Alle innlegg Sukkerforum

Duh.. Nårru får tak i navnet på vedkommende..

Vis siste innlegg
(mann 42 år fra Akershus) fr. 2 sep. 2011 09:21 Privat melding

Som du sender mails til... Om du har holdt på en uke, et par dager eller flere uker.. Hiver du deg da over nettet og grise-googler for å grave frem det du kan finne av info? Skattelister? Bilder? Facebook? telefonnnummer? Hvor lang tid bruker dere btw før dere gir ut navn..?

(mann 36 år fra Oslo) fr. 2 sep. 2011 09:24 Privat melding

Googler ikke, men sjekker ut fb om vi bruker det. Om man blir kjent med mennesker utenom sukker derimot så bruker jeg å være litt mer kritisk og sjekke opp at personen faktisk er den man utgir seg for å være.

Er skremmende mye bull på nett og er definitivt ikke gull alt som glinser.

Skjult ID med pseudonym irene;) fr. 2 sep. 2011 09:29

jeg gir fort ut fornavnet mitt, men jeg feilstaver det kanskje hahaha, for er for enkelt finne ut ALT. Men når jeg kjenner noen, og er sikker så bryr jeg meg ikke lengre.. Men pleier ikke google, av og til...Skattelister bryr jeg meg nada om..men fb synes jeg er greit sjekke ut før en date.. men ikke et must:)

Skjult ID med pseudonym vic_- fr. 2 sep. 2011 09:33

Gir kun ut fornavnet mitt. Mellom-, og etternavn er unik i Norge. Er kun jeg som heter det:-) Da finner du fort både adresse og alt annet om meg. Så deet holder jeg hemmelig ti de får telefonnr. Da er det jo bare å søke det opp

(mann 35 år fra Oslo) fr. 2 sep. 2011 09:43 Privat melding

Jeg har også et navn som veldig få andre har her til lands. Men jeg bryr meg katta hva fyren gjør med det. Man må gjerne google meg. Om man blir klokere kan jeg ikke garantere, beste hadde vært å tatt meg inn til forhør:) Jeg forteller det meste om meg selv:)

Skjult ID med pseudonym Embla fr. 2 sep. 2011 09:47

Jeg pleier å vente et par dager, så gir jeg ut fornavnet mitt. Det er litt spesielt, så hvis du jobber litt kan du nok finne meg bare på grunnlag av det og byen jeg bor i. Og sånt står vel i profilen, på kartet.

Etterhvert utveksler man jo kanskje tlfnr. og da er jo ingenting hemmelig lenger.. Litt mer restriktiv med facebook, kjenner jeg..

Synes det er vanskelig å vite hvor man skal legge lista..Vil jo helst ikke bli oppfattet som sær og vanskelig, men heller ikke dumpe borti en stalker..

(mann 36 år fra Oslo) fr. 2 sep. 2011 09:47 Privat melding

Ceca har ingen hemmeligheter nei :) Gleder meg til å lese biografien din om noen år :p

Skjult ID med pseudonym be-my-Man fr. 2 sep. 2011 10:09

Min pasient er ikke møtt, jaja litt tid å skravle

Sjekker alt som kan sjekkes, særlig interssant for meg de skattelistene.
I`m a material girl ;-)

Skjult ID med pseudonym SomNy fr. 2 sep. 2011 10:10

Jeg må innrømme at jeg gjør det samme. Veit ikke hvorfor. Skammer meg ikke. :P

Skjult ID med pseudonym Ceca83 fr. 2 sep. 2011 10:17

Wow:) En biografi faktisk.... trur du den hadde blitt solgt a Tigern? Der hadde det vært mye rart å lese mene... jeg er redd folk ville trudd jeg jugde. Er meget sjelden folk klarer å holde seg så oppegående og positiv etter alle mine opplevde erfaringer.

Skjult ID med pseudonym kameleonen fr. 2 sep. 2011 10:18

SomNy
Jeg sjekker aldri noe, uansett hvor mange opplysninger jeg får. (kan finne på å sjekke ut kart på sukker, fordi jeg lurer på hvor i landet personen befinner seg)
Gir fornavnet mitt med en gang.
Etternavn kan jeg også gi ganske raskt. Og telefonnummer.
Bruker aldri facebook.

Skjult ID med pseudonym Embla fr. 2 sep. 2011 10:39

Æsj, nå ble jeg veldig nysgjerrig på daten min i helgen.. alt jeg har er et fornavn og et tlfnr, men nå skal jeg jammen sjekke litt.. ; )

Skjult ID med pseudonym Embla fr. 2 sep. 2011 11:12

Og det var ikke noe spennende.. fant ihvertfall ingen avisoppslag med "gal øksemorder løs", og det er vel kanskje greit.. : )

Skjult ID med pseudonym SomNy fr. 2 sep. 2011 11:18

@Embla, det er slike ting jeg lurer på om man kan finne når man graver seg gjennom det digitale arkivet av informasjon som er gitt oss tilgjengelig..

Jeg googla en jente en gang som hadde flust av ting i nyhetene.. Men det var utelukkene bare positivt.. Ga vekk julegaver til kreftsyke barn og engasjerte seg på samme måte i tilsvarende saker.. Hakket før jeg trodde jeg skulle på date med Mor Theresa..

Skjult ID med pseudonym Embla fr. 2 sep. 2011 12:12

@SomNy

Tror du kan finne ut litt av hvert ja. : ) Jeg googlet meg selv i samme slengen, og det var lite å finne der også.. : /

Men jeg fant ut at jeg har høyest inntekt av oss, tror du at det kan bli et problem? Hører jo om menn som ikke liker at kvinnen har høyest inntekt, de føler seg visst litt ...avmaskulinisert..

Personlig er jeg ikke opptatt av hvem som tjener mest, så lenge begge bidrar til fellesskapet : ))

Hvordan gikk daten med den flotte jenta da?

Skjult ID med pseudonym sjekker fr. 2 sep. 2011 12:29

Jeg har ikke noe problem ved å gi ut navn og tlf, dersom det ligger ann til å møtes! Har ingenting å skjule...sjekker også det jeg kan sjekke - også skattelista, men ikke fordi jeg ønker at han skal tjene mye, men er det på uføretrygdnivå, så blir jeg skeptisk...har allerede tre barn jeg forsørger.

Skjult ID med pseudonym SomNy fr. 2 sep. 2011 12:30

@Embla

Daten var kjempehyggelig! En liten intimkosert før ut og spise og drikke godt. Deretter fant vi veien til en noe mer uformell atmosfære før kvelden tilslutt innhentet oss. Praten gikk og det var ikke så mange kleine pauser. Flott dame! Oppegående og reflektert. Digg å møte og prate med slike mennesker. Dessverre var det noe der dagen derpå som ikke skulle vært der. Dette var vel gjensidig. Så vi gikk pent og forsiktig hver vår vei uten noe dramatikk. En av de bedre møtene når jeg tenker meg om. Hun henger dessverre her enda ser jeg. Synd, for hun fortjener en flott karakter til kavaler. Hoi. Rim!

Skjult ID med pseudonym s.a.me fr. 2 sep. 2011 12:31

Jeg googler og sjekker veldig lite om de personene jeg møter.
Det eneste jeg syns er ok er å høre stemmen før møte, og evnt se et par bilder.
Jeg har vært på nettet i 5 år, og faktisk opplevd lite av kritikkverdige forhold.

Skjult ID med pseudonym bollox fr. 2 sep. 2011 12:38

jeg jobber i headhuntingbransjen OG er nysgj....eeerhm -interessert i "folk", så er vel ikke fritt for at et aldri så lite søk ligger i ryggmargen.
er sparsom med hvem jeg gir mitt eget navn til, dog. man er da litt paranoid også ;o)

Skjult ID med pseudonym dreamon fr. 2 sep. 2011 14:04

Før var det kult med et unikt navn.. Med dagens offentlige verdensvev er det heller en fordel å hete per hansen

Skjult ID med pseudonym BjarneRimi fr. 2 sep. 2011 14:17

@be-my-Man
"Sjekker alt som kan sjekkes, særlig interssant for meg de skattelistene.
I`m a material girl ;-)"

Du vil bli forsørget av en mann, altså?

Skjult ID med pseudonym Tussi fr. 2 sep. 2011 14:27

Oppgir fornavn etter et par meldinger, gir ikke ut etternavn. Dersom vi avtaler å møtes, utveksler vi gjerne nummer (eller egentlig pleier mannen å gi sitt nummer, og jeg lar være å gi ut mitt, hehe), og da pleier jeg å søke opp fullt navn og google han. Som regel er det ikke noe spesielt jeg finner, men det var en som var svært aktiv i et parti jeg ikke kan identifisere meg med.. Gikk på daten, men det ble en rask kaffe kan man si...

(mann 38 år fra Oslo) fr. 2 sep. 2011 14:37 Privat melding

@(Skjult ID med pseudonym Ceca83) - fre 2 sep 10:17
Håper den kommer til å selge som hakka møkk - jeg er tross alt halvferdig med den. =p

Som forummoderator gjennom to og et halvt år, med stort behov for å sjekke om brukere er mindreårige, har jeg vel opparbeidet visse skills i å google fram info om folk, og i å sette sammen informasjonen man finner.
Men å bruke slike skills i forhold til folk jeg blir kjent med vegrer jeg meg for. Det har nok forekommet i tilfeller der det er tvil om vedkommende er for real, men ellers stoler jeg på at folk forteller meg det som er verdt å vite.

Navnet mitt får man stort sett hvis man spør, eller når det føles naturlig. Selv om navnet mitt visstnok kan sammenlignes med "å smake på noe godt" =D, så er det vanlig nok til at man må lete litt for å treffe riktig.

(kvinne 48 år fra Vestfold) fr. 2 sep. 2011 14:47 Privat melding

@BjarneRimi
du vet ikke hva jeg jobber med tydeligvis haha. ALDRI trengt noen å forsørge meg, aldri penger fra stat.
Betaler toppskatt forresten, kun til din orientering ;-)
Ha en finfin fredag!

Skjult ID med pseudonym Lilljanne fr. 2 sep. 2011 14:59

For å "forsvare" "be-my-Man" litt; så kan det være en fordel om mannen tjener mer. Det går ikke at man ønsker å bli forsørget, men da kan man slippe et problem med at noen ikke liker damer som tjener mer.

Jeg gir sjelden ut navnet mitt før jeg har skrevt en del med personen over tid, eller vi avtaler å møtes. Og menn gir alltid ut navnet sitt først, og også tlfnr. Men jeg sjekker bare på f.b og på gulesider om riktig navn kommer opp. Men jeg har brukt skattelistene ved et par annledninger fordi personene ikke var på f.b eller det var ukjent tlfnr.

Skjult ID med pseudonym Sabrina fr. 2 sep. 2011 15:29

Sjekker alt jeg:-)) Visst man har kommet så langt i kommunikasjonen at man utvksler tlfnr og navn, ja da er man jo allerede intr. Så å se på skattelister etc er bare for egen fornøyelses skyld.

Skjult ID med pseudonym bølle-per fr. 2 sep. 2011 16:23

Sjekker skattelistene for å finne ut om dette blir dødvekt eller om hun kan betale litt sjøl. Så sjekker jeg boligsituasjonen.

Veldig kjekt å gjøre noen enkle googlinger for å se om vedkommende er litt ukritisk - har funnet et par som nok var litt over the top hva meninger og atferd angikk.

Utrolig hva en kan få ut av et par enkle kryssjekkinger.

Skjult ID med pseudonym kameleonen fr. 2 sep. 2011 16:30

bølle-per
Hvordan sjekker du boligsituasjonen?
Nå ble jeg veldig nysgjerrig!

Skjult ID med pseudonym Lilljanne fr. 2 sep. 2011 16:42

@bølle-per
Det er jo ikke alltid man ser hva noen har tjent på skattelistene, for man kan ha mye fradrag. Så hva gjør du hvis noen står oppført med noen få tusen i inntekt?

Skjult ID med pseudonym chiefern fr. 2 sep. 2011 17:10

For å ikke nevne at de siste skattelistene som er tilgjengelige er for inntektsåret 2009. Mye kan ha skjedd siden den tid.

Skjult ID med pseudonym bølle-per fr. 2 sep. 2011 17:17

@ de nysgjerrige

Som sagt: Det ligger muligheter på åpent nett for å finne ut slike ting.

Skjult ID med pseudonym hingsty.. fr. 2 sep. 2011 17:23

Skattelister meg her og der er bare blå-bær !!!

Er man usikker:
Ring den gamle nabo-dama i huset "rett ovenfor" og si følgende;

Unnskyld jeg er en beundrer av. XXXX. og har lyst til å sende henne blomster.

Stemmer den adressen YYYYY?....

Ehh og bare en liten ting, hun har ikke kjæreste eller mann?? ,jeg vil jo ikke forstyrre..

Den er bankers og kan gi deg en kald-dusj.. .." optimistiske hingsty ser seg tilbake og grøsser litt"

huffameg så mye rart i 2 sko der ute..

Skjult ID med pseudonym Lilljanne fr. 2 sep. 2011 17:49

Og herved blir nabofreden til Sukkermenn og damer brutt midt i landskampen "Hingsty"! Ha, ha morsomt forslag til de som vil gå grunndig til verks med å sjekke info;-)

Skjult ID med pseudonym hingsty.. fr. 2 sep. 2011 18:25

Vil helst slippe å gå i sjokk og sette kaffen i vrang-strupen igjen (servert på sengen i 2. etasje)
som den gang mannen hadde kommet hjem og lagt seg på sofaen og satt på kjøkkenet neste morgen
og spurte ironisk:

Har dere hatt det bra i natt??

"Godt uskyldige hingsty slapp med skrekken."

Skjult ID med pseudonym yeti fr. 2 sep. 2011 18:37

må ærlig innrømme att eg venta litt med navn..
min by har 40 000 inbyggera.. og eg e den einate med mitt fornavn som har mobil telefon.
derfor litt føre-var ;)
dele fornavn med 250 i norge. haha morro..

Skjult ID med pseudonym Powpow lø. 3 sep. 2011 00:38

Fornavn er ikke noe problem. Men etternavn vil nok la vente på seg ja. :P

Googler jeg mitt eget navn, så dukker faktisk ikke opp noe annet enn skattelister, noe som det er litt vansklig å komme unna. Ingen Facebook, ingen telefonnummer, ingentig!

Selv vil jeg nok ikke google ei jente som eventuelt tar kontakt. Jeg stoler på at hun gir meg den informasjonen jeg trenger å forholde meg til og som er relevant i forhold til oss to.

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 3 sep. 2011 00:47

Hovedmotivasjonen min hvis jeg googler ei dame, er å finne flere bilder av henne. Jeg regner med at det ikke er nødvendig å søke henne opp i alskens andre registre.