Alle innlegg Sukkerforum

Hjerter <3

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym C. sø. 4 sep. 2011 10:26

Jøss, nå er gutta her inne usedvanlig generøse med hjertene gitt... Men hvorfor sender dere hjerter istedetfor å sende en melding? Og hva forventer dere igjen? Er det slik at om en er interessert setter en hjerte tilbake og da tar han kontakt, eller forventes det at jeg tar kontakt? *barerlurerpåhvordandettefungerer*

Skjult ID med pseudonym lea sø. 4 sep. 2011 10:30

Liker jeg mannen med hjertet, så hjerter jeg igjen...det er litt for lettvint både med hjerter og flørt:)
Send mail for søren om så en kort en!;)

Skjult ID med pseudonym C. sø. 4 sep. 2011 10:33

joda, men mitt poeng var er det med hjerter litt mindre ydmykende om du ikke får tilbake, er det det som er bakgrunnen for de sender det kontra melding? Og hva forventer hjertere egentlig tilbake... Jeg tenker jo det er litt sånn masseproduksjon... la oss hjerte topp femti, eller noe sånn... Føler deg ikke særlig spesiell ut av et hjerte ... just saying... :) men kanskje jeg skal hjerte tilbake de som jeg har lyst skal ta kontakt, eller rett og slett sende en melding ;)

Skjult ID med pseudonym Polly sø. 4 sep. 2011 10:34

Hjerter overses blankt. Vil noen ha kontakt med meg, får de skrive, eller vente til jeg skriver.

Skjult ID med pseudonym LeNom... sø. 4 sep. 2011 10:38

Jeg bruker hjerter som "bokmerker", for å finne tilbake til profiler jeg har lyst til å se nærmere på en annen dag... :D

Skjult ID med pseudonym temasti sø. 4 sep. 2011 10:39

Det er hyggelig med meldinger så klart, men jeg ser på hjerter som en åpning... et lite hei... Jeg har ingen krav til måte å bli kontaktet på annet enn en klar forventning om at folk oppfører seg skikkelig, noe de aller fleste heldigvis gjør :)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann sø. 4 sep. 2011 10:39

Polly vil ha melding, Polly vil ha melding. Polly knaser hjerter som var de kjeks.

Skjult ID med pseudonym tomas76 sø. 4 sep. 2011 10:39

Hjerter blir det samme som å sette kryss i stedet for signatur, du viser at du ikke har skriveferdigheter.

(mann 37 år fra Oslo) sø. 4 sep. 2011 10:43 Privat melding

Hjerter blir for meg litt som en bokmerkefunksjon.
Hvis noen setter tilbake også, er det stor sjanse for at jeg tar kontakt også.

Ser ikke helt problemet med det.

Er jo greit å sjekke om det er noe vits i før man tømmer hjertet skriftlig for en fremmed person..

Skjult ID med pseudonym LeNom... sø. 4 sep. 2011 10:49

Erikmy : Helt enig, du har skjønt det... :-)

Skjult ID med pseudonym McCloud sø. 4 sep. 2011 10:49

Jeg sender aldri hjerter som førstegangskontakt.
O g har ellers sendt ut 29 førstegangsmail hittil denne mnd.

Skjult ID med pseudonym Embla sø. 4 sep. 2011 10:50

Jeg er vel av dem som synes det er vanskelig å sende en førstemelding til en jeg liker, og har iblant benyttet meg av hjerter...har aldri brukt flørter.

Men jo, jeg synes nok det er lettere å ta avslaget i form av ikke svar på mitt hjerte, enn å få en avvisning per brev, eller enda verre, ikke noe svar i det hele tatt.

Jeg har satt veldig få hjerter selv, og da har jeg faktisk ment at den personen er veldig interessant for meg, og har selvfølgelig blitt litt skuffet om jeg ikke har fått noe hjerte tilbake. Jeg ser jo fort om vedkommende har vært inne på min profil eller ikke. Har ikke tenkt over at det er mange som sitter og sender ut 50 hjerter i slengen, og at det derfor blir regnet som overfladisk, så nå skal jeg slutte med det : ))

Fra nå av blir det bare brev : ) Kanskje... Først skal jeg på date i dag, med en som satte et gult hjerte på meg forrige uke.. : )

Skjult ID sø. 4 sep. 2011 10:51

Overser hjertene..........
Skrev brev tilbake på et slikt hjerte engang, (for det betyr jo at man vil ha kontakt....) fikk ingen svar tilbake...

Ser ikke helt poenget med hjertene, derfor gjør jeg ingenting med de... vil noen ha kontakt, får de skrive et lite brev :-)

Og de "flørtene" er så dumme at de ikke får svar de heller. Kun brev.

Skjult ID med pseudonym Lilljanne sø. 4 sep. 2011 11:34

De hjertene har jeg i hundretall! Men jeg har forsøkt å prøve å få med meg hvem som har satt hjerte på meg sist nå i ca en ukes tid. Så nå har jeg begynt å sette hjerte tilbake eller sende melding og takke for hjerte. Så langt har jeg da fått en hyggelig hilsen fra alle jeg har hjertet. Bortsett fra en jeg hjertet og sendte en takk til, så han hadde sikkert bare brukt det som "bokmerke". Konklusjonen blir vel å fortsette med bare å sette hjerte tilbake på de som er intressant, og så må han sende hilsen.

Skjult ID med pseudonym Boble® sø. 4 sep. 2011 11:36

Jeg syntes nå at jentene er fæl med disse hjertene. Og jeg blir like usikker hver gang om hva jeg skal gjøre. Så jeg pleier nå som regel bare å sende ett brev dersom jeg syntes vedkommende virker spennende :)

Men når jeg ser på hva Erikmy skriver så er i grunnen det er fornuftig måte å gjøre det på. Får man ett hjerte igjen så vet man at her har man potensiale. Mye mindre tidkrevende enn å måtte vri hjernen for å få frem noe halvveis fornuftig i ett førstebrev til en som du ikke engang vet om er interessert.

Sukker burde egentlig ha laget synlige retningslinjer for hvordan disse hjertene skal brukes:P Sånn at alle vet hva de betyr! :)

Skjult ID med pseudonym tøffelhelt sø. 4 sep. 2011 13:02

Hvis du virkelig ønsker kontakt med en person, skriv en kort melding i stedet for å sende hjerte! Får for mange hjerter til at jeg gidder å følge de opp, med mindre dama skiller seg veldig ut da selvfølgelig.

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 4 sep. 2011 14:35

Som både Boble og Erikmy er inde på - hvis man giver et hjerte til en dame og så får et hjerte tilbage, så tager man jo kontakt direkte. Sådan er det i alle fald for mig :)

Skjult ID sø. 4 sep. 2011 17:27

Hjerte er et første trinn for å avklare om det er vits å sende en melding. Får jeg ikke hjerte tilbake så er ikke jenta interessert i kontakt. Slik jeg tolker det,. Og da sender jeg ikke noe melding og blokk de etter hvert. Det er slik jeg bruker det. Men jeg skjønner jo nå at kanskje det ikke er noen god strategi hvis hjerter uansett blir ignorert.

Skjult ID med pseudonym japp sø. 4 sep. 2011 17:30

Får jeg ikke melding, er ikke fyren interessert i kontakt. Slik tolker JEG det.

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 4 sep. 2011 20:08

Gule hjerter bruker jeg for å vise interesse. Gidder ikke kaste bort tid på å skrive til ei jente som ikke tar seg 2 sekunder å gi hjerte tilbake om hun er interessert. I tillegg så er ingen hjerte tilbake det samme som at hun ikke er interessert og jeg kan spare meg for å sende en melding som ikke kommer til å bli besvart.

Hjerte tilbake besvares selvsagt med en melding ved første og beste anledning.

Skjult ID med pseudonym Da_Wizardo sø. 4 sep. 2011 20:10

Kan være flere grunner til at jeg kun setter hjerte. For eks at jenta ser ut som hun er potensielt interessant, men at jeg utifra teksten kan få et inntrykk av at jeg KANSKJE ikke passer henne. Da sender jeg hjerte og ser om hun gjør det tilbake. etter det tar jeg kontakt, eller ikke.

Er det en som ser ut som perfect match så sender jeg mail med en gang.

Skjult ID med pseudonym Elfrodo sø. 4 sep. 2011 20:10

Tenk hvor enkelt ting hadde vært hvis alle hadde praktisert hjertene som powpow. Men så lenge alle gør ting på forskjellig hvis så er jo metoden meningsløs...

(mann 33 år fra Østfold) sø. 4 sep. 2011 20:13 Privat melding

Jeg har skrevet til mange av de jeg har fått hjerte av, de som har vekket min interesse, Men får ikke noe brev tilbake. så da er det vel som sagt over her, brukes til bokmerke og ikke for noe annet.

Skjult ID med pseudonym Lilljanne sø. 4 sep. 2011 20:19

Jeg må bare si at jeg ignorerer ikke hjerter, men jeg får ikke varsel på mail når noen setter hjerte. Derfor har jeg ikke alltid oversikt over de hjertene, da det er snakk om flere hundre av de. Men jeg har nå begynt å følge litt mere med hvem som besøker profilen min, og jeg har satt hjerte tilbake på de som har satt på meg når jeg finner de interessante ut i fra det. Ellers kan det være snakk om "gamle hjerter". Og det må jo være dumt å blokkere uten først å sende en mail eller besøke profilen flere ganger, så damer blir obs på at dere eksisterer;-)?

(mann 42 år fra Akershus) sø. 4 sep. 2011 20:21 Privat melding

Ikke meningen å kuppe strengen, så jeg kan begynne med å si min mening om hjerter.
Jeg bruker også hjerter som en slags første kontakt, får jeg ingen tilbake tar jeg meg ikke nær av det selvsagt. Det å sende ett hjerte gjør jeg jo for å indikere at vedkommende anses som interessant. Får man ikke noe tilbake anser jeg at jenta ikke anser meg som interessant. Greit nok. Da kanskje jeg sender en melding dersom jeg anser vedkommende som veldig attraktiv og interessant.

Så til kuppet. En ting jeg finner usannsynlig provoserende er jenter som "ignorerer" en tilbake. Det være seg spesielt etter at man har sendt en melding. Det er fullstendig akseptabelt å svare noe så enkelt som "NEI", "UINTERESSANT" eller tilsvarende, men å ikke svare i det hele tatt er respektløst. Nå kan det godt ha seg slik at jenter får vesentlig mange flere meldinger enn vi gutta (hehe ihvertfall meg), men det rettferdiggjør ikke å ignorere vedkommende. Jeg har ikke vært inne her på sukker veldig lenge, og har heller ikke fått mange meldinger, men de få jeg har fått har jeg i det minste svart på. Til og med så høflig jeg bare kan når svaret er "uinteressant" :)

Skjult ID med pseudonym Frk.P sø. 4 sep. 2011 20:31

Jeg har aldri skrevet melding til noen av de jeg har fått hjerte av. Det snakkes så mye om at dette brukes som en bokmerkefunksjon at jeg tenker ikke over disse i det hele tatt. Meldinger er det eneste som gjelder. Med fungerende innhold.

(kvinne 46 år fra Akershus) sø. 4 sep. 2011 20:45 Privat melding

Hm, nå er det jeg som er "blond" her i kveld. En liten avsporing, men hvorfor får man vissen blomst på matchtreet når begge har satt alder som kan stemme overens? Det er et annet "krav" som ikke samsvarer, men det er jo en annen sak.

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 4 sep. 2011 20:52

For meg er hjerter et "klarsignal", dvs. noen jeg har relativt sett større sjanse for å få svar fra hvis jeg tar kontakt med. Setter aldri hjerter selv, dog, sender heller en melding.

@Liljanne
Det er fordi Sukker ikke bryr seg om alderspreferansene vi selv setter, men tar heller utgangspunkt i den aldreren de mener er riktig for deg - og der skal mannen helst være 3-4 år eldre enn dama, av en eller annen grunn.

Skjult ID med pseudonym C. sø. 4 sep. 2011 20:54

Taller for mange tolkninger, og tips... :) Jeg får en del hjerter og da jeg gikk gjennom dem tidligere i dag var det jammen meg mye smågodt som jeg ikke fikk med meg. Jeg legger ikke så mye ved hjertene... Regner med at de skriver om de er interessert igjen. Kanskje jeg kan sende et i retur....

@arossore; Med fare for å høre i overkant overlegen ut (for det er jeg virkelig ikke), men vi jenter mottar masse post. Gjerne opptil tyve pr. dag... Når en da ikke er innom hver dag, må vi sile. Det er ikke for å være respektløs, men seriøst... å skrive "nei", eller "uinteressert" finner jeg langt mer respekløst. Jeg svarer flere som jeg ikke er nødvendigvis særlig interessert ut, men prøver da å få frem jeg ikke er interessert i måten jeg svarer på. Men dette finnes det nok 1001 tråder på allerede...

Nå har du iallefall fått vist deg med bilde inne her, og du skal se det gjør sitt på innboksen ;)

Skjult ID med pseudonym Lilljanne sø. 4 sep. 2011 20:59

@neptun
Takker for oppklaring:)

Det beste er jo å droppe hjerte og heller sende melding med en gang:) Og så gjelder det for andre å svare, da det tar 2 sek med ferdigmelding, drøye 20 sek å forme sitt eget avslag og den siste varierer.......men den som venter på en hyggelig melding venter ikke forgjeves................:)

(mann 42 år fra Akershus) sø. 4 sep. 2011 21:08 Privat melding

Hei C.

Joda, jeg ser "problemet" ditt, men jeg tillater meg å være uenig med deg i att ett svar er ett svar uansett form. Når jeg skriver "NEI"/"UINTERESSANT" så er det selvsagt satt på spissen. Men jeg forventer ikke en avhandling om hvorfor vedkommende ikke er interessert, og det er heller ingen grunn til å "sugercoate" svaret. Men mangel på svar syntes jeg er respektløst sett i forhold til at vedkommende som sender en meldingen, kanskje har anstrengt seg for å skrive noe vettugt og søtt for å oppnå kontakt. Jeg syntes man har en moralsk plikt til å svare, men igjen; Jeg ser "problemet" ditt. Tro meg når jeg sier at jeg vil heller ha ett "NEI" (Ikke nødvendigvis med store bokstaver), enn ikke ett svar i det hele tatt :)

En annen ting er at du er ikke overlegen når du skriver at du får 20-talls meldinger om dagen. Det er vel fakta, siden du skriver det, regner jeg med? Ingen grunn til å beklage eller unnskylde det. Er ikke det bra da, og er det ikke derfor vi er her ? Gleder meg til den dagen jeg får 20 meldinger om dagen :D

Nå har jeg fått bildet mitt inn her to ganger, så nå håper jeg du holder ord at mailboksen min ikke alltid vil forbli tom :)

Skjult ID med pseudonym C. sø. 4 sep. 2011 21:15

Joda de søte som skriver noe vettugt svarer jeg selvsagt, men ikke "du er pen, hva har du gjort i helgen?". Kun ekstremt pene menn får svar på slike jalla meldinger :) De som bruker tid på melding til meg og ikke masseproduserer svarer jeg selvsagt, om ikke så snart som min for tiden favoritt (som forøvrig ikke er statisk)... Men enkelte menn er så despo at de ikke tar nei for et nei, slik en skaper mer problemer med å være hyggelig... Jeg svarte en engang med at jeg datet en annen (en hvit løgn), han ønsket meg lykke til og jeg takket, det endte med at han en gang i uken hørte om situasjonen var lik. Dette var imidlertid en mann som nok ikke fikk mye oppmerksomhet her inne, slik jeg hadde ikke hjerte til å si at han ikke var interessant for meg i det hele. Men sluttet og svare.... 100 mail etter gav han seg imidlertid ;) Unntak, jeg vet, men mange gir seg ikke med et enkelt avslag... Poeng tatt forøvrig, så om du sender meg melding vet jeg det... lol... kanskje du til og med hadde fått svar ;)

Skjult ID med pseudonym Lilljanne sø. 4 sep. 2011 21:24

@erossore
Du hadde en ganske bra profil, så da blir det vel noen ekstra meldinger når du viser bildet ditt her. Jeg har prøvd å latt være å vise bildet for ofte her nå, da blir det mindre post.

Skjult ID med pseudonym tålmodig sø. 4 sep. 2011 21:24

@C.
Det er ikke alle jenter som får rundt 20 i innboksen hver dag! Jeg får kanskje 1, men ikke hver dag.

@ erossore
Det gjelder ikke bare jentene. Har bare fått svar på omtrent halvparten av de meldingene jeg har sendt til gutter/menn.

Når jeg setter hjerte på en mann fører det ofte til at han tar turen innom min profil. Da vet han at jeg synes han er interessant, og hvis han synes jeg ser grei ut, så håper jeg han tar kontakt. Kanskje en litt for pysete tilnærming? Det har forsåvidt ikke slått til til nå, og jeg har kanskje fått svaret på hvorfor i denne tråden. Får heller sende meldinger som jeg kanskje kan få svar på.

Men hva skriver man i første meldingen? Skal jeg bare vise at jeg har sett profilen deres, og kommentere det som står der? Det er ikke noe poeng i å legge ut om seg selv, synes jeg, for det kan man jo lese i profilen.

(mann 42 år fra Akershus) sø. 4 sep. 2011 21:27 Privat melding

Vel vel C, der har du vel kanskje problemet ditt mer enn at du får 20 meldinger om dagen. At du ikke "har hjerte" til å si det som det faktisk er ?
Nå kommer ikke jeg til å sende deg en melding heller....
Jeg vet jo ikke hvem C er :)

Skjult ID med pseudonym C. sø. 4 sep. 2011 21:30

erossore er ganske digg OG flyger... hm... håper for hans del at dette gjør at innboksen fylles :) Lite minus for brettspill og sjakk, men siden han er flyger kommer han unna med det også ;)

(mann 42 år fra Akershus) sø. 4 sep. 2011 21:43 Privat melding

Hva kan jeg si ? Jeg liker å bruke hodet. Jeg antar det er negativt for enkelte :)

Skjult ID med pseudonym C. sø. 4 sep. 2011 21:45

Det er ikke negativt å bruke hodet, og det var positivt det jeg sa om deg vet du ;)