke helt..." De var ikke akkurat nådige i forhold til damer som mente gutta ikke var fine nok for dem... Boys where are you?

Skjult ID med pseudonym Veteran on. 31 aug. 2011 22:35

Kanskje best å flytte først som sist, sånn i tilfelle? Masse ledige leiligheter i Barentsburg, litt oppussing må påregnes :-)

Skjult ID med pseudonym neptun on. 31 aug. 2011 22:38

@Hahaha
Jeg har ennå ikke sett TS klage på at folk tar kontakt med ham. Men jeg synes nå det er litt overflatisk...

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) on. 31 aug. 2011 22:40 Privat melding

synes du burde være helt åpen og ærlig og på en forsiktig måte forklare henne at noe ble feil. å møte henne bare fordi du er for feig til å fortelle dette, blir kynisk og er å leke med andres følelser.
ønsker deg lykke til og håper du er snill med jenta : )

(kvinne 32 år fra Akershus) on. 31 aug. 2011 22:41 Privat melding

Jeg synes ikke noe om løgner i hverken hvit eller sort versjon, og synes som Lilljanne at du skal være ærlig.

Fortell henne at du ikke lenger ser for deg at det vil kunne utvikle seg til noe romantisk mellom dere. Det er ikke sikkert hun trenger noen videre forklaring. Eventuelt er det etter min mening greit å si at du ikke er sikker på om den fysiske tiltrekningen er der fra din side, etter å ha fått et bedre bilde av hvordan hun ser ut gjennom facebook.

Føler du ikke for å møte henne, så synes jeg for dere begges del at det er riktig å avslutte kontakten nå.

Skjult ID med pseudonym Mort1 on. 31 aug. 2011 22:43

Hørt om cam?

Skjult ID med pseudonym Lurer on. 31 aug. 2011 22:43

Ja. Jeg får et veldig godt inntrykk av det du skriver, Miris, men når jeg ser på bildet ditt, så vet jeg neimen ikke.....
Mohahahahahaha

Skjult ID med pseudonym kameleonen on. 31 aug. 2011 22:44

@Ts
Hvordan beskrev hun seg i profilen? Gjennomsnittlig/par kilo for mye/stor og fyldig?

(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) on. 31 aug. 2011 22:45 Privat melding

@Miris & Bukefalos: 101% enig med dere..!!

Skjult ID med pseudonym Bevares on. 31 aug. 2011 22:46

182 og stor og fyldig :o)))))

Skjult ID med pseudonym Frankhj on. 31 aug. 2011 22:48

Send henne en melding med noe slikt
"Syns du ser så forskjellig ut på sukker-bildene og facebook-bildene, jeg... Hvem av dem viser den egentlige deg?"

(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) on. 31 aug. 2011 22:50 Privat melding

@Bevares: ...158cm...bred...med noen tonn for mye....hehehe =P

Skjult ID med pseudonym Chunck on. 31 aug. 2011 22:52

kameleonen, står bare antall cm. Ikke fyllt ut kroppsform.

Skjult ID med pseudonym Gregor on. 31 aug. 2011 22:54

Nå har du gitt ut såpass mange detaljer at problemet løser seg av seg selv. Om hun henger på forumet. :)

Skjult ID med pseudonym kameleonen on. 31 aug. 2011 22:57

Chunck
Så hun har egentlig ikke løyet, bare unnlatt å si noe?
Føler du at hun har løyet for deg?

Skjult ID med pseudonym lovely on. 31 aug. 2011 23:00

Chunk @ hvor gammel er hun?

Skjult ID med pseudonym Chunck on. 31 aug. 2011 23:00

kameleonen, hun har ikke løyet direkte, nei. Tror nok likevel at bildevalgene har vært alt annet enn tilfeldige, og de er veldig lite representative. Det blir en slags pynting av fasaden. Kan ikke klandre henne for det kanskje, men det er nå likevel slik at jeg ikke likte det nye jeg så. Hun er ganske enkelt uaktuell, og det er litt awkward siden vi har blitt såpass "close" på Sukker og SMS. Mye flørting i et par uker, så er alt bare plutselig helt dødt fra min side.

Gregor, hehe. Jeg har tenkt tanken. Får håpe hun ikke er her. Eller så er det kanskje like greit.

Skjult ID med pseudonym Chunck on. 31 aug. 2011 23:01

lovely, det holder jeg for meg selv.

Skjult ID med pseudonym Kurert on. 31 aug. 2011 23:04

TS
...så du syns det er bedre at hun følger denne tråden enn at du sier dette direkte til henne selv? Er ikke det litt...feigt? Hvordan hadde du opplevd det samme motsatt?

Skjult ID med pseudonym lovely on. 31 aug. 2011 23:04

Okei. Hvor gammel er du da?

Skjult ID med pseudonym Chunck on. 31 aug. 2011 23:06

Kurert, hvor har jeg sagt det? Husker jeg akkurat skrev "Får håpe hun ikke er her", men det gikk det kanskje hus forbi?

lovely, det kan også være det samme. :)

Skjult ID med pseudonym lovely on. 31 aug. 2011 23:07

Hva er så ille med å fortelle alderen din? Tviler på at hun skulle gjette at det er "deg" ut i fra alder. Er mange her inne (på forumet) som har vært borti det samme.

Skjult ID med pseudonym kameleonen on. 31 aug. 2011 23:08

Chunck
Forstår hva du mener. Vanlig fenomen dette. Samme med høyde og alder.
Man endrer for å komme i flere søk.... Interessant.
Men la oss si at du møtte ei nydelig dame. Det er ikke sikkert at du ville falt for henne heller?
Hvorfor ikke møte dama og gå inn for å ha en hyggelig samtale? Dere kan dele erfaringer fra sukker :-)

Skjult ID med pseudonym Gregor on. 31 aug. 2011 23:10

@lovely: alderen alene er selvfølgelig ikke avslørende, men sammen med alt den andre infoen her inne så er det ikke mange brikker igjen før han er cornered.

Skjult ID med pseudonym Kurert on. 31 aug. 2011 23:12

TS
...men så husker jeg du skrev at " det kanskje er like greit".....forsto det som at det var like greit at hun var her og leste tråden og fikk vite det herfra...? Muligens jeg misforsto....men mener enda at du er litt feig som ikke er mann nok til å være ærlig, både ovenfor ho og deg selv...

:)

Skjult ID med pseudonym lovely on. 31 aug. 2011 23:13

Syns egentlig litt synd på denne jenta, selv om hun bare har ført dette på seg selv. Det er jo ingenting å legge skjul på at hun rett og slett har valgt bildene som er mest flatterende for og få oppmerksomhet her inne. Dessverre vil ikke dette hjelpe henne med å finne den riktige mannen i det lange løp da hun på en måte dekker til sannheten, som uansett vil komme fram når vedkommende ser henne i virkeligheten.

Jeg er alltid ærlig mot de jeg skal møte, ærlighet varer lengst!

Skjult ID med pseudonym ... on. 31 aug. 2011 23:14

Lurer på hvor mange kvinnfolk som sitter foran skjermen nå og tenker; Å GUUUUUUUUUD!! ;-P

(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) on. 31 aug. 2011 23:14 Privat melding

..Si det som det er du Chunck.. Man kommer lengst med sannheten..selv om det kan gjøre litt vondt..

Fortell henne at hun har en fin personlighet, men etter nærmere ettertanke, så har du funnet ut at dere to ikke passer helt sammen, men at du fortsatt kan være hennes venn..

Skjult ID med pseudonym Chunck on. 31 aug. 2011 23:15

Kurert, hvorfor legger du i at jeg ikke er ærlig overfor meg selv?

Ærlighet er ikke alltid så sort-hvitt som du får det til å høres ut. Man trenger ikke nødvendigvis å legge alle fakta på borde, uten at man er uærlig av den grunn. Alle med barn (og eks-kjærester) vet dette. Handler vel om å gjøre ting så smidig som mulig.

Skjult ID med pseudonym Kurert on. 31 aug. 2011 23:19

TS

...hvis du hadde villet gjort ting så smidig som mulig, så hadde du vel ikke startet denne tråden, med dertil stor sjanse for at nettopp den det gjelder, fanger opp dette og følger med... ?

Skjult ID med pseudonym Chunck on. 31 aug. 2011 23:22

Kurert, hva legger du i at jeg ikke er ærlig overfor meg selv? Jeg er oppriktig interessert i hva det er du mener.

Skjult ID med pseudonym Kurert on. 31 aug. 2011 23:42

TS

...fordi hvis du hadde vært ærlig ovenfor de selv, dine prinsipper og den du tydeligvis er som person, så hadde du straks og umiddelbart tatt tak i den situasjonen du er havnet oppi og gjort ærlige tiltak, som både hadde gagnet deg , ditt eget velvære og selvfølelse i ettertid og den andre dette gjelder. Så lenge du prøver å vri deg unna den sannheten du så tydeligvis ser foran deg, så er du etter min mening ikke ærlig ovenfor deg selv! Og dess lengre du vil holde på denne tråden, dess mindre smidig blir løsningen og du vil virke mer og mer som en.....overfladisk kødd, som du fryktet sånn i starten av tråden!

Du får gjøre som du selv vil...du er voksen nok til å bestemme selv hvordan du kommer deg ut av dette. Jeg har bare sagt hva jeg mener du burde gjort! Heldigvis er vi alle forskjellige og løser ting på forskjellige måter i livet, men jeg lever etter å ta et problem med roten,straks den oppstår og jeg ser faren! Hvis du begynner rote det til slik du gjør her,så blir det mye verre å komme seg ut av situasjonen dess lengre tid som går! Da er du ikke ærlig ovenfor deg selv eller for feig til å gjøre noe med det!

Lykke til, Chunck! :)

...og god natt!

:)

Skjult ID med pseudonym mr_kent on. 31 aug. 2011 23:45

Kan du ikke bare være ærlig og si at du ikke kjenner henne igjen fra sukker på facebook og at du føler at det er en dealbreaker.
Hun blir sikkert lei seg. Men om hun har litt vett så vil hun gjerne framstille seg litt ærligere neste gang.
Da slipper hun jo forhåpentligvis å gå igjennom det samme en gang til.

Skjult ID med pseudonym Chunck on. 31 aug. 2011 23:46

Hehe, at jeg ikke er "ærlig overfor meg selv" anser jeg som den reneste svada. Bare tomme ord uten et saklig eller relevant innhold. Jeg er veldig ærlig overfor meg selv. Jeg vet akkurat hva jeg selv vil, og jeg har ingen intensjon om å vike for dette. At jeg ber om råd i forhold til hvordan man skal løse knipen, er jo helt på siden av dette.

Jeg har heller ikke vært uærlig mot henne. Jeg har bare holdt tilbake noe fakta, rett og slett fordi jeg tar litt hensyn til hennes situasjon. Ønsker ikke å gjøre dette pinlig eller ubehagelig for henne. Det har jeg ingenting å tjene på. Det er heller ikke sånn at jeg må få avgjort dette akkurat nå. Vi har ingen konkrete avtaler om å møtes, selv om jeg vet at temaet snart vil komme opp igjen. Da er det greit å være litt forberedt på hva jeg skal si.

Skjult ID med pseudonym Mort1 to. 1 sep. 2011 05:41

WEBCAM WEBCAM WEBCAM WEBCAM WEBCAM WEBCAM WEBCAM WEBCAM WEBCAM WEBCAM WEBCAM WEBCAM WEBCAM WEBCAM WEBCAM WEBCAM WEBCAM WEBCAM WEBCAM WEBCAM WEBCAM WEBCAM

(kvinne 46 år fra Oslo) to. 1 sep. 2011 07:46 Privat melding

Enig med @Mort1:

Prat med henne på chatten og bruk webcam-funksjonen, så får du se hvilke av bildene som er representative.

På facebook legger jo venner ut alskens bilder fra allemuligeslags sammenhenger, og de aller fleste vennene mine er elendige fotografer, så det kan jo tenkes at hennes er også... Så jeg synes du burde se hvordan tilstanden er når du ser henne "live". Og vil du ikke ut og bruke tiden din på henne, så er Mort1 sitt forslag suverent. Sett på chat og cam.

Skjult ID med pseudonym 1881 to. 1 sep. 2011 08:05

Du kritiserer dama for å fremstå som noe annet enn hva du mener hun er. Samtidig ønsker du råd for hvordan du kan fremstå som noe annet enn hva du er?

Du får ta lærdom av situasjonen og sørge for å få tilgang til flere bilder/cam/treff tidligere neste gang :)

Skjult ID med pseudonym Forumtroll to. 1 sep. 2011 09:26

Regelen er "damer ser alltid bedre ut på bilder her inne enn irl"

..og som alle regler er det unntak som bekrefter regelen. ^^

Menn lyger ikkje så mykje på bilder, men ifølge den kvinnelige befolkninga er det meir løgn i den gata på høgde og alder.

(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) to. 1 sep. 2011 13:29 Privat melding

...og hvis web cam'en ikke funker på den andre siden... da må det virkelig gå opp et lys for deg..
Bare se på dette bilde.. :

hXXp://www.humor1.net/wp-content/uploads/2011/02/Internet-Dating-15-520x407.jpg

Skjult ID med pseudonym Chunck to. 1 sep. 2011 14:01

1881: Forskjellen er at jeg gjør det for å være hyggelig mot henne. Altså for å gjøre det så skånsomt som mulig. Hun gjorde det for å lure på seg mer interesse enn hun kanskje fortjener. Altså ligger det to helt forskjellige motiver bak, og er ergo ikke særlig sammenlignbart.

Skjult ID med pseudonym lovely to. 1 sep. 2011 14:05

Bare gjør noe med det istedetfor å sitte her og snakke om det! Og fortell oss hvordan det går ;)

(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) to. 1 sep. 2011 14:18 Privat melding

@chunck: Du kan jo prøve dette trikset også da...kansje dama forandrer mening i stedet.. :

hXXp://www.humor1.net/wp-content/uploads/2008/10/15_2.jpg

=P

Skjult ID med pseudonym bølle-per to. 1 sep. 2011 14:48

Hva er galt med å oppfattes som overflatisk av en person du uansett ikke ønsker noe forhold til?

Skjult ID med pseudonym 40år+ to. 1 sep. 2011 14:58

Men er ikke det hele poenget med nettdating for mellomstore-store jenter? at de tar bilder helt inntil ansiktet eller bruker noen bilder der de ikke ser så store ut? Det er jo derfor nett passer dem så bra, også vil de alltid omtrent komme hjem til deg etter en setning hehe.

(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) to. 1 sep. 2011 15:51 Privat melding

..ok folkens..her er sanheten om profilbilder... =P

http://static.sukker.no/user_pics/no/album/382/1014675-jaghg0-l.jpg

Skjult ID med pseudonym hemmelig to. 1 sep. 2011 16:03

satt på en benk og surfet på mobilen i dag og ble brått avledet da hele benken knaket noe fryktelig. en dame ut i 30 årene som må ha veid minst 200 kilo hadde satt seg ved siden av. maken til pusting,pesing og svetting har jeg aldri sett. smugtittet litt på henne og hun hadde ett pent ansikt og flott langt hår. etter en stund subbet hun videre og satte seg på en benk i skyggen. følte bare sympati og synes oppriktig synd i henne. slike skulle bare ha skaffet seg en hekto med amfetamin og montert kjeve lås !

Skjult ID med pseudonym Lowry to. 1 sep. 2011 16:09

@hemmelig
Det var nå du skulle prøvd sjekkefrasen: "Du svetter lite til å være..." :)

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 1 sep. 2011 16:21

Jeg gjør det utrolig enkelt, jeg. Både for meg selv OG de som måtte finne på å ta kontakt med meg:
*Gamle, halvdårlige bilder i profilen.
*Nye, halvbra bilder på FB.
*IRL-versjon: Den beste.
(Unngår på den måten nedturen som ingen tør gi tilbakemelding om...;-))

*Siler altså ut overfladiske kødder her inne. En effektiv, semi-ærlig kvalitetssjekk av gutta, rett og slett. :o))*

Skjult ID med pseudonym Foxylady to. 1 sep. 2011 16:28

Synes mange her inne har et svært nedlatende syn på mennesker som veier for mye. Har dere for eksempel tenkt over at det kanskje ikke er deres feil at kiloene har rast på, og at mange sliter med enorme mindreverdighetskomplekser på grunn av det? Sikkert flere som er inne på forum og leser alt som står her. Tror dere virkelig at selvtilliten til mange av disse stiger i takt med de indignerte uttalelsene deres?

Selv kjenner jeg flere med diabetes. Folk som har vært utsatt for ulykker og som har lagt seg ut fordi de rett og slett er bevegelseshemmet. Selv gjorde jeg dette i en periode. Ikke enkelt å holde seg slank og strømlinjeformet når man faktisk ikke har mulighet til å få rørt på seg. Selv har jeg heldigvis såpass selvtillit at jeg gir beng i hva de fleste synes om mine ekstra kilo.

Men det er mange som ikke gjør det. Mange som ikke har denne selvtilliten og som hater seg selv. Dette er mennesker som heller blir sittende hjemme og utvikle tvangsnevroser, fordi de ikke orker å gå ut og bli møtt av blikk fra de slanke og vellykkede med sånne holdninger. Mange tar også livet av seg fordi de føler liten aksept for seg og sin kropp. Har dere tenkt på det?

Sorry folkens, men JA! Jeg lar meg provosere av slike meninger. Det er faktisk holdninger som dette som gjør at ungdommer helt ned i ti-årsalderen utvikler bulimi og anorexia. La oss derfor be en bønn til "han der oppe" om at deres egne barn ikke gjør det samme. ELLER arver foreldrenes menneskesyn, for den saks skyld.

Skjult ID med pseudonym Chunck to. 1 sep. 2011 16:43

Har både medfølelse og sympati med de som sliter med overvekt, og ser ikke ned på dem på noen måte (med mindre det er sånne typiske sofagriser som kun sitter og spiser og ser TV2 Bliss). Det har ingenting med det å gjøre. Jeg er bare ikke fysisk tiltrukket av dem. På samme måte som jeg ikke er tiltrukket av afrikanere, uten at jeg er noen rasist av den grunn. Det er ganske enkelt et spørsmål om preferanser.

Skjult ID med pseudonym Foxylady to. 1 sep. 2011 16:58

Siktet heller ikke til innlegget ditt, Chunk. Det er en ærlig sak hva man blir tiltrukket av eller ikke. Jeg mener iallefall det er forkastelig å offentlig rakke ned på de man av en eller annen grunn ikke føler seg tiltrukket av.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 1 sep. 2011 17:05

Betyr det at jeg ikke lengre kan si noe stygt om attraktiviteten til Celina Midelfart og Vendela Kirsebom? :(

Skjult ID med pseudonym ... to. 1 sep. 2011 17:06

TS, du har i det minste oppnådd det du ville med denne tråden: hvordan fortelle det til henne uten at du fremstår som en total idiot. Du har hørt meningen til de som har kommentert, de har til og med gitt deg tips til hvordan du kan fortelle dette til henne!

Det irriterer meg at tråden har vart så lenge, for det viser jo tydelig at du ikke har baller nok til å fortelle henne hva du tenker om hennes lille "cover-up" her på sukker. Uansett hvor "close" dere er, så er det verken rettferdig ovenfor deg selv eller HENNE om du holder denne fasaden!

Be a man, Chunck, det tar deg i alle fall ett skritt nærmere fornuft.

Skjult ID med pseudonym Chunck to. 1 sep. 2011 17:20

..., vi har kun hatt minimalt kontakt etter denne tråden ble opprettet. Planen min er egentlig bare å fade det hele naturlig ut ved å svare kortfattet og uten noe særlig spørsmål, så får jeg håpe det aldri dukker opp et spørsmål om et møte igjen.

Blir veldig unaturlig å skulle "dumpe" henne slik ståa er akkurat nå. Jeg forventer at det kommer opp snart, men det er jo ikke 100% sikkert. Da er det ikke lengre et problem.

Tråden har vart lenge? Siden denne tråden ble opprettet har jeg knapt rukket å sove, gå på jobb og komme hjem igjen. Dette er da ikke noen akutt hastegreie som må løses innen et kvarter.

Skjult ID med pseudonym irene;) to. 1 sep. 2011 17:24

@hemmelig.. da tilsier bildet mitt at jeg er ca 100 kg hehehehe..

jeg synes mr kent har et poeng her.. si at det ikke er forenelig, da har hun mulighet til å unngå at det blir slik igjen...Få det gjort og ta deg en flytur:)

(kvinne 36 år fra Oslo) to. 1 sep. 2011 17:48 Privat melding

Ganske enig med Gregor.
Har selv blitt utsatt fo rnoe lignende.
Kjempeskuffet da jeg møtte opp og den jeg hadde sett for meg og chattet med var en annen.
Han innrømte bildene var noen år gamle OG redigert AV ekskjæresten sin som var fotograf...for en tulling!

Skjønner ikke folk at om det kommer så langt som å avtale et møte, så kommer sannheten fram??

Nå har du sjansen til å si ifra før dere møtes. Og det finnes mange "bra" måter å avslutte det på...det beste er uansett å være ærlig. Selv om man føler seg som en kjiping...that's the dating game!

(kvinne 46 år fra Oslo) to. 1 sep. 2011 19:04 Privat melding

Jeg tror faktisk ikke jenta det er snakk om ønsket å lure TS.

Nå kjenner jeg henne ikke, og kan ikke vite, men det faktum at hun la deg til på facebook uten å ha møtt deg først, tilsier at hun føler en slags tillit til deg. Hun vet selvsagt hvilke bilder hun har på facebook, og da er magefølelsen min at hun selv ikke oppfatter at det er en slik stor mismatch mellom hennes sukkerbilder og facebook-bilder. Bilder er uansett ikke det samme som live, og ditt inntrykk av de ulike bildene kan lure deg, selv om hun ikke nødvendigvis hadde det til intensjon å lure deg.

Du, TS, uttaler deg om hennes intensjoner i et innlegg lenger opp, men det kan du vel strengt talt ikke vite siden du ikke har snakket med henne om dette?

Jeg forstår at du reagerer på slike forskjeller, men jeg synes det er lite klokt å trekke konklusjoner om IRL-utseende og svikefulle intensjoner uten at du engang gjør et forsøk på å ta det opp med henne.

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) to. 1 sep. 2011 19:34 Privat melding

mine bilder er tatt helt ukritisk og uten noe planlegging eller forsøk på å pynte på fasaden. og når jeg da føler at jeg gjør meg enda bedre eller kanskje mye bedre i virkeligheten , kan vel ingen bli verken skuffet eller føle seg lurt. og ikke minst kan jeg slappe helt av om jeg evt skulle være så heldig å få meg en date : )

spørsmålet blir vel heller om "hun" vil akseptere alle de feile valgene jeg har gjort i livet

Skjult ID med pseudonym Heidi to. 1 sep. 2011 19:40

Det er en ting jeg ikke forstår... Her blir trådstarter rakket ned på fordi han er "overfladisk". Vi har da alle våre preferanser? Jeg faller som regel ikke for de "typisk-kjekke" gutta for eksempel. En haug med muskler og solariumsbrun er en stor turn-off. Mens det igjen er utrolig mange jenter som ville gjort veldig mye for å huke tak i en av dem... Selvfølgelig betyr personligheten mye, og det er den som teller når utseendet falmer. Men å begi seg inn i et forhold/flørt med en man ikke er fysisk tiltrukket av...? Come oooon people!!??

(kvinne 36 år fra Oslo) to. 1 sep. 2011 19:43 Privat melding

Hehheh...herlig svart Heidi!

Skjult ID med pseudonym 1-mann to. 1 sep. 2011 20:34

Er det ikke bare å trykke på den knappen som sier " Beklager, men ........osv osv"
Alt er jo ferdig og tilrettelagt som et høflig avslag

Blokker dama og glem hele greia eller slit med dama resten av ditt liv ( Grøsssss)

Skjult ID med pseudonym neptun to. 1 sep. 2011 20:38

@1-mann
Såvidt jeg forstår har TS vært i kontakt med denne damen en stund, da er det ikke spesielt kosher å sende en slik ferdigsmurt melding, spør du meg.

Skjult ID med pseudonym lovely to. 1 sep. 2011 21:07

Poenget, Chunck, er at du må ta et valg. Enten forteller du rett ut at du syns bildene på sukker kontra bildene på facebook er som å se to forskjellige personer! Da har du i alle fall ren samvittighet, og du har ikke vært en drittsekk mot henne. Dette går på ærlighet og respekt, noe hun tydeligvis IKKE har vist ovenfor deg, men det får deg bare til å synke på hennes nivå.

ELLER så kan du fullstendig drite i henne og la det falme, men da vil du definitivt fremstå som den største drittsekken.

Og kanskje hun lærer noe, kanskje hun tar til ettertanke at hun burde gjøre noe med sukkerprofilen hennes sånn at den neste mannen vet hva han får.

Skjult ID med pseudonym lovely to. 1 sep. 2011 21:09

Sorry, jeg mente å skrive at du synker på hennes nivå ved å gjøre det samme - ikke vise respekt og ærlighet.

Skjult ID med pseudonym Chunck to. 1 sep. 2011 21:20

Jeg har stikk motsatt oppfatning av deg. Bare så det er sagt. Hvis jeg lar min interesse for henne falme - hva er det som er så "drittsekk" med det? Det opplever man da naturlig hele tiden. Og hvis jeg sier til henne (indirekte) at jeg synes hun er lite attraktiv, så kaller du det ærlighet. Jeg vil heller kalle det drittsekk-oppførsel.

Folk har et sånt underlig syn på dette med ærlighet, og at ærlighet liksom alltid skal være veien å gå. For meg er overdreven ærlighet et tegn på lav sosial intelligens. Jeg tror den personen som alltid er ærlig og som aldri tyr til omveier, vil ha store problemer med å etablere et fohold og vennskap med andre mennesker.

Det er uansett helt uvesentlig for meg om jeg synker ned på hennes nivå. Hvis det er det jeg må gjøre for å ikke være stygg mot henne, så får jeg heller bare ta den.

(kvinne 41 år fra Telemark) to. 1 sep. 2011 21:22 Privat melding

Jeg har faktisk opplevd det samme - men jeg møtte han til tross.
Det gjorde det ikke bedre. Det mennesket jeg også hadde blitt "close" med, ga jeg en sjanse - men det viste seg at hva man følte før møtet var rett uansett. Når en person forsøker å utgi seg for å være annerledes på bilder, kan dette godt henge sammen med at de også forsøker å utgi seg for å ha en annen personlighet også....Jeg synes ikke det er overfladisk, en følelse er en følelse og de skal vi lytte til. Ikke tvinge gjennom noe annet. Her inne faller vi for det ytre først og fremst + kanskje noen fine profilord. Deretter blir man litt kjent, kan til og med ha telefonkontakt. Men vi legger alltid en bit av fantasiene våres i dette, de fleste iallefall. Vi har kun disse "tingene" å holde fast ved, og da skal det lite til før det slår sprekker - det er kun et fysisk møte som avgir alt fullt og helt - det er sant,
men er det noe (hva som helst) før møtet som gjør at vi føler et nei, så burde man følge dette.
Og for å si det slik: Noen liker kvinner med bart, små føtter, hår på ryggen, runde romper, skjeve tenner, store pupper osv osv ... burde det da ikke være lov å IKKE like diverse??? Synes ikke det handler om overfladiskhet - det handler om hva man tenner på - hele pakken egentlig. Noen blir kanskje glad i et menneske de i utgangspunktet ikke tente på sånn over tid om man treffes under andre omstendigheter, men nettdating fungerer annerledes - det må stemme FØR møtet.....tenker jeg da:)

(dette ble en litt mer generell melding)

Skjult ID med pseudonym lovely to. 1 sep. 2011 21:32

Hvis du lar dette falme, chunck, så vil hun oppleve det som uforståelig. Uansett om hun har vært uærlig eller respektløs, så har hun følelser hun også. Jeg hater at gutter plutselig slutter kontakt uten å fortelle hvorfor, man sitter der som et spørsmålstegn. Derfor er det drittsekk-oppførsel å bare ditche henne uten og fortelle henne hvorfor.

Jeg nevnte aldri noe om overdreven ærlighet, hvor skrev jeg det? Du må komme over denne frykten for å fremstille deg selvsom en drittsekk, det er bare slik man lærer. Og det at du bryr deg om å gjøre dette så forsiktig som mulig, viser også at du ikke er en. Men hvis du lar henne sitte der, som mange andre jenter før henne, som et spørsmålstegn, vil hun bare føle nag mot deg fordi du aldri oppga noen spesifikk grunn til at du mistet interessen.

Det at du sier at du "indirekte" sier at hun er lite attraktiv, viser også at du er en smule trangsynt. Det at du forteller henne at du følte det var som å se to forskjellige personer på sukker kontra facebook, sier IKKE at du syns hu er lite attraktiv. Det forteller henne bare din oppfatning av saken, og du føler deg lurt. Am I not right?

(mann 49 år fra Troms) to. 1 sep. 2011 21:33 Privat melding

TS:
Mulig andre har skrevet noe lignende før, men jeg orket ikke å lese alle 100 innlegg.
Uansett.

Du klager på at dama du traff ikke var som det så ut på bildet.
DVS hun fremstår som en annen på bildene, dvs bedre enn hun gjør i virkeligheten.

Så skriver du i toppen her at du vil fremstille deg selv som noe du ikke er, dvs at du ikke er overfladisk, på tross av at du faktisk er det i og med at du er opphengt i utseendet til dama, og ønsker egentlig ikke å fortsette å ha kontakt med henne pga utseendet.

ER det kanskje litt dobbeltmoralskt?

Gjør heller det motsatte, vær ærlig men på en pen måte, dvs at du ikke likte det du så, og at du ble skuffet og at du er overfladisk og hun er ikke bra nok for deg, derfor ønsker du ikke videre kontakt.

Hvordan skal man få en endring på ting, hvis man ikke begynner med seg selv først?

For egen del, jeg tilstår at jeg liker at damer ser bra ut, men om ofte ser dama veldig bra ut pga totalen av alle verdiene,utstrålingen og attributtene som er henne.

Men før man vet om de tingene er det jo først bare hvordan personen ser ut som tiltaler.

Skjult ID med pseudonym Chunck to. 1 sep. 2011 21:38

lovely, no you are not. Er fundamentalt uenig i omtrent alt du skriver. Klarer ikke å kjenne igjen virkelighetsoppfatningen din i det hele tatt.

Min interesse for jenta HAR falmet. Da er det naturlig at dette gjenspeiles i kontakten. Dette er helt normalt. Eneste som gjør dette annerledes for min del, er at det nærmest utelukkende skyldes ytre faktorer. Det gjør ikke min reaksjon mer uærlig av den grunn.

Og jeg er ikke redd for å fremstille meg selv som en drittsekk i det hele tatt, men jeg ER ingen drittsekk og jeg ser overhodet ingen grunn til å fortelle denne jenta grunnen til at jeg ikke vil ha kontakt. "Jeg likte deg på sukker, men ikke på Facebook", liksom. Alle som kan legge sammen 2 + 2 skjønner hva som ligger i dette.

Skjult ID med pseudonym neptun to. 1 sep. 2011 21:45

Så du vil heller la henne kaste bort tida med å leve i et "håp" som ikke er der enn å være ærlig?

Skjult ID med pseudonym Chunck to. 1 sep. 2011 21:50

Jeg kaster ikke bort noe tid.

Det er hun som altfor lenge har kastet bort min tid.

Skjult ID med pseudonym Embla to. 1 sep. 2011 21:53

@TS
Har du bestemt deg ennå? For hvordan du skal håndtere dette, mener jeg?

Skjult ID med pseudonym Lilljanne to. 1 sep. 2011 21:59

@TS
Her må jeg bare si meg enig med "Neptun", da det tar 5 min å sende en melding for å gi en grei avklaring at du ikke er interessert i videre kontakt uten å være ufin på noen som helst måte.

(mann 49 år fra Troms) to. 1 sep. 2011 22:02 Privat melding

@(Skjult ID med pseudonym Chunck) - tor 1 sep 21:50:

Hmmm, så jeg fokuset er på plass.
Din ære, dvs du vil ikke fremstille deg som du egentlig er.
Din tid, dvs du ser ikke at hun har brukt like mye av sin tid, og hennes tid er like mye verdt, eller slik du beskriver dette mener jeg faktisk at hennes tid er mye mer verdt enn din.

Stikk fingeren i jorden og innse et jeg-fokuset er litt vell høyt hos deg.

Det er i alle fall min betraktning ut i fra det du skriver selv.

MEN jeg kan ta feil.

Slik det er nå synes jeg synd på dama som har kastet bort tiden på deg.

Skjult ID med pseudonym Litago to. 1 sep. 2011 22:50

Vanskelig situasjon det der. Jeg har selv vært på date med ei for ikke så lenge siden som jeg hadde hatt god kontakt med tidligere, vi hadde en fin date og hun sa hun hadde det greit og det virket virkelig som at hun ville treffes igjen. Så svarte hun ikke på meldingene før jeg spurte henne rett ut om hun ikke var interessert, noe hun ikke var. Det var tungt, men godt å få det bekreftet isteden for å gå å lure.

Skjult ID med pseudonym Lilljanne to. 1 sep. 2011 23:05

@Litago
Det er litt feigt å la være å svare på meldinger, huff! Selv syns jeg det er tungt å gi tilbakemeldig på at jeg ikke ønsker en date nr to, men jeg gir alltid beskjed om hvordan "ståa" er etter daten. Når noen tar seg tid til å treffes, og møtet kan jo være hyggelig selv om kjemi uteblir. Derfor bør man kunne gi et svar tilbake, slik at ingen går i uvisshet.

Skjult ID med pseudonym lovely to. 1 sep. 2011 23:06

Du trenger ikke legge det fram SÅNN, jeez. Du kan fortelle det på en fin, enkel måte og det er sannheten. Sannheten er at du så to forskjellige personer, og du føler deg lurt. Da gir du henne en mulighet til å unnskylde, forklare eller hva det enn måtte være!

Du klarer helt fint å fremstille deg selv som en drittsekk her, i alle fall.

Skjult ID med pseudonym dude to. 1 sep. 2011 23:12

Send henne en fb melding om at du nå dessverre spiller på andre laget, og at hun derfor ikke lenger er interessant.

Case closed.

(kvinne 35 år fra Oslo) fr. 2 sep. 2011 22:09 Privat melding

Jeg støtter TS i denne her altså. Klassisk jente-greie den der. Legge ut de to-tre bildene som de er fine på, og tenke at når man blir bedre kjent, så teller ikke utseendet sååå mye likevel. Idiotisk. Inne på en side som dette, så er jo utseendet helt klart en viktig faktor. At hun da har fremstilt seg annerledes enn hun er,får hun ta støyten for selv.
Jeg vil anbefale deg å foreslå skype/webcam . Hvis hun sier nei.. eller det "ikke passer" 2-3 ganger, så sier du bare at du ikke er interessert i å bruke mer tid på henne.
Og skulle du mot alle odds bli positivt overrasket, så er jo det supert! Men tviler jo på den....virker som det er gjengs her inne at jenter juger om vekta, og guttene om høyden.

Skjult ID med pseudonym neptun fr. 2 sep. 2011 22:27

@Sheleena
Det var jo nyttig å vite. Jeg har nemlig ikke opplevd det TS skriver om her, og jeg har møtt ganske mange herfra etter hvert. Men siden du mener det er vanlig, betyr vel det at vi ikke kan stole på at du ligner på profilbildet ditt?

Og hva er egentlig dette med webkamera? Det er ikke alle som har det, faktisk, undertegnede inkludert.

Skjult ID med pseudonym Nilam fr. 2 sep. 2011 22:50

Gör processen kort och var ärlig!
Det hade jag iallfall uppskattat om jag var henne, det kan ju om inte annat ge henne en funderare och kanske köra en mer ärlig linje vidare på Sukker..

(kvinne 35 år fra Oslo) sø. 4 sep. 2011 20:51 Privat melding

Jeg synes du skal være ærlig å si sannheten selv om det vil såre vedkommende. Hadde det vært meg ville jeg satt pris på å få høre sannheten enn at man trekker seg unna.

Jeg skjønner at utseende betyr mye for mange gutter (og jenter) og selv innser jeg at jeg er ikke blant de perfekte jentene. Men når det er sagt, så er det mange som ønsker å forandre på utseende sitt og jobber hardt for å endre på det. Overvekt handler ikke bare om hva man spiser, men også gener. Mange kan være vel så god fysisk form som det slanke folk er.

Skjult ID med pseudonym ManMan sø. 4 sep. 2011 21:01

Jeg foretrekker slanke som er i dårlig fysisk form foran tjukke som er i god fysisk form, sju dager i uka.

Det er synd på de som er "genetisk tjukke", men de kan ikke bruke det som et argument for at de ikke appellerer til altfor mange av det motsatte kjønn. Det er ikke så lett å bli tiltrukket av gode intensjoner.