Alle innlegg Sukkerforum

Rapport fra Helsedepartementet i Canada

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Foxylady fr. 2 sep. 2011 14:30

Forskere ved Helsedepartementet i Canada foreslo, på bakgrunn av analyser som viser innhold av kvinnelige hormoner i øl, at man skulle gjøre et vitenskapelig forsøk for å avdekke hvordan dette i praksis slår ut. Teorien er at øldrikking gjør menn til kvinner. For å teste teorien om at det er kvinnelige hormoner i øl, så ga man 100 mann 6 halvlitere med øl, med beskjed om å drikke opp innen 1 time. Man observerte etterpå at 100% av mennene snakket ustoppelig uten mening, ble følelsesmessig ustabile, kunne ikke kjøre bil, klarte ikke å tenke rasjonelt, kranglet over ingenting og nektet å unnskylde seg når de tok feil. Det er ikke planlagt videre testing.

Skjult ID med pseudonym watchersky fr. 2 sep. 2011 14:40

Konklusjon:
Dette er et plott for å feminisere menn.
The truth is out there...
Spooky...

Skjult ID med pseudonym VoksenMann fr. 2 sep. 2011 14:44

Jeg tenker mer på hvor lykkelige kvinner må være helt naturlig, mens vi menn trenger øl for å komme oss inn i denne lykketilstanden.

Skjult ID med pseudonym McCloud fr. 2 sep. 2011 14:46

Kan den tilstanden der kalles en lykketilstand?
Heller u-prefks.

Skjult ID med pseudonym corinna fr. 2 sep. 2011 14:54

Whaat? Nei, dette kan ikke stemme. ;)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 fr. 2 sep. 2011 14:56

:-)

Skjult ID med pseudonym irene;) fr. 2 sep. 2011 16:50

Tenker det er omvendt jeg.. for jeg blir bøllete og tror jeg er verdensmester når jeg drikker for meget;) les: "mer mandig"

(kvinne 46 år fra Oslo) fr. 2 sep. 2011 17:30 Privat melding

Noen vitser er bare rett og slett ikke morsomme, selv om det er aldri så mye ment som en spøk. Det å konstant terpe på at man skal forbinde kvinner med disse egenskapene synes jeg er direkte hemmende for respekten og kommunikasjonen kjønnene i mellom. Ja, nå synes dere sikkert at jeg mangler humor, men i dette tilfellet, og lignende morsomheter som denne som kun går på å rakke ned på et av kjønnene synes jeg gjør mer skade enn skaper latter. Jeg håper slike vitser en eller annen gang dør ut - både de som er nedverdigende mot kvinner og de som er det mot menn.

Skjult ID med pseudonym VissVass fr. 2 sep. 2011 17:41

@elisa

Seriøst???

Skjult ID med pseudonym elisa fr. 2 sep. 2011 17:45

Vissvass: Antagelig litt for seriøst, ja. Jeg er drittlei slike idiotiske vitser. Men nå skal jeg la dere få more dere i fred for meg.

Skjult ID med pseudonym irene;) fr. 2 sep. 2011 17:47

jeg tenker litt sånn at om man ikke kan tulle med dette engang, så er det ufattelig og uendelig med bra humor man går glipp av:) Er det ikke nettopp "svakheter" som ligger til grunn for det meste av humor? Og galgenhumor som er det beste av alt! Trenger det, livsnødvendig faktisk. Egentlig så er det en viktig preferanse for meg, at man kan spøke med ABSOLUTT ALT!

Skjult ID med pseudonym elisa fr. 2 sep. 2011 17:54

@irene: Jeg er helt enig med deg at man skal kunne spøke med alt - og svakheter og galgenhumor er helt klart tema å ta tak i - men dermed går man altså ut fra at dette virkelig _er_ svakheter hos kvinner - noe som faktisk ikke er tilfellet, og det er det som er problemet for meg. Det spøker med noe som har blitt en opplest og vedtatt "sannhet" uten at det har noesomhelst å gjøre med kjønnsforskjeller. Og når man da til stadighet repeterer en løgn som blir presentert som sannhet, så får det konsekvenser for holdninger til kjønnene.

Uansett mener jeg ikke at man ikke skal kunne spøke selv med løgner, men jeg synes ikke det er morsomt.

Skjult ID med pseudonym irene;) fr. 2 sep. 2011 17:55

Hmm jeg kjente meg igjen:) er elendig på å kjøre bil og unnskylder meg aldri.. men har da alltid rett:) Svakhet, særtrekk... Det er det all humor bygger på... fyyyyyyy så kjedelig uten. Vi har alle svakheter/særtrekk.. det som gjør oss mennesklig.. Uten selvironi blir det kjedelig...

Skjult ID med pseudonym irene;) fr. 2 sep. 2011 17:56

eeeegentlig tror jeg at folk ikke ser humoren når de er selvhøytidlig og føler seg litt truffet;)

Skjult ID med pseudonym VissVass fr. 2 sep. 2011 18:00

@elisa

Hvis du ser på vitser rundt omkring. Se litt etter alle de som vitser om menns utstyr, evner til multitasking osv osv osv...skulle vi slutte med de vitsene også da?
At du seriøst tror at man med en slik vits legger til alvor at det er slik kvinner er? Blir skremt av dine tanker om andres oppfatning av en vits. Hvis vitsene skulle være sanne så ville oppfatningen av menn være at de holdt i ca 1 minutt i senga...er vel ikke helt sant det...alltid
All kudos for at du tør å poste din mening på denne måten, men den sier vel litt mer om deg en andre som leser den samme vitsen.

Skjult ID med pseudonym VissVass fr. 2 sep. 2011 18:01

@irene

Hun elisa føler seg nok litt truffet ja, ser den;)

(mann 38 år fra Østfold) fr. 2 sep. 2011 18:02 Privat melding

Disse forskerne glemte "hårsår", eller det inngår kanskje i "ble følelsesmessig ustabile", evt "klarte ikke å tenke rasjonelt", evt "kranglet over ingenting"...

Skjult ID med pseudonym irene;) fr. 2 sep. 2011 18:05

krangler over ingenting... aaaah den og! jeg er et troll!!!!! Men alt jeg sier har mening... de som ikke mener det tar feil:) F... jeg liker være kvinne:)

(mann 38 år fra Østfold) fr. 2 sep. 2011 18:08 Privat melding

Irene: Det må være deilig å kunne drite på leggen uten å ha evne til å innse det selv ja. Ser den.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann fr. 2 sep. 2011 18:09

elisa

Stereotypier kan være farlige, men er også vår måte å abstrahere virkeligheten på. At vi tillegger kjønnene visse trekk og har morro på bekostning av hverandre, er heller med på å bryte ned og ufarliggjøre negative sider ved generaliseringer. Synes du skal se på det som uskyldig morro, i stedet for å irritere deg.

Skjult ID med pseudonym Foxylady fr. 2 sep. 2011 18:13

Gøy å trolle litt. Det viser i det minste at vi damer har litt selvironi;-)

Skjult ID med pseudonym neptun fr. 2 sep. 2011 20:32

Alt kan spøkes med, mener nå jeg, det gjelder bare å velge rett tid og sted.

Skjult ID med pseudonym Driver fr. 2 sep. 2011 21:15

Det er sånne som Elisa som gjør at det blir moro å holde liv i sånne vitser :-) Takk for det !
Hårsåre folk er jo en vits i seg selv:-)

Skjult ID med pseudonym elisa fr. 2 sep. 2011 21:31

Jeg takker ærbødigst for alle beskrivelser av meg og gleder meg over at dere har det moro. ;)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann fr. 2 sep. 2011 21:35

elisa, var i hvert fall ikke noe vondt ment fra min side.

Skjult ID med pseudonym Driver fr. 2 sep. 2011 21:36

Kan vi stole på det? :-))

Skjult ID med pseudonym elisa fr. 2 sep. 2011 21:38

@Voksenmann: Helt enig i at stereotypier både har en farlig og en ufarliggjørende side. Jeg er helt innforstått med at generaliseringer er helt nødvendig for å forholde seg til verden. Jeg irriterer meg egentlig ikke, det er bare ikke min type humor.

Skjult ID med pseudonym elisa fr. 2 sep. 2011 21:39

@Voksenmann: her svarte du mens jeg drev og forfattet respons til deg - ingen fare - innlegget ditt var hyggelig, synes jeg, og du skriver fornuftig som du pleier.

Skjult ID med pseudonym roarråne fr. 2 sep. 2011 22:09

Enig med elisa jeg da - ...og på kollisjonskurs med "voksenmannen", på sikt blir det både platt og ekstremt lite konstruktivt å båse kvinnekjønnet på en sånn måte. Og bedre sjåfører er de jo også med mindre skader osv, men da tenkte jeg ikke på lukeparkering sjølvsagt.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann fr. 2 sep. 2011 22:12

Ok roarråne. La oss snu det. Synes du det er noen kvantifiserbare kvalitative forskjeller på menn og kvinner? Er det noe du mener er en fordel og et bra trekk ved deg, som har med din kvinnelighet å gjøre?

Skjult ID med pseudonym Driver lø. 3 sep. 2011 00:01

Når HDV går i dybden, så har han en tendens til å miste retningen :o)