Alle innlegg Sukkerforum

Hvor blir alle av?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lemon ti. 6 sep. 2011 00:28

En ting jeg forundrer meg veldig over: Hvorfor vegrer så mange seg for og treffes? Er det virkelig en _så_ big deal å treffe en person over en øl, om ikke annet?

I løpet av min tid her inne, dvs. 5-6 måneder, har jeg skrevet med nokså mange, og forholdet mellom hvem som har tatt førstekontakt er rimelig balansert. Like fullt, på et sted mellom 5-20 meldinger bryter de som regel kontakten. (Ja, jeg har ved flere tilfeller både foreslått og hintet om et eventuelt møte). At jeg har skrevet svake meldinger er åpenbart en mulighet, men jeg mener selv det ikke er tilfellet. Er det mest nærliggende å tro at de har funnet en "bedre". Og av den grunn er sukker bare en evigvarende sirkelvandring, på jakt etter .... tja, bortimot den perfekte, før man vil avtale et møte? Det frister liksom ikke så veldig å starte med den lange bli-kjent-leken som utarter seg i uker, før man kan treffe vedkommende. Rett og slett fordi jeg har løpt tilbake til start så mange ganger nå, at det blir demotiverende.

Hva ville dere tenkt, eller sagt, om noen spurte om og treffes, bare etter noen få meldinger? Og er det underliggende at gutten som part, skal ta initiativet til en konkret avtale?

Skjult ID med pseudonym Stian_88 ti. 6 sep. 2011 00:49

For min del bør det ikke gå mer enn en ukes tid før det blir snakk om date. Fikk en melding av en jente for ca 5 måneder siden, og da tok det 1 dag før det ble avtalt å treffes. Hadde det bare funka sånn hver gang :) Er da ikke her inne for å få en brevvenn...

(mann 38 år fra Rogaland) ti. 6 sep. 2011 01:18 Privat melding

Svært få som tørr og treffes ja. Selv har jeg kun hatt 2 dates på snart 1 år her inne. Oddsen for å finne noen når det tar så lang tid å date noen blir jo heller dårlig. Så en blir jo rimelig demotivert til i det hele tatt å gidde å skrive til noen som helst her inne, ganske synd egentlig.

Skjult ID med pseudonym dreamon ti. 6 sep. 2011 01:30

Har tilsvarende erfaringer som ts.. det betyr bare at jeg må holde igang en dialog med 15 - 20 jenter samtidig, kanskje det munner ut i en eller to treff etter en stund.. :)

Skjult ID med pseudonym Stian_88 ti. 6 sep. 2011 01:37

Har fått inntrykk av at det alltid har vært det... Kanskje jeg tar feil?

Skjult ID med pseudonym Sjakkulf ti. 6 sep. 2011 01:37

Foreslår som regel møte etter tre-fire meldinger frem og tilbake, som regel med positiv respons. Lenger enn det er det ikke vits, og hvorfor skal folk gidde å sende tre-fire meldinger dersom det er uaktuelt å treffes?

Skjult ID med pseudonym vic_- ti. 6 sep. 2011 01:44

Har ennå ikke opplevd at det ikke blir date av en "samtale" her inne. Har den blitt brutt uten møte har det vært en svært god grunn til det.
Ser ikke noe poeng i å pjatte frem og tilbake for ikke å treffes! Er det ikke derfor man er her inne, for å treffe noen altså? Folk er nå rare:-)

(kvinne 37 år fra Akershus) ti. 6 sep. 2011 01:49 Privat melding

@Stian_88... Er nok ikke sikkert du er så på bærtur, nei.

Er Sukker kun et fritidssyssel mon tro?

@Deshi.. 2 dates på snart ett år? Du virker jo så oppegående og alright :)
Føler at mange sender hjerter i hytt og gevær, og når man responderer på det, er det ikke alltid man hører noe mer fra senderen. Hva er det folk er så redd for? Hadde blitt mere fart i sakene om alle hadde mere guts!

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 ti. 6 sep. 2011 02:00

Åjaaa? :) Har jeg vært pinglete, Karvinen? :P Du må kke dra alle over en kam, samtidig som ikke jeg skal gjøre det med dere. Tror det går begge veier...

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 ti. 6 sep. 2011 02:08

Bare tuller litt med deg, Karvinen :) Det tror jeg du vet.... :)

Skjult ID med pseudonym Bat ti. 6 sep. 2011 02:14

Mann og Kvinne 31 fra Akershus sitter og klager over at det motsatte kjønn er pinglete og uten guts i forhold til møter.

Do I need to state the obvious?

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 ti. 6 sep. 2011 02:21

Jeg foreslo for Karvinen en liten stund tilbake at vi kunne møtes, jeg... men det tør han visst ikke ;)

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 ti. 6 sep. 2011 02:25

Svart nå :D Da blir`e kaffideit i kveld da :) Fort gjort ;)

Skjult ID med pseudonym Bat ti. 6 sep. 2011 02:25

Dere kan bare kalle meg Bat Giftekniv.

Skjult ID med pseudonym e.k. ti. 6 sep. 2011 02:26

nå sier jo ikke ts noe om kjønn, alder, bosted eller noe, men føler et visst testosteronnivå mellom ordene :p

jeg har vært her i snart 3 måneder og truffet 6 forskjellige jenter. hadde en liten fling med hun ene, skal på second-date med ei av dem denne uka, og treffe ei anna til helga. jeg er på ingen måte dritkjekk eller hysterisk morsom, men ganske normal. mine sterke sider er nok heller at jeg er selvkritisk og målbevisst. jeg hadde en del startproblemer her før jeg fikk litt følse på hvordan dette funker. har endret litt på hva som står i profilen, og endre MYE på hva og hvordan jeg skriver til jenter.

det er veldig lett å klage på at det er andres feil når ting ikke funker, men det får en jo ingen vei. om en har kjørt samme stilen over en stund uten hell, så skader det ikke å prøve noe nytt. særlig for oss gutta som trur at jentene alltid har det så mye lettere :p

skjønner at folk som Deshi kan bli frustrert, men tenk på hvor frustrert alle jentene som titter innom profilen blir... den er jo tom.

Skjult ID med pseudonym ømdame=sex ti. 6 sep. 2011 04:55

I starten tenkte jeg at det smarteste var å "jatte" med en stund, og skrive masse mail frem og tilbake, og på den måten "legge aksjer" og "smiske" meg inn på dama. Etter 3 dater + en som feiget ut etter haugevis av mailer, så forstod jeg fort at jeg var nødt til å få ned den laaange tidsbruken på pliktløpet i forkant av en avtale om date.

Derfor har jeg nå, allerede i 3 el 4 mail, vært raskt ute med å si at jeg gidder ikke bruke mange timer på mailingen, når statestikken sier at en mulig fremtidig date høyst sannsynlig vil resultere i at det blir med den ene. Jeg sier at det er helt ok å mailes noen ganger til, men la oss kutte ut utenomsnakket, og være mer direkte på hva vi vil med dette. Kom raskt med dine spørsmål, om hva du vil vite om meg.

Jeg sier også: "La oss ta en tlfsamtale, 1/2 t tilsvarer mange timer med skriving, og man får i tillegg dannet seg et mye bedre bilde av personen på den tiden.

Faktisk har jeg fått mange komplimenter for min "pågåendehet", og i en del tillfeller så scorer man poeng hos den andre, for at man "tør" å gå "rett på sak".

Så får jeg heller miste en og annen underveis, som ikke har helt sansen for mitt forsøk på en "shortcut"

Det er å møtes "in real life", som gjelder. Det er kun da man får vit om det kan bli noe mer ut av det.

Som "stian 88" så fortreffelig sa det: Er da ikke her inne, får å få meg en brevvenn

Skjult ID med pseudonym Jente ti. 6 sep. 2011 07:57

Har motsatt erfaring. Prøver å hinte om at jeg er ledig til helgen - og får "kos deg" tilbake! Må spørre rett ut om de vil treffe meg. Som regel vil de det... men det er i 80% av tilfellene jeg som må spørre. Og så sier de gjerne: Hvor og når vil du møtes? (for å understreke at jeg har regien). Hvis jeg sier: Kl. 19 på lørdag, men du kan velge sted, får jeg gjerne tilbake: Er ikke så mye ute for tiden, så du kan få velge.

Jeg etterlyser MER initiativ til å treffes, jeg. Selvfølgelig er jeg ikke her for brevvenner. Men så har jeg rundet 40 og etter det ser det ut som gutta forventer at damene gjør jobben med kurtsering. De gjorde jo så mye av de i sin ungdom så nå er det damenes tur, liksom? Er det det dere tenker? :)

Skjult ID med pseudonym bat ti. 6 sep. 2011 08:08

@Bat
Hei, du bruker nicket mitt!

(mann 47 år fra Oslo) ti. 6 sep. 2011 08:24 Privat melding

Har jo vært endel tråder om katasrofale førstedater med feil klesvalg, dårlig ånde, elendig kyssing og sex, så det er jo kanskje noen sukkerferskinger som kvier seg litt pga det... ;-)
Hopp i det, sier nå jeg.

(kvinne 46 år fra Oslo) ti. 6 sep. 2011 08:40 Privat melding

Hvorfor hinte om treff? Hvorfor ikke bare invitere? De aller aller fleste ønsker å se og møte den de snakker med, men blir det for tafatt, så kan det hende at samtalen dør ut av den grunn?

Det er ikke en big deal å ta en kaffe eller øl med noen, men noen ganger passer det selvsagt ikke - da finner man en ny anledning. Enig med Dirigenten - hopp i det!

Skjult ID med pseudonym Everett ti. 6 sep. 2011 08:48

Det går litt i bølger.
Jeg hadde et par blind dates i august, og da hadde jeg bare tatt og invitert direkte.

(mann 40 år fra Oslo) ti. 6 sep. 2011 09:15 Privat melding

Her der det alle varianter, men det er som regel ikke noe problem å havne på date hvis man først har kommet igang med å skrive med noen.

For all del, har hatt noen varianter jeg også. F.eks. ei som sendte meg en hyggelig førstemelding, jeg svarte hyggelig, stilte noen spørsmål sånn som man skal. Men absolutt stillhet tilbake...

Så var det hun som sendte meg melding her i løpet av fredagskveld. Lørdagen var jeg veldig opptatt, så jeg rakk bare å lese meldingen og ta en rask titt på profilen. Når jeg så skulle svare søndag formiddag, var hele profilen deaktivert, gitt.... (Nei, den var ikke falsk. Hun hadde helt vanlige bilder og helt normalt språk i profilen).

Skjult ID med pseudonym Millie ti. 6 sep. 2011 10:01

Må bare si at jeg i hvert fall er en sånn jente som vil møtes ganske fort. Man får ikke ordentlig inntrykk av en person før man har møttes ansikt til ansikt. Fremtoning og utstråling kommer ikke like godt fram på nett som i virkeligheten. Og jeg er heller ikke her for å få meg en brevvenn.

Skjult ID med pseudonym Embla ti. 6 sep. 2011 11:09

Jeg ble litt skremt de første ukene her på sukker over det jeg opplevde som litt for intense brev..

Sendte feks et svar tilbake til en som sendte meg en førstemelding, og fikk spørsmål om navn og tlfnr i 2. brev. Da jeg litt forsiktig antydet at vi kunne vel brevveksle litt og bli litt kjent før vi røpet hele identiteten vår, fikk jeg til svar at det gadd han ikke kaste bort tiden på...Var ikke så veldig sympatisk, syntes jeg..

Nå som jeg har vært her i hele 9 uker, og begynner å føle meg nesten som en sukker-veteran, forstår jeg mer den mentaliteten som går på å møtes raskt..De fleste snakker vel med flere samtidig, men er kanskje ikke interessert i å treffe alle. Jeg vil gjerne "spare" datene til de jeg ser et potensiale i, og som resultat av det har jeg bare vært på 4 så langt. Har også opplevd et par ganger at brevsamtalene dør ut, og da tolker jeg det som manglende interesse, eller at de har avtalt møte med en annen.

Jeg har snakket med menn som forteller at de har vært her i årevis, kanskje bare avbrutt av korte forhold, og har vært på dusinvis av dater..Skjønner jo at man går litt lei og blir litt desillusjonert da. Jeg vil gjerne føle meg litt spesiell når jeg går på date med noen..jeg vil føle meg litt utvalgt, ikke bare som nr 20 i rekka, og kanskje til og med som et valg langt nede på en tilfeldig sammenrasket liste..

Skjult ID med pseudonym Bat ti. 6 sep. 2011 11:36

Bat, bare smil og jatt med. Har gitt deg god omtale nå.

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 6 sep. 2011 11:46

Just Smile and Wave Boys, Smile and Wave... ^^

http://www.youtube.com/watch?v=DvYBZRwwGB4&NR=1

(mann 38 år fra Rogaland) ti. 6 sep. 2011 16:36 Privat melding

@Gunsan
Er nok en ganske seriøs å grei fyr ja, det sier hvertfall de som kjenner meg. Har prøvd med forskjellige typer tekst i profilen, sendt ut meldinger og hjerter, men responsen uteblir. Så siste månedene er dette bare et tidsfordriv mens jeg venter på at noen nye i min by skal bli medlemmer. Har vel også kanskje mer gått over til å heller søke venner / Festvenner. Litt lei av alle disse kravene alle har nå til dags, en er jo aldri god nok virker det som. Men de om det, vet selv hva jeg er god for.

Har ellers en følelse av at sukker generelt kun er overfladisk. Alt går på utseende, å folk svarer kun de som er en god 8`er og oppover. Merker jeg kommer letter i kontakt med jenter på andre nettsteder enn her, virker som de er litt mer seriøse. Desverre er ikke utvalget på de stedene like bra som her.

Ond sirkel med nettdating ? Åjada.... Alt var så mye lettere før :)

Skjult ID med pseudonym Powpow ti. 6 sep. 2011 17:07

Ikke nok med at jeg må først finne ei jente som kunne vært interessert i meg og ta kontakt med henne, men jeg må møte henne også!?

Jaja... Er nok singel neste år også.. :P

Skjult ID med pseudonym bat ti. 6 sep. 2011 17:13

Men har du ikke hørt at nettekteskap er det nye store?
Du trenger ikke møte noen.

Skjult ID med pseudonym Danty ti. 6 sep. 2011 17:25

Å møte noen er forbundet med risiko:
-risiko for å måtte sitte på et sted, kaffebar, bar eller restaurant med en person/forholde seg til en person som man kanskje ikke ser noe i..
-risiko for å måtte juge og finne på dårlige unnskyldninger som en utvei til å komme seg vekk
-risiko for å få en stalker på hjul
-risiko for at en person skal begynne å invitere på ytterligere treff, og finne på ytterligere unnskyldninger for å avslutte det
-risiko for ikke å strekke til selv
-risiko for at det blir kleint
osv osv...

Jeg tror at det kan sitte langt inne for mange å gå med på et treff, basert på to bilder og litt skriblerier... At det er enklere å trekke det ut enn å hoppe i det.. iallefall ikke før en føler det mer trygt..
Også er det vel slik at når et treff begynner å bli tema, så beynner man å lete etter feil.. og den som leter, finner heter det seg :))

Skjult ID med pseudonym Bymann ti. 6 sep. 2011 17:30

Ta små steg... chat litt først, spør om epost eller hotmail adressen for neste steg.

små steg om gangen.

Skjult ID med pseudonym Danty ti. 6 sep. 2011 17:40

Tror særlig at det kan sitte lenger inne hos jenter, sånn generelt, fordi de oftere har opplevd stalker-typer, eller masetyper eller innpåslitne typer osv og fordi de fortsatt er det "svake" kjønn...

Skjult ID med pseudonym Heidi ti. 6 sep. 2011 18:39

@Bymann: hehe, 90-tallet ringte og ville ha tilbake hotmail-adressen sin.... Mente du kanskje e-postadressen? :P

Skjult ID med pseudonym prippa ti. 6 sep. 2011 20:04

Karvinen prater før han tenker i dette tilfellet trur jeg..
Er vel han som kommer med vage ynnskyldninger om og ikke treffes.Selv om man kansje ikke bor så langt unna hverandre.

Skjult ID med pseudonym dagga ti. 6 sep. 2011 20:07

Er ganske ny på sukker, men i løpet av første uken som betalende bruker ble det tre dater.

I forkant var det veldig forskjellig hvor mange meldinger det gikk fra førstemelding til date. I to av tilfellene var dato for møte alt avtalt samme dag som førstemeldingen gikk. I det siste tilfellet gikk det nok over 50 meldinger... noe som selvfølgelig tar mye tid. Ikke ble det noen oppfølging heller :( Skjønner derfor godt de som ønsker å få til en kort treff så raskt som mulig.

Tok også litt tid å forstå kodene her og brant meg et par ganger på å foreslå treff for tidlig. Har derfor til nå konsekvent latt jenta ta initiativ i forhold til å foreslå å treffes, men jeg har stått for tid og sted.

Skjult ID med pseudonym neptun ti. 6 sep. 2011 21:35

Jeg har vel en svarprosent på rundt 40 her inne, og det er svært få av dem jeg ikke har møtt, så det kan nå være noe med hva du skriver også.

(kvinne 37 år fra Akershus) on. 7 sep. 2011 01:32 Privat melding

Da har Karvinen og jeg vært på date :) Det var rett så hyggelig! :))
Han beit ikke, hadde gode manerer og var bedagelig å snakke med :)

Skjult ID med pseudonym Chesa on. 7 sep. 2011 03:18

Før var jeg også slik som bare hoppet i det :) Med begge bena og bein i nesa :) Men så blir man skremt og skeptisk og små redd for å møte nye.. Og terskelen blir høyere og høyere kjenner jeg.
Du har delvis rett Danty ( d m at vi er det svake kjønn overser jeg glatt for jeg tror du sier det for å provosere, funker ikke ;)) det å møte noen sitter langt inne etter man har blitt skremt av ufine, masete, fikserte stalker typer, el har måtte avvise noen... Ikke hyggelig det heller.

For min del liker jeg at gutten tar initiativ til å skrive først, så sender vi noen meld her og virker han hyggelig, morsom, kjekk el spennende så sender jeg feks msn adressen min... så chatten og bli kjent over nett kan gå fortere. Virker han fortsatt intressant etter noen dager der kan han bli venn med meg på fb, å der starter den berømte jente snokingen på om han er en bra mann man vil driste seg til å tørre å møte... Er han det kan det jo bli en date en vakker dag :)

Blir mer og mer skeptisk når jeg hører hvor mange folk møter her inne på kort tid :p
Har en kompis her også som er på sukkerdater veldig ofte, såpass mange at han skal aldri på noe sukker fest, for der hadde han blitt gjenkjent av for mange herfra.. Så det er ikke rart vi er skeptiske ;)

Og hadde jeg spurt en fyr om hvor mange han hadde møtt fra sukker og han hadde sagt: ja ti stk, da hadde jeg aldri giddet å møte han engang.. Hva er han mest sannsynlig ute etter da? Nedlegge flest sukkerdamer? Er det en sportsgren her inne forresten? (som vi jenter sef ikke har hørt om;)) Ja det siste var tull... Just in case noen misforstår :p

Skjult ID med pseudonym Chesa on. 7 sep. 2011 04:26

Godt å høre det da :) Kanskje jeg drister meg på en ny date en dag ;) Godt vi jenter er like forskjellige som dere gutta er :D

Overhodet ikke noe galt med å møtes å ta en kaffe. Så hyggelig da :D Har trua på at det finnes hyggelige, ikke stalker typer også.. Og er enig med deg at å møtes er da man finner ut om man liker noen, har kjemi og kanskje seksuell tenning på den andre, som er alfa omega. Er bare skeptisk av meg.. Men ser jeg noen jeg liker veldig godt, også går gjennom lista over da ;), så møter jeg han jo.. (det bare tar litt lenger tid, og har vi dårlig tid? Neida)

Fb og chatt kan erstattes med en telefonsamtale før daten Evt. Med fare for at det ikke blir en date etter telefonsamtalen også selvfølgelig.. Hvis samtalen blir klein.

Møtte han kompisen min her jeg også, men vi ble bare super gode venner. Han snakket rett og slett for mye om eksen sin, el eksene sine på første date. Så jeg mista totalt interessen, følte meg som en hobbypsykolog. Han har fått streng beskjed at det gjør man ikke på date, pluss andre tips da :) Nå har han begynt å bruke det bevisst om han ikke liker dama han møter på daten, så snakker han om eksen for da mister dama garantert interessen, og han slipper mas i ettertid. Taktisk..
Så muligheter for å få gode venner er jo også en bonus når det ikke er full klaff.

Sweet Dreams tonight :D

Skjult ID med pseudonym Danty on. 7 sep. 2011 04:36

En telefonsamtale er et kvantesprang ifht å få et mer korrekt inntrykk... Mitt råd til jenter stinne av (sunn) skepsis er åavtale et pling - du setter mobben i ikke-vis-nummer modus - og vips så er mye løst. Etter en samtale vet dere om dere ønsker å gå videre i form av en treff, eller eliminrere vedkommende etter samtalen :) Siden han ikke har ditt nummer, er stalker-faren borte...

Skjult ID med pseudonym arneand on. 7 sep. 2011 15:46

@Gunsan80 ons 7 sep 01:32 & karvinen ons 7 sep 02:37

Supercalifragilisticexpialidocious :)

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 on. 7 sep. 2011 23:23

@arneand: ;)

Mange er skeptiske til å møtes.
Min mening er at dating ikke akkurat er noe man gjør hver dag,
men det kommer seg, som med andre ting; øvelse gjør mester :)