Alle innlegg Sukkerforum

Dere menn... er det mere spennende med....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Godtvoksen ti. 4 mars 2008 18:38

en dame som ikke skriver så mye i profilen sin eller er det bra at det står mye der??

Og hvorfor setter dere rødt hjerte på meg uten å ta kontakt?? Er det fordi jeg ikke setter noe igjen?? Liker litt mannlig initiativ jeg, da... ha litt guts til å oppsøke meg...;-)).. (Joda, heldigvis gjør jo mange av dere det også....;-))))

Men jeg bare lurer....

Skjult ID ti. 4 mars 2008 19:13

vansklig å skrive noe spendene når det ikke står noe, syns jeg da.

Skjult ID med pseudonym Jentadi ti. 4 mars 2008 19:39

Da det ikke sto noe i profilen min og kun hadde bilder fikk jeg få brev. Men da jeg satte inn en noe uhøytidelig, grei tekst så ligger det plutselig 10-12 brev der daglig. Sikkert bare nå i starten, men forskjellen var himmelvid!

Skjult ID med pseudonym dustin ti. 4 mars 2008 19:57

Synes nå at jo mer det står jo bedre. Får jo et bedre intrykk av mennesket bak profilen da.

Beklageligvis så skjønner jeg ikke hva folk driver på med når det gjelder disse hjertene. Og for min del så gjelder det kvinner. Har flere i det siste som har satt hjerte på meg av begge farger, jeg sender en mail men har ikke hørt fra noen igjen. Skjønner bare ikke sånt jeg. Kanskje noen bruker de til et personlig kartoteksystem! :-)

(mann 47 år fra Telemark) ti. 4 mars 2008 20:22 Privat melding

Jeg synes at profiler uten tekst er minst intressante. Og skal man skrive noe så bør det være noe personlig som sier ett eller annet om hvem/hva man er, eller kanskje hva man liker å holde på med.

Artig å høre fra kvinner som savner litt "mannlig initiativ" jeg vet jenter meget lett (om de lager en litt personlig side med bilde) kan få 10-40 mail i postkassen sin pr dag. Om du er gutt skal du være veldig positivt overrasket om du får 1 mail på 14 dager som du ikke på en eller annen måte har gjort deg veldig fortjent til med å være initiativ tager f.eks. :o)

Så hvor er det kvinnelige initiativet, dere ligger vel noen hundre prosent under oss gutta i snitt:o)

Skjult ID med pseudonym snømann31 ti. 4 mars 2008 20:32

Arrrgh man skulle vært jente!! 10-12 brev på en dag er jo bare helt totalt ut av denne verden! Det finnes ingen rettferdighet i verden...sukk...

hehe :)

Skjult ID med pseudonym jentepente ti. 4 mars 2008 20:35

...Og så er det bare å stikke finrgeren i jorda og innse at ikke alle jenter får 10-12 brev hver dag.

Men, jeg unner alle jenter som får det, all mulig lykke!

For fa........

Skjult ID med pseudonym Ann-50ung ti. 4 mars 2008 20:38

Slapp av snømann, det er de veldig pene ganske unge jentene ikke kvinnene som får en haug med post hver dag. Vi andre får akkurat så mye at vi ikke gir opp og det er nok. Og en vektig grunn til at jeg mer eller mindre har sluttet å skrive først er at menn ikke engang leser mailer man sender og svarer de så er det nei takk vi passer ikke sammen! Menn ( i hvertfall over en viss alder) vil være jegeren og jeg er gjerne byttet (smiler), men liker ikke å gå på jakt.

Skjult ID med pseudonym Godtvoksen ti. 4 mars 2008 20:57

10-12 brev pr dag... i all verden...... da er man ihvertfall ikke så voksen som det jeg er... Tror det gjelder yngere jenter. Har jo forstått at jeg ikke ligger i det rette alders-segmentet for å motta 10 mail pr dag, selv om jeg har fått brev også fra 29 åringer.... (du verden...) og yngere.... men DA begynner det å bli vel ungt... så det er ikke interessant.. - bare artig ;-))

Jeg må vel ikke ha et bilde der jeg er "halvt avkledd" for å bli interessant ?? Jeg er jo en seriøs dame, da.... - men - jeg har jo guts nok til å ta kontakt når jeg ser noe bra, da... leeeeer.... ;-))


Hmmm.... private meld tør jeg ikke åpne.... for da "ser" du meg vel.... ;-))

Skjult ID med pseudonym Godtvoksen ti. 4 mars 2008 20:58

Forresten - Nimbex - jeg fatter ikke at du - flotte karen - ikke får en hel drøss med brev!! ;-))

Skjult ID med pseudonym dustin ti. 4 mars 2008 21:59

Kanskje vi gutta-boys må gjøre en innsats her. Eller tvert imot. Hvis alle menn her inne lar vær og skrive så mye som en fnuggemail til jentene så snur vi jo hele trenden. Så kanskje da om en stund er vi som sitter og får en dullion mail i boksen vår.

Hadde vært noe det :-)

Skjult ID ti. 4 mars 2008 22:03

Jammen, det er jo det vi jentene gjør hele tiden!! Skriver mail, får lunkent med svar, men er like blide!!

Nesten, i allefall. (Svett smil, om dere skjønner..)

Skjult ID med pseudonym dustin ti. 4 mars 2008 22:40

Heldig du som får svar :-)

Skjult ID med pseudonym snømann31 ti. 4 mars 2008 22:49

Det er jo ikek akkurat noe nytt at jentene/damene sitter på gjerdet og venter med å bli kontaktet...hadde nesten vært litt moro om sukker fjerna muligheten for gutta til å sende den første meldingen. Bare som et eksperiment såklart og tillatt alle jentene, superbruker eller ikke, og sende meldinger til gutta. Da hadde det ikke blitt mye par her gitt!! :)

Skjult ID med pseudonym pinky on. 5 mars 2008 02:38

Jeg mailer regelmessig med noen og får kanskje mail fra to - tre ukjente per dag. Det setter jeg pris på selvsagt, men jeg har fortsatt tilgode å oppleve å få svar på mail jeg har sendt først. Av den grunn har jeg begynt å tenke at menn helst ønsker å sende den første meldingen, men det stemmer kanskje ikke?

Skjult ID med pseudonym Tihi on. 5 mars 2008 03:53

Jeg er rett og slett en fegis som bare surefer rundt i de profilene jeg har funnet som jeg fatter interesse for og håper og venter at det ramler noe ned i innboksen min.
Jeg mener vel og på sett og vis at det er best om gutta tar kontakt først.
Slik er det bare.... Jeg har ikke rett og jeg vet det.
10-15 brev var voldsomt da. Det er jeg jo faktisk glad jeg ikke får daglig;)

Skjult ID med pseudonym Tihi on. 5 mars 2008 03:56

By the way.....Jeg syns det er greit med en litt utfyllende profil ved siden av ett bilde da. Kjent med ett menneske blir man jo aldri basert på bilde og litt tekst uansett men man merker jo fra tid til annen om dette er noe man kunne tenke seg å finne ut av eller ei litt utfra det som står.
Dårlig på å dele ut hjerter her og gitt men noen gule forsøk er spredt litt hit og dit.
Så da er det bare å ta feigheten sin i hånda da og sette seg ved innboksen og håpe. *Blush*

Skjult ID med pseudonym dustin on. 5 mars 2008 07:49

Pinky: NEI, det stemmer ikke. Kan ikke svare for alle gutta her inne men selvfølgelig så er det mye bedre og få den første mailen enn og sende den!!!

Tihi: Så du er den som er innom min profil daglig? :-). Har et par av de og skjønner det vel egentlig ikke. Er jo bare og sette et hjerte så kanskje man får en mail tilbake, istedet for og luske rundt?

Skjult ID med pseudonym mann to. 6 mars 2008 14:26

Når du har sendt et utall brev til forskjellige uten å få svar, er det greit å sette et hjerte for å se om det er noe poeng å skrive. Får du respons på et hjerte, vil du sansynligvis få svar på et brev. Veldig mange damer gidder ikke svare på brev dessverre.

Ellers er det best med litt informasjon i en profil.

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 6 mars 2008 14:42

Om det er lov for jenter å svare også, så er det for meg totalt uinteressant å skrive til noen som ikke har vist ett eller annet i profilteksten sin som fenger meg. Det er jo mennsket og dets tanker og følelser jeg først og fremst skal like.

Om vedkommende har kjemi med meg vil eventuelt vise seg etter hvert.

Og om han er barbert eller ikke, om han liker best langrenn eller slalåm, om han liker bedre kjøtt enn fisk, om han foretrekker kino fremfor teater, om han sitter eller står og pisser er for meg i utgangspunktet revnende likegyldig :-)