Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Skrivekløe sø. 4 sep. 2011 22:30

Lurer på om gutter kommuniserer med flere aktuelle jenter på en gang?
Har opplevd to ganger i det siste at jeg har avtalt å chatte her på Sukker.
Begge gangene har jeg måtte utsette det litt,men kanskje bare 15-20 min.
Har selvfølgelig gitt beskjed.
Når jeg da logger meg på,er det helt tyst,ingen kontakt,og heller aldri
noen forklaring.
Det er da noe sier meg at jeg er ikke den eneste de har kontaktet.
Når jeg ikke var der,sto det andre klar.Kanskje?
Har ingen problemer med å takle et avslag,men ikke å si noe,er barnslig og lite voksent!!

(mann 31 år fra Buskerud) sø. 4 sep. 2011 22:34 Privat melding

selvfølgelig er det noen som har kontakt med flere samtidig. Om det er fordi personen har sendt ut masse mailer, eller om de har blitt kontaktet av mange er jo uvesentlig. Men man er jo her for å finne den rette, da kan det være noen er litt for utolmodige til å kun ha kontakt med en person om gangen ;P
Har aldri vært noe fan av chatten her selv... men

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 4 sep. 2011 22:34

Måske du skal blive bedre til at holde dine aftaler istedet? Forudsat du ikke med god varsel har sagt at tidspunktet blev ændret så klart.

Skjult ID med pseudonym tålmodig sø. 4 sep. 2011 22:38

Jeg hadde ikke giddet å vente i 15-20 minutter. Er ikke så tålmodig. Da finner jeg på noe annet - eller finner en annen å chatte med.

Skjult ID med pseudonym Frankhj sø. 4 sep. 2011 22:40

Kommuniserer ikke alle med mange samtidig her?

Mange-til-mange-kommunikasjon?

(mann 36 år fra Oslo) ma. 5 sep. 2011 08:08 Privat melding

Avtale å prate her? Virker kleint. Chatten her er utrolig dårlig. Selv ønsker jeg å prate sammen på MSN, da er man tilgjengelig hver gang man er online, man slipper å overse det lille vinduet som gjemmer seg i bakgrunenn, og man har logg over tidligere samtaler om man skulle være litt gullfisk :p

Skjult ID med pseudonym McCloud ma. 5 sep. 2011 08:35

Jeg prøvde å chatte en gang i helgen, og fikk da svar.
Tror det er en fordel at det befinner seg noen på andre siden når man tar kontakt. (Og at popup er skrudd på)
Som om msn kan påstås å fungere noe særlig...

Skjult ID med pseudonym Slemtiger ma. 5 sep. 2011 08:44

Hva er feil med msn? Med integrasjon til fb og full pakke synes jeg den er blitt veldig bra.

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 5 sep. 2011 09:28

Ja, MSN og intergrasjonen med facebook er jo kjempebra. Også får du opp slike hyggelige venneforslag der personen du har chattet med oppgis med fullt navn av facebook i tillegg, siden de færreste vel bruker en egen MSN-adresse kun til chat på Sukker. ”Å ja, er det det hun heter, hun der dama! Kanskje jeg skal google henne og finne ut hjemmeadressen hennes, hobbyene hennes, arbeidsplass og telefon nummer også? Hehe...”

... Eller kanskje ikke det var en så bra løsning likevel alltid?

Bruk i det minste forskjellig e-post adresse for å lage MSN-kontoen din enn det du har på facebook. Bare et råd. Facebook er en sladrehank sånn sett, den forteller deg alt. Du kan til og med kjøre den Friend finder funksjonen og finne ut hvem som står bak de intetsigende MSN-adressene på et øyeblikk. Noe å tenke på kanskje?

Skjult ID med pseudonym temasti ma. 5 sep. 2011 15:37

Bra poeng @ oslomann :)

(mann 36 år fra Oslo) ma. 5 sep. 2011 15:42 Privat melding

De som føler de har behov for å skjule seg og sitt får velge det. Personlig liker jeg åpne menensker som tør å stå for hva de sier og gjør. Det er greit å vise nettvett, men vi trenger ikke bli paranoide.

Forøvrig synes jeg anonymiteten på forumet er en stor uting. Vi hadde hatt et mye ryddigere og bedre forum om folk ikke kunne gjemme seg bak psydonym.

Skjult ID med pseudonym Lowry ma. 5 sep. 2011 15:47

Sikkert diskutert før også.
Friere debatt uten å måtte bli knyttet til det offentlig.
Uten anonymitet ville det blitt noe begrensede innlegg.
En slipper risikoen for outing mm.
Det er mange tvilsomme brukere å komme ut for her...

Skjult ID med pseudonym Powpow ma. 5 sep. 2011 15:59

Jeg har ikke kontakt med flere jenter om gangen. Dog kan det være vanskelig å få med seg at noen prøver å kontakte deg på chatten.

Skulle gjerne sett et litt bedre opplegg der ja.

Skjult ID med pseudonym Mort1 ma. 5 sep. 2011 16:20

Jeg har hatt kontakt med mange jenter samtidig, men har aldri havnet i den situasjonen at jeg har måttet ditche ei på sukker-chatten for ei annen. De er særdeles sjeldne, de som ønsker å bruke den. Så jeg tviler sterkt på at det er grunnen til at du ikke hørte noe.

For øvrig har jeg kontakt med ei som jeg selv vet har kanskje 50 eller flere, sukkergutter på facebook. Det er litt merkelig, men jeg tror hun er ei som liker å prate litt med nye folk hele tida. Plager meg ikke nevneverdig dog.

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 5 sep. 2011 16:35

@ Slemtiger

Jeg synes i alle fall selv det verken er en positiv overraskelse eller spesielt morsomt hvis en jeg bare har skrevet med her på Sukker eller litt på MSN plutselig sender meg en venneforespørsel på face eller til og med en sms, etter å ha sporet meg opp og uten at jeg har oppgitt verken fullt navn, e-post adressen min eller mobilnummeret mitt. Det har skjedd. Nå er jeg en voksen mann som kan ta vare på meg selv, så jeg blir jo ikke akkurat bekymret, men jeg begynner jo i så fall å lure på om jenta har litt stalkertendenser. Jeg kjenner karer som har blitt plaget i årevis av slike damer, med telefonoppringninger og tekstmeldinger mange ganger i døgnet og til og med uventete besøk på jobben, og det vil jeg helst slippe.

Hvordan ei nett ung jente vil reagere hvis hun plutselig får en "hyggelig" tekstmelding på sin mobil fra en eller annen random fyr hun bare har chattet litt med kan jeg bare gjette på. En jente jeg skrev litt med en stund her tidligere fortalte at hun hadde en slik dust etter seg, som stadig opprettet nye profiler her og sendte henne ekle meldinger. Jeg hadde allerede selv fått hennes fulle navn av facebook siden jeg hadde henne på MSN, det var slik jeg oppdaget at face "sladrer" om hvem du er på den måten faktisk, og for nysgjerrighets skyld hadde jeg gjort et enkelt googlesøk på henne. Der så jeg både hjemmeadressen hennes og mobiltelefonnummeret, selvsagt uten at jeg gjorde noe mer med det. Til og med hvor hun jobbet så jeg. Nummeret hennes fikk jeg forøvrig av henne selv litt senere uansett. Men du kan vel selv gjette deg hvordan hun reagerte da jeg fortalte henne hvordan facebook går inn i MSN o.l. programmer og snoker? For hun hadde jo chattet med han galningen litt før hun fant ut hvor skrudd han var og kuttet kontakten. Nå gikk jo det bra, han var vel kanskje ikke på face og visste om dette, eller kanskje han bare til slutt ble lei av å plage henne, men hadde han vært skikkelig psykopat så kunne det jo gått betydelig verre.

Når det er sagt så har jeg som policy at jeg aldri avtaler å møte jenter som ikke vil gi meg mobilnummeret sitt. Ganske enkelt fordi jeg den første og siste gangen jeg gjorde det, opplevde at jenta ikke møtte opp og jeg ble stående der som en tufs ute i vinterkulda. Men det er når vi skal møtes, og det er et valg jentene får ta selv. Vil de ikke utlevere det så blir det ganske enkelt ikke noe møte, det er ikke verre enn som så.

Skjult ID med pseudonym Jente ti. 6 sep. 2011 08:18

Oslomann - jeg er veldig enig det du skriver. Har vært utsatt for telfonterror selv. Ikke alle er helt gode dessverre.
Jeg pleier å oppgi telefon til de jeg skal møte, og skjønner på en måte at du ønsker det. Men si meg:

Hvis du gir meg ditt nr. Hva får jeg opp da? Hele navnet ditt og adressen din?