Alle innlegg Sukkerforum

Jeg begynner visst å bli gammal

Vis siste innlegg
(mann 44 år fra Oslo) lø. 3 sep. 2011 09:17 Privat melding

Plutselig slo det meg at jeg har begynt å tenke på damer på 25-30 år som smårips og at jeg neppe verken kan tilføre livet deres noe, eller omvendt. Tenker tilbake til 7. klasse i ungdomsskolen, da damene i 9. klasse fremsto som utilgjengelige, modne, verdensvante og intelligente gudinner på hele 15 år ...

Lurer på hvordan perspektivet mitt kommer til å være om ti år!

Skjult ID med pseudonym tjohooo lø. 3 sep. 2011 09:30

Virker som du, i motsetning til mange andre menn her, i det minste har litt selvinnsikt, og ikke fortsetter å gå etter småripsa :) Det er bra! Jeg er 34 og tenker på gutter 25-30 litt på samme måte ... eller, i hvert fall 25-28 ;)

(mann 54 år fra Troms) lø. 3 sep. 2011 10:22 Privat melding

Fem år når man er 18 er veldig mye. Når man nærmer seg 50 føles ikke 10 års forskjell som så mye. Mye viktigere da er hvor likt man stiller med "livserfaring" og "gnist".

(mann 51 år fra Oslo) lø. 3 sep. 2011 10:51 Privat melding

Generelt er jeg skeptisk til å tilegne folk egenskaper utfra gitte observerbare kjennetegne som alder, kjønn, rase religion, utdanning kultur og så videre. Alle er enkeltindivider

Skjult ID med pseudonym useriøs lø. 3 sep. 2011 11:10

selv prøver jeg iherdig å komme i kontakt med damer på min alder (35), men jeg eksisterer ikke for dem. så fram til da så holder jeg meg til de som gir meg oppmerksomhet uoppfordret, altså 18-26 åringer.

eller burde jeg gå alene og ensom fram til jeg finner en på min egen alder?

Skjult ID med pseudonym Joques lø. 3 sep. 2011 11:12

Ehm. Jeg kan ikke se at jeg har skrevet noen fordømmelse av andre her, jeg sa bare hvordan jeg opplever det.

Skjult ID med pseudonym kit lø. 3 sep. 2011 11:33

Beklager hvis du følte mitt innlegg som ett angrep. Det var ikke ment slik.

Poenget mitt er at jeg er skeptisk til båstenkning

Skjult ID med pseudonym Lillah lø. 3 sep. 2011 11:44

Båstenkning er ikke bra, enig med kit, men likevel tenker jeg mitt når jeg ser fyrer på 45 som ønsker seg 18-åringer. Det stopper iallfall meg fra å ta kontakt med mannen.

Skjult ID med pseudonym kit lø. 3 sep. 2011 11:46

Det er pussig det der, Lillah.

Båstenkning blir regnet som greit så lenge offeret for tenkingen er en hvit mann

Skjult ID med pseudonym elisa lø. 3 sep. 2011 11:48

Men @kit, hvis @Liliah ikke er 18, og hun vet at 45-åringen ønsker seg en 18-åring, så vet hun jo at hun ikke er ønsket... og setter ikke dermed andre 45-årige hvite menn i samme båsen hvis de har andre ønsker.

Skjult ID med pseudonym Lillah lø. 3 sep. 2011 11:49

Det gjelder alle farger, kit :-) Og jeg tenker nok mitt om damer, barn og hunder også, men akkurat nå handler det om sukker.

Skjult ID med pseudonym Joques lø. 3 sep. 2011 12:08

Kit, nå var det _damer_ av uspesifisert farge jeg "satte i bås". Ikke disse hvite mennene som du åpenbart er så veldig hårsår på vegne av.

Jeg synes uansett at "sette i bås" er et utidig sterkt uttrykk på det jeg gjorde her, hvilket var å undres litt over hvordan perspektivet mitt og preferansene mine har forandret seg over tid. Jeg har ikke med et ord nevnt noen fordommer om verken intelligens eller andre egenskaper hos disse damene - og jeg har heller ikke vært kategorisk. Jeg vet godt at det finnes unntak.

Så jeg sier (nesten) som Wolfman i Pulp Fiction: Beklager at jeg såret følelsene dine. Men ærlig talt.

:o)

Skjult ID med pseudonym kit lø. 3 sep. 2011 14:47

@elisa. Du har ett poeng hvis han kun ønsker 18-åringer. De fleste har mye videre alderspenn, selv valgte jeg 16-100 og satte alder som uvesentlig.

@Joques. Du demonstrerer til det fullkomne at det er mye lettere å argumentere når en konstruerer virkeligheten selv. Det burde vært åpenbart at mitt innlegg 11:46 var rettet til Lillah og ikke til ditt opprinnelige innlegg. En debatt her inne er dynamisk.

Skjult ID med pseudonym Lilljanne lø. 3 sep. 2011 15:09

@kit
Du sier alder er uvesentlig, men damer som er innom profilen din kan kanskje dra andre slutninger ut i fra du har valgt "16-100". F.eks at du kan tenke deg jenter helt ned mot 16 år, og det vrenger seg i min mage når jeg titter på profiler der alder er satt så lavt ( menn som har passet 40) eller du ikke har klare meninger om hva du vil, når du setter 100 år. Jeg har satt 34-46, og da får jeg meldinger fra de som er noen år eldre enn det, som er helt greit.

@TS
Perspektivet endres ut i fra hvilken alder man er i, så jeg kjenner meg igjen i hva du skriver. For eksempel vil en på 30 mest sannsynlig være helt uaktuell for meg nå, men kanskje det vil være helt greit med en på 40 når jeg er 50, he, he. Men ville jeg hatt en på 60 når jeg er 50...tja det høres ikke helt bra ut når jeg tenker over det nå...så max 6-8 over min alder tenker jeg er passe nå.

Skjult ID med pseudonym Joques lø. 3 sep. 2011 15:10

Kit, jeg skjønte såklart at den var rettet til LilLah, men den virket både så indignert og apropos at jeg tok den med. Selv ble jeg bare litt indignert over å bli anklaget for båssetting, som er noe jeg legger en del energi i å unngå.

Skal vi la det være med det?

Skjult ID med pseudonym kameleonen lø. 3 sep. 2011 15:16

TS
Jeg har alltid tenkt at menn på min egen alder er "smårips",lurer på om det går over noen gang?
Ja, jeg vet det finnes unntak :-)

Skjult ID med pseudonym kit lø. 3 sep. 2011 15:16

Grei nok den, og jeg ser båspoenget ditt :)

Skjult ID med pseudonym The One lø. 3 sep. 2011 15:17

@Joques

Du skriver...."smårips og at jeg neppe verken kan tilføre livet deres noe, eller omvendt"..... her er jeg totalt uenig med deg. Jeg mener at unge mennesker kan gi meg masse som pågangsmot, energi, lekenhet osv, og jeg kan gi dem kunnskap, klokskap (kremt), trygghet osv........om det er et forhold jeg kunne tenke meg er noe helt annet ;-)

Skjult ID med pseudonym Lillah lø. 3 sep. 2011 16:06

kit, om du som mann på 44 som kan tenke deg å være sammen med en 16åring (eller en 88åring, for den saks skyld), er vi så fundamentalt forskjellige at du ikke er en fyr jeg kan være sammen med.
Om det gjør meg til båssettende og ignorant (jada, mine ord), så er jeg vel det, men det er likevel slik jeg fungerer. Det betyr ikke at jeg er bedre enn deg, men det betyr at vi er ulike og en dårlig match.

(kvinne 39 år fra Oslo) lø. 3 sep. 2011 16:17 Privat melding

@Kit
Når du skal diskutere slår du veldig over til "blindernsyndromet". Nemlig å prøve å sette deg i en posisjon hvor du skal fremstå "bedre" enn andre, mer intellektuell, fordi du behersker et avansert språk. Det gjør ikke at meningene dine er mer riktig enn andres. Jeg har sett klare tendenser på dette over lengre tid hver gang du skal ha frem en mening. Det får meg til å undres; føler du deg overlegen mange andre?

(mann 51 år fra Oslo) lø. 3 sep. 2011 17:00 Privat melding

For ett hyggelig spørsmål, VIPS!

Fortsatt sur fordi jeg blokka deg på MSN?

Svaret er at jeg slår over til "blindernsk" når jeg er irritert og når jeg glemmer meg. Jeg pleier å selvproletarisere skriftspråket fordi jeg har erfart at mange har ett mindreverdighetskompleks med hensyn til utdanning. Jeg forstår ikke hvorfor de har det, men har som sagt oppfattet at mange ikke er stolte av den bakgrunnen de har. For å unngå å støte de unødig, prøver jeg som regel å unngå å bruke "blindernsk"

(kvinne 39 år fra Oslo) lø. 3 sep. 2011 17:12 Privat melding

@Kit
Riktig. Det har altså ingenting med at du prøver å "overkjøre" de mindre utdannede altså.

Har du blokket meg? Ikke lagt merke til. Har ikke hatt deg på kontaktlisten på mange år. Men nei, om du har gjort det er jeg ikke sur for det. :-)

Skjult ID med pseudonym Ann lø. 3 sep. 2011 17:19

Jeg kan ikke forstå at noen kan si at alder er uvesentlig. Selv er jeg en jente på 35 år som ble kontaktet av en mann på 58 år her om dagen. Og jeg får beskjed om at alder bare er et tall..? Ja, for han er det jo ikke noe problem, men hva med meg? Ikke kan jeg få egen familie, og jeg vil være på samme alder som hans egne barn. Og mest sannsynelig måtte pleie denne mannen da jeg selv bare er 55 år. Dessuten blir jeg gammel alene. Uvesentlig?

Skjult ID med pseudonym dude lø. 3 sep. 2011 17:22

Når jeg blir 80 flytter jeg til Brasil eller Thailand og gifter meg med ei snelle på 20, slik at vi kan stifte familie og bygge en fremtid sammen.

(kvinne 39 år fra Oslo) lø. 3 sep. 2011 17:25 Privat melding

Jeg tror at det er de som er i den ene eller andre enden av aldersskalaen som mener at alder bare er et tall. Altså de som er altfor unge eller altfor gamle for den de tar kontakt med. Det har ingenting med å sette folk i bås å gjøre. Det finnes selvsagt alltid unntak, som i ALLE andre sammenhenger.

(mann 38 år fra Oslo) lø. 3 sep. 2011 17:33 Privat melding

Jeg merker jeg tar meg selv i å lure på om KIt og VIPS egentlig er, eller ihvertfall har vært, gift... =)

Skjult ID med pseudonym Lilljanne lø. 3 sep. 2011 17:35

@Ann
Kongesvar:-) Da har jeg egne barn, men en på 58 er jo snart pensjonist og jeg har jobbet på sykehjem før der jeg pleiet folk på den alderen. Og jeg har en sprek mor på 63, så de er jo mer på alder med noen hun ville datet, ha, ha.

Skjult ID med pseudonym Lowry lø. 3 sep. 2011 17:36

Neppe, det er bare forumdrama av mildeste sort.
Glad jeg slipper slikt :)

(mann 51 år fra Oslo) lø. 3 sep. 2011 19:30 Privat melding

VIPS!

Nei, jeg prøver ikke å overkjøre folk med min utdanning. Men jeg prøver så godt jeg kan med argumentene mine... :)

Det er klart, diskuterer jeg med for eksempel neptun, og vi har hold på såpass lenge at det kun er ham og meg som leser tråden, tenker jeg ikke like mye på språket. Hans språk er like ødelagt som mitt...

Skjult ID med pseudonym Joques lø. 3 sep. 2011 19:39

Er det bare jeg som synes det er litt morsomt at Kit og Vips har så lik positur i profilbildene sine? :)

Skjult ID med pseudonym Lilljanne lø. 3 sep. 2011 19:45

"Geronimo", de damene har jo allerede "kit" lagt sin elsk på;-)

Skjult ID med pseudonym McCloud lø. 3 sep. 2011 20:05

Speiling er visst et fint knep for å oppnå rapport... :)