Alle innlegg Sukkerforum

Skrittet fra kjæreste til samboere

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Trampe to. 1 sep. 2011 18:00

Personlig går jeg ikke inn i et forhold uten at jeg er sikker på at dette er en person jeg vil være masse sammen med, og for meg vil det derfor være naturlig å diskutere samboerskap omtrent med det samme man har gjort forholdet offisielt. Er dette noe som ville skremt dere vekk, eller føler dere det på samme måte? I mitt forrige forhold bodde vi i praksis sammen et par måneder før vi gikk ut som kjærester, og formaliserte også flyttingen umiddelbart etterpå. Det føltes både naturlig og riktig, selv om det dessverre tok slutt etter en tid.

Når føler dere at det er naturlig å flytte sammen med kjæresten? Skjønner at dette er individuelt fra forhold til forhold, men mulig man har en slags generell tanke om det likevel. Går dere noen gang inn i et forhold med noen dere ikke sånn umiddelbart kan tenke dere å bo sammen med?

Skjult ID med pseudonym SomNy to. 1 sep. 2011 18:12

@ts

Er enig med du, ville ikke følt at det hadde vært helt utnaturlig å snakke om det hvis situasjonen var slik at man offisielt er et par.. Har man kommet dit vil man som regel ha passert et par hindere.. I alle fall for min egen del. Selv har jeg kommet dithen i mine forhold fordi vi digga å henge sammen. Og vi innså at vi uansett hang hos den ene eller andre parten.. Og det ble som du sier naturlig å ta det derifra.. :)

(mann 34 år fra Buskerud) to. 1 sep. 2011 18:39 Privat melding

Dette vil komme helt an på hvordan forholdet går etter en måneds tid. Blir unødvendig å diskutere det før da, syns jeg.

Skjult ID med pseudonym særboer to. 1 sep. 2011 18:46

Jeg synes godt man kan snakke om det, uten at man derfor trenger å flytte sammen i samme øyeblikk.

Selv sverger jeg mer og mer til særboerskap, og det skal mye til at jeg ønsker å flytte sammen med en mann så lenge man ikke planlegger barn og familie. Med barn underveis blir det en annen sak.

Skjult ID med pseudonym Frankhj to. 1 sep. 2011 19:05

Jeg hadde fått panikk hvis spørsmål om å flytte sammen kom opp etter en måned.
Men så har jeg også bodd alene mesteparten av de siste 13 årene...

Skjult ID med pseudonym særboer to. 1 sep. 2011 19:14

@Frankhj: Hadde du også fått panikk om temaet kom opp generelt? Som at damen pratet om at hun foretrekker å bli samboere på sikt, være særboer, bo der hun bor eller flytte til en annen kant? Altså å prate om det uten at det er et spørsmål om du vil flytte inn?