Alle innlegg Sukkerforum
(mann 40 år fra Sør-Trøndelag) ma. 5 sep. 2011 13:36 Privat melding

Hei alle sammen, dette er bare noe jeg undrer over og er ikke noe syting (selv om det kanskje kan virke slik).

Hvis dere mottar en melding, vil dere da gå inn på profilen til vedkommende å se på den selv om dere ikke synes bildet er kjempetiltalende? Har nemlig sendt en del meldinger i det siste og legger merke til at selv om de er lest så blir de ikke besvart (noe som er helt greit, de har sikkert nok å henge fingra i), og vedkommende har ikke en gang tatt seg bryet å besøke profilen.
Er dette vanlig her? Jeg spør bare fordi jeg ikke har sendt ut en drøss med meldinger og føler ikke at jeg helt har kommet inn i denne nettdating prosessen. :-P

Skjult ID med pseudonym Boble® ma. 5 sep. 2011 13:39

Det er helt vanlig. Ikke tenk på det, og fortsett med å sende melding til dem du liker så får du svar av noen til slutt. For min del er svarandelen ca 1/10.

(mann 40 år fra Sør-Trøndelag) ma. 5 sep. 2011 13:41 Privat melding

Takk for svaret. :-D

Skjult ID med pseudonym Boble® ma. 5 sep. 2011 13:44

Ikke noe problem. Man må være litt tykkhudet for å være her inne, men det er bare til å kjøre på og ikke miste motet. ;)

Skjult ID med pseudonym wallaby ma. 5 sep. 2011 13:58

* du ser aaalt for nice (=kjedelig, usexy) ut på profilbildet, gjør heller et utsnitt fra et av de to der du har hatt, mye kulere
* bilder som må vekk er bilder der du ser litt lubben ut, dvs klippebildet på Skiathos og kanskje svalbardbildet, og bildene der du ikke er med, dvs hundebildene
* Uppjuster høyden til 175, hvis du da ikke er 166 og allerede har lagt på de obligatoriske fire-fem cm.

Fokuser mer på ting som om at at du har holdt (ikke "holt", rett skrivefeil i albumet) linedancekurs for utdrikkingslag. Dette viser at du er kul og kan lede.

Og begynn for all del ikke teksten din med "Hmm, vanskelig å tenke på hva man skal skrive på slike ting. Vi prøver. " Det blir for standard, så bare ta det vekk.

Heller ikke skriv "det er ikke så viktig hvordan du er". Framstill deg som mer kresen enn som så. Damer liker absolutt ikke menn som tar hva som helst.

(mann 40 år fra Sør-Trøndelag) ma. 5 sep. 2011 14:08 Privat melding

Hehe, takk for mange tips her. :-)

Men jeg gidder ikke lyge på meg noe, som høyde... :-P
Hvis jeg da skriver i profilem min at jeg er ærlig føler jeg dette vil kræsje med d å skryte på seg noe... ;-)

Skjult ID med pseudonym wallaby ma. 5 sep. 2011 14:22

Fire ekstra cm er ikke å lyve - kroppen er noen cm høyere rett etter at du står opp om morran, kanskje du målte da, og med små målefeil og diverse blir du raskt 175. Samtidig lyver de fleste litt på høyden, menn i snitt 5 cm i følge en amerikansk undersøkelse. Ergo risikerer du at du ikke kommer på date fordi en annen har blitt valgt fremfor deg fordi han oppgav "morgenhøyden".

Dessuten vet damene at menn lyver litt på høyden, så de justerer deretter. De tipper nok du er 167 eller noe og dette er ignoreringsgrunn for mange. Jeg var en gang på date med ei dame, hun var nesten sjokkert over hvor høy jeg på bare 176 var, sikkert fordi de fleste andre hun hadde datet med tilsvarende oppgitt høyde var mye lavere enn meg - hun mente jeg måtte være minst 180 av en eller annen grunn.

Hun fortalte meg at hun lot mange muligheter for dates passere fordi hun "måtte" ha en høy mann, selv om hun var bare 160 selv.

(mann 40 år fra Sør-Trøndelag) ma. 5 sep. 2011 14:29 Privat melding

Takk for mange hyggelige og gode tips.

Må vel ta en liten oppussing på profilen min jeg da... ;-)
(Jeg er kanskje sær, men høyden får bare stå... :-P)

Skjult ID med pseudonym clementine ma. 5 sep. 2011 14:30

@TS ikke hør på elendige råd om å lyve. Kan etter min mening ikke forsvares overhode. Hadde jeg møtt en som løy på slike ting hadde jeg ikke villet startet noe forhold med han!
Helt enig at du må være tykkhudet her inne. Ikke ta ting personlig, men fortsett å være den du ønsker å være, dvs følg dine egne spilleregler. Vips en dag er det din tur til å trekke vinnerloddet ;-))

Skjult ID med pseudonym ninja ma. 5 sep. 2011 14:30

IKKE lyv på alderen!! Det er faktisk viktig!

Ellers ville jeg og ha droppa det klippe-bildet. Resten av albumet var bra:-)

Når det gjelder det med at en leser brevene, men ikke besøker profilen...Man ser jo gjenre på profilbildet om det er en person man kan tenke seg å skrive med. Du skal ikke tenke på det som negativt altså:-) Bare fortsett å skriv, så skal du se at drømmedama svarer deg:-)

Skjult ID med pseudonym wallaby ma. 5 sep. 2011 14:34

@Skjeggen: Oh yes - i krig og kjærlighet vettu. Når du først kommer på date har du uendelig mye bedre muligheter for å skape en connection med jenta enn du har via nettet. Samtidig er det viktig å gi et godt førsteinntrykk på date - derfor husk sko med innleggssåler.

Et annet triks du kan bruke for å bli litt høyere er å koke målebåndet ditt, slik at det krymper noen centimeter. Deretter foretar du din nye måling ;-) *hahaha*

(mann 48 år fra Buskerud) ma. 5 sep. 2011 14:45 Privat melding

TS

...mitt råd til deg (som er fersk?) er å koke litt god og lang kaffe og etter noen slike runder, så tenker du ikke så mye på dette mere :)

Lykke til! :)

Skjult ID med pseudonym wallaby ma. 5 sep. 2011 14:47

Haha... damene vil jo selvsagt aldri svare at du er for lav, de vil bare klikke seg videre i bunken med innkommende meldinger - de fleste greie frøknene i "riktig alder" får jo kanskje 10-30 meldinger hver dag de er online.