Alle innlegg Sukkerforum

Sukkerbauta?

Vis siste innlegg
(mann 48 år fra Oslo) fr. 23 feb. 2007 23:52 Privat melding

Fikk en ide her om dagen. Hva tror dere om at vi kjøper en stor bautastein på 1*1,5*4 meter, og så kan alle på Sukker som har lyst, forme hver sin figur med vinkelsliper og meisel. Når vi har fylt hele steinen med figurer, kallenavn og hva det måtte være, så reiser vi den i Sofienbergparken på middelaldervis ved at en hel horv med single trekker den opp ved hjelp av et stort antall tau! Etter dette har vi fest med grilling. I uthuggingsperioden kunne vi legge ut et webcambilde av steinen der man kunne gå inn og sjekke utviklingen :)
Er det interesse for noe slikt eller er det bare meg som er litt for gira? Og hvis mange synes dette er kult; hadde noen lyst til å ha ansvar for prosjektet?

(mann 48 år fra Oslo) lø. 24 feb. 2007 13:57 Privat melding

Morsom idè, men grillfest og live musikk i Sofienbergparken hadde sikkert blitt knall :D

(mann 48 år fra Oslo) lø. 24 feb. 2007 18:58 Privat melding

Virker som interessen er såpass lunken at jeg tror vi må droppte det.. Hvis steinen veier 15 tonn så trenger vi kanskje 250 til å reise den med 12 klatretau og sikkert 50 til å hugge ut. En stor mengde spesielt interesserte med andre ord, men det hadde jo vært gøy ;)

Skjult ID med pseudonym snurp sø. 25 feb. 2007 09:18

jeg er med :) hugge i stein er veldig tøfft !! og bra for mentalhygienen, men støver fælt.... sattser på at alle får rosa sukkerede beskyttelses briller :)
for et syn !!
masse desperate kjærlighets syke mennesker med rosa briller ,som drasser rundt på en svææær stein :))

(mann 48 år fra Oslo) sø. 25 feb. 2007 22:28 Privat melding

Det foregår ved at man skjærer en rekke spor ved siden av hverandre med vinkelsliper der man skal lage en grop. Så slår man av ryggene som står igjen. Det er veldig kult og det hadde vært helt fantastisk om mange synes dette hadde vært spennede. Jeg er dog litt redd at dagens urbane er litt tilbakeholdne når det kommer til fysisk arbeid så det spørs vel om dette lar seg gjennomføre.

(kvinne 58 år fra Oslo) sø. 25 feb. 2007 23:09 Privat melding

Du har en Fornøyelig blanding av optimisme og pessimisme når det gjelder dette prosjektet, Fornøyelig :-) Hva om du skaffer tillatelse og støtte til innkjøp av steinen, venter til våren og vel så det og får steinen levert direkte i Sofienbergparken slik at vi kan leke oss med den der ved en festelig anledning? Så kan vi grille og slikt etter på :-) Det er vel mest praktisk å jobbe med den liggende så vi får nok jobb med å snu den og senere reise den..... ja steinen altså ;-)
Et alternativ for å varme opp gjengen, er å kjøpe en kjemperull papir og akrylmaling......

Skjult ID med pseudonym snurp ma. 26 feb. 2007 16:24

vinkelsliper.... tøffere og tøffere. jeg som hadde sett for meg meisel og hammer..
hemmelig drøm kan bli virkelig med sukker...
jeg gir en lang mars i datinga kan jeg få lære å hugge i stein : )

(mann 48 år fra Oslo) ma. 26 feb. 2007 20:38 Privat melding

Jeg har tidligere fått tillatelse til å sette opp en stein på Sofienbergparken så den burde være grei. Jeg har også vært i larvik og sett på stein så den burde være grei. Det som ikke er så greit tror jeg er få folk til å jobbe med noe slikt. Å trekke inn ark og akryl er nok å undervurdere litt hva som ligger i en slik jobb. Det er jo ikke slik at man hugger litt, griller og går hjem dessverre :)

(kvinne 58 år fra Oslo) ma. 26 feb. 2007 21:01 Privat melding

Du verden, du har ordnet en masse alt jo! Så flott :-) Arket og malingen var ment som en separat gang for å få varmet opp sukkerklumpene til å være litt kreative.... Huggingen kan vel ta mange grillfester utover våren og sommeren? Det er vel begrenset hvor mange som kan holde på av gangen med tanke på stensprut og sikkerhet. Jeg har ikke prøvd meg på det men det er jo gøy å prøve noe nytt :-)

(kvinne 53 år fra Oslo) ma. 26 feb. 2007 22:07 Privat melding

i sofienbergparken får man altid selskap av han helten fra aserbadsjan (ja, han som danser, synger og selger gateavisa). så vi hadde sikkert fått han til å danse runt steinen og velsigne den. etter hvert hadde også trommegjengen åpenbaret seg ved steinen og gjett om de hadde vært stein.
og så får vi ikke glemme livi banden - ja, de som sitter ved benken mot livi og henter øl etter øl etter øl...
ju mer jeg husker, ju mer savner jeg sommeren i sofienbergparken. ooo: røykelagt hvilostund, grillos til maks, frisbee midt i salaten, søte mammaer som skifter bleier rett foran deg da du spiser litt middag...

Skjult ID med pseudonym jente 35 ti. 27 feb. 2007 00:13

Er det mye skjult ironi her, eller er ingen som skal si at keiseren ikke har klær på?
Har dere sett Life of Brian? Ringer det en bjelle - we're all indviduals?

Jeg synes idéen er utrolig klein. "En hel horv med single trekker den opp..", høres pokker ut som man er med i en eller annen freaky sekt. Trodde dette var et party- og datekonsept, ikke en bevegelse der vidløftige drømmer fra gründeren møtes med nikk og bølgen fra medlemmene. Geezz.
Snakk om å stigmatisere seg selv. En ganske sikker metode for å styrke oddsen for å forbli single.
Ikke én tilskuer hadde lurt et sekund på hvorfor den gjengen var single.

Kreative, Mollybob, daRomeo, dere virker jo som oppegående personer, er dere bare for snille og hyggelige, eller krampaktig positive, eller mister jeg ironien? Og om jeg tar meg selv høytidlig? Kanskje. I alle fall nok til å få en flau smak i munnen av alt som likner blind "vi ER så CRAZY altså"-entusiasme. Og der det å være single er det som definerer meg som person, det komemr enderst på listen over mine attributter. Men jeg nekter å tro at jeg er den eneste som revuderer om jeg faktisk hører hjemme i denne "sukkerklubben" likevel.

Det blir vel en single arbeider-sang også mens man holder på?

(kvinne 58 år fra Oslo) ti. 27 feb. 2007 00:40 Privat melding

Joda jente 35, jeg får høre jeg er både snill og hyggelig, med både "for" og "veldig" foran....
I tillegg liker jeg kreative ting (surprise!) og det å være litt sprø i blant (også når jeg har kjæreste forresten). Hvorfor kan single bare treffes over en kaffe eller en øl??? Fornøyelig har en ide... og det kan virke som han presenterer den privat(?). Vi er jo alle forskjellige heldigvis og ingen MÅ følge ham og hans ide... eller din smak for den saks skyld. Det er jo synd du revurderer Sukker på grunn av en håndfull mennesker men jeg håper alikevel for deg at du finner ham du leter etter... på din måte :-)

Er det flere her som har lyst å være litt kreative så skriv da vel!

(mann 48 år fra Oslo) ti. 27 feb. 2007 10:57 Privat melding

Jeg så dagen etter at jeg postet det innlegget at jeg formulerte meg dumt og vurderte å slette det. Men da hadde det kommet en kommentar så måtte jeg la det stå. Da jeg skrev "en hel horv" tenkte jeg alt for positivt og kun at dette kunne være gøy. Jeg forstår også nå at at det kan være litt dumt for de som er kritiske til sin egen singletilværelse å foreslå at single kan gjøre noe sammen nettopp i kraft av å være single.
Jeg har ingen fordommer overhode mot single eller det å være singel, men jeg skal tenke litt mer på at noen som er single det kan ha det. Uten fordommer er det fort gjort å bare tenke muligheter og positivt om alt morsomt man kan gjøre sammen. Det at jeg er veldig glad i å lage ting burde jeg likevel være forsiktig med å dytte ut her. Jeg ser det. Tenkte mer på dette som en morsom erfaring for mange. Selv har jeg aldri hugget nevneverdig i stein, men bør vel forsøke det før jeg kvelder.
Jeg tror det kunne vært mer bautareising i god gammel ånd i dag, med alt som følger med, men skal ikke pushe strikken lenger :)

(kvinne 53 år fra Oslo) ti. 27 feb. 2007 14:16 Privat melding

Jeg tenkte ikke å være slem mot noen - det var bare litt ironi over min egen forelskelse i Sofienbergparken og den diffuse sammensetningen av mennesker som finnes der da sommerkvelden er varm og lun.
Mulig jeg er og forblir single, men det er ingen som trenger føle hverken glede eller sorg over det. Mitt liv og mine gleder - ditt liv og dine gleder.
Du "Kreative" gir ut positiv stråling både på nettet som i virkligheten :-). Det er slike folk man vil huske.
Og "Fornøyelig" har ingen grunn til å be undskylding om sin positiv "horv". Jeg leser mye heller det enn innlegg i stilen pseudonym "Mann" har å komme med.

(mann 51 år fra Oslo) ti. 27 feb. 2007 16:43 Privat melding

Kansje en skal dele sukker i 2 deler, en "Stolt sukkrist" og en "Skap sukkrist"... :-)

Skap sukkristene kan jo ha egen, noe mer skjult inngang på festene f.eks. Mange hadde blitt glade for det. Mens de stolte sukkristene kan ha en t-sjorte med passende budskap. Gjerne i neonfarger. Å arrangere en designkonkurranse, kunne jo være en ide... :-)

Skjult ID med pseudonym snurp ti. 27 feb. 2007 17:11

av galskap er stor kunst skapt ! fikk endel pepper vår venn munch også :)

Skjult ID med pseudonym jente 35 ti. 27 feb. 2007 17:45

Kit001, det er nettopp det som er mitt poeng - at fordi om vi på sukker har som fellesnevner at man er single, så er det ikke nødvendigvis noe grunnlag for en movement. Hvis jeg må gå med t.skjorte med stolt sukkrist på, så går jeg seff i skapet, akkurat som jeg heller ikke vil gå med arbiedsgiverdrakt og synge bedriftssang, fordi jeg har andre ting jeg identifserer meg med og definerer meg som. Fornøyelig skjønte heldigvis poenget, og all kred for kreativiteten. Men en grillfest uten vinklesliper må jo være vel så ålreit.

Og Mollybob, enig i at Manns innlegg priroiteres langt bak Fornøyeligs.

Skjult ID med pseudonym veteran on. 28 feb. 2007 01:33

Blir veldig overrasket dersom det blir stor oppslutning rundt dette prosjektet.
Men for all del, du skal ha for initiativet.

(mann 44 år fra Buskerud) on. 28 feb. 2007 15:33 Privat melding

Hiver meg på jeg da....Tøft forslag og ja mange single er i samme bås
Neonfarget t-skirt er jo også inn så kom med den....

(kvinne 58 år fra Oslo) on. 28 feb. 2007 22:16 Privat melding

Tusen takk mollybob! Det var virkelig hyggelig å lese :-)

Vennlig hilsen
Kreative

Skjult ID med pseudonym Vilja to. 1 mars 2007 20:04

Jeg vil ikke være med, ikke helt min stil.....
Men responsen er jo god så det var nok en kjempegod ide fra Fornøyelig ;o)

Skjult ID med pseudonym snurp to. 1 mars 2007 20:45

har fortsatt lyst til å lære å hugge i stein jeg da. heller det, en den evindelige klagingen her inne...

Skjult ID med pseudonym Kvinne to. 1 mars 2007 20:50

Jeg gidder ikke være med å hugge stein. Men, jeg vil gjerne ha en t- skjorte.

Skjult ID med pseudonym kill cat fr. 2 mars 2007 14:15

Har t-skjorte med "WOLFMOTHER". Den er kool.
T-shirt med bauta er som å gå runt å se ut som Obelix :-)

(mann 44 år fra Buskerud) fr. 2 mars 2007 14:34 Privat melding

Kan jo bare få et bilde av meg på en t-shirt da..Ser jo litt ut som obelix jeg også
Da minus styrken og barten....Huff ble jo bare nok en erotisk lubben gutt igjen da...hehe

Skjult ID med pseudonym kill cat fr. 2 mars 2007 23:48

Jeg har sagt at jeg vil ha "en passe tjukk man på sin beste alder". Det gjør ikke noe hvis han heter Karlsson, har propell på ryggen og bor på taket. Bare han ligger på ryggen og sier "mer, mer, mer" - og den som tenker "sitt" må huske at figuren her liker å få godteri som medusin da han er syk :-)