Alle innlegg Sukkerforum

Sex i tidlig fase..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym wondering lø. 3 sep. 2011 20:18

Noen ganger, når jeg har hatt sex med en jente i en tidlig fase, har jeg fått det for meg å tilfredsstille henne på en behagelig måte. Har gjort ting (tunge, fingre osv.) med henne som har gitt henne orgasme, uten at jeg har ligget med henne. Dette har vært lystbetont for meg også. Jeg har samtidig vært i modus til å få henne til å føle ro og å føle seg digg/attraktiv (noe som også bidrar til å lette hennes oppbygging mot orgasme – en kjent sak) Men så har jeg opplevd deretter at de ikke ønsker å treffe meg igjen. Og jeg som trodde at jeg hadde gjort en ”kongejobb”. Inntrykket er nesten som at det virket mot sin hensikt det jeg gjorde, eller motsatt av hva jeg trodde,, Det skjer nesten aldri når jeg har mer ”jevnfordelt” seksuell omgang..
Mitt spørsmål:
Er det slik at jenter kan oppfatte en mann som gjør slik som for underdanig av seg eller noe i den gata? At man, ved å tilfredsstille en kvinne på det viset, samtidig ikke oppfattes som mandig? En som tar seg mer til rette? Kan noen forsøke å legge frem noen kloke teorier rundt årsak, plis?
Vet at kvinner er forskjellige, men finnes det noen rød tråd i mine opplevelser her?

Skjult ID med pseudonym Plusj lø. 3 sep. 2011 20:26

Tror ikke det er noe fasit svar på det...Hvordan er det etterpå da..? Tar du kontakt rett etterpå eller...ka?

Skjult ID med pseudonym wondering lø. 3 sep. 2011 20:33

Hun ene etter at vi hadde vært på et par hygg dates.. møtte henne etter at vi begge hadde vært på byen begge med egne venner. Så plukket jeg henne opp i en taxi og det bar hjem til henne. Vi var litt fulle begge to. Etter det, så ville hun ikke treffe meg igjen.
En annen: Første date og hjem til henne. Vi hadde drukket kun litt. Satt oppe sent og jeg sov der. Det gikk som beskrevet i tråden. Etter det ville hun ikke treffe meg igjen.
Begge jentene er ca. 30 år. Jeg er en relativt attraktiv fyr og relativt oppegående. En fyr som ikke sliter voldsomt på damefronten, om jeg kan si det på den måten. Jeg likte begge de to jentene. Så fikk jeg det for meg at jeg skulle "imponere" eller gi dem litt sånn spatype sex

Skjult ID med pseudonym lea lø. 3 sep. 2011 20:33

Kanskje frekt å spørre, men er du selv erigert under disse aktene gjør damene noe med deg? eller er det kun du som holder på?

Skjult ID med pseudonym wondering lø. 3 sep. 2011 20:38

I de tilfellene jeg oppgir, så er det kun jeg som har gjort noe, hun har vært passiv. Er det en grunnleggende feil? Jeg leter etter en logikk her, om det finnes.
Jeg har nok vært erigert uten at jeg har gjort noe særlig m det :)

Skjult ID med pseudonym wondering lø. 3 sep. 2011 20:41

Jeg har jo gjort det for å "imponere" på et vis. Men kan det ha virket mot sin hensikt? Og hva er i så tilfelle logikken i at det eventuelt har virket mot sin hensikt? Om det finnes noen logikk, vel og merke :)

Skjult ID med pseudonym McCloud lø. 3 sep. 2011 20:46

Det er da vanlig å snakke om hvordan en vil ha det.

Skjult ID med pseudonym lea lø. 3 sep. 2011 20:47

Har vært ute for en mann som gjorde det samme med meg som du med jentene...vet ikke helt hva som gjorde det ukomfortabelt å treffe han igjen. Tror kanskje at sex bør være et samspill i en så tidlig fase.

Det å ha enveissex er for mange ganske sprøtt så tidlig i datingen.

Skjult ID med pseudonym wondering lø. 3 sep. 2011 20:49

Jo, men som jeg refererer til, dreier det seg her om sex som ikke var "avtalt" og det var første gang. Det bare falt seg slik. Vi havnet i senga sammen. Vi startet med å ligge inntil, før jeg fikk dette for meg.

Skjult ID med pseudonym wondering lø. 3 sep. 2011 20:51

Takk lea :) Første kloke svar fra en jente. Tør jo aldri å spørre noen ellers om dette. Men har tenkt på det.

Skjult ID med pseudonym Embla lø. 3 sep. 2011 20:55

@TS
Må si meg enig med @lea her..
Tror kanskje det kan være sjenanse det dreier seg om..Jeg kan bare sammenligne med meg selv, og så mye seksuell oppmerksomhet rettet bare mot meg er jo nydelig, men helst etter at jeg har blitt litt kjent med partneren min. Man føler seg jo litt "ekstra naken" når man får så mye, og kanskje man føler seg litt utlevert etterpå... : )

Råder deg til mer likeverdig sex i begynnelsen, og deretter kan du gi den utkårede spesialbehandlingen din : )

Skjult ID lø. 3 sep. 2011 20:55

Tror det var mangel på samspill, som lea sier. Hadde interessen vært der fra damene også, så tror jeg de ville prøvd å tilfredstile deg også.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 3 sep. 2011 20:59

Dette har jeg ingen peiling på for dette har jeg ikke opplevd, men kan jo komme med noen løse tanker.

Kanskje enkelte jenter føler seg litt "blottlagt" emosjonelt ved at dere ikke var "likeverdige"?
Kanskje hun lurte på om du ikke tente på henne ettersom du ikke prøvde deg og tok deg litt tilrette?
Kanskje hun tenker at du ikke har så sterk seksualdrift ettersom du ikke pustet og peste sammen med henne?
Kanskje det er din oppfatning om at du virkelig kan dette, mens hun egentlig ikke synes det var så himmelrik?
Kanskje egoet ditt tok litt for stor plass ved at du skulle imponere fremfor å dele en fin opplevelse med henne?

Hva vet vel jeg? :-)

Skjult ID med pseudonym wondering lø. 3 sep. 2011 20:59

Sex er jo et viktig ledd i en datingprosess for å føle kjemien mellom to mennekser på alle plan. Er mye psykologi i alt, også i selve sexen. Nesten unntaksvis har de jentene jeg har hatt gjensidig samspill med ved sex villet treffe meg igjen. Ikke rart jeg begynner å undre på hvilken psykologi som ligger bak de tilfellene jeg har nevnt innledningsvis. Men er jo veldig sårbar fase når to skal bli kjent og marginene for at det skal falle den ene eller andre veien er veldig små, slik jeg har opplevd dette

Skjult ID med pseudonym marihøna lø. 3 sep. 2011 21:00

For meg er det en positiv greie om mannen faktisk har lyst til/blir tent av å slikke/kose/berøre meg. Men, om dette skulle være det eneste som skjedde...?...jeg vet ikke...jeg blir som regel veldig tent av det han gjør med meg, og ønsker da å "gi tilbake"....og kjenne han inni meg på et tidspunkt tror jeg;)
Jeg kan følge tankegangen i forhold til det som nevnes over her om at kun tafsing på meg uten at han ønsker tafsing tilbake, eller et skikkelig knull etterpå kan oppleves som litt mangelfullt....eller lite mann om du vil..
Men, om man snakker sammen, ler og har det gøy i senga finner man jo som regel ut av slike ting ikke sant;)

Skjult ID med pseudonym wondering lø. 3 sep. 2011 21:01

Takk Z
Alle de teoriene du har listet opp har tankene mine vært innom. Jaggu ikke lett :)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 3 sep. 2011 21:02

Så er det nok fremdeles sånn at om en mann opplever at jeg hopper til køys med ham første gang jeg ser ham, kan være rimelig sikker på at jeg ikke er interessert i ham på sikt. Rart, men sant...men det er meg da...

...og alle er slettes ikke som meg! :-)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 3 sep. 2011 21:03

Du sier du er kjekk, wondering. I egne øyne og sikkert også mange kvinners. Igjen: Hva vet vel jeg?
Men har du tenkt tanken på at kanskje ikke hun mener du er kjekk, og at hun ikke tenner på deg i edru tilstand? :-)

*jeg må spørre*

Skjult ID med pseudonym Plusj lø. 3 sep. 2011 21:05

, men det hender jo at man har veldig bra sex med noen, også bare forsvinner det etterpå...ferdig snakka liksom...det har skjedd med meg ihvertfall....Det kan være alt mulig...Prøv å ligg med de neste gang da..hehe...Kankje de ikke føler seg attraktive fordi du ikke vil penetrere de..I dunno....

Skjult ID med pseudonym wondering lø. 3 sep. 2011 21:07

Takk for gode innspill og betraktninger så langt.

Litt mer detaljert: Startet med å ligge inntil, holde rundt. Etter mye gjensidig berøring, men ikke under trusekanten, har jeg etterhvert kommet lenger ned til mere følsomme områder på henne. Hun var med på det. Så ballet ting på seg og hun ble etterhvert, helt frivillig liggende og ta i mot med nytelse.Helt til hun fikk orgasme. Har osgå vært litt slik at jeg gjorde det fordi vi ikke hadde prevansjon tilgjengelig og at jeg vile være "flink" :) Så misforstått altså :/

Skjult ID med pseudonym wondering lø. 3 sep. 2011 21:10

Z
kan jo alltids være andre årsaker, som at jeg ikke var så kjekk i hennes øyne, seff. Sånn er vanskelig å si. Jeg lurte vel mer på psykologien her i dette. Jeg har jo ofte selv opplevd det motsatte. Men har aldri gitt meg aversjoner mot å treffe henne igjen av den grunn. Men så er jo vi menn og kvinner litt ulike hhva angår psykologien også når det gjelder seksuell tilnærming, ikke sant?

Skjult ID med pseudonym Z lø. 3 sep. 2011 21:15

Helt sant, wondering :-)

Skjult ID med pseudonym wondering lø. 3 sep. 2011 21:21

Kom også gjerne med betraktninger rundt dette med seksuell tilnæring første gang, når datende par havner i krybben sammen? Hva kan gå galt? hva er feil å gjøre første gangen?

Skjult ID med pseudonym Z lø. 3 sep. 2011 21:26

Til ditt siste innlegg vil du få like mange svar som det finnes mennesker, wondering.

Jeg vil svare tredagersregel, ikke tørre å være ekte, jobbe for sex første kvelden, snakke om eksen eller andre du dater samtidig, være gnien både på penger og personlighet, spille cool, rakke ned på andre, snakke varmt om Frp, blåse røyken etter sigaretten i trynet mitt, fortelle om alle pengene sine, aldri stille spørsmål om meg...

Ja, det dekker vel det meste :-)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 3 sep. 2011 21:28

.....men på tross av alt dette kan man likevel havne i krybben sammen en mer eller mindre fuktig aften.
Vit bare at svært mange kvinner har bestemt seg for at det ikke blir deg lenge før hun blir med deg hjem.

*påstand*

Skjult ID med pseudonym wondering lø. 3 sep. 2011 21:29

Vel, nå siktet jeg ikke til alt det som skjedde før man havnet i krybben da, men islolert til det fysiske som skjedde etter at dynen falt på plass over daterne hehe ;)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 3 sep. 2011 21:31

Jeg er klar over hva du spurte om. Poenget mitt var at "feilen" kan skje allerede før du havner i krybben :-)

Skjult ID med pseudonym Plusj lø. 3 sep. 2011 21:32

Jeg datet en fyr en liten stund, vi hadde sex første kvelden og det var veeeldig bra....men han ble masete og jeg fikk noia..og jeg tenkte hm..nei han ekke kjekk nok osv...men jeg var veldig seksuelt tiltrukket av han...
så var vi ute og spiste uten å ha sex , og neste gangen var vi hos hann of så film osv. og vi hadde aaamazing sex, og jeg begynte å like han mere og mere...men han dumpa meg til slutt...vet ikke hvorfor....men jeg har tenkt..hm..kanskje jeg var litt for vågal i senga for han.? Men tror heller det var en annen dame eller noe som dukket opp.. Det jeg mener å si er at det er ikke altid en forklaring på hvorfor ting er sånn eller sånn....
Jo..en ting til....jeg gidder ikke møte gutter igjen hvis de ikke treffer akkurat riktig på G.punktet sånn som jeg digger...kan komme, men det betyr ikke noe...

Skjult ID med pseudonym jente lø. 3 sep. 2011 21:33

Jeg ville likt det! En mann som klarer å gi meg orgasme på første forsøk er bra!
MEN
Du gir fra deg litt makt. Om en kvinne bare hadde sugd deg til orgasme og det var alt dere hadde og gjort og etter det ville hun treffe deg igjen... ville ikke du følt at du hadde i overkant mye makt eller at det hele er litt skjevt?

For meg ville det hatt mer å gjøre med at det var første kveld, og alkohol i bildet. Neste gang går du heller hjem etter klininga. DET gir tenning til neste gang hvis hun liker deg.

Skjult ID med pseudonym Dd lø. 3 sep. 2011 21:34

Du dater dumme damer..

Skjult ID med pseudonym wondering lø. 3 sep. 2011 22:31

Haha.. takk alle :) mange kloke tanker.. Nå er det vel på tide og stikke ut på byen og finne noen nye jenter jeg kan fortrylle hehe

Skjult ID med pseudonym wondering sø. 4 sep. 2011 00:06

(Skjult ID ) - lør 3 sep 23:43

Interessant betraktning: jeg lærer hele tiden :)

Skjult ID med pseudonym wallaby sø. 4 sep. 2011 19:58

Jeg regner med at dersom du gir henne kun fancy finger/slikke-orgasmer mister sexakten mye av det psykologiske, ved at dere ikke blir "ett".

Daniel Rose skriver i "Sex God Method" om penetreringsøyeblikket, fritt oversatt:

"Foruten orgasme, er det mest opphissede øyeblikket ved sex i det du for første gang penetrerer din jentes vagina. Dette er spesielt opphissende for jenta, fordi det innehar så mye psykologisk stimulering.

I det øyeblikket forandres alt for henne. Før det øyeblikket er hun på egenhånd. Etter at hun har gitt deg sin fitte, ved å slippe deg inn i henne, har jeg hatt jenter så opphissede i penetrasjonsøyeblikket at de kom så snart som jeg penetrerte dem."

Skjult ID med pseudonym wondering ma. 5 sep. 2011 02:12

Interessant det med psykologi knyttet til selve sexen, også til det som wallaby refererer fra. Virker også logisk. Har visst et og annet å lære her, skjønner jeg, til tross for at jeg er langt fra uerfaren.
Som nevnt tidligere, har jeg aldri hatt noe problem ifht øvrig sexuell omgang. Jeg har visst også en velproporsjonert, fin og over middels stor redskap, har jeg fått høre, så da blir det konsekvent involvering av denne fremover. Var bare det at jeg stusset på akkurat denne type opplevelse som jeg har hatt. Jeg ville jo bare imponere på en måte. Vise henne at jeg er mann nok til å vite eksakt hvordan hun vil bli berørt med påfølgende orgasme. Hadde vel også en forestilling om at det var en slags fin gest som ville gjøre at de ville treffe meg igjen, så ble det totalt misforstått og helt intuitivt fra kvinnenes side. Og dette var jenter som jeg hadde en oppriktig interesse for. Sukk

Skjult ID med pseudonym wondering ma. 5 sep. 2011 11:42

Blondie.. Jo, den gang ville jeg på en måte imponere, det var intensjonen. Så kunne jeg seff ha skrevet at jeg misforsto og ikke henne, eller kombinasjonen av at begge misforsto. Hun intuitivt eller følelsesmessig. Jeg fordi jeg ikke visste bedre. Alt over er for øvrig tatt til såkalt etteretning :)

Skjult ID med pseudonym snuppa ma. 5 sep. 2011 11:53

Jeg som dame føler fort sex i en tidlig fase av dating forholdet gjør ting mer komplisert enn jeg ønsker. Spesielt hvis jeg ikke synes mannen var sånn kjempestas å se på eller i oppførsel/kjemi...Så dersom ikke sex er avtalt på første treff, for da ligger det ikke noe annet bak treffet for min del. Da vil det oftest ødelegge hele greia for meg og jeg dumper han relativt kjapt...Vet ikke hvorfor jeg er slik, men har alltid vært sånn...Kan fint ha one night stands og det blir enten med det, eller så treffes man flere ganger..

Jeg tenker og at man kan ha kjemi, men det spørs om det er dn rette kjemien..Den som får meg til å ville gå videre med den personen....

Nå ble jeg litt rotete her:-P

Skjult ID med pseudonym wallaby ma. 5 sep. 2011 12:21

Apropos det du skriver @snuppa, "dersom sex ikke er avtalt på første treff". Dette har jeg aldri fått til - å liksom avtale med en sukkerjente at nå skal vi treffes, og da skal det pules, og that's it!

Jeg personlig kan godt møte opp i hennes leilighet med intensjonen om å ha sex etter bare å ha sendt noen meldinger fram og tilbake på sukker. Dersom kjemien med dama ikke blir som forutsatt kan jeg jo alltids avbryte.

Men hvor mye kommunikasjon og i evt hvilke andre former (chat? cam? telefon?) trenger du å ha for å føle deg komfortabel med å møte en ukjent, men tilsynelatende sexy sukkermann for en sexy date. Hvordan går meldingene liksom. Ikke som dette vel?

Han: Hei, likte profilen din!
Hun: takk, var ikke så verst din heller, fine bilder!
Han: jeg er glad du likte dem. Har du planer for kvelden?
Hun: nei, ingen store egentlig. Se sex in the city på tv.
Han: Jeg digger den serien. Best å se sammen med noen dog.
Hun: Enig. Helst med venninner. (her spiller hun litt kostbar, og tester mannen)
Han: La oss leke at jeg er den sexy bestevenninna di for en kveld. Bor du langt fra sentrum?
Hun: Det kan bli en morsom lek det. Møt meg på kafe XXX like ved der jeg bor om en time. Ok?
Han: Kanskje det. Jeg liker noe annet også, og siden jeg vil bli pappa om noen år er det viktig å trene på å lage barn.
Hun: Haha. Vi får nå se på det ;p
Han: Ser deg om en time! :p

Skjult ID med pseudonym blue ma. 5 sep. 2011 12:54

eller slik
- etter flere meldinger slik at partene er noe kjent

han: skal vi treffes til helga da
hun: ja gjerne, har skaffet barnevakt :-b
han: hva har du lyst til å gjøre da?
hun: litt forskjellig - har du noen forslag?
han: hvor hen tenkte du da?
hun: i byn hadde vært fint
han: møtes for lunsj i bydel xx og ta det deretter - høres det greit ut? (for der har han en ekstra leilighet)
hun: akkuratt det jeg tenkte! (for der vet hun at han har en leilighet:o)
han: gleder meg :-b
hun: jeg også :-b

:o)