Alle innlegg Sukkerforum

Ti tusen tegn på usikkerhet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym McCloud ma. 5 sep. 2011 10:42

Skriv tegn på usikkerhet du ser hos potensiell partner etter å ha startet kontakt.
Eller deg selv, for den saks skyld.

Skjult ID med pseudonym Boble® ma. 5 sep. 2011 10:51

Tenker du på når man skriver til en person, eller når man faktisk møter dem?

Skjult ID ma. 5 sep. 2011 11:14

Hvorfor er det så viktig å finne ut om noen er usikker ? hvor relevant er nå egentlig det ? hvis du lurer, hvorfor ikke da bare spørre vedkommende on han/hun er usikker ?

(kvinne 32 år fra Akershus) ma. 5 sep. 2011 12:23 Privat melding

Jeg liker temaet - usikkerhet er jo noe vi alle kjenner på i en eller annen grad når det kommer til dating. Det handler jo om å gå inn i det ukjente og bli kjent med nye mennesker - satse og prøve seg frem, med forhåpninger, men uten å vite hvordan ting vil utvikle seg!

For meg er det viktig at jeg føler det er en balanse mellom hvem som tar initiativ - at begge gir like mye av seg selv. Dersom jeg opplever han som tilbakeholden, blir jeg lett usikker og holder tilbake selv. Jeg har lett for å tenke at interessen ikke er gjensidig når han ikke følger opp min intensitet. Ofte er det nok også slik, men andre ganger handler det kanskje bare om at han trenger mer tid enn meg, av ulike grunner.

Jeg har en tendens til å bli utålmodig i en datingprosess, nettopp fordi jeg ikke liker usikkerheten det fører med seg, og gjerne vil ha klarhet i ting med en gang. De som trives godt med dating, tiltrekkes derimot kanskje av usikkerheten, og tenker heller på det som spenning?

Håper flere tar seg tid til å svare seriøst på denne tråden!

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 5 sep. 2011 12:26 Privat melding

skjønner ikke hva du mener? Usikkerhet?? huh.. ;)

Skjult ID med pseudonym Powpow ma. 5 sep. 2011 15:37

Det at jeg er på Sukker og ikke skriver meldinger til noen jenter må vel i seg selv være et ganske stort tegn på usikkerhet.
Er det eneste jeg kan kommentere, for om tegn på usikkerhet etter startet kontakt vet jeg lite om siden jeg aldri kommer dit. :P

Skjult ID med pseudonym Z ma. 5 sep. 2011 15:45

Avstanden mellom hva man sier med ord og hva man signaliserer ubevisst i kroppsholdning og energi.
Jo større avstand mellom disse to parametrene, jo minde fortrolig blir jeg med det som sies.

Forresten gjelder ikke dette bare usikkerhet, men hva jeg gjerne oppfatter generelt - og tiltrekkes av eller ikke.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 5 sep. 2011 17:50

Jepp...10 000 tegn på usikkerhet. ;-)

Tegn på usikkerhet hos en annen person blir kun synsing.
Jeg kan se mange tegn som indikerer usikkerhet, men det er fortsatt kun en tolkning i mitt hode...og dersom jeg konkluderer med at vedkommende er usikker kan jeg ta kraftig feil.
:-)

Skjult ID med pseudonym LightDew ma. 5 sep. 2011 18:46

Er selv ute etter ei dame som er sikker på seg selv og sin personlighet, og prøver derfor å unngå damer med:

Bilde av utringninga si. - syntes det virker som hun er usikker på utseende sitt, derfor "må" hun joa ha utringning for å "kompansere"... For "alle" mannfolk elsker jo damer med utringning... Kan ihvertfall virke som mange damer tror det.

Bilde av dama med drink i hånda eller har "venner" som interesse - virker som hun må vise at hun er sosial og spennende.

(mann 31 år fra Akershus) ma. 5 sep. 2011 19:07 Privat melding

Alt ettersom i hvilken grad vedkommende er usikker, synes jeg det kan være sjarmerende. For øvrig fascinerende at så mange (ikke myntet på brukerene i denne tråden, men generelt, basert på min erfaring) forsøker å konstruere en alfa male-fasade, og sådan implisitt kaste éns nyanserte væremåte og identitet i papirkurven.

Dessuten, er det ikke naturlig å være usikker? Hvem er ikke det? For meg er det i alle fall liten tvil om hva som er det verste: De som har spent seg fast på samlebåndet, med en kvernen som siste stopp.

Føler for å lime inn en quote fra favorittboken min, "Snø":

"What is the thing you want most from me? What can I do to make you love me?'

Be yourself,' said Ipek."
— Orhan Pamuk

Skjult ID med pseudonym Miris ma. 5 sep. 2011 19:18

@Z: Kloke ord som jeg gjerne skriver under på!

@Molina: Ordet usikkerhet gir fort negative assosiasjoner, men jeg mener også at det er helt naturlig. De tryggeste menneskene er de som tør å vise sin usikkerhet. Ordet 'usikker' handler bare om at en ikke er sikker - ting er åpent og uforutsigbart, og det er ikke noe galt med det.

*smiler av sitatet*

Skjult ID med pseudonym C. ma. 5 sep. 2011 20:19

Jeg synes det er kjempe søtt med menn som er noe usikre og nervøse i første møte... sjarmerende, rett og slett :) Mye værre med de som skal være påtatt trygge og verdensvante, det er mer turn off for meg!

Skjult ID med pseudonym Tiersen ti. 6 sep. 2011 08:15

Takk C. !:) Nå blei jeg glad, men desverre ikke alle damer som liker det, i de fleste profiler jeg leser vil de ha en mann som er trygg på seg selv. :(

Skjult ID med pseudonym Miris ti. 6 sep. 2011 12:34

Man skal da være litt usikre og nervøse første date? Det tar jeg som et tegn på at han er interessert og bryr seg om hvordan daten går - det kan absolutt være sjarmerende!

Som jeg skrev over her, trenger det heller ikke være noe motsetning mellom det å være usikker og trygg på seg selv. Jeg er av de som gjerne vil ha en mann som er trygg på seg selv. For meg innebærer det imidlertid ikke at han ikke skal være usikker, men snarere at han greier å vise følelser på godt og vondt - også usikkerhet, når han blir nervøs.

Skjult ID med pseudonym C. ti. 6 sep. 2011 14:33

@Tiersen; joda, en mann som er sikker på hvem han er og hva han vil er jo å foretrekke. Men trenger ikke en verdensvant bedreviter på første date.... Og litt stutring, og nervøs på første date, er bare søtt!!!