Alle innlegg Sukkerforum

Merkelige matchingspørsmål

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym neptun sø. 4 sep. 2011 22:09

Tenkte å ta en liten tur innom relasjonsprofilen min, men kom i stuss om noen spørsmål. Det ene er jo dette med røyk, må man være antirøyk for å være ikke-røyker? Men en kanskje enda merkeligere, er dette om friluftsliv. Den ene ekstremiteten er "Avskyr allværsjakker, selv i byen." Jeg har ikke noe spesielt forhold til allværsjakker, men er det slik at en som avskyr allværsjakker i byen ikke kan være interessert i friluftsliv? Eller matglad/matfokus, der den ene ekstremiteten er "Spiser fordi kroppen trenger det" - er ikke det en grunn til at vi alle spiser, da? Eller materialistisk - der man har ekstremitetene "Ideer og tanker, men helst få ting" og "elsker butikker, interiør og detaljer" - hva da med meg som liker ideer og tanker OG ikke kan få nok av bøker og plater? Eller seksueltleken [sic!], der den ene ekstremiteten er "både seksuell lek og en krangel skaper kontakt som tenner meg" - er det ikke en liten forskjell på seksuelt lek og krangel?

Skjult ID med pseudonym Magnus_S sø. 4 sep. 2011 22:15

Helt enig!
Det var en god del spørsmål hvor jeg lurte på om jeg skulle sette 1 eller 10 (Jeg er blandt dem som da ikke middler med en 5:er).

Skjult ID med pseudonym Lilljanne sø. 4 sep. 2011 22:17

@neptun
Jeg får som regel rødt blad på seksuell lek, men hvem i huleste må ha seg en krangel i forkant? Har vel svart midt på skalaen på alle sånne rare spørsmål hvor det ikke går ann å svare enten eller!

Skjult ID med pseudonym Driver sø. 4 sep. 2011 22:27

Folk som absolutt skal henge seg opp i alle detaljer, er det best å styre unna uansett.

Skjult ID med pseudonym tålmodig sø. 4 sep. 2011 22:35

Enig med ts! Det er så mange spørsmål som har så utrolig dumme alternativer at det er umulig å vite hva man skal svare. Og dette skal være med på å styre hvor høy match man får med andre?!
Midt på skalaen og "Ikke viktig" på alle håpløse spørsmål for min del - så håper jeg de ikke blir avgjørende for om jeg får dårlig match med drømmemannen.

Skjult ID med pseudonym Oslo, 31 sø. 4 sep. 2011 23:11

Er ikke poenget å sette seg i midten hvis man passer inn på begge sider? Jeg har i allefall gjort det sånn og regner med å matche de som setter i midten. Litt flisespikking på flisespikknig dette, men jeg spiser fordi jeg er sulten og har lyst på god mat. Min oppfatning er altså at jeg ikke spiser -for å holde maskinen i gang men snarere fordi jeg føler behovet. Syns ellers mange av spørsmålene er bra. Det jeg har lært er at det er lurt å justere litt på matchen