Alle innlegg Sukkerforum

Klage til sukker!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Skuffet. ti. 4 mars 2008 17:08

Er skuffet over sukker, Her har jeg sett gjennom profiler på profiler der man knapt ser brukeren, eller så er de halvnakne bilder eller mann med x kjæreste på bilde osv.
Jeg la inn nytt bilde som egentlig viser litt hvem jeg er som personlighet. Hadde først et kjedelig bilde der jeg ser helt nøytral og kjedelig ut, med egentlig lite respons av andre som skrev brev til meg.
Så byttet jeg ut bilde med et dansende nærbilde av meg med hatt og ansiktmaske. (som kvinner bruker) Man ser øynene munnen, nesen tydelig og ansiktsformen, det eneste som er byttet ut er at huden er litt hvitere på kinn,hake og panne. Men man kan se egentlig veldig godt hvordan jeg ser ut.

Poenget mitt med og ha bilde der var og vise at jeg ikke tar meg selv så høytidelig og seriøst. Og at jeg liker og lage litt morro av og til.

Men sukker fjærnet bilde mitt i redsel for at mange flere skulle finne på slike sprell.
Er det ikke sånn at når man har en profil, så skal man gi et best mulig inntrykk av hvem man er? Eller skal jeg bare velge og forsvinne ut i mengden? Eller tar jeg helt feil?

Må legge til at jeg har fått flere brev på den ene dagen med mitt nye bilde, en jeg har fått tilsammen siden jeg meldte meg på sukker i november.


Skjult ID med pseudonym Kjempeblid ti. 4 mars 2008 18:34


Enig! Det er en mengde bilder på Sukker der folk gjemmer bort ansiktene sine på mer eller mindre fantasiløse måter - og så velger Sukker å sensurere bort dette??? Et bilde som var fantastisk flott, og som bare gjorde meg spent på å finne ut mer om henne.

Hvilken logikk er egentlig lagt til grunn for utøvelsen av sensur her?

Skjult ID med pseudonym skuffet. ti. 4 mars 2008 18:43

Det er greit og ha bildet i albumet også, men det er ikke så mange som ble lokket av mitt vanlige bilde inne på min profil, da synes jeg det var mye bedre og reklamere meg sånn, og ansiktet synes jeg selv er ganske så synlig der. . kunne kanskje lagt et av mitt andre kjedelige bilde i albumet så folk kan se at jeg ikke er blå eller grønn i ansiktet uten ansikts maske.

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 4 mars 2008 18:44

priesukker --- og andre:

....kremt......å legge et morsomt bilde i albumet er selvfølgelig vel og bra......MEN: det er vel profilbildet som først og fremst er med på å tiltrekke seg oppmerksomhet inn i profilen??..... :-)))

Helt ærlig; så lenge bildet IKKE er støtende på noen måte, men rett og slett beviselig tiltrekker seg positiv oppmerksomhet, finnes det da ingen "slingringsmonn" hos Sukker???? :-))) Jeg kan faktisk ikke i farten en gang skjønne at dere da tillater medlemmene å velge bort profilbilde når det argumenteres slik fra dere???

Skjult ID med pseudonym skuffet. ti. 4 mars 2008 18:48

@ bloomie
Super takk for din enighet :O)) Jeg er lei av se kjedelig og uhumoristisk ut, jeg vil og ønsker og trekke til meg potensielle kjekke menn :)

Skjult ID med pseudonym skuffet. ti. 4 mars 2008 18:50

@ prlesukker. Men er ikke dere her for og hjelpe oss og finne kjærester? Da bør jo de fleste bilder som ikke er frastøtende kunne godtaes. Et bilde er jo med på og danne hvordan vi er, og vi er jo sååå forskjellige alle sammen.

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 4 mars 2008 18:54

Skuffet...

..jeg måtte bare inn med et par-tre-fire kommentarer på innlegget ditt; jeg forstår så godt din skuffelse! Du gjør jo ditt beste for å profilere din personlighet, og har også i valget av bilde tenkt over om det er "støtende eller ikke"... :-))

Og igjen: Sukker godkjenner tross alt profiler UTEN bilde --- enda reglene sier at ansiktet skal være synlig.... (for å tviste og vri littebittegrann) :-)))

Skjult ID med pseudonym skuffet. ti. 4 mars 2008 19:01

Synes det er litt svakt av sukker og ikke kunne se bort i fra noen av sine prinsipper, og ikke tør og ta en diskusjon og kanskje høre sukkermedlemmer sitt synspunkt. Skulle gjerne ha lagt ut bilde her i forum så andre kunne komme med sin mening.

Men tar gjerne i mot synspunkter fra andre en sukker også.

Skjult ID med pseudonym Mr.A ti. 4 mars 2008 19:04

Unnskyld, men er dette noe å diskutere? Kan du ikke ha dette bildet i albumet og ferdig med det? Du behøver jo ikke en gang ha profilbilde, men BARE ha det ene som albumbilde?

Som et lite hint er ikke damer med ansiktmasker og agurker over øynene spesielt tiltrekkende... ;o)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 4 mars 2008 19:04

prlesukker

....sånn apropos: her snakker man kanskje ikke direkte om å diskutere selve begrunnelsen for ikke godkjent profilbilde.

Her prøver man imidlertid i diskusjonen å belyse et regelverk som er noe selvmotsigende! (ref. tillate profiler UTEN bilde, kontra bilder som ikke finnes støtende, men som tvert i mot er morsomme, tiltrekker seg positiv oppmerksomhet, viser personlighet osv) :-)

...jeg håper virkelig dere tar det seriøst på kammerset - selv om dere her velger å la være å gå inn i en diskusjon, sukker!

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 4 mars 2008 19:06

Mr. A

...og så var det dette med å ha full rett til å si sin mening her inne da.....hva DU finner tiltrekkende er mindre interessant, så lenge faktisk "skuffet" beviselig hadde flere besøk i profilen sin med dette bildet. Hva slags kommentarer vedkommende har fått på bildet i forb. med besøkende det er ukjent for meg, men tror du det hadde vært belyst her i forumet om det bare hadde vært negativt??? :-))

Skjult ID med pseudonym skuffet. ti. 4 mars 2008 19:07

@ Mr A. Det er jo akkurat derfor jeg vil ha det som profilbilde, for at det tiltrekker besøkende som ligner mere og mere på den gruppen menn som jeg søker. Smaken er jo som baken

Skjult ID med pseudonym skuffet. ti. 4 mars 2008 19:28

Hvorfor er det tullete mr. A? Når jeg skriver at min profil som jeg lagde i november har vært ganske så stillestående. Og legger inn et nytt bilde som viser en litt mere humoristisk side av meg faktisk tiltrekker seg mere besøkende og får mere brev.

Sukker gir meg blant annet denne tilbakemeldingen på mail : - "Hvis fleste parten av bildene på sukker
viser personer uten at man ser utseende så ville dette ikke vært særlig

spennende for brukerne våre. Grunnen til at du fikk mer meldinger med
nytt bildet er at du havnet på listen over nye bilder og hadde et
uvanlig bilde. Dette vil friste flere til å ha uvanlige bilder som over

tid er skadelig hvis mange gjør dette." Og til opplysning så viser godt bilde hvordan jeg ser ut.

Er ikke det hensikten at det skal komme flere besøkende på min side så sjansen for og møte den rette blir større?
Blir foresten litt smånervøs når sukker ikke er villig til debatt, om de velger og fjerne meg fra sukker bare for at jeg argumenterer for min sak.

Skjult ID med pseudonym skuffet. ti. 4 mars 2008 19:41

@ Domino.
De har aldri sagt de skulle fjerne meg fra sukker, bare ble litt smånervøs.
Men det siste innlegget mitt la jeg med noe av svaret jeg fikk fra sukker på mail. Derfor synes jeg det er viktig og høre hva andre synes.

Skjult ID med pseudonym skuffet. ti. 4 mars 2008 20:05

Skuffet gir opp og legger slukøret til et kjedelig bilde tilbake på profilen , så får jeg bruke tiden i det virkelige liv og fremstå som morsom og levende ;)

Skjult ID med pseudonym snømann31 ti. 4 mars 2008 20:28

Idioter! Det blir jo helt klin umulig å drive en seriøs communitysite som dette uten å ha regler man må forholde seg til?? Hvor går grensa for hva som skal tillates da hvis man skal skal drive og bøye og snu og vende på reglene hele tida? "Jeg har bilde av bikkja mi fordi jeg har så sinnsykt mye hår på ryggen" liksom...hallo! Forhold deg til reglene eller finn på noe annet å gjøre, det er nå min mening. Tviler på at politiet ettergir en sviende bot for å ha kjørt på rødt lys hvis du argumenterer med at "jammen jeg så meg jo om til alle kanter og det var ingen andre å se". Sært eksempel såklart men det illustrerer bare at noen regler må holdes.

Og i fare for å virke som en ENDA større kranglefant og suring enn det jeg allerede har gjort så bør "skuffet" strengt tatt har mer enn to bilder å velge i når man skal lage en profil. Hvis du faktisk ER morsom og levende og ikke bare prøver å fremstå som det så har du garantert flere bilder og ta av selv uten maske. Så det så!

Nå skal jeg sette meg i soffan og drikke surmelk og se på kjipe programmer...tror ikke det blir noe damer på meg idag som er så sur hehehe :)

Skjult ID med pseudonym Smily ti. 4 mars 2008 20:38

hehehehe... må le av innlegget ditt, snømannen...
Men du legger frem et godt poeng: hvis denne personen er såå "morsom og levende" bør det ikke være noe problem å skaffe noen bilder av seg selv da....

Skjult ID med pseudonym Hallo ti. 4 mars 2008 21:45

Bare ikke legg ut bilder fra 15 år tilbake.
Blir bare helt feil...:)

(mann 51 år fra Oslo) ti. 4 mars 2008 22:03 Privat melding

og noen har fått slettet sitt profilbilde, selv om ansiktet var godt synlig og gjenkjennelig. Mange syntes også det hadde en viss ironisk snert i seg...